Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Lütfen üzülme ben de 2 yumurta çıkıyor bir tanesi dölleniyor genel de iptal oluyor yada 3. Gün duruyor bir kez 6. Güne gitti onda da kimyasal gebelik oldu gerçekten şükret bir tane olsun yavrun olsun bu kadar hasta olacak derece de üzülürsen ilerde bu psikoloji daha da çöker evladına bakacak gücün olmalı yoksa ben neler yaşadım 6 tedavi yaş 30 ama mutluyum çünkü rabbimden gelene razıyı vazgeçmiyorum her defasın da daha da güçlenerek. Bir tedavim de panik ataklar geçirdim bazen hala oluyor ama diyorum ki ne yapabilir bana ve ben sağlığımı kaybetsem evladım olsa ona nasıl iyi anne olurum gerçekten şükür et yerin de olmak isteyen o kadar çok Kasım var ki cnm herşey güzel olacak buna İnan

Haklısınız... hakkınızda en güzelini diliyorum umarım sizin de her şey yoluna girer hayal ettiğim farklı olunca yıkıldım sadece. Alışıyor insan..

Kızlar aranızda erkek infertilitesinden dolayı giden var mı ? Bizi ürolojiye de yönlendirdi Semra hoca . Ürolog konusunda bilgisi olan var mı ? Memnun kaldınız mı ?

Kızlar aranızda erkek infertilitesinden dolayı giden var mı ? Bizi ürolojiye de yönlendirdi Semra hoca . Ürolog konusunda bilgisi olan var mı ? Memnun kaldınız mı ?
Bizim erkek infertilitesi fakat üroloğa görünmedik bizi takip eden başka bir ürolog vardı Semra hoca gerek duymadı. Ürolog Murat hoca yanlış hatırlamıyorsam genelde memnunlar içiniz rahat olsun.

Evet biz gittik Murat hoca sizi yönlendirir sperm sayısını arttırma şansı varsa 3 aylık bir tedavi süresi sizi bekliyor. Ayrıca soğuk ama işini titiz yapan bi doktor.

Evet biz gittik Murat hoca sizi yönlendirir sperm sayısını arttırma şansı varsa 3 aylık bir tedavi süresi sizi bekliyor. Ayrıca soğuk ama işini titiz yapan bi doktor.
Biz daha önce 3 aylık bir tedavi olmuştuk başka bir doktorda . İğne ilaç kullandı eşim bir sürü O tedavimiz bittiğinde tüp bebek yaptık ama yine sonuç elde edemedik ben çok uzasın da istemiyorum artık bir an önce başlamak istiyorum

Bizde de durumlar farklı değildi Kaan Aydos'tu eşimin doktoru. Ama keşke olmasaydı kocaman bir hayal kırıklığı maddi manevi külfet olmaktan öteye geçemedi. 3 aylık Murat beyin tedavisi sonucu iyi bir netice aldık biz. Ayrıca hem lab çok iyi hem de sperm seçme yöntemini bizzat Murat bey seçiyor yani en iyi spermleri buluyorlar bu yüzden içiniz rahat etsin.

Bizimde dr Kaan aydosdu. Size neler verdi netice alamadınız da Murat bey ne verdi de netice aldınız. Bizde netice alamadık maalesef

Sizdeki sıkıntı neydi ?

Bizimde dr Kaan aydosdu. Size neler verdi netice alamadınız da Murat bey ne verdi de netice aldınız. Bizde netice alamadık maalesef
Kaan bey 2 senemizi yedi doğal yolla olur bekleyin diye netice olarak 3 yıl sanki çöp oldu. Bi testte 30 milyon olan sperm sayısı farkli bir ilaç kullanıldığında diger testte 1 milyona düştü neden diye sorduğumuzda olabilirden öteye cevap alamadık tabi bunun için onu suçlamiyorum ama biz en son bi deneme yanılma test aşamasında bi tedavi yöntemi içinde olduğumuza karar verdik. En son tüp bebek yöntemine geçeceğiz dediğimizde hiç söz hakki tanımadan direk sistemden çıkardı bizi. Şunu söyleyeyim eşimin somut şunun yüzünden spermin sayısında ve yapısında bozukluk var denemiyor. Yaptırmadığimiz test kalmadi dna analizi de dahil. Bütün tesler, ultrasyonlar temiz çıktı varikosel falan da yok kullandığı ilaç hastalık vb durumda yok sadece aşırı olmayan testesteron düşüklüğü vardı Murat hoca onun için 2 tane ilaç yazdı dengeledi bizde tedaviye başladık 3 ay sonra. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sizdeki sıkıntı neydi ?
Hiç bir şey. Tam manasıyla hiç bir şey hem de. Yaptırmadığimiz test kalmadı. Ultrason, çeşitli kan testleri. En son dna analizine kadar baktırdi eşim. Sperm sayısında ve morfolojisinde bozukluk var ama bunun nedeni yok. Varikosel yok atlattığı ağır hastalik yok kulandığı ilac yok sigara yok alkol yok. Ama neden böyle cevap yok. Aşırı olmayan testesteron düşüklüğü vardı Murat hoca ona ilac verdi 3 ay sonra spermler kendini 70 günde yenilediği için tedaviye başlayabilirsiniz dedi öyle de oldu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…