3 testi çzel labla yaptırdım diğerlerini şişlide yaptırmıştım. Özel labda yaptırdığım düzen labdan geldiAynen bizimkide düzen labdan
Eşim bütün testlerini duzende yaptırdı bende oraya gideceğim galibaYine de bir şansınızı deneyebilirsiniz. Bizim testler düzen labda çalışılmıştı.
Aynı şey merak etme. Bende de aynı durum vardı. O çöküntüyü oluşturan şeye septum veya perde diyorlar.Arkadaşlar bi konuda kafam karıştı bu regl dönemimde histeroskopi olacağım aradım reglimin başladığını söyledim. Az önce doktor beni aradı rahminizde çok derin olmayan bi perde var işte onu düzelteceğiz falan dedi benim rahim filmim dosyamda doktor bakmıştır ama benim rahmim hafif çökük Semra hanım bu çöküğü düzelteceğiz demişti şimdi kafami kurcalayan perde ve çökük aynı şey mi aynı şey değilse hangi doktorun söylediğine inanayım kafam çok karışık.
Herkese cevap vererek yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok iyisiniz çok teşekkür ederim.Aynı şey merak etme. Bende de aynı durum vardı. O çöküntüyü oluşturan şeye septum veya perde diyorlar.
Ben de Bakırköy sadi konukta yaptırmıştım . Doktor çok iyiydi .sıkıntı çıkarmadıGaliba özel bir labda yaptıracağım teşekkür ederim.
Ben şehir dışından geliyorum tedavinin başında istenen testleri bulunduğum ilde özel ve gercekten pahalı olan bi hastanede yaptırdım doktor beni rezil etti ben memorialin sekreteri miyim nasıl böyle bizden test isterler falan diye. Şimdi devlete gidip bi doktordan bunu isteyebilir miyim bilmiyorum kalbimin kırılmasını hiç istemiyorum.Ben de Bakırköy sadi konukta yaptırmıştım . Doktor çok iyiydi .sıkıntı çıkarmadı
Kusura bakmasın da o doktorun kendi rezilliği. Bedava yapmıyor neticede. Devlettekiler yapıyor recete edilen ilacı yazmada ya da istek yapılmış tahlilleri yapmada. Ona bile hadi neyse diyemem. Senden o testler istenmişse ilaçlar reçete edilmişse bunu yapmaları gerek ki sen zaten o devletin sağlık hizmeti bedelini bi şekilde ödüyorsun kullansan da kullanmasan da. Kafana göre şunu istiyorum bunu yaptircam bunu yazdırcam demiyorsun. Cidden karşıdakinin karakterine bağlı. Ben istanbulda elimde istek olan tahlillerde sorun yaşamadım devlette yaptırdım. Ha tüp bebek öncesi her gittiğimiz doktor farklı bişey istiyordu artık eşim bıktı tekrar tekrar oraya oraya gitmekten uygun bir tıp merkezinde yaptırmıştık bazı testleri. Bazen bu da daha pratik ve hesaplı olabiliyor.Ben şehir dışından geliyorum tedavinin başında istenen testleri bulunduğum ilde özel ve gercekten pahalı olan bi hastanede yaptırdım doktor beni rezil etti ben memorialin sekreteri miyim nasıl böyle bizden test isterler falan diye. Şimdi devlete gidip bi doktordan bunu isteyebilir miyim bilmiyorum kalbimin kırılmasını hiç istemiyorum.
Tamamen doktorun insafına kalıyor gerçekten. Eşim ürolojinin istediği testleri devlette yaptırdı hatta doktor lazım olmayan testleri bile yazmış şuna da bakalım belki gözden kaçan bi sey vardır diye karaketerle ilgili ama özel hastane kadın doğumda yaşadığım ikinci olay bu. Kadın doktorların egosumu diyeyim vurdumduymazligimi bilemedim iki saat söylendi durdu çok üzüldüm gercekten. Genetik var bi şansımı deneyeyim cesaretimi toplamam lazım çünkü transfere 1 ay kaldi anca çıkar test sonucu.Kusura bakmasın da o doktorun kendi rezilliği. Bedava yapmıyor neticede. Devlettekiler yapıyor recete edilen ilacı yazmada ya da istek yapılmış tahlilleri yapmada. Ona bile hadi neyse diyemem. Senden o testler istenmişse ilaçlar reçete edilmişse bunu yapmaları gerek ki sen zaten o devletin sağlık hizmeti bedelini bi şekilde ödüyorsun kullansan da kullanmasan da. Kafana göre şunu istiyorum bunu yaptircam bunu yazdırcam demiyorsun. Cidden karşıdakinin karakterine bağlı. Ben istanbulda elimde istek olan tahlillerde sorun yaşamadım devlette yaptırdım. Ha tüp bebek öncesi her gittiğimiz doktor farklı bişey istiyordu artık eşim bıktı tekrar tekrar oraya oraya gitmekten uygun bir tıp merkezinde yaptırmıştık bazı testleri. Bazen bu da daha pratik ve hesaplı olabiliyor.
Eğer bulunduğun şehirde tıbbi genetik bölümü varsa şansını denemelisin. Belki çok çok anlayışlı birine denk gelirsin.
Istanbul'da değiliz maalesefKızlar genetik pıhtılaşma gibi tahlilleri en iyi üniversite hastanelerinde yaptırın istanbul daki üniversite hastaneleri bu tahlillerin hepsini yapıyor kim ne derse desin takılmayın siz işinizi halletmeye bakın zaten bu gibi tahliller bir defaya mahsus yapılıyor özellerde çok pahalıya gelir altından kalkması biraz zor olur
Hangi şehirdesin canım? İstanbul Avrupa yakasındaysanız bezmialemde ya da hasekide yaptırabilirsiniz. Bana çok çok iyi doktorlar denk gelmişti üç haftada çıkmıştı sonuçlarım. Tıbbi genetik bölümüne randevu almanız gerekiyor yoksa baya külfetli fiyatı varTamamen doktorun insafına kalıyor gerçekten. Eşim ürolojinin istediği testleri devlette yaptırdı hatta doktor lazım olmayan testleri bile yazmış şuna da bakalım belki gözden kaçan bi sey vardır diye karaketerle ilgili ama özel hastane kadın doğumda yaşadığım ikinci olay bu. Kadın doktorların egosumu diyeyim vurdumduymazligimi bilemedim iki saat söylendi durdu çok üzüldüm gercekten. Genetik var bi şansımı deneyeyim cesaretimi toplamam lazım çünkü transfere 1 ay kaldi anca çıkar test sonucu.
Şimdi gördüm istanbulda değilmişsiniz. Bulunduğunuz ilde eah varsa yada üni hastanesi şansınızı deneyin derimIstanbul'da değiliz maalesefinş zamanım da kalmadı biran önce yaptırmalıyım.
Simdi baktım mhrsden yarına randevu var tıbbi genetik bölümüne. Kimler yararlanabilir diye yazmışlar okuyordum pek şartlar uymuyor ama kısırlık yaşayanlar ve en son şunu yazmışlar genetik danışmanlık isteyenler yararlanabilir diye. Valla genetik danışmanlık istiyorum bir de hafif görünümlü pco var bi şansımı denesem mi bilemedim.Şimdi gördüm istanbulda değilmişsiniz. Bulunduğunuz ilde eah varsa yada üni hastanesi şansınızı deneyin derim
Bir de tekrarlayan düşüğüm falan yok illa bi kayıp mı yaşamayalım yoksa yapılmaz mı acaba bu test devletteŞimdi gördüm istanbulda değilmişsiniz. Bulunduğunuz ilde eah varsa yada üni hastanesi şansınızı deneyin derim
Cnm anlıyorum ama bende İstanbul dışında oturuyorum ben bile ne zor şartlarda yaptırdım ne yapalım yapacak hiç birşey yok çok pahalı testlerIstanbul'da değiliz maalesefinş zamanım da kalmadı biran önce yaptırmalıyım.
Bence tedbir amaçlı yapılmalı zor yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz Allah korusun düşük olmasını mi bekleyeceğiz tedbir kuldan takdir Allah'tan herkes yaptırmalı ❤ hepimiz için hayırlı güzel pozitif sonuçlar diliyorum..Bir de tekrarlayan düşüğüm falan yok illa bi kayıp mı yaşamayalım yoksa yapılmaz mı acaba bu test devlette
Fulya hanimi tek gecerim harika bir dr.benim takiplerimi yapmisti.2.denemede oldu sukur.dogumu bekliyorumFulya hanım varmış o nasıl
Çok sağolun ben başka bir yerde ilk denemede negatif oldum. 2.yi memorial da yaptırmak istiyorum. Cumaya randevu aldımFulya hanimi tek gecerim harika bir dr.benim takiplerimi yapmisti.2.denemede oldu sukur.dogumu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?