Rahimde. 3 çizgi var mı? Benim de genişletildi Rahim. Y tip uterus tu. Nodül vardı çıkartıldı ama histereskopi sonrası kalınlaşma konusunda pek bir farklılık olmadı. 8 iyi bir rakam. 7 den sonra ihtimalin arttığı belirtiliyor. Ben yürüyüşü çok sever ve yaparım benim rahim ölmüş sanırım hiç birşey fayda etmiyor ☺
Benim 8.4 yada 8.8 gibi birşeydi estrofem ile kalınlaşmıştı madem o aralıklar uygun neden tutmayınca ince olduğu için falan diyolar işte açıklama bulamayınca maalesef suç gene bizde
amin, hepimize inşallahEvet görüntüsü de iyiymiş:)) çok acayip işler. Allah sana da nasil edecek inşallah bugünleri hiç hatırlamayacaksın.
Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum açıkca sı biraz kafam karıştı acaba mı diyorum da .Düşükten sonra ilk kez böyle oldu çünkü biz Allah'ın izniyle bir sorun çıkmasa dondurulmuş 1 embriyomuzu transfer edeceğiz haziran da büyük ihtimal bayramdan sonra yani . yücel beyle zaten konuşmuştuk naturel olucak diye . buraya kadar her şey normal zaten hatta bana 1 daha transefer etmeden önce gelmeden yapılcak tsh proklatin v.s gibi tahlilleri yaptırcagımız bir kağıt vermişlerdi neyse ben dün zaten yücel beyle konuştuğumuzda erken mi bu hafta kadın doğuma randevu aldım hocam yaptıracagız dedim bir sakıncası yok seda hanım dedi, hatta muayne olayım mı? diyince ona gerek yok gelince bakıcaz dedi :)
Neyse şimdi ben normal de 25 günde bir adet görüyorum uzun süredir hatta geçen ay istanbula tatile ailemin yanına gittiğimde adetimi oldum zaten ama bu ay ayın 11' de oldum . Ama oldum derken böyle düşükten bildiğim için diyorum koyu hatta tuhaf geldi neyse ben normale döner diye bekledim tabi her peçeteye sildiğimde geliyor bir kaç sürdü ve bitti . Ama bugün sabah adet oldum karın agrısı oldu zaten geceden bişey yoktu ... Acaba ev temizliği yapıyoruz boyaydı temizlikti agır kaldırdım falan derken olmuş olabilir mi diye çünkü diğer ay transeferden önce yapayım da bir daha agır bişey yapamam diye bir yandan seviniyorum oldum diye ama kötü bişey olmaz değil mi ?
Yooo diyolar ben bide bursadan gelicem canım valla lan testi yani hormon testi bakılıyor zaten ama bir daha sor derim ben .Canım senin durumunla ilgili bişey söyleyemicem ama kendimle ilgili bişeyler sorsam sana benimde haziran ayında dondurulmuş embriyom transfer edilecek doktorum yücel bey adetin 2. günü muayeneye gel dedi ama bana test yaptır falan demedi geldiginde kan tast degerlerine bakacagız ve muayene ve degerlerin normalse transfer yapacagız dedi
Tabi ayrıca ücret alınıyor. 1 - 3 embriyo arası dondurma ücreti yanlış hatırlamıyorsam 2650 TL demişlerdiIyi akşamlar herkese oncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben tedaviye yeni başladım sonumuz hayr olsun. Bir şey sormak istiyorum ben pcosluyum 1 ay rahim dinlendirme yapacagiz ohss riskinden dolayi oluşacak embriyoları donduracaklarmis peki bu dondurulan embriyo ücreti bizden tedavi paketi dışında mi alınacak
Tedavi planına dahil olan dondurma işlemlerinde ayrı ücret alınmıyor. İlk transferde kalan embriyo sayısına göre ücret ödüyorsunuz.Iyi akşamlar herkese oncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben tedaviye yeni başladım sonumuz hayr olsun. Bir şey sormak istiyorum ben pcosluyum 1 ay rahim dinlendirme yapacagiz ohss riskinden dolayi oluşacak embriyoları donduracaklarmis peki bu dondurulan embriyo ücreti bizden tedavi paketi dışında mi alınacak
Bazı testlerin üzerinden 6 aydan fazla zaman geçmişse yenilenmesi gerekiyor. Yani dosyanıza bakıp eksik bişey varsa istiyorlar transfer sürecinde de. Ben artık kendim takip edip onlar söylemeden yaptırıp gidiyordum.Canım senin durumunla ilgili bişey söyleyemicem ama kendimle ilgili bişeyler sorsam sana benimde haziran ayında dondurulmuş embriyom transfer edilecek doktorum yücel bey adetin 2. günü muayeneye gel dedi ama bana test yaptır falan demedi geldiginde kan tast degerlerine bakacagız ve muayene ve degerlerin normalse transfer yapacagız dedi
Benimde 2.adetim geç olmuştu ama nedenini bilmiyorum belki beklenti oluştuğundan gelmiyor belki ilaçlardanMerhaba,
transfer işlemi için 2.adetimi bekliyorum,geçen ay ayın 21inde adet olmuştum şimdi gecikti,acaba ilaçların etkisi mi devam ediyor ,rahim dinlendirme esnasında geç adet gören varmı acaba
Ben opudan 15 gün sonra ilk adetimi oldum çoğunlukla opudan sonra herkes 1 hafta icinde adet görüyordu benim ilk adetim çok uzamıştı ama ikinci adetim gecikmedi gününde olmuştumMerhaba,
transfer işlemi için 2.adetimi bekliyorum,geçen ay ayın 21inde adet olmuştum şimdi gecikti,acaba ilaçların etkisi mi devam ediyor ,rahim dinlendirme esnasında geç adet gören varmı acaba
Evlenmeden önce düzenli şekilde adetim oluyordu. 30-32 gün. Evlendikten 1 sene sonra özellikle çocuk konusunda stres yapınca çok gecikmeye başladı. 85 gün adet olamadığımı hatırlıyorum. Söktürücü ilaç ile ancak oldum. Bence stres bu konuda çok büyük etken.Merhaba,
Burda geçmiş sayfalarda bi çok kişi benzer durum yaşadı. 1 hafta 10 güne kadar gecikenler oldu. Benim ilk 3 tedavide gecikme olmamıştı ama son tedavide 1 hafta gecikmisti. Yani stres yapmamanı bunun da normal bir durum olduğunu düşünün.Merhaba,
aslında çokta stres yaptığım söylenemez,ama bian önce transfer olma isteği var ya oyüzden sabırsız oluyo insan:)Burda geçmiş sayfalarda bi çok kişi benzer durum yaşadı. 1 hafta 10 güne kadar gecikenler oldu. Benim ilk 3 tedavide gecikme olmamıştı ama son tedavide 1 hafta gecikmisti. Yani stres yapmamanı bunun da normal bir durum olduğunu düşünün.
Aynı sorunu bende yaşadım evlenmeden önce ve gebelik düşünmeden önce 30/32 günde bir adet oluyorken 38/44 günlere sarkar oldu. Sonra takviye kullanmayan başlayınca dengeye girdi derken opu sonrası alt üst oldu.Evlenmeden önce düzenli şekilde adetim oluyordu. 30-32 gün. Evlendikten 1 sene sonra özellikle çocuk konusunda stres yapınca çok gecikmeye başladı. 85 gün adet olamadığımı hatırlıyorum. Söktürücü ilaç ile ancak oldum. Bence stres bu konuda çok büyük etken.
Canım düzelir inşallah sadece çok kafana takma tekrar eskisi gibi olur zaten ilk duzene girdigi ay transfer olacak Allah'ın izniyle sonrası bebişin olacağı için 1 sene sonra düşünürsün adet olmayıAynı sorunu bende yaşadım evlenmeden önce ve gebelik düşünmeden önce 30/32 günde bir adet oluyorken 38/44 günlere sarkar oldu. Sonra takviye kullanmayan başlayınca dengeye girdi derken opu sonrası alt üst oldu.
Ben de 2 adetim için gün sayıyordum 26sında olmam gerekiyordu bakalım ne zamana sarkacak.. evdeki plan uymuyor demek ki hastaneyi bile ayarlamıştımCanım düzelir inşallah sadece çok kafana takma tekrar eskisi gibi olur zaten ilk duzene girdigi ay transfer olacak Allah'ın izniyle sonrası bebişin olacağı için 1 sene sonra düşünürsün adet olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?