Tşk ederim. Evet çok şükür 5,5 aylık oldu:)Muradımıza erdik bizde. Darısı isteyen herkese inşallahŞimdi oldu :) Senin de gözün aydın orda küçük bir hanımefendi gördüm sanki maşallah :)
Amin inşallah.Tşk ederim. Evet çok şükür 5,5 aylık oldu:)Muradımıza erdik bizde. Darısı isteyen herkese inşallah
Gördüğümü düşünüyorumSiz bunun dA faydasını gördünüz mü
Genetik Dr unun dediği mantıklı bence. Belki pıhtılaşma sorununuz var. Bu durumdan emin olup tedaviye başlamak en mantıklısı.Genetik doktorunun pıhtılaşma testi gelmeden transfer yaptırma demesine ne diyorsunuz gercekten fikrinizi merak ediyorumJalapenoo siz olsanız ne yapardınız? memorialdakiler önümüzdeki ay dediler ama 1 ay ertelemem gerekecek bu durumda.
Çok teşekkür ederim. Mantığım benim de öyle diyor ama memorialdaki doktorlar ne der acabaGenetik Dr unun dediği mantıklı bence. Belki pıhtılaşma sorununuz var. Bu durumdan emin olup tedaviye başlamak en mantıklısı.
Benim 3 toplamayada Melih bey girmişti iyi güleryüzlü bir doktor ben sorun yaşamadım. Toplamalardan sonra rahattım.Kızlar yumurta toplamaya dr melih bey girecekmiş nasıl bilginiz var mı
Kızlar yumurta toplamaya dr melih bey girecekmiş nasıl bilginiz var mı
Bildiğim kadarıyla tam kırmızıya döndüğü zaman 1. Gün sayıyorlarAktif kanama tam olarak nasıl olacakdün leke ieklindeydi buhün de sadece tuvalette akıntı oluyor.. orkide geçecek kadar çok gelmiyor. Bugünü 1.gün sayacak mıyım bu konu benim aklımı çok karıştırıyor
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz hayırlısıyla bi toplansa da bende rahatlasamBenim 3 toplamayada Melih bey girmişti iyi güleryüzlü bir doktor ben sorun yaşamadım. Toplamalardan sonra rahattım.
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz :) peki embriyo gelişimini mesaj atıyorlar mi gün günBenimde 2 toplamama melih bey girdi bu konudaki en tecrübeli doktormuş toplama işleminin yüzde 80 melih bey yapıyormuş ayrıca şeker gibi bir doktor için rahat olsun:)
Sekiz taneydi.Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz hayırlısıyla bi toplansa da bende rahatlasamsizin kaç yumurtanız toplandı en son ?
Melih bey çok kibar bir doktor opudan önce sizinle konuşuyor ve bütün stres biranda gidiyor daha sonrada odanıza gelip bilgi veriyor ben daha once 2 defa başka hastanede opu olmuştum sonrası çok kotu geçmişti ama melih beyin opu yapmasından sonra hiç bir rahatsızlığım olmamıştı çok sukur inşallah sizinkide güzel gecerKızlar yumurta toplamaya dr melih bey girecekmiş nasıl bilginiz var mı
Hiç endişelenmeyin tedbir olarak 2 gün sonra yenilemenizi istemişler Rabbim yardımcınız olsun inşallah 2 gün sonra 2 kattan fazla ilerlesin inşallah moralinizi bozmayınMerhaba arkadaşlar ayın 17 sinde transferim olmuştu 27 sinde beta hcg 180 bugun se 349 çıktı hemşireler aradı 4 gün sonra tekrar yapılısın demiş yücel bey değer tam 2 katı değil demiş bu şekilde olan varmı aranızda hemşire merak etmeyin aslında güzel artmış dedi ama endişelendim .
Teşekkür ederim cevabınız içinMelih bey çok kibar bir doktor opudan önce sizinle konuşuyor ve bütün stres biranda gidiyor daha sonrada odanıza gelip bilgi veriyor ben daha once 2 defa başka hastanede opu olmuştum sonrası çok kotu geçmişti ama melih beyin opu yapmasından sonra hiç bir rahatsızlığım olmamıştı çok sukur inşallah sizinkide güzel gecer
Rica ederim evet canim anestezi veriliyor 15 dk falan sürüyor pco hastalarında 30_40 yumurta oluyor o zaman biraz fazla sürüyor uyandığında hiçbişey hissetmiyorsun eski merkezde uyandığımda inanılmaz ağrım oluyordu ama memorialde hiç hissetmedim uyandığımda ağrım hiç olmadi üstelik eski merkezde 2 olumsuz denemem vardı inanılmaz korkuyordum melih bey farketti çok tedirgin olduğumu merak etme hiç hissetmeyeceksin korkmana gerek yok dedi ayrıca sormak istediğin bişey var mı dedi çok kibar davrandı doktorun tutumu bizleri rahatlatıyor ama şu var memoriale geldiğim zaman içim çok rahatti gerçekten her doktorun davranışı gözlemi işindeki titizliği çok farkliydi kıyaslama yapiyordum ben sadece psikolojik olarak kendimi tamamen toplayıp iyi olacağını düşünerek gelmiştim çok sukur Rabbime herşey yolunda gittiTeşekkür ederim cevabınız içinpeki anestezi altında mi toplanıyor yumurtalar
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ALLAH hepimizin yardımcısı olsunHiç endişelenmeyin tedbir olarak 2 gün sonra yenilemenizi istemişler Rabbim yardımcınız olsun inşallah 2 gün sonra 2 kattan fazla ilerlesin inşallah moralinizi bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?