- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İlk 2 gün önemliymiş sonra yürüyüş tavsiye ediyorlar yorulmadan. Kan akışı önemliymiş. Günlük işlerini yapabilirsin. Mercimek nohut bulgur tüketmelisin diye biliyorum.Arkadaşlar Merhaba benim bugün transferim yapıldı.Siz transfer süreci sonrasini nasil geçirdiniz.Nasil beslendiniz.Evde mi gecirdiniz
O kadar çok bilinmezlik var ki dipsiz kuyu gibi. Diyorum çok fazla ayrıntıya girme ne olacaksa olacak zaten kader. Diğer taraftan elimizde böyle bilimsel bi metod var kullan kafam karman çorman Semra hoca gerek yok derken asistan doktor illa yaptır niye dedi. Falan filan işte.. size de çok teşekkür ederim cevabınız icin.Semra hanım pgt konusunda zaten çok bilgili. O yaptırma dediyse ben ona güvenirdim. Belki sorunlu gözüken embrio aslında sağlıklı çocuğa dönüşecek potensial taşıyor. Bula bilirsem dediğim makaleyi buraya atarım.
Çok teşekkür ediyorum . Egilip kalkmak yerden bisey almak gerinmek yatakta ani dönmek gibi şeylerden sakinmalimiyim kendimiGüzel haberlerinizi bekliyoruz. İlk 2 gün önemliymiş sonra yürüyüş tavsiye ediyorlar yorulmadan. Kan akışı önemliymiş. Günlük işlerini yapabilirsin. Mercimek nohut bulgur tüketmelisin diye biliyorum.
Avokado muz kivi. Ama en önemlisi rabbim ol desin olsun inşallah.
Rica ederim. Dilerim senin de tüm sıkıntıların sağlıklı bebeğe dönüşüp kucağına gelir. O zaman her şeye değdiğini anlıyor insan.O kadar çok bilinmezlik var ki dipsiz kuyu gibi. Diyorum çok fazla ayrıntıya girme ne olacaksa olacak zaten kader. Diğer taraftan elimizde böyle bilimsel bi metod var kullan kafam karman çorman Semra hoca gerek yok derken asistan doktor illa yaptır niye dedi. Falan filan işte.. size de çok teşekkür ederim cevabınız icin.
Bunların hiç birisi aslında olumsuz etkilemez. Elinden geldiği kadar dikkat et. Ancak, buna yatakta dönmek, eğilip kalkmak dahil değil. Sert haraketler, rahmin kasılmasını sağlayacak şeylerden uzak durmak gerekiyor. Transfer zamanı zaten neye dikkat edilmesi gerektiği söylenmiş olmalı. Onun dışında fazla strese gerek yok.Çok teşekkür ediyorum . Egilip kalkmak yerden bisey almak gerinmek yatakta ani dönmek gibi şeylerden sakinmalimiyim kendimi
Çok teşekkür ederim evet bilgi verdiler ben cok dikkat eden biri değilim daha önceki denemelerimde de onemsemedim bu sefer acaba bundan mi diye kendimi suçlu yorum yapmamam gereken şeyleri mi yapiyorumBunların hiç birisi aslında olumsuz etkilemez. Elinden geldiği kadar dikkat et. Ancak, buna yatakta dönmek, eğilip kalkmak dahil değil. Sert haraketler, rahmin kasılmasını sağlayacak şeylerden uzak durmak gerekiyor. Transfer zamanı zaten neye dikkat edilmesi gerektiği söylenmiş olmalı. Onun dışında fazla strese gerek yok.
Eğer öyle şeyler gebeliğe engel olsaydı, sırtında çocuğu, tarlada çalışan birisi nasıl hamile kala bilirdi ki. Ya da çingeneler. Ne yedikleri belli, ne yaşayışları. Çocuktan bol oldukları kesin.Çok teşekkür ederim evet bilgi verdiler ben cok dikkat eden biri değilim daha önceki denemelerimde de onemsemedim bu sefer acaba bundan mi diye kendimi suçlu yorum yapmamam gereken şeyleri mi yapiyorum
Her yerim delik deşik iğne iziydi embriyoların geliştiği öğrendikçe hiç birinin acısı sızısı kalmadı. Kucağımıza alsak kim bilir nasil olur...Rica ederim. Dilerim senin de tüm sıkıntıların sağlıklı bebeğe dönüşüp kucağına gelir. O zaman her şeye değdiğini anlıyor insan.
Aminn inşallah canim bahar temizliğimi yapıyorum transfer sonrası ramazanlık ve bayram işlerimi çıkarayım aradanİnşallah güzel haberini alırım.
İşte o zaman ben hiç bir zahmet çekmemişim ki, bunun karşılığında...geçiyor insanın içinden. Çocuk çok daha fazlası. Hatta hayatta yaptığımız tüm iyilikleri toplasak, onlardan bile fazlası. O yüzden hep derdim, kimin maddi olarak gücü yetiyorsa, denemekten asla vaz geçmesin. Tedavinin ve negativlerin ağırlığından imkanı olduğu halde tedaviden vaz geçenler de oluyor.Her yerim delik deşik iğne iziydi embriyoların geliştiği öğrendikçe hiç birinin acısı sızısı kalmadı. Kucağımıza alsak kim bilir nasil olur...
Ah canım o kadarını bende bilmiyorum ama ilk gün hiçbirşey yapma hatta 2 gün sadece kalk dolaş haraketsiz kalma. Sürekli yatma. Onun haricinde yükseğe uzanmamak gerekliymiş onu biliyorum birde.Çok teşekkür ediyorum . Egilip kalkmak yerden bisey almak gerinmek yatakta ani dönmek gibi şeylerden sakinmalimiyim kendimi
Rabbim hepimizin gönlündekini kucağına nasip etsin. Herşey dilediğimiz istediğimiz gibi olsun.Aminn inşallah canim bahar temizliğimi yapıyorum transfer sonrası ramazanlık ve bayram işlerimi çıkarayım aradan
Yumurta toplama işlemi mi? Lütfen hiç panik yapmayın benim kadar hastaneden, iğneden nefret eden ve korkan kişi bile bu kadar hafif atlattıysa. Dua da edecegim her şey çok güzel ve hayırlı olur İnşAllah.
Kucağınıza bebeğinizi alınca hiç birini hatırlamayacaksınız. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.laparoskopi oldum canım yumurtalarm doha önce toplandı hayatım boyunca hiç dünkü kadar acı çektigimi hatırlamıyorm
Doktorunuz kimdi doğumdan sonra bana da yapılacaklaparoskopi oldum canım yumurtalarm doha önce toplandı hayatım boyunca hiç dünkü kadar acı çektigimi hatırlamıyorm
Çok şükür adınıza çoook sevindim. Çok teşekkür ederim inşallah biz de evladımız kavusuruz. Ben de hastane ve ekibin ilgisinden çok memnun kaldım. Muhtemelen burada başlarız ❤Ben 13 yıl sonra mucizeme kavuşmuş olmanın huzuru ve mutluğu ile yaşarken size kesinlikle ve kesinlikle burayı tavsiye ediyorum.
Başka yer arama...merkez güvenilir ve elinden gelenin en iyisini yapıyor.
Disipli ve düzenli çalışıyor hiç bir şey aksamıyor.
Canim hayirli olsun. Sonu tatlis saglikli bir bebek olsunArkadaşlar Merhaba benim bugün transferim yapıldı.Siz transfer süreci sonrasini nasil geçirdiniz.Nasil beslendiniz.Evde mi gecirdiniz
Canim bahcecide embriyolari karistiriyorlar maalesef dikkat etmiyorlar. Memorial laboratuvar olarak en iyisi ve ekip olarak karar veriliyor tedaviye. Tabiii karar sizin. Rabbim hayirli evlatlar versin.
En iyisi olsun arayışındayim olacak o yanlış yazılmış yukarıdaO habere çok itibar etmedim ben, bahçeci de iyi bir klinik bir çok arkadaşım orada tedavi gördü de benim 4.denemem olacağı için en iyisi olsun satışındayım. Muhtemelen memorial da karar kılacağız ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?