Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu senin karar vermen gereken bir durum.
Embriyon pgtli yani kromozom analizi sonucuyla bir ilgisi yok tranaferin.
Pıhtılaşma sorunu varsa da normalde gebelik testi pozitif olduğunda iğneye başlanıyor. Bana doktor başta bu şekilde söyledi ama 3 gende sorun olduğu için hoca transferle başlamayı uygun görmüş. Yani naturel transferde durum bu şekilde. Daha önce ilaçlı transferde estrofemle beraber adetin 2.günü başlamıştım iğneye de. Bazı merkezler pıhtılaşma testlerine bakmadan iğne ve verebiliyor.
Yani eğer ertelemek istemiyorum dersen transfer hazırlığına başlayabilirsin belki transfer olana kadar bu süreçte sonuç çıkar. Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama iğneye başlayabilirsin transferde veya pozitif sonuçta sonuçların çıkana kadar. Gerek yoksa bırakırsın gerek varsa devam edersin. Yani transfer ertelenmesini istemiyorum diyorsan. Ben mayısta düşük yapmıştım ve dondurulmuşum kalmadığı için yeni tedavi öncesi eksik testleri yaptırmak istediğimi söyledim yeni tedavi öncesi. Zaten araya ramazan gireceği için 2-3ay vardı yeni tedavi için. Sonuçlar 3 haftada çıktı biz ağustosta tedaviye başlayabildik transfer ta ekime sarktı. Yani ben böyle bir durumda karar vermek durumunda kalmadım. Ne yapardım cidden bilemiyorum da. Sonradan engel çıkmasın diye önceden hesap ettim hep ama o kadar üst üste olmayacak şeyler buldu ki beni. Off off çok uzattım. Çok şükür halimize.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu ay histeroskopi olacağım planlanan önümüzdeki aydı transfer daha kan veremedim lab tatile girmiş bayramdan sonra hemen vereceğim 3 haftada çıkarsa sorun olmaz ama genetik doktorunun dediği gibi 2-3 ayda çıkarsa yandım. 1 ay daha beklemek en mantiklisi galiba bi şeyler içime sinmezse zaten motivasyonum düşer. Hayırlısı artık.

Ben hiç bi tedaviden kimseye bahsetmedim ilk iki negatifimde aileler biliyordu büyük bi hayal kırıklığı yaşadım birilerinin bilmesi ve acıması iyice yaralıyor üçüncü tedavide pozitif aldığımda söyledim ama kaybettim maalesef 11 haftalıktı çok zor olmuştu yine son tedavide de pozitif alınca söyledim ailelere çünkü çok zor geçiyor bulantılı bi şekilde o yüzden ister istemez öğreniyorlar akrabalarda 10. Haftadan sonra öğrendi ve küsmüşler söylemediğim için. Sizde içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle hareket edin bu süreçte moral motivasyon çok önemli
Canım bencede bekle derim eğer acele değilse iş vs. Yüzünden yani. Öyle dediğine bakmayın 1 ayda çıkar sonuç bence
Neden 4 gün sonra demişler acaba canım ilk defa duydum bu merkezde normalde gün aşırı test istiyorlar. İNŞAALLAH herşey yolundadır

Kızlar benim daha önceki denemelerimde hep kısa protokol yapılmıştı burada uzun yapacaklar adetin 21. Günü lucrine başlayacakmışım . Memorial genelde uzun protokol mü tercih ediyor
Bu sefer bana da uzun yapacakalar. Geçen tedavide yumurtalar sağ ve sol orantısız büyümüştü bunda da öyle olacak gibi görününce dengeli olsun diye dediler. Hayırlısı olsun hepimiz için.

arkadaşlar merhaba,
memorial ı aradım dün bilgi almak için, istenen testler vs. illa ön görüşmeye gelmeniz gerekiyor dedi testlerle beraber. ön görüşmeye de adetliyken mi gitmek gerekir. valla kafam karıştı iyice. okadar da cok sey sordum ama biryerde yıne cevapsız sorular kaldı :)

Ben ön görüşmeye adetliyken gitmedim. Belki sizde farklı bi durum vardır. En iyisi arayın sorun kesin bilgiyi onlar verir. Çok kolaylıklar diliyorum size.

Eşimin ailesi bilmezse bizi afaroz ederlerdi zaten torun Allah torun diye kafayı yediler. Bana kalsa paylaşmazdım. Testi bekleme konusunda da ikna oldum beklemem gerekiyor sırf bu tüp bebek mevzuları yüzünden işe girmedim evdeyim bu sene. Bi acelem yok her şeyin hayırlısı. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

S svdmrl
Genetik bozukluk varmış canım kürtaj olunca genetiği göndermiştik. Stres olma sağlıkla alırsın kucağına inşaAllah,

Hanımlar merhaba. Memorial şişli ve acıbadem maslak arasında kıyaslama yapabilecek olanlar var mı aranızda. Bir arkadaşım için soruyorum. İl dışından gelecek. 3.deneme için İstanbul düşünüyor. Benim memorial da 3 denemem oldu orayı tavsiye ediyorum ama acıbademi de araştırıyor. Belki nasibi başka bir yerdir diye sorayım dedim. Ne dersiniz?
Bu arada eski arkadaşlara selam olsun. İnşallah güzel haberler alınmıştır ve alınmaya da devam eder

Amin cnm inş senin bu hamileliğin pgt li mi ben pgt li yaptırdım ama korkuyorum tabi
Yok canım maalesef baştan yaptırmadığım için sonradan yapmak istemediler ayrıca tekrar eden bir genetik bozukluk değil dediler ikna olduk pgtsiz yaptırdık inş sağlıkla doğar

Canım hg nerelerdesiniz siz bıraktınız gittiniz buraları bebiş olunca bana soracak olursan kesinlikle memorial derim

Karşılaştırma yapmak isterdim ama burda pek hoş olmaz. Sadece şunu söyleyeyim. Bak bu topik kaç sayfa olmuş 2013den beri kaç yıldır yazıyor insanlar. Öncesindeki memorial sayfası da farklı nedenlerden kapanmış ama kilitli olsa da açıp okuyabiliyorsun 2013 den öncekileri de ilk başlangıç tarihini hatırlamıyorum. Ama diğer merkezin uzun vadeli bir sayfası bilr yok. Üstelik sitenin sponsoru gibi bişey adına özel ayrı bölüm var falan yani. Ama burda bu kadar insan çoğunlukla olumlu paylaşımlarsa bulunuyor. Bi de şunu söyleyeyim buda 15 e mal edebileceği bir tedavi orda 30u bulur. İlk bakışta fiyat aşağı yukarı aynı gibi görünse de ekstraları çok çıkıyor. Pgt biyopsisi için bile ayrı ücret talep ediyorlar. Embriyo başı ngs fiyatı da 1.5 katı memorial ın. Ekstra maliyetli ilaçlar kullandırıyorlar. Başarının da daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

Acıbadem de 2 deneme yaptırdım 1 medical park izmit 1 memorial ankara 2memorial şişli
Tavsiyem kesinlikle memorial şişli
Semra hanım ve ekibi Allah ın da izniyle bana oğlumu verdi. Şimdi son bir denemeyi kardeşi için şişli memorial da yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…