- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Peki insülin direnciniz var mı. Tedaviye başlarken test istiyorlar orada ne çıktı.Ben transfer gübüne kadar kullanacağım sadece. Şekerim filan da yok ama öyle söylediler
Onda da bir sıkıntı çıkmadı. Kilom da iyi 56 kiloyum.. transferden sonra kullan diyecekler mi yine bakalımPeki insülin direnciniz var mı. Tedaviye başlarken test istiyorlar orada ne çıktı.
Pgt embriyo başına 295 dolar. 1-3 embriyo 5 yıllık dondurma ücreti 2650 TL. En so. Bu şekilde fiyat vermişlerdi.Merhaba kızlar bende 3. Defa olacak tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Hatta pgt yaptırmalıyım. Ücretleri nekadar tüp bebek fiyatı dondurma ücreti pgt ücreti yardımcı olırmusınuz birde hangi dr seçmek gerek
Teşekkürler canım. Tüp bebek fiyatı nedir ?birde bu senenin fiyatımı bu?Pgt embriyo başına 295 dolar. 1-3 embriyo 5 yıllık dondurma ücreti 2650 TL. En so. Bu şekilde fiyat vermişlerdi.
8750 TL idi tüp bebek ücreti. Yakın zamanda almıştım fiyatları. Beril hanıma daha çok oldu randevularım. Yücel bey Gönül hanım ve Umut bey e de kontrollerim oldu.Teşekkürler canım. Tüp bebek fiyatı nedir ?birde bu senenin fiyatımı bu?sizle ilgilenen doktor kimdi?
Fulya hanım varmış o nasıl8750 TL idi tüp bebek ücreti. Yakın zamanda almıştım fiyatları. Beril hanıma daha çok oldu randevularım. Yücel bey Gönül hanım ve Umut bey e de kontrollerim oldu.
Hiç kendisi ile muayene ve görüşmem olmadı. Yorum yapamayacağımFulya hanım varmış o nasıl
Anladım sağolunHiç kendisi ile muayene ve görüşmem olmadı. Yorum yapamayacağım
Ön görüşme ücretli mi acabaMerhabalar, ben de kesinlikle tavsiye ediyorum test sonucum negatif dahi çıksa tavsiye ediyorum, çok ilgililer güleryüzlüler profesyoneller mutlaka ön görüşme yapın zaten sonrasında tekrar gelmek isticeksiniz diye düşünüyorum
Ücretsiz ancak muayene olursan para veriyorsunÖn görüşme ücretli mi acaba
Ön görüşme sırasında Dr seni muayene edeyim derse ücretliye mi dönüyor yani?Ücretsiz ancak muayene olursan para veriyorsun
Muaye olduktan sonra tedaviye başlayacaksanız ücret alınıyor oda paket fiyatından düşüyor canimÖn görüşme sırasında Dr seni muayene edeyim derse ücretliye mi dönüyor yani?
Ben de aslında ön görüşme diye gitmiştim ama muayene olmadan haliyle planlama yapılmıyor . Bundan ötürü muayene oldum . Arkadaşın da dediği gibi muayene ücreti daha sonra tüp bebek parasından düşülüyorÖn görüşme sırasında Dr seni muayene edeyim derse ücretliye mi dönüyor yani?
Beni 1 saate yakın muayane ettiler ama ücret almadılarÖn görüşme sırasında Dr seni muayene edeyim derse ücretliye mi dönüyor yani?
Alsalar da fark etmiyor tüp bebek paketinden düşüyorlarBeni 1 saate yakın muayane ettiler ama ücret almadılar
Tedavin hayırlı olsun canım. Tüp bebek fiyatı nekadar ?Alsalar da fark etmiyor tüp bebek paketinden düşüyorlar
8.750 ama muhasebede 8.300e düşürüyorlar. Nisan ayında o fiyata anlaşmıştıkTedavin hayırlı olsun canım. Tüp bebek fiyatı nekadar ?
çok çok sağolunBeni 1 saate yakın muayane ettiler ama ücret almadılar
Çok teşekkürler canım. Ben yurt dışında yaşıyorum gelmeden iyice araştırmak istiyorum. Şu anda hangi aşamadasınız?8.750 ama muhasebede 8.300e düşürüyorlar. Nisan ayında o fiyata anlaşmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?