Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu nasıl bir ego tatminidir ! keyfi yaptırmıyoruz sonuçta . Benim gittiğim doktor çok iyi bir insandı oturdu açıkladı bile sonucu tek tek . Sadece doktor bana bu testler pahalı testler olduğu için devlette 1 kere yaptırabilirsin sonucu kaybetme demişti . Şansını denemelisin bence .

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Inanin bende doktora ne söyleyeceğimi bilemedim üstelik sekreter eksik yazmış testleri düzeltmesi için odasına gittim doktor odadan çıkardı beni. Insan olmak ve meslek sahibi olmak çok farklı şeyler. Eşimin devlette çalışan üroloji doktoru da elinden geleni yaptı hatta sekreterlik sorun çıkartırsa diye özel bi test için not bile yazdı işte ikiside doktor ama insanlık başka bi şey. Bende şansımı deneyeyim inş iyi insanlarla karşılaşırız.

Naptın canım şimdi gördüm mesajını gittin mi?

Semra hocayı bilmem de provo dediğiniz şey transfer yapılacak aletse onu daha ilk randevuda takmıştı doktor acaba sorun olacak mi diye rahatça taktık demişti bana.
Ya benim pıhtılaşmama baktılar ama ben küçükken doktorum bana pıhtılaşmayla ilgili bir şeyler söylemişti hatırlamıyorum demiştim gerçekten de öyleydi o zaman baktılar. Eğer çok merak ediyorsanız siz de buna benzer bir şey söyleyebilirsiniz bakarlar hem içiniz rahat eder

Bu gerçekten iyi fikir. Üstelik dedemin beynine pıhtı attığı için felç kalmıştı sonra tekrar attı ve vefat etti. Genetik olarak belki bende se vardır. İçimi yiyeceğine gideyim.

Bu gerçekten iyi fikir. Üstelik dedemin beynine pıhtı attığı için felç kalmıştı sonra tekrar attı ve vefat etti. Genetik olarak belki bende se vardır. İçimi yiyeceğine gideyim.
Bunları zaten ilk görüşmede soruyorlar ve ailede kalp hastalığı olanlardan transfer öncesinde istiyorlar pıhtılaşma testlerini. Bizim ailede böyle bir durum yoktu ilk tedavide negatif ve düşük olunca 2.tedavi öncesi eksik bişey kalmasın diye yaptırdık 3 gende problem çıktı.

Valla bana 45 yaş altı ailende kalp krizi geçiren var mi dedi benim babam 43 yaşında kalp krizi gecirdi ve doktorlar yaşaması mucize demişlerdi. Bunu da Ipek hanim not etti. Ve ailede pek çok kişi de halam da anneannem de kalp hastalığı var nasıl bunu atladılar pes valla. Iyi ki bu platform var. Size de çok teşekkür ederim.

Merhaba,
Bugün iğnelerimin 3. günü yarın ilk kontrolüm var, şehir dışından gideceğim için rapor alacağım acaba tahmini bir sonraki kontrol ne zaman olur ? Biliyorum bireysel farklılıklar var ama genel olarak ikinci kontrolü kaç gün sonra yapıyor ona göre rapor süremi belirleyeceğim.

Kolay gelsin. Beni ilk iğneden sonra 4. Gün çağırdı diger kontrol 3 gun sonra. Ondan sonra 2 gün. Sona dogru her gün.

İlk 2.gün başlanıyor ilk kontrole 3gün sonra çağırıyorlar ama sonrası tamamen sizin o günkü yumurta gelişimine ve kan değerlerine bağlı. Benim 4 tedavimde de farklı farklı olmuştu sonraki süreç. Ertesi gün çağrıldığım da oldu 4gün sonra çağrıldığım da. Igne süreci de 11-10-9-10 gün sürmüştü. Eğer geri dönmeyecekseniz ve imkan varsa bu haftayı kapatsanız iyi olur. Diğer hafta zaten tatil ve sizin tedavi tamamlanmış olur tatil bitimine kadar.

Atlamamişlar ki istemişler işte yine. İnşallah yaptırabilirsiniz kolayca ve yetişir sonuçlar.

Atlamamişlar ki istemişler işte yine. İnşallah yaptırabilirsiniz kolayca ve yetişir sonuçlar.
Sadece not etti bana gidip bu testi yaptır diyen olmadi ben buradaki arakadaşların konuşmalarında okudum böyle bir test olduğunu. Yarına randevu aldim bakalım. Ben sadece aile öyküsünü anlatıp pıhtılaşma testi isteyeceğim başka istemem gereken bi sey var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…