Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hemşiremi aradım sen yine de kan ver dediler.. ben de merkeze geçwceğim o yüzden
Ben hemşireye de sordum doktorunuz uygun görürse ister dedi,yücel beyde gerek duymadı demekki ,istemedi ,sadece kontrolde kist oluşmamış yumurtalar kendini toparlamış dedi,belkde ultrason yeterli oluyo onlar için.

Ben hemşireye de sordum doktorunuz uygun görürse ister dedi,yücel beyde gerek duymadı demekki ,istemedi ,sadece kontrolde kist oluşmamış yumurtalar kendini toparlamış dedi,belkde ultrason yeterli oluyo onlar için.
Belkide canım.. kişiye göre de değişir

Lütfen umudunuzu kaybetmeyin inanmak başarmanın yarısı derler. Pozitif sonucunuzu öğrenmekte nasip olsun bize buradan.
Sizin de .. beraber başladık bu sürece.. tüp bebek yaptıracağımı çevrem biliyor ama transfer yaptıracağımı söylemicem. 2020 yılımda yaptıracağım diyorum korkuyorum çünkü soracaklar diye tutmazsa anlatmak da zor bakalım hepimizin tutar umarım

A Ay-Perim K K_ece merkez kontrolü kendi bünyesinde yaptıran hastadan gerek görürse istiyor kan testini gerek görmezse istemiyor ultrasona göre. Ama dışarda muayene olmuşsa istiyor her ihtimale karşı. A Ay-Perim sen de bugün memorial a gitseydin gerek görmeyebilirlerdi.

Evet haklısınız ama uzaktan takip olacak benimki heralde ondan istediler tedbir amaçlı

Evet haklısınız ama uzaktan takip olacak benimki heralde ondan istediler tedbir amaçlı
Sonraki kontrollerde yumurta büyüklüğüne göre Lh bakılması gerekebiliyor dışarda da olsa merkezde de olsa. Onun için sonraki kontrolleri kan verebilecegin bi yerde yaptırsan iyi olur. Gereksiz stres bu süreçte en istenmeyen şey. Hatta bi de bayram tatili. Sen direk merkeze git bana sorarsan. Çok zor olmayacaksa.

Aynı korkulari yaşıyoruz resmen. Bu süreçte iyi niyetli sorulan soru bile bazen rahatsız edebiliyor çok mahrem ve hassas bi mevzu. Bence de saklayın bende en azından transfer olduğum ay söylemeyi düşünmüyorum kimseye.

Bendende istemediler transfere yakın yapıyorlarmış dr sormuştum gerek Yok demişti.

Canım bende adetin 3.gunu gitmiştim 10 gün sonraya randevu vermişlerdi hatta yumurtam buyumemisti yumurtam 10 mm'de kalmisti o zamanda kan tahlili yapılmadı semra hoca 1 gün sonra kan vermemi istedi kan tahlilinde hormonlarım yüksek cikti sonra transfer gunum belli olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…