Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geri döneceğiz orada kalmak için henüz erken. Bursa’dan gidiyoruz. Öğretmenim ve Cuma boş günüm eğer 2 gün sonra yani Perşembe çağırırsa haftayı raporla kapatacağım ama 3 gün sonra çağırırsa o zaman 1 günlük rapor yetiyor. Çok arada kaldım ne yapsam bilemiyorum

Hmm. İstek kağıdı da yok o zaman sende. Tüp bebek tedavisi gördüğünü de söyleyeceksin ama değil mi? Biz karyotip de baktirmistik eşimle ikimiz için de. Yani kromozom testi. Ama senin için şuanda trombofili panelini yaptırsan yeterli sanırım. Doktor sorun çıkarmazsa ilerde gerekirse yine aynı doktora gider yaptırırsınız. Hem de şuanda fazla şey isteyip ters tepki verme ihtimalini azaltmış olursun.

Transfer için 2.adetimi bekliyordum bugün adetim başladı. Yaşadığım yerde kan alınmıyor. 2. Gün kist olmasa da kan veriyor muyum? 2. Gün kan verecek miyim sorun yoksa da..

Bende bugün okmeydanı araştırmaya tıbbi genetiğe randevu aldım. Hemde saat 18.00 e randevu veriyolar. Bakalım tahlillerimi yapacaklarmı

Şükür tıbbı genetiğe gittim korktuğum gibi bi şey olmadı. Hem pıhtılaşma hem de dna analizi istedi doktor ben sadece pıhtılaşma isteyecektim ne yalan söyleyeyim. Doktor bu testlerin tüp bebeğe başlamadan önce yapılması gerektiğini söyledi düşük falan olması gerekmiyormuş. Test sonucu gelene kadar transfer yaptırma dedi 2 ayda çıkar dedi Jalapenoo ve A Ay-Perim size de desteğiniz için teşekkür ederim.

Bende bugün okmeydanı araştırmaya tıbbi genetiğe randevu aldım. Hemde saat 18.00 e randevu veriyolar. Bakalım tahlillerimi yapacaklarmı
Ben az önce geldim hiç sorun çıkmadı bende de istek kâğıdı falan yoktu. Hatta doktor tüp bebek öncesi tabi ki bu testler yapılmalı dedi ben sadece pıhtılaşma isteyecektim dna analizini kendisi yazdı. Umarım sizinki de sorun çıkarmaz.

Dna analizini ilk kez duydum. Pnda neye bakılıyor. Bizden istemediler çünkü. Pgt de de bakılıyor mudur gerçi

Dna analizini ilk kez duydum. Pnda neye bakılıyor. Bizden istemediler çünkü. Pgt de de bakılıyor mudur gerçi
Dna analizinde kromozom bozukluğu ya da genetik bi rahatsızlığım var mi ona bakacaklar eşim özelde batırmıştı onun ki temiz çıkmıştı. Pgt de embriyonun dnası inceleniyor. Bunda anneninki fark bu. Bakalım hayırlısı transferi ertele dedi bu doktor pıhtılaşma için bilemiyorum gercekten acı hikayeler okuyoruz 2 düşük oldu pgtden temiz gelmisti oysa ki falan yazmis insanlar en son bu testi yaptırıp hatayi görmüşler galiba bende erteleyeceğim.

Kesinlikle Allah korusun.. keşke en baştan baksalardı size de.. hayırlısı bakalım 2 ay da geçer elbet sonucu sağlıklı olsun da

Kesinlikle Allah korusun.. keşke en baştan baksalardı size de.. hayırlısı bakalım 2 ay da geçer elbet sonucu sağlıklı olsun da
Ben buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testi memorialdaki doktorlar hiç bahsetmediler en başta okusaydim tedaviye başlamadan gider yaptırırdım vardır bunda da bi hayır diyorum artık :)

Ben buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testi memorialdaki doktorlar hiç bahsetmediler en başta okusaydim tedaviye başlamadan gider yaptırırdım vardır bunda da bi hayır diyorum artık :)
Ben de 2.adetimi bekliyordum bugün başladı ama çok korkuyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.. çok fazla umudum da yok ama...

Transfer için 2.adetimi bekliyordum bugün adetim başladı. Yaşadığım yerde kan alınmıyor. 2. Gün kist olmasa da kan veriyor muyum? 2. Gün kan verecek miyim sorun yoksa da..
merhaba bende dün 2.adetimle kontrole gittim transfer için,benden kan tahlili istemediler,ve 9 gün sonraya randevu verildi ozamana kadarda sadece folik asit kullanacağım.

merhaba bende dün 2.adetimle kontrole gittim transfer için,benden kan tahlili istemediler,ve 9 gün sonraya randevu verildi ozamana kadarda sadece folik asit kullanacağım.
Hemşiremi aradım sen yine de kan ver dediler.. ben de merkeze geçwceğim o yüzden

Çok çok sevindim .inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…