Merhaba. Evet ben yaptirdim atasehir memorialde. Polip vardi rahimde o alindi histereskopiyle. Bir bucuk ay oldu.Arakadaşlar merhaba memorial da histeroskopi yaptıran var mı aranızda
Hakkinizda en iyisi ve en hayirlisi olsun. Sonunda kucaginiza evladinizi alinda insallah.O habere çok itibar etmedim ben, bahçeci de iyi bir klinik bir çok arkadaşım orada tedavi gördü de benim 4.denemem olacağı için en iyisi olsun satışındayım. Muhtemelen memorial da karar kılacağız ❤
Ben 2-3 ay önce histeroskobi oldum.miyom ameliyatından kalan yapışıldık vardı o düzeltildi..histeroskobiyi Semra hanım bey ve Umut bey yaptı.rahime çizikte atıldı..sonrasında 4-5 gün hafif lekelenmelerim oldu.aynı yumurta toplama gibi ben uyandıktan sonra hiçbir şey hissetmedim.çok rahat geçti.inşallah sizde rahat atlatırsınız..ne için histeroskobi yapılacaktı size? Çok geçmiş olsun..Arakadaşlar merhaba memorial da histeroskopi yaptıran var mı aranızda
Peki tüp bebek tedavisi görüyor musunuz??Histeroskopiden ne kadar sonra transfer oluyor.??Ve adetin kaçinci günü gittiniz ?Merhaba. Evet ben yaptirdim atasehir memorialde. Polip vardi rahimde o alindi histereskopiyle. Bir bucuk ay oldu.
Tüp bebek tedavisi görüyorsunuz değil mi? Ne kadar sonra transfer oluyor. Benim rahmimde hafif çöküntü var Semra hanım riske atmayalım dedi yoksa normalde kendi doktorum hic gerek yok demişti. Semra hanimda risk %10-15 dedi. Yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütlerim var. Transfer sürecini uzatır mı. Bir de surec nasıl ilerliyor. Yumurta toplamadan sonra İlk adetinizden sonra dendi aradim regl başladi dedim. Az önce aradılar şimdi yumurtalıklarınız gergin dendi. Kafam karışti.Ben 2-3 ay önce histeroskobi oldum.miyom ameliyatından kalan yapışıldık vardı o düzeltildi..histeroskobiyi Semra hanım bey ve Umut bey yaptı.rahime çizikte atıldı..sonrasında 4-5 gün hafif lekelenmelerim oldu.aynı yumurta toplama gibi ben uyandıktan sonra hiçbir şey hissetmedim.çok rahat geçti.inşallah sizde rahat atlatırsınız..ne için histeroskobi yapılacaktı size? Çok geçmiş olsun..
Canim agustos ayinda tup bebek yaptirdim en son. Test yaptiracagim gunden 5 gun once kanamam baslamisti. Meger polip varmis. Adet bitiminden sonra gittim. Zaten iki aydir gecmeyen kanamam oldu .ondan sonra doktora gittigimde ogrendim. Kanamamin sebebi polipmis. Ameliyattan iki ay sonra tekrar baslarim diyordum tup bebege bu seferde bir turlu hasta olamadim. Lekelenmeler oldu. Bir haftadir hastayim galiba yani duzene girmedi henuz.Peki tüp bebek tedavisi görüyor musunuz??Histeroskopiden ne kadar sonra transfer oluyor.??Ve adetin kaçinci günü gittiniz ?
Rahimde cokuntu derken cukur gibi biseymi. Cunku bendede doktorum histeroskopi yaparken gormus boyle bisey. Nasil bir tedavi onerdi semra hanim? Tup bebekte sikinti olustururmuymus? Histereskopi mi onerdi? Nasil tedavi edecekmis o sekilde? Cok gecmis olsun. Cok soru sordum sanirim. Ayni sikintimi benimkiyle diye anlamak icin.Tüp bebek tedavisi görüyorsunuz değil mi? Ne kadar sonra transfer oluyor. Benim rahmimde hafif çöküntü var Semra hanım riske atmayalım dedi yoksa normalde kendi doktorum hic gerek yok demişti. Semra hanimda risk %10-15 dedi. Yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütlerim var. Transfer sürecini uzatır mı. Bir de surec nasıl ilerliyor. Yumurta toplamadan sonra İlk adetinizden sonra dendi aradim regl başladi dedim. Az önce aradılar şimdi yumurtalıklarınız gergin dendi. Kafam karışti.
Hsg filminde görülmüştü benimki de. Rahmin üst kısmı basık normal rahim düz bir şekildeyken bizimki üstten hafif çökmüs gibi görünüyor. Ama çok derin ve gebeliğe engel bi durum değil bebek gelistikce sorun olabilir yüzdesi çok düşük ama riske atmayalım dedi Semra hanım. Evet histeroskopi önerdi çok basit 15 dakikalik bir işlem kamerayla girip o çöküğü kaldıracaklarmış. Sizde de varsa hic sorun etmeyin. Istediğiniz kadar da soru sorabilirsiniz bir faydam olursa ne güzelRahimde cokuntu derken cukur gibi biseymi. Cunku bendede doktorum histeroskopi yaparken gormus boyle bisey. Nasil bir tedavi onerdi semra hanim? Tup bebekte sikinti olustururmuymus? Histereskopi mi onerdi? Nasil tedavi edecekmis o sekilde? Cok gecmis olsun. Cok soru sordum sanirim. Ayni sikintimi benimkiyle diye anlamak icin.
Cok tesekkur ederim cnm.Hsg filminde görülmüştü benimki de. Rahmin üst kısmı basık normal rahim düz bir şekildeyken bizimki üstten hafif çökmüs gibi görünüyor. Ama çok derin ve gebeliğe engel bi durum değil bebek gelistikce sorun olabilir yüzdesi çok düşük ama riske atmayalım dedi Semra hanım. Evet histeroskopi önerdi çok basit 15 dakikalik bir işlem kamerayla girip o çöküğü kaldıracaklarmış. Sizde de varsa hic sorun etmeyin. Istediğiniz kadar da soru sorabilirsiniz bir faydam olursa ne güzel
Ben adetin 6.günü histeroskobi olmuştum.adetiniz azalınca arayın denilmişti.ve histeroskobiden sonraki ay adetimle transfer hazırlıklarına başladık.çok şükür şuan hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur.bana da takip doktoru gerek yok çok önemli değil demişti ama Semra hanım yapılması gerektiğini söyledi ve içimde kalmasın diye yaptırdım.iyiki yaptırmışım yapışıklık çok hafif deniliyordu ama biraz fazlaymış.o yüzden eğer Semra hanım gerekli görüyorsa mutlaka yaptırın..transfer de bir ay sonra oluyor merak etmeyin onlar her şeyi ayarlıyorTüp bebek tedavisi görüyorsunuz değil mi? Ne kadar sonra transfer oluyor. Benim rahmimde hafif çöküntü var Semra hanım riske atmayalım dedi yoksa normalde kendi doktorum hic gerek yok demişti. Semra hanimda risk %10-15 dedi. Yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütlerim var. Transfer sürecini uzatır mı. Bir de surec nasıl ilerliyor. Yumurta toplamadan sonra İlk adetinizden sonra dendi aradim regl başladi dedim. Az önce aradılar şimdi yumurtalıklarınız gergin dendi. Kafam karışti.
Ahmet göçmen ameliyat etti tavsiye ederimDoktorunuz kimdi doğumdan sonra bana da yapılacak
Peki yumurta toplamanın hemen arakasından gördüğünuz adet döneminde mi yaptırdiniz? Çok sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza alın İnşAllah. Hayırlı olsun.Ben adetin 6.günü histeroskobi olmuştum.adetiniz azalınca arayın denilmişti.ve histeroskobiden sonraki ay adetimle transfer hazırlıklarına başladık.çok şükür şuan hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma da almak nasip olur.bana da takip doktoru gerek yok çok önemli değil demişti ama Semra hanım yapılması gerektiğini söyledi ve içimde kalmasın diye yaptırdım.iyiki yaptırmışım yapışıklık çok hafif deniliyordu ama biraz fazlaymış.o yüzden eğer Semra hanım gerekli görüyorsa mutlaka yaptırın..transfer de bir ay sonra oluyor merak etmeyin onlar her şeyi ayarlıyor
Amin canım rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah.benim yumurtalar geçen yıl toplanmıştı sonrasında miyom ameliyatı oldum uzun bi bekleme sürem oldu.sonrasında tekrar rahim filmi çektirdim ve yapışıklık görüldü ameliyattan kalma.yumurta toplamadan sonra nasıl olur bilmiyorum.merkezden yardımcı olurlar yada burda arkadaşlar görünce yazarlarPeki yumurta toplamanın hemen arakasından gördüğünuz adet döneminde mi yaptırdiniz? Çok sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza alın İnşAllah. Hayırlı olsun.
Sizin embriyolarınızın bugün kaçıncı günü. Ne durumdalarPeki yumurta toplamanın hemen arakasından gördüğünuz adet döneminde mi yaptırdiniz? Çok sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza alın İnşAllah. Hayırlı olsun.
Benim ilk tedavimde yumurta toplamadan sonraki ilk adet bitiminde histereskopi yapıldı. Opudan 10 gün sonra oldu yani işlem. 2.adetle de transfer hazırlığı başlayacaktı farklı sebeplerden bi sonraki aya kaldı. Bende de arkuat uterus dedikleri tepeden hafif çökük yapı vardı. Bunu düzeltip biraz da genişletme amaçlı yapılmıştı. Son tedavi öncesi tekrar film çektirdiğimde raporda yine aynı ifade vardı. Yani aslında tamamen düzeltilemiyor bu durum. Rahim dokusuna zarar vermeden şartlar elverdigince bir müdahale oluyor.Peki yumurta toplamanın hemen arakasından gördüğünuz adet döneminde mi yaptırdiniz? Çok sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza alın İnşAllah. Hayırlı olsun.
5.gün bugün dondular artık. Durumlarda gayet iyi şükürler olsun. Siz naptınız? :)Sizin embriyolarınızın bugün kaçıncı günü. Ne durumdalar
Kafamdaki soruların tam karşılığını vermişsiniz çok teşekkür ederim. Yumurtam toplandı. 5 gün sonra adetim başladi. Baştan bana da öyle dediler arayın randevu icin. Aradım hemşire geri döndü. Yumurtalıklar dinlensin gergin dedi önümüzdeki ay gelin dedi. 15 yumurtam toplandi ondan mi acaba? Benim de cok hafif risk olarak %10 ama riske atmayalım dedi Semra hanım. Tekrar hsg çektirmem benim de gerekir mi acaba bunu neden istediler ameliyat başarılı oldu diye mi?Benim ilk tedavimde yumurta toplamadan sonraki ilk adet bitiminde histereskopi yapıldı. Opudan 10 gün sonra oldu yani işlem. 2.adetle de transfer hazırlığı başlayacaktı farklı sebeplerden bi sonraki aya kaldı. Bende de arkuat uterus dedikleri tepeden hafif çökük yapı vardı. Bunu düzeltip biraz da genişletme amaçlı yapılmıştı. Son tedavi öncesi tekrar film çektirdiğimde raporda yine aynı ifade vardı. Yani aslında tamamen düzeltilemiyor bu durum. Rahim dokusuna zarar vermeden şartlar elverdigince bir müdahale oluyor.
Dondular benimde. 3ünden de biyopsi alınıp pgtye gitti5.gün bugün dondular artık. Durumlarda gayet iyi şükürler olsun. Siz naptınız? :)
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Arayan kişi o kadar hızlı saydı ki kalitelerini anlayamadım 5 aa 5 ab falan filan. Ama anladığım en kalitelisinden biopsi alınıp pgtye gitti :) 2 tanede biz gönderdik. Geriye bir histeroskopi kaldi bakalım bir de transfer :)Dondular benimde. 3ünden de biyopsi alınıp pgtye gittibekleme aşamasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?