Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

üzme kendini allah istedikten sonra 1 taneden sana evlatlar bile olur.
bişey sormak istiyorum sana, yaşın kaçtı doktormu önerdi senmi istedin pgt testini bana hiç yapcaz falan demediler donduruldu embiriyolarm temmuza kadar bekleyecek

Teşekkür ederim inşAllah. Yaşım 27 Semra hoca gerek yok dedi. Kontrollerimi yapan doktor İpek hanım ısrarcı oldu yaptır diye iyi ki de olmuş.

Teşekkür ederim inşAllah. Yaşım 27 Semra hoca gerek yok dedi. Kontrollerimi yapan doktor İpek hanım ısrarcı oldu yaptır diye iyi ki de olmuş.

Bende 28 yaşındayım banada yaptır diyen olmadı soner hoca benim doktorumda 2 ay sonra olacak yerleştirme bende sorayım kendisine sölemese bile teşekkür ederim

Bende 28 yaşındayım banada yaptır diyen olmadı soner hoca benim doktorumda 2 ay sonra olacak yerleştirme bende sorayım kendisine sölemese bile teşekkür ederim
Sorun kimden ve neden kaynaklı bu önemli bi kıstas pgt için. Bir de ne yazık ki dondurulduktan sonra çözülüp tekrar pgt ye gidemiyor yani gidiyor ama embriyo bozuluyor. Bu da büyük bir risk

Kızlar selam Allah herkesin gönlüne göre istediğini versin. Bu süreçte kaç kilo aldınız bu ay benim kimyasaldan sonra 2. ayım kilo veremedim sanki aldım daha çok. kullanmış oldugum hormon ilaçları bende kilo yaptı benimki gibi kilo alan ama sonrasında veren oldu mu merak ediyorum

Ben de aldım, diyet yapmadığım için veremedim

Sorun kimden ve neden kaynaklı bu önemli bi kıstas pgt için. Bir de ne yazık ki dondurulduktan sonra çözülüp tekrar pgt ye gidemiyor yani gidiyor ama embriyo bozuluyor. Bu da büyük bir risk

aaaa onu hiç bilmiyordum çikolata kistim ve tüpümde genişleme sıvı birikmesi vardı 15 gün önce laparoskopi oldum 9 adette dondurulmuş embriyom var eşimin değerlerinde bir sorun yok zaten

3 kez tüp bebek tedavisi gördüm +3 kilo aldım hepsindede... sonrasında hemen sıkı bir diyetle verdim fazlalıkları. Yakın zamanda transfer olucaksanız mutlaka diyet yapın çünkü crione jelde çok kilo yapıyor. 12 haftaya kadar kullanılıyor.

v Ben de 2.5 3 kilo aldım sıkı ve sağlıklı diyetle verdim 3 kiloyu geri. Transfere kadar vermem gerekiyor diye şartlamıştım kendi kendimi

Bende 5 kilo aldim veremiyorum simdide eylul gibi tekrqr dusunuyoruz ama bakalim soylediginiz gibi diyet le baslamam gerekli

2 kilo aldim diyet ve fazla su tüketimiyle verdim. Detoks suyu yapin benden tavsiye:)

Maşallah yaa bende deneyeceğim
Yumyrta tok tutuyor günde 2 tane yiyirum ve bol suu. Ekmek ve prinç yok. Meyve de çok azcık o da ananas avakado transfere hazırlık için o kadar. Akşam 6dan sonra da yemek yemiyorum. Su çok önemli gerçekten. Yetişkinler susadığını tam anlayamıyormuş acıktım sanıyormuş. Günde 3 litre su içmek lazım

Bu jel dediğin çok mu kilo yapıyor. Ben tedavimde hiç kilo almadım çok şükür fakat jel uzun süre kullanılıyormuş alınabilir.

Bu jel dediğin çok mu kilo yapıyor. Ben tedavimde hiç kilo almadım çok şükür fakat jel uzun süre kullanılıyormuş alınabilir.
Benim ilk 12 haftaya kadar hızlı kilo artışım oldu. İlk 3 ay hiç kilo alınmasa ideal ben 3 kg aldım. 54 kilo hamileliğe başladım 57 kiloya çıktım jelin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bıraktığımda kilo artışım yavaşladı.

Hareket düzeyinizin azalmasına bağlı olmasın? İlk 3 ay düşük riski olduğu için hareketsiz kalmış olabilirsiniz. O jeller vajinal uygulandığı için kilo artışına etkisinin olmayacağını düşünüyorum.

Canım aksine jelden sonra yürüyüş öneriyor , hareketliydim risk dolayısı ile yatmadım. Zaten progesteron hormonu artışı oluyor vucutta biz extra progesteron hormonu alıyoruz. İster hap ister vajinal hiç farketmiyor sonuç olarak artı hormon. Bize eşittir kilo olarak geri dönüyor. Benim çok kilom yoktu bende +3 kilo yaptı belki size +1 kilo yapar bilemiyorum bünye faktörüdür. Ama nerden uygulandığı inanın hiç önemli değil hormon işte.

Son düzenleme:
Ben aldım. Ivf iğneleri, oral aldığım estrofem ler. Yumurta kalitesi artsın rahim kalınlaşsın diye aldığım takviyeler. Bunlar kilo olarak döndü maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…