Ben hemşireye de sordum doktorunuz uygun görürse ister dedi,yücel beyde gerek duymadı demekki ,istemedi ,sadece kontrolde kist oluşmamış yumurtalar kendini toparlamış dedi,belkde ultrason yeterli oluyo onlar için.Hemşiremi aradım sen yine de kan ver dediler.. ben de merkeze geçwceğim o yüzden
Belkide canım.. kişiye göre de değişirBen hemşireye de sordum doktorunuz uygun görürse ister dedi,yücel beyde gerek duymadı demekki ,istemedi ,sadece kontrolde kist oluşmamış yumurtalar kendini toparlamış dedi,belkde ultrason yeterli oluyo onlar için.
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin inanmak başarmanın yarısı derler. Pozitif sonucunuzu öğrenmekte nasip olsun bize buradan.Ben de 2.adetimi bekliyordum bugün başladı ama çok korkuyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.. çok fazla umudum da yok ama...
Sizin de .. beraber başladık bu sürece.. tüp bebek yaptıracağımı çevrem biliyor ama transfer yaptıracağımı söylemicem. 2020 yılımda yaptıracağım diyorumLütfen umudunuzu kaybetmeyin inanmak başarmanın yarısı derler. Pozitif sonucunuzu öğrenmekte nasip olsun bize buradan.
Evet haklısınız ama uzaktan takip olacak benimki heralde ondan istediler tedbir amaçlı
Sonraki kontrollerde yumurta büyüklüğüne göre Lh bakılması gerekebiliyor dışarda da olsa merkezde de olsa. Onun için sonraki kontrolleri kan verebilecegin bi yerde yaptırsan iyi olur. Gereksiz stres bu süreçte en istenmeyen şey. Hatta bi de bayram tatili. Sen direk merkeze git bana sorarsan. Çok zor olmayacaksa.Evet haklısınız ama uzaktan takip olacak benimki heralde ondan istediler tedbir amaçlı
İnşallah çok sağolunA Albino karnabahar gözün aydın çok sevindim sorun çıkmamasına. @Ykthkmhn sen de sorunsuz kolayca yaptırırsın inşallah.
Tabi sonuçlarınızın da temiz gelmesini diliyorum.
Sonraki kontrollerde yumurta büyüklüğüne göre Lh bakılması gerekebiliyor dışarda da olsa merkezde de olsa. Onun için sonraki kontrolleri kan verebilecegin bi yerde yaptırsan iyi olur. Gereksiz stres bu süreçte en istenmeyen şey. Hatta bi de bayram tatili. Sen direk merkeze git bana sorarsan. Çok zor olmayacaksa.
[/QUOTE
Şehir dışında yaşıyprum zor olacak..
yaşadığım yerdeki özel hastane açık oluyormuş bayramdaumarım sorun çıkmaz bu süreçte de
Hayırlı olsun adınıza sevindimKızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
TeşekkürlerHayırlı olsun adınıza sevindim♥
Çok mutlu oldum sağlıklı bebekler olsunlar inşAllah :)Kızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
Aynı korkulari yaşıyoruz resmen. Bu süreçte iyi niyetli sorulan soru bile bazen rahatsız edebiliyor çok mahrem ve hassas bi mevzu. Bence de saklayın bende en azından transfer olduğum ay söylemeyi düşünmüyorum kimseye.Sizin de .. beraber başladık bu sürece.. tüp bebek yaptıracağımı çevrem biliyor ama transfer yaptıracağımı söylemicem. 2020 yılımda yaptıracağım diyorumkorkuyorum çünkü soracaklar diye tutmazsa anlatmak da zor bakalım hepimizin tutar umarım
Bendende istemediler transfere yakın yapıyorlarmış dr sormuştum gerek Yok demişti.Ben hemşireye de sordum doktorunuz uygun görürse ister dedi,yücel beyde gerek duymadı demekki ,istemedi ,sadece kontrolde kist oluşmamış yumurtalar kendini toparlamış dedi,belkde ultrason yeterli oluyo onlar için.
Diğerinde kaç tane oluşmuştu bilmiyorum fakat adınıza sevindim. Umarım çoğu sağlıklı gelir.Kızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
Maşallah inşallah sağlıklı gelirlerKızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
2 tane embriyom oluyordu. 5 tanenin ne kadarı sağlıklı olacağını bilmiyoruz tabiDiğerinde kaç tane oluşmuştu bilmiyorum fakat adınıza sevindim. Umarım çoğu sağlıklı gelir.
Canım bende adetin 3.gunu gitmiştim 10 gün sonraya randevu vermişlerdi hatta yumurtam buyumemisti yumurtam 10 mm'de kalmisti o zamanda kan tahlili yapılmadı semra hoca 1 gün sonra kan vermemi istedi kan tahlilinde hormonlarım yüksek cikti sonra transfer gunum belli olmustuBen hemşireye de sordum doktorunuz uygun görürse ister dedi,yücel beyde gerek duymadı demekki ,istemedi ,sadece kontrolde kist oluşmamış yumurtalar kendini toparlamış dedi,belkde ultrason yeterli oluyo onlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?