Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Böyle birşey yaşayan var mı hanımlar???

Böyle birşey yaşayan var mı hanımlar???
Benim bu ay yumurtam gereken zamanda büyümedi bende transferi iptal ettirdim tam adet olmam gereken gün kahverengi akıntılarım oldu sonra geçti gönül hocaya yazdım aradı beni muhtemel geç yumurtlamadır demişti. Sizinki de belki böyledir diye yazdım. Pek önemli değilmiş sanırım.

Benim adet tarihime daha var, yumurtlama zamanı diye tahmin ediyorum normaldede ara ara yasıyorum bunu ama bu sefer daha yogundu korktum acıkcası neticede bir sürü ilaç yedi vucudumuz..sağolun cevap için

Kızlar kan pıhtılaşma testi yaptıran var mı aranız da kaç günde çıkıyor hangi bölüme gittiniz ?

Kızlar kan pıhtılaşma testi yaptıran var mı aranız da kaç günde çıkıyor hangi bölüme gittiniz ?
Tıbbi genetik bölümleri var eğitim araştırma hastanelerinde randevu alıp yaptirabilirsin. 3 haftada çıkmıştı bizim ücretsiz yaptırdık. Hem pıhtılaşma testlerini hem kromozom testlerini.

Merhaba, isteyen herkese yapıyorlar mı yoksa belirli kriterler mi var?
Çok teşekkür ederim.
Bu testler pahalı olduğu için normal şartlarda 2-3 düşükten sonra bakılıyor. Yani direk ben bunları yaptıracağım diye gittiğinizde yapmayabilirler. Biz 2.tedaviye başlamadan önce memorial ın verdiği istek kağıdı ile gitmiştik. İyi de bir doktora denk gelmiştik. Bir negatif ve bir düşük olduğu için yapmıştı doktor. Ama arıza çıkaran doktorlar da olabiliyor. Biz Haydarpaşa NEAH de yaptırmıştık ama daha sonra burdan benim önerdiğim ve giden bi arkadaş artık orada yapmadıklarını Ümraniye EAH ne yönlendirdiklerini yazmıştı. Bezmialemde yaptıranlar da oldu.

Galiba özel bir labda yaptıracağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…