Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dün beni aradıklarında 12 tanesi döllendi dediklerinde eşimle ağladık. 2 hücreli de olsa onların var olduğunu bilmek çok güzel...

Dün beni aradıklarında 12 tanesi döllendi dediklerinde eşimle ağladık. 2 hücreli de olsa onların var olduğunu bilmek çok güzel...
Çevremde tüp bebek yaptıran kimse yok bende benim duygularım mi abartı diyordum. Bende bugün hüngür hüngür ağladım :)

2 kişi için fiyatı uygunmuş biz 1 gece kalmayı düşünüyoruz teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Arkadaşlar bilgisi olan var mı gonal f açıldıktan sonra ne zamana kadar bekleyebiliyor? İstanbulda değilim ama buradaki devlet hastanesine bağışlayacağım kabul ederler mi acaba ufacık kullandım 430 ml daha duruyor dünyanın parası. İhtiyacı olan kullansın istiyorum.

Merhaba
28 gün bekleyebilir

Embriyolog aradı
2 si çok iyi
4 ü iyi
4 ü orta iyi
3 ü kötü dediler.
Pek anlayamadım. Acaba kaçını kullanabileceğiz. Bugün 3.günleri
Bizimde 16 yumurtadan 12 si dollenmisti 12 side 3.gune gelmişti 8 tanesi gününden önden gidiyordu 4 tanesi de normal günüyle gidiyordu sonra 6 tanesine 1.kalite 2 tanesine de 2.kalite denilmişti sizinde embriyolariniz gayet iyi olur insallah bizde çok tedirgin olmustuk 5 gun gecmek bilmemişti korkudan hastaneyi arayamıyordum eşim arıyordu sormak icin çünkü daha önceki 2 denememizde embriyolarimiz 5.gune gitmiyordu dondurulacak embriyomuz kalmıyordu Rabbim korktugumuza ugratmadi çok şükür Rabbime embriyomuz 5.gune gitti ve dondurulacak olanlar da var

Teşekkür ederim inşallah. Biz de çok heycanlıyız zaman geçmiyor.

Canim cok uzuldum. Cok cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda tekrar hamile kalip kucagina almani nasip etsin.

Canim hayirli olsun. Sonu saglikli evlatlar olsun insallah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah zor bir durum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin üzüntünüzü hafifletsin insallah

Merhaba arkadaşlar. 4.deneme. için çok kararsizim semra hanıma ve ürolog murat beye muayene olduk, her ikisini de çok başarılı bulduk. Ücretsiz muayene olmasına rağmen çok titiz bir şekilde günseli hanım bütün tahlilleri inceledi, her detayı tekrar tekrar.gozden geçirdi. Urolojiye ücretli gittik o da eşimin bütün vucudunu muaye eder gibi kontrol etmiş. Öyle ki boynunun kenarında yağ beldesine kadar dikkat edip bazı tahliller istedi. Aklımda kalmasın diye bahçeci cem celik e de gittik tanışmaya. Nereyi seçsek karar veremiyoruz. 3 kez negatifimiz oldu başka merkezlerde çok kararsizim

Canım başın sağ olsun. Ben de geçen sene 9 haftalıkken kaybetmiştim. 2. Transferim kimyasal gebelik oldu. 3. Transferimi de yeni olmuştum ama onun da hiç kalbi atmadı ve alındı operasyonla. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çok üzülüyorum, bazen merkez mi değiştirsem diyorum ama merkez iyi bizim durumumuzda işler biraz üzücü ilerliyor inanıyorum ki biz de evlatlarımıza kavuşacağız sadece biraz daha sabır gerek.

Canim bahcecide embriyolari karistiriyorlar maalesef dikkat etmiyorlar. Memorial laboratuvar olarak en iyisi ve ekip olarak karar veriliyor tedaviye. Tabiii karar sizin. Rabbim hayirli evlatlar versin.

İnşallah çok kötü durumdayım sürekli ağlıyorum

İnşallah çok kötü durumdayım sürekli ağlıyorum
Canım geçen sene haziran ayında 11haftalık kaybettim bende o acının tarifi yok 7.senede nasip olmuştu Rabbim beterinden korusun diyoruz her zaman. elden bişey gelmiyor aylarca kimseyle konuşmak istemedim ağlayıp durdum nefes alamıyor insan resmen, çok zor gerçekten ama pes etme nolur tekrardan başla hemen Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin inşaAllah hepimize hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip eylesin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…