Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben Acıbadem’de muayene oldum görüştüm de ama hocanın yüzünü çok çok az gördüm . Hemşiresi açıklama yaptı . Orası benim içime sinmedi . Bıraktım . Memorialde ön görüşme yaptım muayene de oldum Semra hoca uzun uzun açıkladı her şeyi . Gayet memnun kaldım . Çocuk işi nasip işi doktorlar vesile ama benim yaşadıklarım da bunlar . Benim 4. Tüp bebek denemem olacak . Bir sürü yerde muayene oldum onun için üç aşağı beş yukarı bir çok merkezle ilgili fikrim oluştu

Canım hg nerelerdesiniz siz bıraktınız gittiniz buraları bebiş olunca ☺ bana soracak olursan kesinlikle memorial derim

Çok teşekkür ederim hanımlar. Mesajları arkadaşıma okutacağım. Hakkında hayırlısını inşallah...
Telefonda görüştüm her iki merkezle de. Ön görüşmede görmek istediğiniz tahlilleri yollar mısınız diye. Memorial yolladı hemen. Diğeri görüşmede söyleriz dedi :)

Bu arada özlemişim sizleri

Eski isimleri burada görmek ne güzel, arada uğrayınız efendim:)

MERHABA ARKADAŞLAR
SİZE BIR SEY SORMAK İSTIYORUM BENİM TRANSFERIMIN 4. GÜNÜ
HİÇ BİR SEY HISSETMEMEKLE BERABER SUAN DÜN SERVİSTEN İNERKEN YUKSEKLIGI HESAPLAYAMADIĞIM İÇİN BAYA AYAGIMI SERT YERE KOYDUM VE KENDİMİ TOPARLAMAYA CALISIRKEN ANI HAREKET YAPTIM SANKI YERDEN KASIGIMIA DOĞRU BI BASINC OLDU VE SANKI SAĞ KASIGIMDAN BISEY KOPTU GIBI OLDU
ACABA TRANSFERIME OLUMSUZ BI ETKISI OLUR MU BÖLE BI HAREKETIN

Böyle bir şey yüzünden çocuk düşüren hiç duymadım. O kadar doktor dinledim makale okudum yorum okudum hiç ama hiç bu sebepten tutunamadıya rastlamadım. Lütfen kafaya takmayın olumsuz düşünmeyin. InşAllah pozitif sonuç alıp sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuşursunuz.

Ben transferden sonra düşeni ama buna rağmen sağlıklı çocuk doğuranı duydum . Bence bununla bir ilgisi yok çok şiddetli bir Çarpma düşme olmadığı sürece

Amin ,inşallah tüm isteyenlere nasip etsin..sizin transfere hazırlık süreciniz nasıl geçti acaba,adetten sonra ilaç verdilermi ya da dondurulmuş embriyonuzun kalitesi nasıl,umarım hayırlı haberlerinizi alırız.

Hayırlı CUMALAR kizlar bugün yumurtam toplandı cleaxan yazmışlar eczaneleri arıyoruz üretilmiyor bu ilac diyorlar istanbul da bulabilen var mı yardım lütfen

Benim arkadaşım düştü dizini bile kanattı ama hiçbirşey olmadı çok şükür pozitif sonucu aldı çocuğunu bile doğurdu.

Bende birşeyi çok merak ediyorum. İşlerimi halletmek için dışarıya çıktım aman allahım bu nasıl bir sıcaklık. Hava git gide ısınıyor ve transferim muhtemel çok sıcaklara denk gelecek bunun transfere olumsuz etkisi olur mu?
Bu konu haklarında araştırma yapan bilgi sahibi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Hayırlı CUMALAR kizlar bugün yumurtam toplandı cleaxan yazmışlar eczaneleri arıyoruz üretilmiyor bu ilac diyorlar istanbul da bulabilen var mı yardım lütfen
Clexane piyasada yok. İthal ilaçlarda genel bir sıkıntı var. Muadili olarak oksapar veriyorlar. Boşuna arama yani. Hastaneden söyleseler iyi olurmuş. Eczacı da mı söylemedi?

Ben Semra hocaya bu durumu sormuştum canım. Bazı merkezler yazın transfere pek yanaşmıyor başarı oranının düştüğünü belirtiyorlar demiştim. Öyle bir durum yok labarotuvar koşullarına ve solüsyon saklama koşullarına uyulmadığı durumlarda öyle birşey olabilirmiş. Bizim başarı oranımız düşmüyor, bu yazın kimsenin doğal yollarla hamile kalamaması gibi birşey demişti.

Canım 8 ay öncesinden bulunmuyordu o zaman doktor bana yazmıştı bulamamıştık ilk gittiğimiz eczane bunu bulamazsınız artik muadilini alın dedi Enox almistim

Bugün görüştüm merkezle doğal sirkulusla transfer hazırlığına başladım. Adetimin 2.günü. ilaç olarak sadece climona patch verdiler bant şeklinde...folik asit ve glifor kullanmaya devam ediyorum zaten.. başka bir ilaç vermediler ama aklıma takıldı yine

Tozduman bugun test yaptiracaktin ne oldu merak ettim. 2 kati artti mi degerin. Insallah guzel haberini bekliyorum.

Canim hayirli olsun surecin. Rabbim bu mubarek gunde muradini versin insallah sana ve bize

Çok teşekkür ederim. Kış koşullarında herşey olsun bitsin istiyordum ama benim planım rabbimin planına uymadı sanırım :)) hayırlısı olsun inşallah.

Sizin dr kim.?
Ben iptal Olan transferimin hazırlıklarına başladığım zaman sadece folik asit kullandırdılar hatta arayıp sadece folik asit kullanacaksınız dendi üstüne basa basa. Gerçekten kişiye yönelik bir tedavi uyguluyorlar galiba. Size verilen ilaçlar ne işe yarıyor bunu bile bilmiyorum. :)
Bizim problemimiz erkek kaynaklı olduğu için mi benim üzerime düşmüyorlar diye düşünüyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…