Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tşk ederim. Evet çok şükür 5,5 aylık oldu:)Muradımıza erdik bizde. Darısı isteyen herkese inşallah
Amin inşallah.
Maşallah en tatlı zamanları. Gerçi her anları ayrı güzel. Her anın tadını çıkarmak lazım.

Genetik doktorunun pıhtılaşma testi gelmeden transfer yaptırma demesine ne diyorsunuz gercekten fikrinizi merak ediyorum Jalapenoo siz olsanız ne yapardınız? memorialdakiler önümüzdeki ay dediler ama 1 ay ertelemem gerekecek bu durumda.

Genetik Dr unun dediği mantıklı bence. Belki pıhtılaşma sorununuz var. Bu durumdan emin olup tedaviye başlamak en mantıklısı.

Aktif kanama tam olarak nasıl olacak dün leke ieklindeydi buhün de sadece tuvalette akıntı oluyor.. orkide geçecek kadar çok gelmiyor. Bugünü 1.gün sayacak mıyım bu konu benim aklımı çok karıştırıyor

Merhaba arkadaşlar ayın 17 sinde transferim olmuştu 27 sinde beta hcg 180 bugun se 349 çıktı hemşireler aradı 4 gün sonra tekrar yapılısın demiş yücel bey değer tam 2 katı değil demiş bu şekilde olan varmı aranızda hemşire merak etmeyin aslında güzel artmış dedi ama endişelendim .

Bildiğim kadarıyla tam kırmızıya döndüğü zaman 1. Gün sayıyorlar

Kızlar yumurta toplamaya dr melih bey girecekmiş nasıl bilginiz var mı
Melih bey çok kibar bir doktor opudan önce sizinle konuşuyor ve bütün stres biranda gidiyor daha sonrada odanıza gelip bilgi veriyor ben daha once 2 defa başka hastanede opu olmuştum sonrası çok kotu geçmişti ama melih beyin opu yapmasından sonra hiç bir rahatsızlığım olmamıştı çok sukur inşallah sizinkide güzel gecer

Hiç endişelenmeyin tedbir olarak 2 gün sonra yenilemenizi istemişler Rabbim yardımcınız olsun inşallah 2 gün sonra 2 kattan fazla ilerlesin inşallah moralinizi bozmayın

Teşekkür ederim cevabınız için peki anestezi altında mi toplanıyor yumurtalar

Teşekkür ederim cevabınız için peki anestezi altında mi toplanıyor yumurtalar
Rica ederim evet canim anestezi veriliyor 15 dk falan sürüyor pco hastalarında 30_40 yumurta oluyor o zaman biraz fazla sürüyor uyandığında hiçbişey hissetmiyorsun eski merkezde uyandığımda inanılmaz ağrım oluyordu ama memorialde hiç hissetmedim uyandığımda ağrım hiç olmadi üstelik eski merkezde 2 olumsuz denemem vardı inanılmaz korkuyordum melih bey farketti çok tedirgin olduğumu merak etme hiç hissetmeyeceksin korkmana gerek yok dedi ayrıca sormak istediğin bişey var mı dedi çok kibar davrandı doktorun tutumu bizleri rahatlatıyor ama şu var memoriale geldiğim zaman içim çok rahatti gerçekten her doktorun davranışı gözlemi işindeki titizliği çok farkliydi kıyaslama yapiyordum ben sadece psikolojik olarak kendimi tamamen toplayıp iyi olacağını düşünerek gelmiştim çok sukur Rabbime herşey yolunda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…