Nacizane tavsiyem bence doktora gitmelisiniz kalp atışı için erken ama keseye bakar en azından, doktor kontrollü betahcgleri verirsiniz yineçok teşekkür ederim. yaşım 37. 2 kez başarısız tüp bebekl ve yumurta kalitem gittikçe düşüyordu. gerçekten ihtimal vermiyordum. hatta şehir dışından bazı otlar ve kökler getirttim tam onlara başlayacaktım ki bu durum gelişti. daha önce bir kez de kürtak yaptırmıştım bozuk kese yüzünden. o nedenle yoğurdu üfleyerek yiyorum. 205'ten 694'e çıkması iyi gibi geliyor ama çok erken sanırım. 1-2 hafta bekleyip öyle muayene gideyim diyorum. kalp atışını duymak için. inanamıyorum.
Ya ama ben de çok heyecanlıyım şu an sizle birlikteçok teşekkür ederim. yaşım 37. 2 kez başarısız tüp bebekl ve yumurta kalitem gittikçe düşüyordu. gerçekten ihtimal vermiyordum. hatta şehir dışından bazı otlar ve kökler getirttim tam onlara başlayacaktım ki bu durum gelişti. daha önce bir kez de kürtak yaptırmıştım bozuk kese yüzünden. o nedenle yoğurdu üfleyerek yiyorum. 205'ten 694'e çıkması iyi gibi geliyor ama çok erken sanırım. 1-2 hafta bekleyip öyle muayene gideyim diyorum. kalp atışını duymak için. inanamıyorum.
ben tıbba çok inanan bir insanım. doktor ne derse ondan daha iyi bilemem herhalde deyip dediğini yapardım. ama geçen 4 yılda gördüm ki çocuk sahibi olmak tamamen kısmet. kendinize iyi bakıp bilinçli hataları tekrar etmedikçe (alkol, sigara düzensiz beslenme, sporsuz yaşam vs vs) hamile kalma şansınız herkesle aynı. kendime bakıyorum yaşım, olumsuz tecrübelerim vb ümidi kestim diyebilirim. işte bu kocakarı ilaçlarını deneyip sonuç alan bir arkadaşım var. tüp bebek yıprattı hadi bunları deneyeyim dedim. sipariş verdim geldiler. regl olmayı beklerken başlamak için aa bi baktım test pozitif. yani olmaz dememek lazım. tabi şimdi başka bir süreç işliyor artık. bakalım kalbi atacak mı? bakalım 3. aya gelecek mi? bakalım sağlıklı mı? doğana kadar da bitmeyecek bir endişe ve merak. ama anne olmak isteyen her kadını o kadar iyi anlıyorum ki. herkese dua ediyorum. inşallah hepimizin bebekleri tutunur bizlere. onlar bize biz de onlara.Nacizane tavsiyem bence doktora gitmelisiniz kalp atışı için erken ama keseye bakar en azından, doktor kontrollü betahcgleri verirsiniz yine☺ Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve bizlere dua edin lütfen hamişlerin duası kabul olur transferim dün oldu inş bizlerde çift çizgiyi görürüz
bilmez miyim? burada takipleştiğim arkadaşların hamile olduğunu öğrendiğimde hem onlar için mutlu olup hem de kendim için üzüldüğüm aylar oldu. buruk bir sevinç... tüp bebek denemiş de olmamış ama tam vazgeçmişken hamile kalmış hikayeleri bana masal gibi geliyordu. işte bu da bir avuntu diyordum kendi kendime. ama gerçekten kısmet işi. tamamen kısmet işi. bir ay 3 yumurtan oluyor bir ay 13 yumurta. kendine iyi bakıp çok da dert etmedin mi herkesin şansı aynı sanırım. herkesin şansı %50.Ya ama ben de çok heyecanlıyım şu an sizle birlikte
Açıkcası ben de böyle güzel haberleri duyunca öyle mutlu oluyorum ki sadece kendim mutlu sona ulaşamadığım için endişe duyuyorum benim gibi olmasın istiyorum oyüzden demiştim aslında doktor kontrolü diye, yoksa dediğiniz gibi bizler de doktorlar da ellerinden geleni ne kadar yapsa da kısmet işiben tıbba çok inanan bir insanım. doktor ne derse ondan daha iyi bilemem herhalde deyip dediğini yapardım. ama geçen 4 yılda gördüm ki çocuk sahibi olmak tamamen kısmet. kendinize iyi bakıp bilinçli hataları tekrar etmedikçe (alkol, sigara düzensiz beslenme, sporsuz yaşam vs vs) hamile kalma şansınız herkesle aynı. kendime bakıyorum yaşım, olumsuz tecrübelerim vb ümidi kestim diyebilirim. işte bu kocakarı ilaçlarını deneyip sonuç alan bir arkadaşım var. tüp bebek yıprattı hadi bunları deneyeyim dedim. sipariş verdim geldiler. regl olmayı beklerken başlamak için aa bi baktım test pozitif. yani olmaz dememek lazım. tabi şimdi başka bir süreç işliyor artık. bakalım kalbi atacak mı? bakalım 3. aya gelecek mi? bakalım sağlıklı mı? doğana kadar da bitmeyecek bir endişe ve merak. ama anne olmak isteyen her kadını o kadar iyi anlıyorum ki. herkese dua ediyorum. inşallah hepimizin bebekleri tutunur bizlere. onlar bize biz de onlara.
sizin yaşınız kaç? kaç kez denediniz ve sorun neydi? özel olmayacaksa sormak isterim. kendi tecrübemi de aktarmak isterim.Açıkcası ben de böyle güzel haberleri duyunca öyle mutlu oluyorum ki sadece kendim mutlu sona ulaşamadığım için endişe duyuyorum benim gibi olmasın istiyorum oyüzden demiştim aslında doktor kontrolü diye, yoksa dediğiniz gibi bizler de doktorlar da ellerinden geleni ne kadar yapsa da kısmet işi
Çok sevindim. İnşallah sağlıklı devam eder.hanımlar merhaba. çok heyecanlıyım kimler var diye bakmadan direkt yazıyorum. hatırlayanlar olacaktık 2018 yılı içinde 2 kez tüp bebek denedim ve maalesef başarısız oldum. reglim kendiliğinden 3 g
n gecikti ve gebelik testi pozitif çıktı. pazar günü acile koştum tabiki hemen ve kan testi yaptırdım 205 çıktı. tahminimce 2 haftalıktı. bu hafta 3. haftasında sanıyorum bugün tekrar kan testi yaptım 694 çıktı. doktora gitmeden önce değerimi kendim takip edip yükselmesini bekleyeyim diyorum ne dersiniz? hep hikayeleri duyuyordum tüp bebek deneyip tutturamayan ama sonra kendiliğinden gebe kalanları. inşallah benim de başıma böyle birşey gelmiştir.
merhaba yok bizde direkt bir sorun var dememişlerdi. sperm sayısı da yumurta sayısı da normal ama bir türlü embriyo gelişimi sağlanamıyordu. yani 3. güne kadar iyi gidiyor ama transferler tutmuyor. embriyo gelişimi sorunlu. yani hem herşey sorun ama hem de hiçbiri önemli bir sorun değil gibi. ben de anlamadım.Çok sevindim. İnşallah sağlıklı devam eder.
Sizdeki problem erkek kaynaklı mı? Bayan kaynaklı mı? Sanırım genelde bayan kaynaklı olanlar normal yolla gebe kalabiliyor. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Biz ilk tüp bebek denemesini 3 yıl önce yaptık sonrasında normal gebelik yaşadım 2.ye kasın ayında başladık embriyolarımızı dondurttuk ve işte dün transferimiz oldu yaşım 35 ben de şükür bir sıkıntı yok oyüzden de naturel siklusta oldu transferim şuanda da sadece folik asit kullanıyorum, biz de eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı %3 hareketlilik var ama onlarında yönü ileriye doğru değil kendi etraflarında döndükleri için yumurtayı bulamıyorlar.sizin yaşınız kaç? kaç kez denediniz ve sorun neydi? özel olmayacaksa sormak isterim. kendi tecrübemi de aktarmak isterim.
Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız benim transferimde nasipse pazartesi günü olacak heyecanlı günler başladı, siz rapor aldınız mı hastane 2 gün veriyordu sanırımEvettt beklemediğim bir anda çift çizgiyi görmek bile şükür sebebiUmarım bu sefer mutlu sonla biter dün transferim gerçekleşti haftaya cuma betahcg vercem heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini Hepimiz çift çizgiler görelim bebişlerimize kavuşalım inşallah
Çok sevindim sizin adınıza. Demek ki oluyormuş bu çok güzel birşey olmalı.. benim doğal yolla az da olsa ümidim bile Yok. İnşallah transferlerim bu güzel haberi almama vesile olur. Tekrar tebrik ediyorum.merhaba yok bizde direkt bir sorun var dememişlerdi. sperm sayısı da yumurta sayısı da normal ama bir türlü embriyo gelişimi sağlanamıyordu. yani 3. güne kadar iyi gidiyor ama transferler tutmuyor. embriyo gelişimi sorunlu. yani hem herşey sorun ama hem de hiçbiri önemli bir sorun değil gibi. ben de anlamadım.
Dikkatimi çekti de. Toplam haraketlilik kaçtı. Yerinde ve ileri doğrusal olmayan.Biz ilk tüp bebek denemesini 3 yıl önce yaptık sonrasında normal gebelik yaşadım 2.ye kasın ayında başladık embriyolarımızı dondurttuk ve işte dün transferimiz oldu yaşım 35 ben de şükür bir sıkıntı yok oyüzden de naturel siklusta oldu transferim şuanda da sadece folik asit kullanıyorum, biz de eşimin sperm hareketinde sıkıntı vardı %3 hareketlilik var ama onlarında yönü ileriye doğru değil kendi etraflarında döndükleri için yumurtayı bulamıyorlar.
grubu çok takip edemediğim için durumunuzu bilmiyorum ama umidi elden bırakmayın. kendinize eiyi bakıyorsanı şansınız herkesle aynı.Çok sevindim sizin adınıza. Demek ki oluyormuş bu çok güzel birşey olmalı.. benim doğal yolla az da olsa ümidim bile Yok. İnşallah transferlerim bu güzel haberi almama vesile olur. Tekrar tebrik ediyorum.
Allahtan Ümit kesilmez tabiki ama bizde ileri haraketli sperm Yok spermlerin %91i haraketsiz o yüzden çok olası değil ama nasip.grubu çok takip edemediğim için durumunuzu bilmiyorum ama umidi elden bırakmayın. kendinize eiyi bakıyorsanı şansınız herkesle aynı.
Çok teşekkür ederimTransferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız benim transferimde nasipse pazartesi günü olacak heyecanlı günler başladı, siz rapor aldınız mı hastane 2 gün veriyordu sanırım
çok özür dilerim haddim değil ve mutlaka denemişsinizdir ama sperm hareketliliğini arttıracak bitkisel yöntemleri deneyin. eşiniz sigara kullanıyorsa mutlaka bırakmalı. her gün yarım saat yürüyüş yapmaya çalışın birlikte. ve kafanızı rahat tutun. gerçekten kısmet işi bu. sizin için dua edeceğim. inşallah yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur.Allahtan Ümit kesilmez tabiki ama bizde ileri haraketli sperm Yok spermlerin %91i haraketsiz o yüzden çok olası değil ama nasip.
Toplam hareketlilik %3 normal gebelik yaşadım ama 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 2 yıl önceDikkatimi çekti de. Toplam haraketlilik kaçtı. Yerinde ve ileri doğrusal olmayan.
Normal gebelik yaşamış olmanız çok güzel bir olay. Umarım pozitif sonuç alırsınız.
Ne demek çok teşekkür ediyorum. 2 yıl eşimle uğraştım denemediğimiz şey kalmadı haraketlilik %1 bile artmıyor. Olmayınca olmuyor galiba. Nasip kısmet gerçekten.çok özür dilerim haddim değil ve mutlaka denemişsinizdir ama sperm hareketliliğini arttıracak bitkisel yöntemleri deneyin. eşiniz sigara kullanıyorsa mutlaka bırakmalı. her gün yarım saat yürüyüş yapmaya çalışın birlikte. ve kafanızı rahat tutun. gerçekten kısmet işi bu. sizin için dua edeceğim. inşallah yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur.
Gerçekten çok üzücü. Mucize bir gebelik sonlanmış.Toplam hareketlilik %3 normal gebelik yaşadım ama 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 2 yıl önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?