Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet oldum. Şimdi diğer adetimin 2.günü gidiyorum o halde doktora değil mi
Evet 2. adetin ilk günü hastaneyi arayıp "dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başlayacağım ne yapmam lazım" diye arayıp sorarsınız onlar sizi yönlendirir zaten
Ama bazen riskli durumlarda 3. adet bile olabiliyor bunu en iyi doktorunuz söyler

Arkadaşlar merhaba yumurta rezervini ve kalitesini arttırmak için semra hoca takviye edici ilaçlar veriyormu bilginiz varmı veriyorsa hangi ilaçları kullandınızçok teşekkür ederim

Anladım canım teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba yumurta rezervini ve kalitesini arttırmak için semra hoca takviye edici ilaçlar veriyormu bilginiz varmı veriyorsa hangi ilaçları kullandınızçok teşekkür ederim
Ben arı sütü polen propolis kullandım. Çiko kistim olduğu iöin propolis nokta atışı yapıyor kiste. 3cmden 1.5cme inmişti tedavi öncesi. Ve tedavi sürecinde de o kadar hormon almama rağmen 1.5 cm de kaldı büyümedi. Qenzim q10da ve omega 3 de kullandım

yumurta toplandıktan sonra bana verilen kağıtta şöyle yazıyor " yumurta toplandıktan sonra 7 gün içinde adet olacaksınız bu 1.adetiniz olup, 2.değil 3.adet ile domdurulmuş embriyo transfer hazırlık aşaması için adrtinizin 2.günü kontrol yaptırarak....." yani ben bu ayın 26sında adet oldum. Transfer hazırlığını haziran 26sında mı bailanacak transfer de o zaman temmızda olacak. Doğru mu anladım yaa daha da çok varmış ama. Ben kendimi hep haziran diye ayarlamıştım. Anlamadım bu konuyu

15 yumurta toplandı 9u 1.kalite çıktı 5.günde donduruldu hepsi

Vermiyor diye biliyorum fakat inositol q10 resveratrol astaksantin omega3 gibi takviyeler aldım 3 ay belki 4 ay rezerv azlığım yoktu fakat fayda ettiğine Eminim. Burada polen bal propolis kullanıp fayda görende var. Bende poleni tavsiye ederim. Çörekotu tarçın polen.

yumurta toplandıktan sonra bana verilen kağıtta şöyle yazıyor " yumurta toplandıktan sonra 7 gün içinde adet olacaksınız bu 1.adetiniz olup, 2.değil 3.adet ile domdurulmuş embriyo transfer hazırlık aşaması için adrtinizin 2.günü kontrol yaptırarak....." yani ben bu ayın 26sında adet oldum. Transfer hazırlığını haziran 26sında mı bailanacak transfer de o zaman temmızda olacak. Doğru mu anladım yaa daha da çok varmış ama. Ben kendimi hep haziran diye ayarlamıştım. Anlamadım bu konuyu

Verilen kağıtta öyle yazdığını hatırlıyorum ama 2.adette plan yapmıştık biz de zamanında. Şimdi de değişiklik olduğunu sanmıyorum. Hastaneyle görüşün, onlar da bu şekilde söyler, içiniz sıkılmasın yok yere.

Teşekkür ederimmm biz de hazirab da transfer olacak diye plan yapmıştık kağıtta öyle yazınca oturdum ağlaadım ya şu an mutluyum teşekkür ederim

Peki adet olduktan ne zaman sonra transfer oluyor.
Kişiye göre değişiyor canım.yani yumurtanın olgunlaşması ve rahim kalınlığına göre belirleniyor.mesela benim son adet tarihim 28 Şubat.17 Mart’ta transfer oldum.yani adetin 18.günü transfer oldum.adetin 15-21 günleri değişiyor kişiye göre diye biliyorum

Transfere hazırlıkta özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler tüketmemiz gereken gıdalar var mı varsa başlayalım biz de 2 ay kadar kullanırız

Onların dediklerine göre böyle ama okuduğum kadarı ile senin embriyolar genetiğe gitmiş
Bu sebeple geç olabilir belki ama genetik sonuçlarınız çıkınca dr u ara ne zaman başlayabiliriz diye sor en iyisi

Onların dediklerine göre böyle ama okuduğum kadarı ile senin embriyolar genetiğe gitmiş
Bu sebeple geç olabilir belki ama genetik sonuçlarınız çıkınca dr u ara ne zaman başlayabiliriz diye sor en iyisi
Aynen canım arayacağım genetik sonucu 15 ya da 20 gün sonra çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…