- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
İnşallah benim de 9 yıldan sonra sağlıklı ve kaliteli gelen tek embriyoydu minik mucizemdi çok zor gerçekten.inşallah tekrar başlayabilirim ve Allahım nasip eder.çok sağol.sen de sağlıklı kucağına al inşallahCanım geçen sene haziran ayında 11haftalık kaybettim bende o acının tarifi yok 7.senede nasip olmuştu Rabbim beterinden korusun diyoruz her zaman. elden bişey gelmiyor aylarca kimseyle konuşmak istemedim ağlayıp durdum nefes alamıyor insan resmen, çok zor gerçekten ama pes etme nolur tekrardan başla hemen Rabbim maddi manevi güç kuvvet versin inşaAllahhepimize hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip eylesin isteyen herkese
Amin çok sağolİnşallah benim de 9 yıldan sonra sağlıklı ve kaliteli gelen tek embriyoydu minik mucizemdi çok zor gerçekten.inşallah tekrar başlayabilirim ve Allahım nasip eder.çok sağol.sen de sağlıklı kucağına al inşallah
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benzer durumu ben de yaşadım. Bir kere olduysa in şe Allah yine olucak. Yeter ki, umudunu kayb etme ve ısrarlı ol. Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah çok kötü durumdayım sürekli ağlıyorum
Merhaba, 8 bin 750 paket fiyatı. Tabi sperm testi dondurma pgt falan yok içinde histeroskopi falan da varsa bi 20 bini gözden çıkarmalı. En azından benimki ona dayandı neredeyse.Yumurta kalitesini artırmak için de arı sütü kullanmanı tavsiye ederim.
Kızlar, bana 2019 tüp bebek fiyatını bilen varsa yaza bilir mi? Bir arkadaşım sordu, ben donmuş fiyatını biliyorum. Tüp fiyatını unuttum.
Çok teşekkür ederim.Merhaba, 8 bin 750 paket fiyatı. Tabi sperm testi dondurma pgt falan yok içinde histeroskopi falan da varsa bi 20 bini gözden çıkarmalı. En azından benimki ona dayandı neredeyse.
Ben 13 yıl sonra mucizeme kavuşmuş olmanın huzuru ve mutluğu ile yaşarken size kesinlikle ve kesinlikle burayı tavsiye ediyorum.Merhaba arkadaşlar. 4.deneme. için çok kararsizim semra hanıma ve ürolog murat beye muayene olduk, her ikisini de çok başarılı bulduk. Ücretsiz muayene olmasına rağmen çok titiz bir şekilde günseli hanım bütün tahlilleri inceledi, her detayı tekrar tekrar.gozden geçirdi. Urolojiye ücretli gittik o da eşimin bütün vucudunu muaye eder gibi kontrol etmiş. Öyle ki boynunun kenarında yağ beldesine kadar dikkat edip bazı tahliller istedi. Aklımda kalmasın diye bahçeci cem celik e de gittik tanışmaya. Nereyi seçsek karar veremiyoruz. 3 kez negatifimiz oldu başka merkezlerde çok kararsizim
Sağol canım inşallah vazgeçmeyeceğim ama düşük psikolojisi çok zormuş dondurulmuşla bizde de hep sağlıksız geldi taze sperm daha iyi dediğin gibi benim translokasyondan dolayı ngs zorunlu.inşallah bu sefer Allahım yardımcı olur.Dua edin benim için.teşekkür ederim cevabın içinCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Benzer durumu ben de yaşadım. Bir kere olduysa in şe Allah yine olucak. Yeter ki, umudunu kayb etme ve ısrarlı ol. Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evliliğimizin 7.senesinde 4.tüp denemesinde gebe kalmıştım. Genetiğine bakılarak transfer edilmişti. İkizdi. Biri 8 haftalık gelişimi durdu. Diğeri 17 haftalıkken suyu aktığı için 18 haftasında suni doğum yapmıştım. Çok kötüydüm. Ancak vaz geçmedim. Kısa süre sonra genetikden sağlıklı çıkan donmuşları denedik yine olmadı. Daha sonra Memoryale geçtik. Rahim filmi istediler. Ciddi yapışıklık oluşmuş kürtajdan sonra. Histereskopi yapıldı. Orda da ilk denemede tutmadı. 5 ay sonra donmuşları denedik. İkiz tuttu. Şimdi 4 yaşında bir kız bir oğlum var. Bu sene mart ayında 5 yıl önce donmuş olan bir embrio transfer edildi. Elhamdülillah bu sefer de tuttu. Memoryal embriolar için genetik tahlil yaptırmadı. Önceki hastanede eşimden ameliyatla sperm toplanıp dondurulmuştu. Onunla yapılıyordu tedavi. Ancak Memoryal taze sperm ile gitti ve başarılı da oldu.
Tekrardan üzerine basa basa söylüyorum. Bir kere hamile kaldıysan yine kalacaksın. Yeter ki, vaz geçme.
Merhaba, 8 bin 750 paket fiyatı. Tabi sperm testi dondurma pgt falan yok içinde histeroskopi falan da varsa bi 20 bini gözden çıkarmalı. En azından benimki ona dayandı neredeyse.
4 bin 350 tlcik:)Histeroskopi ücreti nedir
Beklemek te ayrı bir boyutu olayın. Negatif görüşme için randevu aldım inanın 4 saat bekledim Semra hocayı. Soru sorunca da bozdu beni burda bu kadar Dr var dedi herşey ona sormayacakmışım. Evim zaten oçok uzak hastaneye il dışında çalışıyorum. Saat 15 teki randevuda 19 da çıktım. HSG istedi tekrar. O saatte nasılçektiricem? Birkaç güne yumurtlama olacak. Ertesi gün gelmem mümkün değil. Bunun gibi daha bir sürü olumsuz şey.Bana mı rast geliyor şans mı bilmiyorum ama mesela ben pgt ye embriyo gönderdim sonuçlar çıktı mı diye kendim aramak durumunda kaldım üstün körü öğrenebildim bu süreçte beni kimse aramadı halada aramadılar açıklama hep yoğunluk var.. onlar için biz bin belki milyonlarca kişiden biriyiz ama bizim için öyle mi? Ağızlarının içine bakıyoruz bir umut için.. yoğunluk hep bir gerekçe olmamalı diye düşünüyorum soran arkadaşlara ithafen MERKEZ HEP YOĞUN (!)
Benim de 3. Gündü bugün 11 tanesinden 10 tanesi yola devam demiş. Asıl önemli 5. Gün dedi. Sabırla bekliyorum. InşAllah iyi haberler alırız.Embriyolog aradı bugün 4. Gün 10 tanesi kalmış. 9u iyi 1 i kötü dediler. Ama yarın belli olur kaliteleleri
Yüzümüz güler inşallah artıkBenim de 3. Gündü bugün 11 tanesinden 10 tanesi yola devam demiş. Asıl önemli 5. Gün dedi. Sabırla bekliyorum. InşAllah iyi haberler alırız.
Bu arada benim 3. Gün sizinkini hatırlıyorum şu kadari iyi şu kadarı kötü demiştiniz. Ama ben sorduğumda sınıflandırma için 5.günü beklemeliyiz dediler. Kafam karıştı biraz 1. Ve 2. Kalitede sağlıklı embriyolarız dedi sadece :)Embriyolog aradı bugün 4. Gün 10 tanesi kalmış. 9u iyi 1 i kötü dediler. Ama yarın belli olur kaliteleleri
Dün konuştuğum kişi erkekti. Bugün bir bayanla görüştüm. O da bana ayrıntı için erken dedi. Yarın belli olacak her şey. Bunşatın hepsi 5.güne kalmayacak tabiki dediBu arada benim 3. Gün sizinkini hatırlıyorum şu kadari iyi şu kadarı kötü demiştiniz. Ama ben sorduğumda sınıflandırma için 5.günü beklemeliyiz dediler. Kafam karıştı biraz 1. Ve 2. Kalitede sağlıklı embriyolarız dedi sadece :)
İlk konuştuğum kişi benim de erkekti ses tonu "neden üremeye çalışıyorsunuz ki sanki" gibiydi. Bugün kadınla konuştum çok tatlıydı. Pgt istemişsiniz dedi. Aslında Semra hoca gerek yok dedi ama benim sürekli kontrolümu yapan doktor bence yaptır dedi. 5. Gün tekrar konuşuruz dedi.Dün konuştuğum kişi erkekti. Bugün bir bayanla görüştüm. O da bana ayrıntı için erken dedi. Yarın belli olacak her şey. Bunşatın hepsi 5.güne kalmayacak tabiki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?