Dün beni aradıklarında 12 tanesi döllendi dediklerinde eşimle ağladık. 2 hücreli de olsa onların var olduğunu bilmek çok güzel...Hadi bakalım hayırlısı. Yapay bir sıvının içinde 2, 3 hücrede olsa sizin bir parçanızın olması ne kadar güzel inşAllah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimiz olur burada bunun için çabalayan herkese dua ediyorum. Kalbimin en içinden en saf haliyle. Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Çevremde tüp bebek yaptıran kimse yok bende benim duygularım mi abartı diyordum. Bende bugün hüngür hüngür ağladım :)Dün beni aradıklarında 12 tanesi döllendi dediklerinde eşimle ağladık. 2 hücreli de olsa onların var olduğunu bilmek çok güzel...
2 kişi için fiyatı uygunmuş biz 1 gece kalmayı düşünüyoruz teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBig bax oteldeydik. İlk 6 gün 160tlye kaldık sınra taz fiyatına geçtiler 2 kişi 180e kaldık 2 günde. Hastaneye çok yakın ve diğer otellere göre daha uygun. Kahvaltı dahil. Çay meyve suyu filan sabah 7 akşam 22e kadar ücretsiz.
Orta düzeyde bir otel. Bu fiyata iyi yine en azından güvenilir. Odalarda buz dolabı da var ilaç koymak için kullandık biz. Hastaneye 10dk. Biz her gün yürüyerwk gidip geldik hem yürüyüş yapmış olduk. Otelin önünde de her zaman taksi oluyor zaten isterseniz taksiyle de gidebilirsiniz
Bazen geç aradıkları oluyor, ters bir şey mi var diye panik olmayasın diye yazmak istedim.Embriyolarımın durumunu öğrenemedim daha . Sabahtan beri arıyorum ama yoğunlar galiba. Biz sizi arayacağız dediler. 3.günleri bakalım
MerhabaArkadaşlar bilgisi olan var mı gonal f açıldıktan sonra ne zamana kadar bekleyebiliyor? İstanbulda değilim ama buradaki devlet hastanesine bağışlayacağım kabul ederler mi acaba ufacık kullandım 430 ml daha duruyor dünyanın parası. İhtiyacı olan kullansın istiyorum.
Bizimde 16 yumurtadan 12 si dollenmisti 12 side 3.gune gelmişti 8 tanesi gününden önden gidiyordu 4 tanesi de normal günüyle gidiyordu sonra 6 tanesine 1.kalite 2 tanesine de 2.kalite denilmişti sizinde embriyolariniz gayet iyi olur insallah bizde çok tedirgin olmustuk 5 gun gecmek bilmemişti korkudan hastaneyi arayamıyordum eşim arıyordu sormak icin çünkü daha önceki 2 denememizde embriyolarimiz 5.gune gitmiyordu dondurulacak embriyomuz kalmıyordu Rabbim korktugumuza ugratmadi çok şükür Rabbime embriyomuz 5.gune gitti ve dondurulacak olanlar da varEmbriyolog aradı
2 si çok iyi
4 ü iyi
4 ü orta iyi
3 ü kötü dediler.
Pek anlayamadım. Acaba kaçını kullanabileceğiz. Bugün 3.günleri
Teşekkür ederim inşallah. Biz de çok heycanlıyız zaman geçmiyor.Bizimde 16 yumurtadan 12 si dollenmisti 12 side 3.gune gelmişti 8 tanesi gününden önden gidiyordu 4 tanesi de normal günüyle gidiyordu sonra 6 tanesine 1.kalite 2 tanesine de 2.kalite denilmişti sizinde embriyolariniz gayet iyi olur insallah bizde çok tedirgin olmustuk 5 gun gecmek bilmemişti korkudan hastaneyi arayamıyordum eşim arıyordu sormak icin çünkü daha önceki 2 denememizde embriyolarimiz 5.gune gitmiyordu dondurulacak embriyomuz kalmıyordu Rabbim korktugumuza ugratmadi çok şükür Rabbime embriyomuz 5.gune gitti ve dondurulacak olanlar da var
Canim cok uzuldum. Cok cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda tekrar hamile kalip kucagina almani nasip etsin.9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım
Canim hayirli olsun. Sonu saglikli evlatlar olsun insallah.Arkadaşlar merhaba dün yumurtam toplandı az önce haber geldi 11 tane embiriyonuz oluştu diye ben heyecandan soramadım tabi embriyo kalitesi belli olur mu bunu sormamız lazım mı?? Ya da farkli bir şey o kadar heyecanliyim ki size anlatamam atladığım bir şey var mi?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah zor bir durum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin üzüntünüzü hafifletsin insallah9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım
Canım başın sağ olsun. Ben de geçen sene 9 haftalıkken kaybetmiştim. 2. Transferim kimyasal gebelik oldu. 3. Transferimi de yeni olmuştum ama onun da hiç kalbi atmadı ve alındı operasyonla. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çok üzülüyorum, bazen merkez mi değiştirsem diyorum ama merkez iyi bizim durumumuzda işler biraz üzücü ilerliyor inanıyorum ki biz de evlatlarımıza kavuşacağız sadece biraz daha sabır gerek.9 yıl sonra gelen mucizeme 13.haftamda veda ettim.ngs li sağlıklı embriyoydu.genetik sorunu vardı dediler 12.000gen var dediler içim yanıyor neden böyle oldu anlamadım ne yapacağımı şaşırdım.sağlıklı embriyo çok güvenmiştim.çok üzgünüm böyle bir şey yaşayan var mı?sağlıklı çıkma ihtimali nasıl artar acaba.çok çok üzgünüm.şişli memorial çok iyi bir merkez ben çok şanssızım
Canim bahcecide embriyolari karistiriyorlar maalesef dikkat etmiyorlar. Memorial laboratuvar olarak en iyisi ve ekip olarak karar veriliyor tedaviye. Tabiii karar sizin. Rabbim hayirli evlatlar versin.Merhaba arkadaşlar. 4.deneme. için çok kararsizim semra hanıma ve ürolog murat beye muayene olduk, her ikisini de çok başarılı bulduk. Ücretsiz muayene olmasına rağmen çok titiz bir şekilde günseli hanım bütün tahlilleri inceledi, her detayı tekrar tekrar.gozden geçirdi. Urolojiye ücretli gittik o da eşimin bütün vucudunu muaye eder gibi kontrol etmiş. Öyle ki boynunun kenarında yağ beldesine kadar dikkat edip bazı tahliller istedi. Aklımda kalmasın diye bahçeci cem celik e de gittik tanışmaya. Nereyi seçsek karar veremiyoruz. 3 kez negatifimiz oldu başka merkezlerde çok kararsizim
İnşallah çok kötü durumdayım sürekli ağlıyorumCanım başın sağ olsun. Ben de geçen sene 9 haftalıkken kaybetmiştim. 2. Transferim kimyasal gebelik oldu. 3. Transferimi de yeni olmuştum ama onun da hiç kalbi atmadı ve alındı operasyonla. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çok üzülüyorum, bazen merkez mi değiştirsem diyorum ama merkez iyi bizim durumumuzda işler biraz üzücü ilerliyor inanıyorum ki biz de evlatlarımıza kavuşacağız sadece biraz daha sabır gerek.
Çok çok amin hepimizinkiyle beraber hayırlısıCanim hayirli olsun. Sonu saglikli evlatlar olsun insallah.
Canım geçen sene haziran ayında 11haftalık kaybettim bende o acının tarifi yok 7.senede nasip olmuştu Rabbim beterinden korusun diyoruz her zaman. elden bişey gelmiyor aylarca kimseyle konuşmak istemedim ağlayıp durdum nefes alamıyor insan resmen, çok zor gerçekten ama pes etme nolur tekrardan başla hemen Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin inşaAllahİnşallah çok kötü durumdayım sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?