- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Pozitif olmak transferini olumlu etkileyecektir korkulacak bişey yok güzel sonuca bir adım daha yaklaşmışsınız Allah'ın izniyle inşallahBen de 2.adetimi bekliyordum bugün başladı ama çok korkuyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.. çok fazla umudum da yok ama...
Söylememek psikolojik olarak daha rahatlatıcı bende hiç kimseye söylememiştim başkalarının bilmesi biraz strese sokabiliyor ve hep bitmeyen sorular geliyor zaten her gördüklerinde bebek yok mu daha yapamadın tembel sözleri can acıtıcı her durumda bizim canımız acıyor kimsenin umrunda olmuyor en yakınların hariç onlar anlıyor ama ben en yakınlarıma da söylemedim onlarda strese giriyordu çok da rahattımAynı korkulari yaşıyoruz resmen. Bu süreçte iyi niyetli sorulan soru bile bazen rahatsız edebiliyor çok mahrem ve hassas bi mevzu. Bence de saklayın bende en azından transfer olduğum ay söylemeyi düşünmüyorum kimseye.
Kızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
Aslında çok fazla tercih etmiyorlar. Ama sizin durumunuzda gerekli görmüş olabilirler. Hadi hayırlısı.Kızlar benim daha önceki denemelerimde hep kısa protokol yapılmıştı burada uzun yapacaklar adetin 21. Günü lucrine başlayacakmışım . Memorial genelde uzun protokol mü tercih ediyor
Amin teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben sizi hatırlayamadım nik mi değiştirdiniz?Jalapenoo selam.ara sıra bakiyodum buraya. Hamile oldugunu görünce sevindim gerçekten. İnşallah sağlıkla alırsın kucagina da :)
Şaşırdım ben de . Evet demek ki böyle uugun görmüşler hayırlısı artıkAslında çok fazla tercih etmiyorlar. Ama sizin durumunuzda gerekli görmüş olabilirler. Hadi hayırlısı.
Hayırlı olsun inşallah hepsi sağlıklı gelirKızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
Astalife ve krilom omega 3 kullandık. Eşime de kullandırdım. günde 2 şer tane. Etkinliği tek ispatlanmış ürün omega 3 demişti dr.Merhaba hangi var omega 3 kullandınız ve günlük kaç ad aldınız
Sağolun, amin.Hayırlı olsun inşallah hepsi sağlıklı gelir
Teşekkürler, aminHayırlı olsun inşallah hepsi sağlıklı gelir
Astalife ben de eşime kullandırıyorum onun harici şu an kullandığımız bişi yok .onun içinde Omega 3 yok mu ?Astalife ve krilom omega 3 kullandık. Eşime de kullandırdım. günde 2 şer tane. Etkinliği tek ispatlanmış ürün omega 3 demişti dr.
Ömega 3 ve astaksantin içeriyor astalifeAstalife ben de eşime kullandırıyorum onun harici şu an kullandığımız bişi yok .onun içinde Omega 3 yok mu ?
Siz bunun dA faydasını gördünüz müÖmega 3 ve astaksantin içeriyor astalife
Evet shencys benAmin teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben sizi hatırlayamadım nik mi değiştirdiniz?
Şimdi oldu :) Senin de gözün aydın orda küçük bir hanımefendi gördüm sanki maşallah :)Evet shencys ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?