Çok yumurta toplandığı ve ohss riski atlattığınız için ertelemeniz mantıklı olur. Benim 8 yumurta toplanmıştı o tedavide.Kafamdaki soruların tam karşılığını vermişsiniz çok teşekkür ederim. Yumurtam toplandı. 5 gün sonra adetim başladi. Baştan bana da öyle dediler arayın randevu icin. Aradım hemşire geri döndü. Yumurtalıklar dinlensin gergin dedi önümüzdeki ay gelin dedi. 15 yumurtam toplandi ondan mi acaba? Benim de cok hafif risk olarak %10 ama riske atmayalım dedi Semra hanım. Tekrar hsg çektirmem benim de gerekir mi acaba bunu neden istediler ameliyat başarılı oldu diye mi?
Siz transfer oldunuz mu pozitif sonucu aldim yazmışsınız eğer yanlış anlamadıysam çok sevindirici hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok yumurta toplandığı ve ohss riski atlattığınız için ertelemeniz mantıklı olur. Benim 8 yumurta toplanmıştı o tedavide.
Benim tekrar film çektirme sebebim histereskopi üzerinden 2 yıl geçmişti ve arada bir ameliyat geçirdim. Film 6 aydan eski olduğunda kürtaj veya ameliyat gibi bir operasyon geçirildiğinde film tekrarı isteniyor. Aslında bana Semra hanım histereskopi de önermişti çizik amaçlı ama ben gerek görmedim. Zaten filmde de süpriz bir durum çıkmadı. Çok şükür pozitif sonucu da aldım.
Sizin için de hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın.
Evet 1 martta transfer olmuştum 11.haftamız bitiyor çok şükür. Bu 4. Transferim ilk defa bu haftalara geldik. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin.Siz transfer oldunuz mu pozitif sonucu aldim yazmışsınız eğer yanlış anlamadıysam çok sevindirici hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aaaa hamile takvimi gördüm deminden beri mesajlara bakıyorum ama nasıl görmedim çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahÇok yumurta toplandığı ve ohss riski atlattığınız için ertelemeniz mantıklı olur. Benim 8 yumurta toplanmıştı o tedavide.
Benim tekrar film çektirme sebebim histereskopi üzerinden 2 yıl geçmişti ve arada bir ameliyat geçirdim. Film 6 aydan eski olduğunda kürtaj veya ameliyat gibi bir operasyon geçirildiğinde film tekrarı isteniyor. Aslında bana Semra hanım histereskopi de önermişti çizik amaçlı ama ben gerek görmedim. Zaten filmde de süpriz bir durum çıkmadı. Çok şükür pozitif sonucu da aldım.
Amin Allah razı olsun. İnşallah o günleri görmek nasip olur sağlıcakla.Aaaa hamile takvimi gördüm deminden beri mesajlara bakıyorum ama nasıl görmedim çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Ne ameliyatı çikolata kisti ameliyatımı ve kaç cm di lapaoroskopinin lazerli olan şeklindemi yaptı acabaAhmet göçmen ameliyat etti tavsiye ederim
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok sevindirici sabrınızın mükafatı yavrunuz sizinle çok fazla cevap yazmıyordunuz başka çok açıklayıcı cevaplar yazıyordunuz çok güzel bir duygu Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahEvet 1 martta transfer olmuştum 11.haftamız bitiyor çok şükür. Bu 4. Transferim ilk defa bu haftalara geldik. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza. Çok sag olun :)Çok yumurta toplandığı ve ohss riski atlattığınız için ertelemeniz mantıklı olur. Benim 8 yumurta toplanmıştı o tedavide.
Çikolata kistim (4cm ) ve sağ tüpüm alındı bagırsagımdaki nodül kazındı rahim duvarımdaki yapışıklıklar ve idrar torbamdaki yapışıklıklar alındıNe ameliyatı çikolata kisti ameliyatımı ve kaç cm di lapaoroskopinin lazerli olan şeklindemi yaptı acaba
Çok geçmiş olsun bende çarşamba günü oldum bendende sağ ve soldan 3 5 cm çikplata kisti alındı bağıraaklardanda ini acil şifamız olur benim doktor yücel karamandı sakıncası yoksa ameliyata ne kadar ödedinizÇikolata kistim (4cm ) ve sağ tüpüm alındı bagırsagımdaki nodül kazındı rahim duvarımdaki yapışıklıklar ve idrar torbamdaki yapışıklıklar alındı
Lazerlimi inan o detayı hiç bilmiyorm canım ama 4 delik açıldı karnımdan
Onların anlatımından bende hiç bişey anlamıyorum. Hastaneye gidince dosyamız doktorun masasındayken aldım dosyamı karıştırdım birazHayırlı olsun gözünüz aydın. Arayan kişi o kadar hızlı saydı ki kalitelerini anlayamadım 5 aa 5 ab falan filan. Ama anladığım en kalitelisinden biopsi alınıp pgtye gitti :) 2 tanede biz gönderdik. Geriye bir histeroskopi kaldi bakalım bir de transfer :)
Çok geçmiş olsun canım bebişinin gelişine vesile olsun inş.Çikolata kistim (4cm ) ve sağ tüpüm alındı bagırsagımdaki nodül kazındı rahim duvarımdaki yapışıklıklar ve idrar torbamdaki yapışıklıklar alındı
Lazerlimi inan o detayı hiç bilmiyorm canım ama 4 delik açıldı karnımdan
Canım seninde ertelenmiş transferin şimdi okudum. sakın kafaya takma geç olsun güç olmasınHayırlı olsun kızlar inşallah güzel haberler alırsınız.
Teşekkür ederim. Muhakkak bunda da bir hayır vardır. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bebişim gelsin de zaman hiç mühim değil. 3 senedir bekliyorum 1/2 ay daha beklerim.Canım seninde ertelenmiş transferin şimdi okudum. sakın kafaya takma geç olsun güç olmasın ❤
Teşekkür ederim. Allah her birimize nasip etsin önce hamilelere sonra transfer bekleyenlere ve tedavidekilere... Önceki aşamaların her ayrıntısına vakıf iken biranda başka bir boyuta geçince ister istemez oralara takılıyorum.O forumları da sadece okuyorum arada bir iki beğeni sadece ama yine de yakalanmışım demek ki :)Jalapenoo ben aslında uzun zamandır farkındayım seni en son kasım anneleri bazen de ekim annelerin forumunda görüyordum. Ve tabiki begenilerini Nazar değmesin Tebrik ediyorum saglıkla kucağına almak nasip olsun.
Aynen canım vardır bi hayırTeşekkür ederim. Muhakkak bunda da bir hayır vardır. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bebişim gelsin de zaman hiç mühim değil. 3 senedir bekliyorum 1/2 ay daha beklerim.
Çok geçmiş olsun bende çarşamba günü oldum bendende sağ ve soldan 3 5 cm çikplata kisti alındı bağıraaklardanda ini acil şifamız olur benim doktor yücel karamandı sakıncası yoksa ameliyata
13000 verdik canım
AminnTeşekkür ederim. Allah her birimize nasip etsin önce hamilelere sonra transfer bekleyenlere ve tedavidekilere... Önceki aşamaların her ayrıntısına vakıf iken biranda başka bir boyuta geçince ister istemez oralara takılıyorum.O forumları da sadece okuyorum arada bir iki beğeni sadece ama yine de yakalanmışım demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?