Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yücel ve Semra hanımla görüştük. Randevuyu çok önceden aldım ve o gün denk geldi adetin 3.günüydü ama Semra hanım uzun protokol yapalım dedi o yüzden adetin 21.günü iğnelere başlayacağım. Yumurtaları baskılayıp eşit büyütelim gibi şeyler aöyledi geçen sefer orantısızlık oluşmuştu ve şimdi de öyle olacak gibi dedi.
İnşallah embriyo düzgün oluşursa yine pgt yapılacak. Onlar pgt deyken histeroskopi yapılacak. Pgt den uygun embriyo gelirse bu sefer naturel olmayacak transfer. Rahime yoğunlaşıyoruz bu sefer dedi. 2009 daki canlı doğumda rahim 10.5 mm imiş sonraki tesavilerde hep 8 mm de yapmışız transferi dedi.
Hayırlısı bakalım inşallah bu sefer olur.
Umutsuz değilim ama çoook çoook yorgunum.

Rahim 8 mm diye mi histereskopi olacaksın? Uzun protokol dediği lucrin sanırım. Lucrin in de Rahim üzerinde olumsuz etkisi oluyor. Foliküller eşit büyümüyor bende de. Sanırım ileri yaşta problem olmaya başlıyor. Benim reglin 2. Günü 11 12 folikül görünüyor ama ilaçlara yanıt veren 5 6 tane oluyor. Foliküller eşit büyüsün diye estrojen priming yapıldı geçen siklus ta ama hiçbir yararını görmedin. 8 mm yi görsem şükür diyeceğim. 7 mm bile değil benim kalınlık.

Yok histereskopiyi rahmi biraz genişletmek ve ağız kısmında daha önce önemsenedikleri hafif yapışıklık için yapacak
Evet yaşım 39 oluyor 10 sene önceki gibi tepki vermiyor vücut
Naturel tedavide ek hiçbir şeye gerek kalmadan 8 e ulaştım. Estrofemle 8i ancak görürdüm. O tedavide düzenli spor yapmıştım ciddi etkisi oldu hiçbir ilaca vs gerek kalmadı öncekiler gibi. Hoş yine olmadı ama bu dikkatimi çekmişti:)))

Bende de transfer tutmayınca rahim ince olduğu için tutmamış olabilir falan demişlerdi bunun bir standardı olmalı çocuk oyunu mu bu, baştan herşeyi düzgün yapsana kolay mı maddi manevi ne kadar yorucu bir süreç.

Rahim 7.5-8mm ile 10-11 mm arasında transfer için uygun oluyormuş. Ama bazen yetmiyormuş işte 8mm. Başka hiçbir şeyim de olmadığından buna bağladılar artık bir şey diyemedim.

Rahimde. 3 çizgi var mı? Benim de genişletildi Rahim. Y tip uterus tu. Nodül vardı çıkartıldı ama histereskopi sonrası kalınlaşma konusunda pek bir farklılık olmadı. 8 iyi bir rakam. 7 den sonra ihtimalin arttığı belirtiliyor. Ben yürüyüşü çok sever ve yaparım benim rahim ölmüş sanırım hiç birşey fayda etmiyor

İnce dediği kaç mm idi?

Rahim 7.5-8mm ile 10-11 mm arasında transfer için uygun oluyormuş. Ama bazen yetmiyormuş işte 8mm. Başka hiçbir şeyim de olmadığından buna bağladılar artık bir şey diyemedim.
Benim 8.4 yada 8.8 gibi birşeydi estrofem ile kalınlaşmıştı madem o aralıklar uygun neden tutmayınca ince olduğu için falan diyolar işte açıklama bulamayınca maalesef suç gene bizde

Bence arayıp detaylı bilgi alın her konuya titizlikle yaklaşıyorlar çünkü. Neticede dondurulmuş embriyonuz var en bastan başlamayacaksınız ama belki ara uzun olduğu için ekstra test falan isterler.
Ön görüşme yaptık ama ben transfer tarihini vs sormayı unuttum malesef. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…