Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de 2.adetimi bekliyordum bugün başladı ama çok korkuyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.. çok fazla umudum da yok ama...
Pozitif olmak transferini olumlu etkileyecektir korkulacak bişey yok güzel sonuca bir adım daha yaklaşmışsınız Allah'ın izniyle inşallah

Söylememek psikolojik olarak daha rahatlatıcı bende hiç kimseye söylememiştim başkalarının bilmesi biraz strese sokabiliyor ve hep bitmeyen sorular geliyor zaten her gördüklerinde bebek yok mu daha yapamadın tembel sözleri can acıtıcı her durumda bizim canımız acıyor kimsenin umrunda olmuyor en yakınların hariç onlar anlıyor ama ben en yakınlarıma da söylemedim onlarda strese giriyordu çok da rahattım

Kızlar benim daha önceki denemelerimde hep kısa protokol yapılmıştı burada uzun yapacaklar adetin 21. Günü lucrine başlayacakmışım . Memorial genelde uzun protokol mü tercih ediyor

A Ay-Perim
Burda tahlil yapılmıyor dediğin için öyle dedim. Adada yaşıyorsun diye hatırlıyorum benim hatlar mı karıştı? Yumurta boyutunu takip edip belli büyüklüğe gelince lh bakacaklar ya da baktırmanı isteyecekler. O nedenle açık olan hastanenin tahlil de yaptığından emin ol. Hadi hayırlısı:)

Son düzenleme:
S so sorry çok sevindim senin adına. İnşallah sana yetecek kadarı sağlıklı gelir ve rahim de yeterli kalınlığa ulaşır.

Son düzenleme:
Jalapenoo selam.ara sıra bakiyodum buraya. Hamile oldugunu görünce sevindim gerçekten. İnşallah sağlıkla alırsın kucagina da :)

Kızlar benim daha önceki denemelerimde hep kısa protokol yapılmıştı burada uzun yapacaklar adetin 21. Günü lucrine başlayacakmışım . Memorial genelde uzun protokol mü tercih ediyor
Aslında çok fazla tercih etmiyorlar. Ama sizin durumunuzda gerekli görmüş olabilirler. Hadi hayırlısı.

Astalife ve krilom omega 3 kullandık. Eşime de kullandırdım. günde 2 şer tane. Etkinliği tek ispatlanmış ürün omega 3 demişti dr.
Astalife ben de eşime kullandırıyorum onun harici şu an kullandığımız bişi yok .onun içinde Omega 3 yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…