Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sağ olun desteğiniz önemli benim için. Hepimiz için hayırlısı.

1tane varmış şükret ne güzel benim 6 taneden 1tane çıkmıştı.3taneden 1tane de iyi

Yollamadığın iyi olmuş onları da öyle denersin.o 1tane sana can olsun

Teşekkür ederim

Sizinle benim tedavim paralel gidiyor. Lütfen üzülmeyin elimizde değil ama hayırlısı. Burada hamilelik haberini vermemiz çocuklarımızı büyutmemizde paralel gidecek ben inanıyorum sizde inanın.

Merhaba çok teşekkür ederim canım desteğin için. Gayet iyiyim bugün Hamdolsun bugünümüze Hayırlı sağlıklı evlat değilmiş demek ki hep öyle dua ettim sabır ve dua ile yola tamgaz devam, bizim sınavımız bu her seferinde dahada güçlenerek ayağa kalkıyorum şükür Kızlar Rabbim bizleri deniyor kullarım bu sınava nasıl tepki vercek diye yılmak yok yeri göğü yaradan O ve hazinesi sonsuz biz emek vercez isticez dua etcez sabretcez çaresiz değiliz O bizimle Haydi bakim herkes derin bir nefes alsın toplayın kendinizi bizler geleceğin anneleriyiz güçlü olmalıyız

İnşallah çok güzel olurdu. Sizin sonuç çıktı mı size ne dediler pgd için
Biz 2 tane 6aa embriyo gönderdik 1i hasta geldi. Yani 22. Gen kendini kopyalamamis. Bu ileri yaşlarda hastalarda olan bi sey sizin yaşınız gençmiş ama dedi konusan kadın. Diger embriyolarınızda aynı şey çıkarmı diye düşünmeyin tesadüftür dedi. Hücre bölünürken kendini kopyalayamamis ne yapalım canı öyle istemiş hayırlısı buymuş. Benim içimi yiyen keşke dondurmadan pgtye daha çok embriyo gönderseydik. Bir de 6aa böyle çıktıysa 5 aa 5 ab nasıl çıkar merak içindeyim. Bir sürü doktor dinledim makale okudum. Hep denilen sağlıklı embriyo 5. Güne gelir. Kaliteli embriyoda kromozom sorunu çıkmaz. Biraz da bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım galiba.

Canım hiç öyle düşünme, zaten pgt ye gitmesi için 5.güne gelmesi ve kaliteli olması gerekiyor. Yani sağlıksız dönen her embriyo en kalitelisi aslında.

Canım hiç öyle düşünme, zaten pgt ye gitmesi için 5.güne gelmesi ve kaliteli olması gerekiyor. Yani sağlıksız dönen her embriyo en kalitelisi aslında.
Aslında bakarsanız öyle 2,3 gün insan psikolojisi önce kabul etmek istemez daha sonra kabul eder ya benim ki şuan o. Hayırlısı artık ne diyeyim.

Aynı şeyi düşünüyoruz.endişelerimiz aynı

Arkadaslar Merhaba benim pazartesi günü yumurta toplama islemim yapılacak merak ettiğim birsey var Yücel bey embriyo fazla olursa ve tutmazsa kalanı birdaha ki ay transfer ederiz dedi dondurulmuş embriyolardan ne kadar ücret alınıyor 1 ay için yani onu anlayamadim

Size tedaviye başlarken bi kağıt veriliyor onda kaç tane embriyo dondurulacaksa sayısına göre fiyat değişiyor oradan bakabilirsiniz.

Bugun test günümdü negatif çıktı, az önce de regl oldum, okadar yorgunum ki... Buraya yazmak istedim, kime ne desen ne anlatsam sizden başkası anlamaz ki...
Kesinlikle öyle. Herkes yaşadığını bilir. Kader arkadaşı mıyız? Dert ortağı mıyız? Bilmiyorum ama birbirimizin anlamaktan ziyade hissedebiliyoruz. Üzülmemek elde değil fakat embriyonuz varsa yeni başlangıç yeni umut her zaman. İnşllah en kısa zamanda pozitifi görürsün inşallah.

Bende 4 tane yolladım 2si sağlam geldi 1 mozaik diğeride mozaik ama yüzdesi fazla olduğu için dondurulmadı. Dondurulan mozaik içim ise iç açıcı konuşulmadı neden donduruldu bilmiyorum ona vereceğim transfer ücretinin üzerine koyar yeni tedavi yaptırırım. O yüzden onu saymıyorum bile. Ben memorialın sayfasını okuduğumda elde edilen embriyoların genelde hep %50si sağlam geliyormuş o yüzden kötüye odaklanmayın. O kalan embriyolarında 2 veya 3 ünü sağlıklı olarak kabul edin. Umarım daha fazlası sağlıklıdır ama genelde eleniyor maalesef. Dua edelimde sağlam gelen tutunsun sonra diğerlerinden sağlam olan transfer olsun ve tutunsun. Şuan pozitif düşünüp iyi olana odaklanmalıyız.
Benim 5 embriyom oldu o kadar korktum ki hepsi bozuk gelirse diye o yüzden 1 tanesini göndermedim bir ümit o bana kalsın dedim. Gerçekten de 4de 2 geldi.

Evet 5. Gün embriyomuz var 2 tane birlikte donduruldu haziranda ikisi transfer edilcek hayırlı ve sağlıklıysa tutunsunlar diye dua ediyorum canım aminnn hepimizin pozitifleri görmesi dileğiyle, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…