Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bu bayanın ses tonu beni mutlu etti. Bize de pgt gerek yok dediler ama biz 3 tanesine istiyoruz. Onu da 5.gün konuşacağız yine.

Evet bu bayanın ses tonu beni mutlu etti. Bize de pgt gerek yok dediler ama biz 3 tanesine istiyoruz. Onu da 5.gün konuşacağız yine.
Biz de 2 ya da 3 düşünüyoruz bakalım ne kalacak cumartesiye nasip. Sizin en azından 1 gününüz kaldı biz cumartesiye kadar nasıl duracaksak. Diyet yapıyordum normalde 5. Güne kadar kendime izin verdim :)

Biz de 2 ya da 3 düşünüyoruz bakalım ne kalacak cumartesiye nasip. Sizin en azından 1 gününüz kaldı biz cumartesiye kadar nasıl duracaksak. Diyet yapıyordum normalde 5. Güne kadar kendime izin verdim :)
Tüp bebeğe kadar 1 yıldır o kadar sağlıklı beslendim ki bahçemde ne olırsa onu yedim hiç markete gitmemiştim. Ymuurta toplattıktan sonra neler yedim neler diyet filan da kalmadı bi ohh dedim. Transfer ayına kadar izin verdim bende kendime

Şimdi aradılar beni de. Emriyolarımın 5.günü. 8 tanesi 5.güne ulaşmış. 3 tanesi pgt yapılıp dondurulacak. Diğerleri de pgtsiz dondurulacak. Toplam 6 tüpte donacaklarmış. Pgtliler tek tek donacak diğer 2 tanesi de tek tek donacak kalan 4 tanesi de içlerinde gruplandırılıp donduralacakmış. Benim anşamadığım burda da okumuştum neye göre 3aa ya da 5aa ya da 5ab filan oluyor. Bana öyle demediler

CAnım benim bende aynısını yaptım 1 ay boyunca hemen hemen dışarıda yedik aralıklarla adet oldum tekrar sağlıklı beslenmeye döndüm ama yumurtlayamadım transfer iptal oldu :)) bende pco sendromu da var ne neden oldu bilemiyorum

Ben merkeze gittiğimde ayrıntılı bilgiyi doktorumdan aldım.telofonnda ayrıntılı bilgi almadım.

Aaa tamam canım. Peki 5.güne gelenlerin 3aa olma şansı oluyor mu. Yoksa sadece 3.gündekilere mi 3aa filan deniliyor acabba
O kadar ayrıntılı bilmiyorum fakat eğer yeterince embriyo varsa 1. Ve 2. Kalite döndürüyorlar düşük kaliteleri döndürmüyorlar. Benim 6. Güne bekletilen embriyolarım vardı hücresini yeterli bulmadıkları için dondurmadılar çünkü elimizde 5 tane iyi kalite vardı. Olmasaydı donduracaklardı. Seninkilerde 1. Ve 2. Kalitedir belki hepsi 1. Kalitedir.

Merhaba arkadaşlar ben dondurulmuş embriyo transfer aşamasındayım doktorum reçeteme Duphanston ilaç yazmış progesteron olarak artık bu hap mı veriliyor, crinone jel veriliyor diye biliyordum, aranızda duphanston kullanan var mı ve kaç gün kullandınız acaba?

Aaa tamam canım. Peki 5.güne gelenlerin 3aa olma şansı oluyor mu. Yoksa sadece 3.gündekilere mi 3aa filan deniliyor acabba
5.gün embriyo kaliteleri iç hücre ve dış hücre kalitesine göre sınıflandırma değişiyor..örneğin 5aa olan embriyoda; 5:embriyo kabuğundan çıkmaya hazır, ilk a, iç hücre kalitesi,sonraki a dış hücre kalitesi..a demek çok hücreden meydana gelmiş, sıralı, sıkıca dizilmiş demekmiş..b kalite de çok hücreden oluşuyor fakat sıralı değil dağınık.3aa ise; 3 yine 5.gün embriyosu ama buradaki 3, embriyo henüz tomurcuklanmaya başlamış demek..zaten nette bunların açıklaması var.bende görünce yardımcı olmak istedim..ayrıca telefonda ben kalitelerini sormuştum.eğer merak ederseniz sizde arayıp sorabilirsiniz söylüyorlar.

Merhaba bilgilendirme için sag olun. Benimkilerin 4. Günü ben sorduğumda gayet sağlıklılar dedi konuştuğum kişi sadece 1 tanesi geriden geliyor dedi. Yarın pgt için karar vereceğiz siz merkeze gidip doktorlarla konuşup mu karar verdiniz pgt için. Neye gore 6. Gün için izin veriliyor? Bilginiz var mı?

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Peki ücret istediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…