- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sağlık açısından sakıncalı olduğunu biliyorum. Uykuya sağa yatarak dalıyorum gerisini hatırlamıyorum. Eskiden yattığımın tam tersi yönde kalkıyordum bu iyi halim ama yüzüstü sakıncalı mı transferden sonra gerçekten merak ediyorum. Karın bölgesine baskı olur mu? Tutunmada zorluk olur mu? Bilemedim. Dr sorsam Güler ve Eminim sakıncası Yok der.Bende yüzüstü yatıyordum,tüp bebekte de hiç dikkat etmedim sakıncası yoktur diye düşünüyorum. Ama sağlık açısından sıkıntılı olduğunu ve yüzün kırışmasına etkisi olduğunu duyunca yatışımı düzeltmeye çalışıyorumkendimi sağa yatmaya alıştırıyorum.
Bu ay başlamayın tedaviye o zaman. Folikül sayısı aydan aya değişkenlik gösterebiliyor. Yaş kaç?merhaba arkadaşlar dün bende tedaviye başladım sağ yumurtamda folükül olmadığı söylendi böyle görünüp sonradan büyüyen varmı açıkçası üzüldüm bu sefer daha az yumurta olacak dendi.
Folikülmerhaba arkadaşlar dün bende tedaviye başladım sağ yumurtamda folükül olmadığı söylendi böyle görünüp sonradan büyüyen varmı açıkçası üzüldüm bu sefer daha az yumurta olacak dendi.
Görünmez maalesefDün ilk doz ilacını aldım başladım yaşım 34 sanırım bu ay görünmüyor aralıkta ilk görüşmeye geldiğimde görünmus anlayamadım sonrasında görünür mü ilaclarin etkisiyle diye merak ediyorum
Bir insan hala mı normal yolla olacağına dair inancını korurYumurta toplandıktan sonra rahim dinlenmesi için mola vereceğiz 1 ay. Peki bu mola sürecinde doğum kontrol hapı verdi mi doktor sizlere.aklıma takıldı. Çocuk olacağından değil de tut ki normal yolla olursa olur mu ki risk taşımaz mı
Bu durum bi tanıdığımın başına geldi. Tedavi oldu ohss olduğu için embriyolar donduruldu. İkinci adetle transfere hazırlanacaktı ama bi türlü 2. Adet gelmiyor. Doğal yolla o dönem hamile kaldı ve sağlıklı bir evladı oldu. Çocuk biraz büyüyünce donmuş embriyoları değerlendirmek istediler. O arada yine doğal hamilelik olmamıştı. Sanırım 3.gün dondurulan 6-7 embriyosu vardı 5.güne kalanlar transfer oldu ama negatif oldu.Bir insan hala mı normal yolla olacağına dair inancını korurumut kötü şey
Amh fsh ne durumda? Bazen görünen yumurtaların hepsi ilaca cevap vermeyebilir. Bazen de görünmeyen yumurtalar ilaçların etkisi ile arkadan büyüyebiliyor. Ama görünenler hızlı büyüyüp arkadan gelenler küçük kalırsa da çok bir anlamı olmayabiliyor geriden gelen yumurtaların. Benim 4 tedavimden en az yumurta görünen ayda yüksek doz uyguladılar ve en çok yumurta toplandı ama 13 yumurtadan sadece 1 tanesi blast oldu. Bizim sperm faktörü de olduğu için 4 den 5e geçerken eleniyor yumurtalar. Küçüklerin bu noktada pek şansı olmadı. Ama sizde de öyle olacak diye bir genelleme yapamayız tek sağlıklı embriyo yeterli sonuca ulaşmak için. Yani tedaviye başlamışsanız olumlu düşünüp sonucu beklemekten başka yapacak bişey yok. Hayırlısı olsun.Dün ilk doz ilacını aldım başladım yaşım 34 sanırım bu ay görünmüyor aralıkta ilk görüşmeye geldiğimde görünmus anlayamadım sonrasında görünür mü ilaclarin etkisiyle diye merak ediyorum
Ben de ilk tüp bebek tedavisinden 5 ay sonra normal yolla gebe kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Gerçekten Allahtan ümit kesilmez O ol der olur oyüzden her daim umutlu olmalıyızBu durum bi tanıdığımın başına geldi. Tedavi oldu ohss olduğu için embriyolar donduruldu. İkinci adetle transfere hazırlanacaktı ama bi türlü 2. Adet gelmiyor. Doğal yolla o dönem hamile kaldı ve sağlıklı bir evladı oldu. Çocuk biraz büyüyünce donmuş embriyoları değerlendirmek istediler. O arada yine doğal hamilelik olmamıştı. Sanırım 3.gün dondurulan 6-7 embriyosu vardı 5.güne kalanlar transfer oldu ama negatif oldu.
Allahtan umut kesilmez. Bu dönemde dediğin gibi doğum kontrol hapı kullandıran veya ilişki yasağı koyan yerler var ama memorial öyle bir uygulama yapmıyor. Mümkün olduğunca doğala yakın tedavi uygulamaya çalışıyor. Hatta bu sayfada da çok örnekleri oldu. İlk transferi negatif 2.ye gelecekken adeti gelmeyen gebelik öğrenen tedaviye başlamak üzere görüşmeye dışardan gelip adetı bi türlü beklenen günde gelmeyip hamile olduğunu öğrenen.
Sonu üzücü olmuş ama doğal yolla hamile kalabilmek de güzel bişey olsa gerek. İnşallah bu sefer pozitif olur sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur.Ben de ilk tüp bebek tedavisinden 5 ay sonra normal yolla gebe kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Gerçekten Allahtan ümit kesilmez O ol der olur oyüzden her daim umutlu olmalıyız
Allahım bakalım hryecanlandım ben yineBu durum bi tanıdığımın başına geldi. Tedavi oldu ohss olduğu için embriyolar donduruldu. İkinci adetle transfere hazırlanacaktı ama bi türlü 2. Adet gelmiyor. Doğal yolla o dönem hamile kaldı ve sağlıklı bir evladı oldu. Çocuk biraz büyüyünce donmuş embriyoları değerlendirmek istediler. O arada yine doğal hamilelik olmamıştı. Sanırım 3.gün dondurulan 6-7 embriyosu vardı 5.güne kalanlar transfer oldu ama negatif oldu.
Allahtan umut kesilmez. Bu dönemde dediğin gibi doğum kontrol hapı kullandıran veya ilişki yasağı koyan yerler var ama memorial öyle bir uygulama yapmıyor. Mümkün olduğunca doğala yakın tedavi uygulamaya çalışıyor. Hatta bu sayfada da çok örnekleri oldu. İlk transferi negatif 2.ye gelecekken adeti gelmeyen gebelik öğrenen tedaviye başlamak üzere görüşmeye dışardan gelip adetı bi türlü beklenen günde gelmeyip hamile olduğunu öğrenen.
Evettt beklemediğim bir anda çift çizgiyi görmek bile şükür sebebiSonu üzücü olmuş ama doğal yolla hamile kalabilmek de güzel bişey olsa gerek. İnşallah bu sefer pozitif olur sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur.
Öncelikle tebrik ediyorum hayırlı olsun, Ben de yaşadım aynısını 3gün gecikmişti insan ihtimal vermiyor ama çift çizgiyi görünce çok mutlu olmuştum umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizihanımlar merhaba. çok heyecanlıyım kimler var diye bakmadan direkt yazıyorum. hatırlayanlar olacaktık 2018 yılı içinde 2 kez tüp bebek denedim ve maalesef başarısız oldum. reglim kendiliğinden 3 g
n gecikti ve gebelik testi pozitif çıktı. pazar günü acile koştum tabiki hemen ve kan testi yaptırdım 205 çıktı. tahminimce 2 haftalıktı. bu hafta 3. haftasında sanıyorum bugün tekrar kan testi yaptım 694 çıktı. doktora gitmeden önce değerimi kendim takip edip yükselmesini bekleyeyim diyorum ne dersiniz? hep hikayeleri duyuyordum tüp bebek deneyip tutturamayan ama sonra kendiliğinden gebe kalanları. inşallah benim de başıma böyle birşey gelmiştir.
Ben hatırlayanlardanım ve çok sevindim :) Gözünaydın, inşallah sağlıkla ilerler ve alırsın kucağına. Son adet tarihinden hesaplamalısın haftasını, 5-6 haftalık olmalı su an.hanımlar merhaba. çok heyecanlıyım kimler var diye bakmadan direkt yazıyorum. hatırlayanlar olacaktık 2018 yılı içinde 2 kez tüp bebek denedim ve maalesef başarısız oldum. reglim kendiliğinden 3 g
n gecikti ve gebelik testi pozitif çıktı. pazar günü acile koştum tabiki hemen ve kan testi yaptırdım 205 çıktı. tahminimce 2 haftalıktı. bu hafta 3. haftasında sanıyorum bugün tekrar kan testi yaptım 694 çıktı. doktora gitmeden önce değerimi kendim takip edip yükselmesini bekleyeyim diyorum ne dersiniz? hep hikayeleri duyuyordum tüp bebek deneyip tutturamayan ama sonra kendiliğinden gebe kalanları. inşallah benim de başıma böyle birşey gelmiştir.
çok teşekkür ederim. yaşım 37. 2 kez başarısız tüp bebekl ve yumurta kalitem gittikçe düşüyordu. gerçekten ihtimal vermiyordum. hatta şehir dışından bazı otlar ve kökler getirttim tam onlara başlayacaktım ki bu durum gelişti. daha önce bir kez de kürtak yaptırmıştım bozuk kese yüzünden. o nedenle yoğurdu üfleyerek yiyorum. 205'ten 694'e çıkması iyi gibi geliyor ama çok erken sanırım. 1-2 hafta bekleyip öyle muayene gideyim diyorum. kalp atışını duymak için. inanamıyorum.Öncelikle tebrik ediyorum hayırlı olsun, Ben de yaşadım aynısını 3gün gecikmişti insan ihtimal vermiyor ama çift çizgiyi görünce çok mutlu olmuştum umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
:) ah merhaba. inşallah diyelim inşallah. son adetim 30 martta başlamıştı işte. sonra 25 nisanda adet olmalıydım ama olmadım. yumurtlamadan sonra 21 gün geçmiş yani 3 hafta. 506 ila 4600 arasında olmalı diyor internette hep. 690 da fena değil gibi ama umutlanıp yine yıkılmak da istemiyorum. 1 -2 hafta daha bekleyeyim diyorum sonra gideyim doktora.Ben hatırlayanlardanım ve çok sevindim :) Gözünaydın, inşallah sağlıkla ilerler ve alırsın kucağına. Son adet tarihinden hesaplamalısın haftasını, 5-6 haftalık olmalı su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?