- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bu arada inşallah pozitif sonuç alırsınız. Bana da umut olursunuz. Dualarım sizinle.Toplam hareketlilik %3 normal gebelik yaşadım ama 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 2 yıl önce
Çokkk teşekkür ederim ben çok umutluyum rüyamda bir erkek bebek gördüm mavi gözlü emziriyordum nasıl akıyordu sütlerBu arada inşallah pozitif sonuç alırsınız. Bana da umut olursunuz. Dualarım sizinle.
30 marttan hamilelik takvimini hesaplaman gerekiyor. 2 günde bir 2 kat artmalı değerin. 4 günde yaklaşık 4 kat artmış. Bi 4gün sonra yine 4kat artışı kontrol edebilirsin. Değer 1500-2000 civarı iken vajinal usg ile kese görülebilir ama doktorun aletinin kalitesine de bağlı tabi. Değer artışında sıkıntı yoksa 7. Haftayı bekleyip hem kese hem kalp atışı görebilirsin. Keseyi önce göreyim dersen 6.haftada gidebilirsin. Geç yumurtlamış da olabilirsin. Yani herhangi bir doktora gidince canını sıkacak şeyler de duyabilirsin. Geçen 12 haftalık gebe bi arkadaşa doktorun biri kim dedi sana hamilesin diye bebek falan yok demiş. Güveneceğin iyi bir doktorun varsa ona git yoksa da araştır bir an önce. Belki progesteron takviyesi falan verir.:) ah merhaba. inşallah diyelim inşallah. son adetim 30 martta başlamıştı işte. sonra 25 nisanda adet olmalıydım ama olmadım. yumurtlamadan sonra 21 gün geçmiş yani 3 hafta. 506 ila 4600 arasında olmalı diyor internette hep. 690 da fena değil gibi ama umutlanıp yine yıkılmak da istemiyorum. 1 -2 hafta daha bekleyeyim diyorum sonra gideyim doktora.
çok çok teşekkür ederim yanıtın için. eşim yurtdışına çıkacak da çıkmadan en azından kese oluşmuş mu onu görelim diyor. kıramadım cumartesiye doktorumdan randevu aldım. applikasyona göre de 4 hafta 5 günlük hamile gösteriyor. doktor ne derse desin zaten dediğin gibi ben 7-8. haftaya kadar bekleyeceğim.30 marttan hamilelik takvimini hesaplaman gerekiyor. 2 günde bir 2 kat artmalı değerin. 4 günde yaklaşık 4 kat artmış. Bi 4gün sonra yine 4kat artışı kontrol edebilirsin. Değer 1500-2000 civarı iken vajinal usg ile kese görülebilir ama doktorun aletinin kalitesine de bağlı tabi. Değer artışında sıkıntı yoksa 7. Haftayı bekleyip hem kese hem kalp atışı görebilirsin. Keseyi önce göreyim dersen 6.haftada gidebilirsin. Geç yumurtlamış da olabilirsin. Yani herhangi bir doktora gidince canını sıkacak şeyler de duyabilirsin. Geçen 12 haftalık gebe bi arkadaşa doktorun biri kim dedi sana hamilesin diye bebek falan yok demiş. Güveneceğin iyi bir doktorun varsa ona git yoksa da araştır bir an önce. Belki progesteron takviyesi falan verir.
Çok karışık yazdım sanırım. Hayırlı olsun inşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Evet kalp atışı hala kulaklarımda çok üzücü ama sağlıklı değilmiş ki sonuç böyle oldu hayırlısı böyleymiş çok güçlü olduğumu gördüm bu yaşadığım süreçte ne isyan ettim ne de çok karalar bağladım, normal yolla hamile kalmadan önce eşim 3 ay keçiboynuzu kürü yaptı bence onun etkisi ile gebe kaldım, benim ilk opuda bir yumurtam toplandı, ikinci opuda 2 yumurtam 3de 5. Gün embriyosu olarak donduruldu. Ben de şöyle bir durum var iğnelere yumurtalar cevap vermiyor herşey çok normal olduğu ve düzenli adet döngüm değerlerimde istenilen düzeyde olduğu için oyüzden de natürel siklusta transferim gerçekleşti, yani vücut dışardan birşey istemiyor dedi doktorlar doğal döngüyü bozmak istemiyor rahim ne kadar ilginçGerçekten çok üzücü. Mucize bir gebelik sonlanmış.
Bizim en son testte %7 yerinde %2 ileri doğrusal olmayan haraket vardı. 3 tane dondurulmuş embriyom var. Sizin ne kadar embriyonuz oldu. Bizde 4. Günden sonra aşırı elendi çok üzülmüştüm. Sperm faktörü dendi. Kürlere eşinizin bünyesi cevap vermedi mi? Kullandınız mı?
Evet gerçekten ilginçmiş güzel olan ise 3ününde 5. Güne gelebilmiş olması. Sperm değerleri düşük olmasına rağmen. Maaşallah diyeyim inşallah pozitif sonucu da alırsın.Evet kalp atışı hala kulaklarımda çok üzücü ama sağlıklı değilmiş ki sonuç böyle oldu hayırlısı böyleymiş çok güçlü olduğumu gördüm bu yaşadığım süreçte ne isyan ettim ne de çok karalar bağladım, normal yolla hamile kalmadan önce eşim 3 ay keçiboynuzu kürü yaptı bence onun etkisi ile gebe kaldım, benim ilk opuda bir yumurtam toplandı, ikinci opuda 2 yumurtam 3de 5. Gün embriyosu olarak donduruldu. Ben de şöyle bir durum var iğnelere yumurtalar cevap vermiyor herşey çok normal olduğu ve düzenli adet döngüm değerlerimde istenilen düzeyde olduğu için oyüzden de natürel siklusta transferim gerçekleşti, yani vücut dışardan birşey istemiyor dedi doktorlar doğal döngüyü bozmak istemiyor rahim ne kadar ilginç
Evet çok şükür inşAllah alcaz hayırlısıyla pozitif sonuçlarıEvet gerçekten ilginçmiş güzel olan ise 3ününde 5. Güne gelebilmiş olması. Sperm değerleri düşük olmasına rağmen. Maaşallah diyeyim inşallah pozitif sonucu da alırsın.
Benim 26 yumurtamdan 5 tane 5. Güne gelebildi. İmşallah içlerinden bana bir kaçı veya biri yavru olur can olur.
Sizin sorununuz neydi hayırlı olsun bebeginiz30 marttan hamilelik takvimini hesaplaman gerekiyor. 2 günde bir 2 kat artmalı değerin. 4 günde yaklaşık 4 kat artmış. Bi 4gün sonra yine 4kat artışı kontrol edebilirsin. Değer 1500-2000 civarı iken vajinal usg ile kese görülebilir ama doktorun aletinin kalitesine de bağlı tabi. Değer artışında sıkıntı yoksa 7. Haftayı bekleyip hem kese hem kalp atışı görebilirsin. Keseyi önce göreyim dersen 6.haftada gidebilirsin. Geç yumurtlamış da olabilirsin. Yani herhangi bir doktora gidince canını sıkacak şeyler de duyabilirsin. Geçen 12 haftalık gebe bi arkadaşa doktorun biri kim dedi sana hamilesin diye bebek falan yok demiş. Güveneceğin iyi bir doktorun varsa ona git yoksa da araştır bir an önce. Belki progesteron takviyesi falan verir.
Çok karışık yazdım sanırım. Hayırlı olsun inşallah. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Bizim yaş faktörü ile beraber temel sorunumuz erkek faktörü idi. Varikosel ve dolayısı ile sayı hız morfoloji düşüktü. Ameliyat olmadan olduğumuz tedavilerde 4güne kadar çok iyi kalite gelen embriyolar 5.Güne geçerken fazla eleniyordu veya genetikten sağlıklı gelme oranı düşüktü. Son 4.tedavimizden önce varikosel ameliyatı oldu eşim. 9 yumurta toplandı hepsi döllendi 5.gün 6sı blast oldu. Genetiğe 4ü gitti 2si sağlıklı geldi. Aslında sperm değerlerimiz düzelme olmadı ama tedavi sonucunda çok ciddi fark oldu önceki tedavilere göre. Çok şükür gebelik oluştu bu haftalara gelebildim ilk defa 4.transferimde. yedekte de 1 pgtli 2 pgtsiz 1de mozaik embriyomuz var.Sizin sorununuz neydi hayırlı olsun bebeginiz
Her şey çok güzel olsun sizin için İnşAllah. Genetiğe gitmeyen 4. Gun embriyosunun da tabi ki tutup sağlıklı bebekler dünyaya getirme potansiyeli var. İçinizi ferah tutun.Arkadaşlar Merhaba genetige gitmeden 4.gun embiryosu transfer yapilip hamile kalan var mi.Bugün transferimin 5.gunu .Ve beşinci tup bebek denemem bir şey hissetmiyorum ara sancı dışında diğer negatiflerde de bir şey hissetmedim. Ne dersiniz..Tedekkur ederim
Pozitif gördüğüm son transferimde bende regli sancısı ve kasık batması yaşamıştım. Direk negatif olan transferlerimde ise hiç ağrım olmamıştı. Herkesin belirtileri farklı tabii ki... umarım pozitif görür bebeğinize kavuşursunuzTransfer sonrası regl sancısı gibi sancı çekenler var mı? Kasıklarım çok hareketli özellikle sağ taraf bir de bel ağrısı, iyi mi kötü mü bilemedim regl mi olcam ki
Çok teşekkür ederim cevabınız ve güzel dilekleriniz için. Umutlandım iyice ben de görürüm pozitif inş. AminnnPozitif gördüğüm son transferimde bende regli sancısı ve kasık batması yaşamıştım. Direk negatif olan transferlerimde ise hiç ağrım olmamıştı. Herkesin belirtileri farklı tabii ki... umarım pozitif görür bebeğinize kavuşursunuz
Transferden kaç gün sonra agriniz oldu sürekli mi oldu.Benim 7.gunum ama hafif bir solda sancı oluyor o da sanırım progesteron hormonu yapıyor onun disinda belirti yok suan an.Pozitif gördüğüm son transferimde bende regli sancısı ve kasık batması yaşamıştım. Direk negatif olan transferlerimde ise hiç ağrım olmamıştı. Herkesin belirtileri farklı tabii ki... umarım pozitif görür bebeğinize kavuşursunuz
2. günden itibaren çok şiddetli olmayan regli sancısı ve hafif bel ağrıları yaşadım. Sürekli aynı düşük doz ağrıyı hissettim. Hatta pozitifi gördükten sonrada 10 gün kadar devem etti. Test günümden 2-3 gün öncede kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girip çıkıyordu. İnşallah sizde pozitifi görürsünüzTransferden kaç gün sonra agriniz oldu sürekli mi oldu.Benim 7.gunum ama hafif bir solda sancı oluyor o da sanırım progesteron hormonu yapıyor onun disinda belirti yok suan an.
Benim de belirttiğiniz gibi 2.gün başladı şiddetli değil ama sürekli bir hareketlilik var kasıkta canımı yakmayan hafif bir sancı bel ağrımda oyle inş pozitifleri görürüz hepimiz2. günden itibaren çok şiddetli olmayan regli sancısı ve hafif bel ağrıları yaşadım. Sürekli aynı düşük doz ağrıyı hissettim. Hatta pozitifi gördükten sonrada 10 gün kadar devem etti. Test günümden 2-3 gün öncede kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girip çıkıyordu. İnşallah sizde pozitifi görürsünüzHayırlı olsun transferiniz.
Siz rahat olun stres yapmayınÇok teşekkür ederim.Dualariniza ihtiyacım var dilerim Allahtan size katilirim.4 negatif sonuç sonrası korkularım had safhada ..Tekrar çok teşekkür ederim ilginize
Biz erkek sorununa bir tüp bebek tedavisi harcadık nerdeyse ama güzel ilerleme var şükür biraz daha devam edip öyle tüp bebek yaptıralım demiştik nasip olurasa haziran gibiAllahtan Ümit kesilmez tabiki ama bizde ileri haraketli sperm Yok spermlerin %91i haraketsiz o yüzden çok olası değil ama nasip.
Sevgiler...Siz rahat olun stres yapmayınBenimde 5. Transferimde oldu. Sizede nasip olsun inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?