Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok yumurta toplandığı ve ohss riski atlattığınız için ertelemeniz mantıklı olur. Benim 8 yumurta toplanmıştı o tedavide.
Benim tekrar film çektirme sebebim histereskopi üzerinden 2 yıl geçmişti ve arada bir ameliyat geçirdim. Film 6 aydan eski olduğunda kürtaj veya ameliyat gibi bir operasyon geçirildiğinde film tekrarı isteniyor. Aslında bana Semra hanım histereskopi de önermişti çizik amaçlı ama ben gerek görmedim. Zaten filmde de süpriz bir durum çıkmadı. Çok şükür pozitif sonucu da aldım.
Sizin için de hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın.

Siz transfer oldunuz mu pozitif sonucu aldim yazmışsınız eğer yanlış anlamadıysam çok sevindirici hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Siz transfer oldunuz mu pozitif sonucu aldim yazmışsınız eğer yanlış anlamadıysam çok sevindirici hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet 1 martta transfer olmuştum 11.haftamız bitiyor çok şükür. Bu 4. Transferim ilk defa bu haftalara geldik. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Aaaa hamile takvimi gördüm deminden beri mesajlara bakıyorum ama nasıl görmedim çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah

Evet 1 martta transfer olmuştum 11.haftamız bitiyor çok şükür. Bu 4. Transferim ilk defa bu haftalara geldik. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok sevindirici sabrınızın mükafatı yavrunuz sizinle çok fazla cevap yazmıyordunuz başka çok açıklayıcı cevaplar yazıyordunuz çok güzel bir duygu Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza. Çok sag olun :)

Ne ameliyatı çikolata kisti ameliyatımı ve kaç cm di lapaoroskopinin lazerli olan şeklindemi yaptı acaba
Çikolata kistim (4cm ) ve sağ tüpüm alındı bagırsagımdaki nodül kazındı rahim duvarımdaki yapışıklıklar ve idrar torbamdaki yapışıklıklar alındı
Lazerlimi inan o detayı hiç bilmiyorm canım ama 4 delik açıldı karnımdan

Çok geçmiş olsun bende çarşamba günü oldum bendende sağ ve soldan 3 5 cm çikplata kisti alındı bağıraaklardanda ini acil şifamız olur benim doktor yücel karamandı sakıncası yoksa ameliyata ne kadar ödediniz

Onların anlatımından bende hiç bişey anlamıyorum. Hastaneye gidince dosyamız doktorun masasındayken aldım dosyamı karıştırdım biraz embriyologların hazırladığı embriyo kağıdını buldum bütün embriyoların fotoğrafı vardı ve kaliteleri yazıyordu hemen resmini çektim o kağıdın aklımızda kalmıyor çünkü bir daha ki sefere gidince bi göz atın dosyanıza detaylı bi şekilde göreceksiniz

Çok geçmiş olsun canım bebişinin gelişine vesile olsun inş.

Canım seninde ertelenmiş transferin şimdi okudum. sakın kafaya takma geç olsun güç olmasın ❤
Teşekkür ederim. Muhakkak bunda da bir hayır vardır. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bebişim gelsin de zaman hiç mühim değil. 3 senedir bekliyorum 1/2 ay daha beklerim.

Teşekkür ederim. Allah her birimize nasip etsin önce hamilelere sonra transfer bekleyenlere ve tedavidekilere... Önceki aşamaların her ayrıntısına vakıf iken biranda başka bir boyuta geçince ister istemez oralara takılıyorum.O forumları da sadece okuyorum arada bir iki beğeni sadece ama yine de yakalanmışım demek ki :)

Aminn Tüm isteyen , bekleyen , bu yolda çabalayan herkesin en yakın zamanda kucaklarını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…