Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim gecmis olsun. Hic oyle dusunme. Umidini kaybetme. Rabbim herseyi yoktan varetmedimi. O ne mucizeler yaratir. Bende de ileri derecede adenomiyozis var. Doktorum ondan olmadigini soyledi. Sanirim bende de kurtajdan sonra rahimde boyle birsey gelisti. Rabbim ol derse olur. Benimde umidimi kaybettigim agladigim zamanlar oldu oluyor da ama rabbime sigininca onun gucunun asilmaz oldugunu bilince icim rahatliyor. Hepimize nasip etsin rabbim hayirli evlatlar.

Ben de son transferden önce bi incelik sıkıntısı yaşadım, 3 kürtaj 2 histeroskopi hepsi bir iz bırakmış artık rahim demek ki daha kalınlaşmıyor demişti Semra hoca. Ondan sonra peyroni çayı diye bir şey aldım içtim. Bi sonraki transferde nar suyu falan da destekledim. Kalınlık ilk tedaviler gibi olmasa da daha iyiydi. 7.8 gibi ölçüldü son kontrolde.

Ümidinizi kaybetmeyin nolur, pes etmeyin, Allah bir çıkış yolu gösterecek inşallah

Teşekkür ederim. Amin. Ben o çayı da denedim. Hiçbirşey etki etmiyor bana. Boşa kürek sallıyorum gibi geliyor. Aranızdan incece endometriyum la hamile kalan var mı?

Pozitif düşünsem de negatif oluyor. Nasıl bir ruh haline bürüneceğimü şaşırıyorum. Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Tedaviler hormonlar gidip gelmeler yoruyor insanı. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz umarım.

Amiiin. Insallah canim. Inan ayni duygulari tasiyoruz.

Semra Hanim, tum sureci kendimi takip ediyor ? Bulent tiras gibi ilk gorusmeden sonra yok olup, hersey baska doktorlar ve hemsireler ile mi devam ediyor ?? doktor ariyorum o yuzden soruyorum. tesekkurler

Semra Hanim, tum sureci kendimi takip ediyor ? Bulent tiras gibi ilk gorusmeden sonra yok olup, hersey baska doktorlar ve hemsireler ile mi devam ediyor ?? doktor ariyorum o yuzden soruyorum. tesekkurler
Ben ne zaman istersem görüşebildim semra hocamızla. Ama tarih olarak 3-5 gün öncesinden filan söylemek gerekiyor

Canım biliyorum klasik olcak ama hersey Allah’ tan. Hepimizin sıkıntıları ayrı ayrı kimi pco kimi ohss kiminin amh düşük kimin de azospermi gibi gibi bunların hepsi sebep ama Rabbim öyle büyük ki ol desin olur sonuç... Bu sebep-sonuç ilişkisini düşününce insan pozitif olmadan duramıyor ki.. Rabbimin hazinesi çok geniş inşallah bizlerin de dualarını kabul edip yerine getircek

Ben tedaviye başladığım günden beri glifor kullanıyorum transfer olana kadar da kullan demişti doktor.. kullanan var mı benim gibi..
Bana da verdi ama ben reddettim içmeyi. Iğrenç ötesi verdiği bulantı böbrekler için çok zararli. Dahiliye doktorumla konuştum insülin direnci var ama aşırı değil bunu içmene gerek yok bu genç yaşta dedi. Açıkçası bazı ilaçlarda kâr zarar güdülmeli. Toplam 7 kilo verdim hayatımdan şekeri,unu çıkardım spora gittim ( her ne kadar ramazanda sekteye uğrasada) benim durumum böyle diye sizde içmeyin demiyorum yanlış anlamayın. Benim doktorum da İpek hanımdı çok ısrar etti ben böyle yaptım deyince o zaman içmene gerek yok dedi. Hatta yumurta büyütme işlemine başlarken oldu bu konuşma odada ki hemşire de ama yumurta kaliteniz için, için falan dedi. 13 tane yumurtam gelişti 11 tanesi döllendi. Hepsi 1. Kalite. Neyse çok uzattım lafı kusura bakmayın.

Bende de çok baş ağrısı yapıyor ama içiyorum az kaldı artık tedavi bitmesine.. devam ederim muhtemelen

Merhaba. 2016 senesinde ilk denemede bir kız çocuğum oldu. Şimdi kardeş istiyoruz. İlk adetimde başlıyoruz inşallah. Dondurulmuş embriyolarım var. Süreç nasıl işleyecek bilgisi olan var mı? Şu mübarek günde rabbim hepinizi evlat sahibi yapsın inşallah. Evladı olanlarda hayırlı ömür versin Yaşadığım herşey film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden çok zor ama sabrın sonu selamet inşallah

Eğer sorun Semra hanıma göre ciddiyse kendisi takip ediyor yoksa diğer doktorlar muayene ediyor zaten muayene esnasında söylüyor bu hastayı ben muayene edecem diyor

Arkadaşlar yanlış mı biliyorum biri söylesin, gebelikte glifor zararlı biliyorum ben. Doktor niye veriyor ki ?

Arkadaşlar yanlış mı biliyorum biri söylesin, gebelikte glifor zararlı biliyorum ben. Doktor niye veriyor ki ?
Bu konuda doktorlar ikiye ayrılmış durumda eger anne şeker hastasi veya yüksek insülın direnci varsa kullandırıyorlar diye biliyorum. Hamile olmadığım için doktorla konuşmadım net şeyler söyleyemem yani.

Bence arayıp detaylı bilgi alın her konuya titizlikle yaklaşıyorlar çünkü. Neticede dondurulmuş embriyonuz var en bastan başlamayacaksınız ama belki ara uzun olduğu için ekstra test falan isterler.

Merhaba arkadaşlar ben bülent tıraşta ilk tüp bebek denemesinden negatif sonuç aldım. Semra hocadan ön görüşme randevusu aldım. Tavsiye edermisiniz
Kesinlikle tavsiye ediyorum memorial ekibi çok ilgili ki Semra hanım bölüm başkanı. dosyanızla tüm ekip olarak ilgileniliyor ben dahil kötü bir muamele görmedim. hemşirelerden tutun transfer öncesi ve sonrasına kadar. inşallah hayırlısı olur sizin içinde.

Ben transfer gübüne kadar kullanacağım sadece. Şekerim filan da yok ama öyle söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…