- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
İlk 2.gün başlanıyor ilk kontrole 3gün sonra çağırıyorlar ama sonrası tamamen sizin o günkü yumurta gelişimine ve kan değerlerine bağlı. Benim 4 tedavimde de farklı farklı olmuştu sonraki süreç. Ertesi gün çağrıldığım da oldu 4gün sonra çağrıldığım da. Igne süreci de 11-10-9-10 gün sürmüştü. Eğer geri dönmeyecekseniz ve imkan varsa bu haftayı kapatsanız iyi olur. Diğer hafta zaten tatil ve sizin tedavi tamamlanmış olur tatil bitimine kadar.
Kolay gelsin. Beni ilk iğneden sonra 4. Gün çağırdı diger kontrol 3 gun sonra. Ondan sonra 2 gün. Sona dogru her gün.
Şehir dışından gelip gittiğim için sizi çok iyi anlıyorum inşAllah gönlünüze göre olur her şey.Eğer bir sonraki 3 gün sonra olursa çok iyi olacak , teşekkür ederim cevap için :)
Siz yine doktorla da konuşun bu durumu. Mümkünse ona göre ayarlayabilirler. İnşallah istediğiniz gibi denk gelir.Eğer bir sonraki 3 gün sonra olursa çok iyi olacak , teşekkür ederim cevap için :)
Hmm. İstek kağıdı da yok o zaman sende. Tüp bebek tedavisi gördüğünü de söyleyeceksin ama değil mi? Biz karyotip de baktirmistik eşimle ikimiz için de. Yani kromozom testi. Ama senin için şuanda trombofili panelini yaptırsan yeterli sanırım. Doktor sorun çıkarmazsa ilerde gerekirse yine aynı doktora gider yaptırırsınız. Hem de şuanda fazla şey isteyip ters tepki verme ihtimalini azaltmış olursun.Sadece not etti bana gidip bu testi yaptır diyen olmadi ben buradaki arakadaşların konuşmalarında okudum böyle bir test olduğunu. Yarına randevu aldim bakalım. Ben sadece aile öyküsünü anlatıp pıhtılaşma testi isteyeceğim başka istemem gereken bi sey var mı peki?
Bende bugün okmeydanı araştırmaya tıbbi genetiğe randevu aldım. Hemde saat 18.00 e randevu veriyolar. Bakalım tahlillerimi yapacaklarmıHmm. İstek kağıdı da yok o zaman sende. Tüp bebek tedavisi gördüğünü de söyleyeceksin ama değil mi? Biz karyotip de baktirmistik eşimle ikimiz için de. Yani kromozom testi. Ama senin için şuanda trombofili panelini yaptırsan yeterli sanırım. Doktor sorun çıkarmazsa ilerde gerekirse yine aynı doktora gider yaptırırsınız. Hem de şuanda fazla şey isteyip ters tepki verme ihtimalini azaltmış olursun.
Ben az önce geldim hiç sorun çıkmadı bende de istek kâğıdı falan yoktu. Hatta doktor tüp bebek öncesi tabi ki bu testler yapılmalı dedi ben sadece pıhtılaşma isteyecektim dna analizini kendisi yazdı. Umarım sizinki de sorun çıkarmaz.Bende bugün okmeydanı araştırmaya tıbbi genetiğe randevu aldım. Hemde saat 18.00 e randevu veriyolar. Bakalım tahlillerimi yapacaklarmı
Dna analizini ilk kez duydum. Pnda neye bakılıyor. Bizden istemediler çünkü. Pgt de de bakılıyor mudur gerçiŞükür tıbbı genetiğe gittim korktuğum gibi bi şey olmadı. Hem pıhtılaşma hem de dna analizi istedi doktor ben sadece pıhtılaşma isteyecektim ne yalan söyleyeyim. Doktor bu testlerin tüp bebeğe başlamadan önce yapılması gerektiğini söyledi düşük falan olması gerekmiyormuş. Test sonucu gelene kadar transfer yaptırma dedi 2 ayda çıkar dediJalapenoo ve A Ay-Perim size de desteğiniz için teşekkür ederim.
Dna analizinde kromozom bozukluğu ya da genetik bi rahatsızlığım var mi ona bakacaklar eşim özelde batırmıştı onun ki temiz çıkmıştı. Pgt de embriyonun dnası inceleniyor. Bunda anneninki fark bu. Bakalım hayırlısı transferi ertele dedi bu doktor pıhtılaşma için bilemiyorum gercekten acı hikayeler okuyoruz 2 düşük oldu pgtden temiz gelmisti oysa ki falan yazmis insanlar en son bu testi yaptırıp hatayi görmüşler galiba bende erteleyeceğim.Dna analizini ilk kez duydum. Pnda neye bakılıyor. Bizden istemediler çünkü. Pgt de de bakılıyor mudur gerçi
Kesinlikle Allah korusun.. keşke en baştan baksalardı size de.. hayırlısı bakalım 2 ay da geçer elbet sonucu sağlıklı olsun daDna analizinde kromozom bozukluğu ya da genetik bi rahatsızlığım var mi ona bakacaklar eşim özelde batırmıştı onun ki temiz çıkmıştı. Pgt de embriyonun dnası inceleniyor. Bunda anneninki fark bu. Bakalım hayırlısı transferi ertele dedi bu doktor pıhtılaşma için bilemiyorum gercekten acı hikayeler okuyoruz 2 düşük oldu pgtden temiz gelmisti oysa ki falan yazmis insanlar en son bu testi yaptırıp hatayi görmüşler galiba bende erteleyeceğim.
Ben buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testi memorialdaki doktorlar hiç bahsetmediler en başta okusaydim tedaviye başlamadan gider yaptırırdım vardır bunda da bi hayır diyorum artık :)Kesinlikle Allah korusun.. keşke en baştan baksalardı size de.. hayırlısı bakalım 2 ay da geçer elbet sonucu sağlıklı olsun da
Aynen geç değil sen erken fark edenlerden olacaksın canın yanmadan.. vardır tabi hayırBen buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testi memorialdaki doktorlar hiç bahsetmediler en başta okusaydim tedaviye başlamadan gider yaptırırdım vardır bunda da bi hayır diyorum artık :)
Ben de 2.adetimi bekliyordum bugün başladı ama çok korkuyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.. çok fazla umudum da yok ama...Ben buradaki arkadaşlardan öğrendim bu testi memorialdaki doktorlar hiç bahsetmediler en başta okusaydim tedaviye başlamadan gider yaptırırdım vardır bunda da bi hayır diyorum artık :)
Rabbim hepimize nasip etsin insallah.Ben de 2.adetimi bekliyordum bugün başladı ama çok korkuyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.. çok fazla umudum da yok ama...
Amin inşallahRabbim hepimize nasip etsin insallah.
merhaba bende dün 2.adetimle kontrole gittim transfer için,benden kan tahlili istemediler,ve 9 gün sonraya randevu verildi ozamana kadarda sadece folik asit kullanacağım.Transfer için 2.adetimi bekliyordum bugün adetim başladı. Yaşadığım yerde kan alınmıyor. 2. Gün kist olmasa da kan veriyor muyum? 2. Gün kan verecek miyim sorun yoksa da..
Hemşiremi aradım sen yine de kan ver dediler.. ben de merkeze geçwceğim o yüzdenmerhaba bende dün 2.adetimle kontrole gittim transfer için,benden kan tahlili istemediler,ve 9 gün sonraya randevu verildi ozamana kadarda sadece folik asit kullanacağım.
Çok çok sevindim .inşallahhhBen az önce geldim hiç sorun çıkmadı bende de istek kâğıdı falan yoktu. Hatta doktor tüp bebek öncesi tabi ki bu testler yapılmalı dedi ben sadece pıhtılaşma isteyecektim dna analizini kendisi yazdı. Umarım sizinki de sorun çıkarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?