- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
Böyle birşey yaşayan var mı hanımlar???yumurtlama zamanlarımda sanırım bazen değişik renk akıntılarım olur kahvemsi pembemsi.. şuan ara kanama sanki miktarı çok değil ama bordomsu hiç başına böyle birşey gelen oldu mu? Varsa doktora gittimi böyle bir durumda.. napsam bilemedim
Benim bu ay yumurtam gereken zamanda büyümedi bende transferi iptal ettirdim tam adet olmam gereken gün kahverengi akıntılarım oldu sonra geçti gönül hocaya yazdım aradı beni muhtemel geç yumurtlamadır demişti. Sizinki de belki böyledir diye yazdım. Pek önemli değilmiş sanırım.Böyle birşey yaşayan var mı hanımlar???
Allah razı olsun inşallahhhhhhCanım düzelir inşallah sadece çok kafana takma tekrar eskisi gibi olur zaten ilk duzene girdigi ay transfer olacak Allah'ın izniyle sonrası bebişin olacağı için 1 sene sonra düşünürsün adet olmayı
Benim adet tarihime daha var, yumurtlama zamanı diye tahmin ediyorum normaldede ara ara yasıyorum bunu ama bu sefer daha yogundu korktum acıkcası neticede bir sürü ilaç yedi vucudumuz..sağolun cevap içinBenim bu ay yumurtam gereken zamanda büyümedi bende transferi iptal ettirdim tam adet olmam gereken gün kahverengi akıntılarım oldu sonra geçti gönül hocaya yazdım aradı beni muhtemel geç yumurtlamadır demişti. Sizinki de belki böyledir diye yazdım. Pek önemli değilmiş sanırım.
Ben şişli memorialda yaptırdım 10 günde çıkıyorKızlar kan pıhtılaşma testi yaptıran var mı aranız da kaç günde çıkıyor hangi bölüme gittiniz ?
Ücret ne kadar ödediniz pekiBen şişli memorialda yaptırdım 10 günde çıkıyor
Ücreti bugün sordum 1615 dediler Pıhtılaşma testi içinÜcret ne kadar ödediniz peki
Tıbbi genetik bölümleri var eğitim araştırma hastanelerinde randevu alıp yaptirabilirsin. 3 haftada çıkmıştı bizim ücretsiz yaptırdık. Hem pıhtılaşma testlerini hem kromozom testlerini.Kızlar kan pıhtılaşma testi yaptıran var mı aranız da kaç günde çıkıyor hangi bölüme gittiniz ?
Merhaba, isteyen herkese yapıyorlar mı yoksa belirli kriterler mi var?Tıbbi genetik bölümleri var eğitim araştırma hastanelerinde randevu alıp yaptirabilirsin. 3 haftada çıkmıştı bizim ücretsiz yaptırdık. Hem pıhtılaşma testlerini hem kromozom testlerini.
Cevabınız için teşekkür ederim.Ücreti bugün sordum 1615 dediler Pıhtılaşma testi için
Çok teşekkür ederim.Tıbbi genetik bölümleri var eğitim araştırma hastanelerinde randevu alıp yaptirabilirsin. 3 haftada çıkmıştı bizim ücretsiz yaptırdık. Hem pıhtılaşma testlerini hem kromozom testlerini.
Genel de polikistik over olan kişilerden isteniyor. Ama tedbir amaçlı yaptırabilirsiniz benim bir arkadaşın negatif sonucundan sonra kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıkmıştı.Merhaba, isteyen herkese yapıyorlar mı yoksa belirli kriterler mi var?
1.600Ücret ne kadar ödediniz peki
Merhaba, isteyen herkese yapıyorlar mı yoksa belirli kriterler mi var?
Bu testler pahalı olduğu için normal şartlarda 2-3 düşükten sonra bakılıyor. Yani direk ben bunları yaptıracağım diye gittiğinizde yapmayabilirler. Biz 2.tedaviye başlamadan önce memorial ın verdiği istek kağıdı ile gitmiştik. İyi de bir doktora denk gelmiştik. Bir negatif ve bir düşük olduğu için yapmıştı doktor. Ama arıza çıkaran doktorlar da olabiliyor. Biz Haydarpaşa NEAH de yaptırmıştık ama daha sonra burdan benim önerdiğim ve giden bi arkadaş artık orada yapmadıklarını Ümraniye EAH ne yönlendirdiklerini yazmıştı. Bezmialemde yaptıranlar da oldu.Çok teşekkür ederim.
Galiba özel bir labda yaptıracağım teşekkür ederim.Bu testler pahalı olduğu için normal şartlarda 2-3 düşükten sonra bakılıyor. Yani direk ben bunları yaptıracağım diye gittiğinizde yapmayabilirler. Biz 2.tedaviye başlamadan önce memorial ın verdiği istek kağıdı ile gitmiştik. İyi de bir doktora denk gelmiştik. Bir negatif ve bir düşük olduğu için yapmıştı doktor. Ama arıza çıkaran doktorlar da olabiliyor. Biz Haydarpaşa NEAH de yaptırmıştık ama daha sonra burdan benim önerdiğim ve giden bi arkadaş artık orada yapmadıklarını Ümraniye EAH ne yönlendirdiklerini yazmıştı. Bezmialemde yaptıranlar da oldu.
Galiba öyle yaptıracağım. Teşekkür ederim.Dışarda özel lablar daha uyguna da yapabilir
Yine de bir şansınızı deneyebilirsiniz. Bizim testler düzen labda çalışılmıştı.Galiba özel bir labda yaptıracağım teşekkür ederim.
Aynen bizimkide düzen labdanYine de bir şansınızı deneyebilirsiniz. Bizim testler düzen labda çalışılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?