Propolis kullanmissiniz ya bi marka var mı aldığınız15 yumurta toplandı 9u 1.kalite çıktı 5.günde donduruldu hepsi
Canım ben yaşadığım yerdeki tanıdık arıcımdan almıştım toz şeklindeydi balla karıştırıp veriyordu. Ama intten de eğriçayır su bazlı olanı alabilirsiniz.Propolis kullanmissiniz ya bi marka var mı aldığınız
Ya da ballı karışık da satıyorlar o daha iyi olur sanki. Siz de sitrye bi göz atın benceCanım ben yaşadığım yerdeki tanıdık arıcımdan almıştım toz şeklindeydi balla karıştırıp veriyordu. Ama intten de eğriçayır su bazlı olanı alabilirsiniz.
Çok teşekkurler canim bal poleni de ayrı alcaz sanirımCanım ben yaşadığım yerdeki tanıdık arıcımdan almıştım toz şeklindeydi balla karıştırıp veriyordu. Ama intten de eğriçayır su bazlı olanı alabilirsiniz.
Çok teşekkurler bakip alcamYa da ballı karışık da satıyorlar o daha iyi olur sanki. Siz de sitrye bi göz atın bence
Karışık da satılıyor aslında. Ayrı da alabilrsiniz. Ben balcımdan poleni sade almıştım. Bal polen propolis ayrı ayrı alıp kullanmıştım. Ama bu sitede hepsi karışık da vardır.Çok teşekkurler canim bal poleni de ayrı alcaz sanirım
Evet baktım varmiş karısık olanlari da teşekkurlerKarışık da satılıyor aslında. Ayrı da alabilrsiniz. Ben balcımdan poleni sade almıştım. Bal polen propolis ayrı ayrı alıp kullanmıştım. Ama bu sitede hepsi karışık da vardır.
Bende de çikolata kisti var hatta bir hafta önce ameliyat oldum amh 0,78 ve yaş 34 doktor yumurtan kalmayabilir desi ameliyat olursan dedi ama semra hanım önerdi çünkü kistler yumurtalarımı birleştirmiş yumurtaları toplayamıyırlardı.bende takviye istiyorum propolisin kistleri küçülttüğünü bilmiyorum ama çok sevindim şimdi dediklerinizi yapıcam..başka önerisi olan varsa yazabilirmi yaşanmış tecrübeler bazen doktorların verdiği ilaçlardan daha iyi olabiliyor birbirimize destek ve yardım için burdayız herkese çok teşekkür ederimBen arı sütü polen propolis kullandım. Çiko kistim olduğu iöin propolis nokta atışı yapıyor kiste. 3cmden 1.5cme inmişti tedavi öncesi. Ve tedavi sürecinde de o kadar hormon almama rağmen 1.5 cm de kaldı büyümedi. Qenzim q10da ve omega 3 de kullandım
Bana da doğumdan sonra laporoskopi önerdi semra hoca. Dualarım seninle olacak inşallah ama arı sütü polen propolis benin yumurta sayımı çok çok artırdı belki kişisel farklılık gösterebilir ama ultrasyondan önceden çok az yumurta görülürdü bunları kulşandıktan sonra pcoya yakın yumurtalarım oluştu. Amh da 3.52 çıktı. Umarım sana da olumlu etki ederBende de çikolata kisti var hatta bir hafta önce ameliyat oldum amh 0,78 ve yaş 34 doktor yumurtan kalmayabilir desi ameliyat olursan dedi ama semra hanım önerdi çünkü kistler yumurtalarımı birleştirmiş yumurtaları toplayamıyırlardı.bende takviye istiyorum propolisin kistleri küçülttüğünü bilmiyorum ama çok sevindim şimdi dediklerinizi yapıcam..başka önerisi olan varsa yazabilirmi yaşanmış tecrübeler bazen doktorların verdiği ilaçlardan daha iyi olabiliyor birbirimize destek ve yardım için burdayız herkese çok teşekkür ederim
Nekadar süre arı sütü polen propolis kullandınız? Hangi markaydı? Bilgi verirseniz sevinirim.15 yumurta toplandı 9u 1.kalite çıktı 5.günde donduruldu hepsi
Acaba arı sütünü sade dilinizin altına alıp öı tükkettiniz yoksa balla karışmış şekildemi ve propolisi nasıl kullanmalıyız yaptığınız şeylerin kullanımınıda yazarmısınız ve ne kadar süre kullandınız teşekkürlerBana da doğumdan sonra laporoskopi önerdi semra hoca. Dualarım seninle olacak inşallah ama arı sütü polen propolis benin yumurta sayımı çok çok artırdı belki kişisel farklılık gösterebilir ama ultrasyondan önceden çok az yumurta görülürdü bunları kulşandıktan sonra pcoya yakın yumurtalarım oluştu. Amh da 3.52 çıktı. Umarım sana da olumlu etki eder
4 ay kullandım. Tanıdık bi arıcı arkadaşımdan aldımm. Tanıdık yoksa eğriçayır markası güzelNekadar süre arı sütü polen propolis kullandınız? Hangi markaydı? Bilgi verirseniz sevinirim.
4 ay kullandım tüp bebek öncesi. Poleni : 1 çay kaşığı poleni ve 1 çay kaşığı balı yarım su bardağı ılık suda katıştırıp içtim. Su çok ılık olsun sıcak su da bal zararlı hale geliyor. Ben sabah ve akşam içtim ama kullanılması gereken miktar sadece sabah. Aç karna kahvaltıdan 2 saat önce içilecek. Ben zaten kahvaltı yapmadığım için kolay oldu. Öğleye kadar 1.5litre su tükettim tok tutuyor. Propolis : balla karışık vermişti arıcım bana. Onu da günde 1 çay kaşığı tükettim son ay sadece günde 2 çay kaşığı tükettim. Ama arıcım günde 1 tüket fazlası böbrekleri yorar demişti bilginiz olsun. Onu da polenle aynı anda tükettim.yani kahvaltıdan 2 saat önce. Arı sütü : 3 ay boyunca saf arı sütünü dilimin altına koyup tükettim. Çay kaşığının ucuyla. Ama cam ya da tahta kaşık. Son ay arı sütü ampulü de aldım eğriçayırdan. Saf halini de aynı şekilde kullanmaya devam ettim. İlave olarak daa günde 1 ampul kullandım. Onu da aynı şekilde kahvaltıdan 2 saat önce. Ama ben kendimi riske attım miktarını kendim belirledim. Siz kendinizi riske atmayabilirsiniz bu kadar çok kullanıp. Sonuçta her kişide farklı etkiler yapıyorAcaba arı sütünü sade dilinizin altına alıp öı tükkettiniz yoksa balla karışmış şekildemi ve propolisi nasıl kullanmalıyız yaptığınız şeylerin kullanımınıda yazarmısınız ve ne kadar süre kullandınız teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun. Bol su içmelisin, sürekli yatmamalısın, evde yürümelisin ara ara. Ben her transferimde 2 gün evden hiç çıkmadım, 3.gün dışarı yemeğe yürüyüşe vs çıktım hep. Çalışıyorum, bi hafta izin almıştım ama kafa rahatlığı için, işine devam edenler de oluyor çokça.Arkadaşlar yarın dondurulmuş embriyo transferim var, transfer sonrası önerdiğiniz şeyler var mı acaba yardımcı olabilir misinizDeneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ☺
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, mutlaka dikkate alcamÖncelikle hayırlı olsun. Bol su içmelisin, sürekli yatmamalısın, evde yürümelisin ara ara. Ben her transferimde 2 gün evden hiç çıkmadım, 3.gün dışarı yemeğe yürüyüşe vs çıktım hep. Çalışıyorum, bi hafta izin almıştım ama kafa rahatlığı için, işine devam edenler de oluyor çokça.
Dengeli düzenli beslenmek önemli, öğün atlama fındık badem ceviz atıştırmalıklar ye. Sütünü iç, etini balığını ye, meyveni ihmal etme.
Bunları yapmak doğrudan etkili değil tabi ki ama şöyle bir faydası oluyor. Tutunmada en etkili şey motivasyon ve iç rahatlığı. Yemene içmene dikkat edince elinden geleni yapmış olmanın huzuru geliyor içine. Kendini daha iyi hissediyorsun. Ben bu yüzden hep dikkat etmiştim.
Allah kolaylık versin inşallah, sonunda da müjdeyi nasip etsin :)
Evet doğru söylüyorsunuz Rabbim ne derse o olur bizler elimizden geleni yapalım gerisi tevekkülTransfer olacak arkadaşlar yaşamınıza normal devam edin kafanızı hiçbirlerim takmayın sadece hoplamayın zıplamayın birde transfer esnasında olacağına İnanın takdir Allah’ın dua edin
Bende yüzüstü yatıyordum,tüp bebekte de hiç dikkat etmedim sakıncası yoktur diye düşünüyorum. Ama sağlık açısından sıkıntılı olduğunu ve yüzün kırışmasına etkisi olduğunu duyunca yatışımı düzeltmeye çalışıyorumArkadaşlar transferden sonra yüzüstü yattınız mı?
Ben normalde yüzüstü yatıyorum sırtüstü yatsam da dönüyorum çok dengesiz ve aktif bir yatış tarzım var. Bunu hep düşünüyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?