- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebeğinle olunca bu sıkıntıların hiçbiri hatırlamayacaksın Allah'ın izniyle üstelik az kalmis büyük buluşmaya ❤❤❤❤Bakalım neler olacak ben de üzülüyorum keşke gidebilsem şehir farklı olunca çok zor oluyor ama aklımda hep orada.. şimdi yağıştırdım bantı ben de. Yan etkileri o kadar fazla ki keşke hiç kullanmak zorunda olmasak bu ilaçları.. normal yolla hamile kalanlar o kadar şanslı ki biz sağlığımızdan da oluyoruz ilaç ilaç derken... kıymetini bilsinler
Teşekkür ederim iyiyim işte çok şükür bu günlerimize. Sen nasılsın ufaklık nasıl büyümüştür artık baya. Eskileri görmek güzel oluyor burda :)Merhaba ; nasılsın? Uzun zamandır girmiyordum ne var ne yok diye bakayım dedim ve gebelik takvimini gördüm çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Naturel transfer sürecinde sıkıntılı bir süreç gelişmemişse benim kanaatim çok yönden avantajlı olduğunu düşünüyorum naturel transferin. Ben en baştan hep naturel istedim ama yapmadılar 3 transferimde de. 4.naturel oldu ve sağlıklı devam gebelik de naturel olanla oldu. Bu olmasa yine naturel isterdim.Merhaba benim tam da dediğiniz şekilde oldu 28gün de bir adet görüyorum ve 19. Gün transferim gerçekleşmişti geçen ay, naturel olduğu için çok umutlanmıştımtemmuzda dondurulmuş transferim olucak naturel olmasa mı diye düşünüyor insan acaba ilaçla desteklenmesi mi gerekiyordu kafamda deli sorular
Tebrik ediyorum ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsinNaturel transfer sürecinde sıkıntılı bir süreç gelişmemişse benim kanaatim çok yönden avantajlı olduğunu düşünüyorum naturel transferin. Ben en baştan hep naturel istedim ama yapmadılar 3 transferimde de. 4.naturel oldu ve sağlıklı devam gebelik de naturel olanla oldu. Bu olmasa yine naturel isterdim.
O ilaçlar doğal olanı taklit için kullanılıyor. Hiç bir taklit doğalının yerini tutmaz diye düşünüyorum şahsen. Doğal gelişimde sorun varsa bunu sağlamak için taklidine başvurulabilir. Benim pgtli embriyom ilaçlı transferde dış gebelikle sonuçlandı. O kadar şey okudum bir örneğini daha görmedim pgtli dış gebeliğin. Embriyodaki genetik problemler negatif veya düşüklerin belirgin bir sebebi. Ama bunu kesin bilmek ancak kürtajla sonuçlanan durumlarda genetik bakılırsa ortaya çıkabiliyor. Hayatla bağdaşan anomaliler daha vahim tabi. Down sendromu gibi. Pgt genetik kaynaklı riskleri önlese de sonuç garanti değil rahimden kaynaklı tespit edilmesi tıbbın bugün geldiği şartlarda mümkün olmayan sorunlar olabiliyor. Yani %100 hiç birinin garantisi yok.Tebrik ediyorum ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsinMantıken zaten herseyin natureli makbul ama birşeyi mi kaçırdılar acaba diye düşünüyorum aslında 2gün de bir gittim hep kontrol ettiler kan tahlili ve muayene ile takip altındaydım, tutunmama sebebi embriyoda ki genetik bozukluk mu acaba öyle demişti ipek hanm hersey güzel istenildigi gibi eğer ki tutunmazsa ozaman embriyoda genetik sıkıntı var deriz dedi direk bunu demekte çok doğru değil sanki embriyo yerleştirme işlemi önemli transfer sonrası önemli. Ne kadar konuşursak konuşalım Rabbimin var bir bildiği hayırlı zamanı nezamansa ozaman olucak, mübarek gece hepimiz için dua ediyorum biliyorum ki hepimiz çok güzel anneler olucaz hakeden anneler olucaz, hayırlı kandiller herkese
Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ilginiz için, elimizden geleni yapıp Rabbime tevekkül ediyoruz O ne derse o olur, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı boş bırakmaz. SevgilerO ilaçlar doğal olanı taklit için kullanılıyor. Hiç bir taklit doğalının yerini tutmaz diye düşünüyorum şahsen. Doğal gelişimde sorun varsa bunu sağlamak için taklidine başvurulabilir. Benim pgtli embriyom ilaçlı transferde dış gebelikle sonuçlandı. O kadar şey okudum bir örneğini daha görmedim pgtli dış gebeliğin. Embriyodaki genetik problemler negatif veya düşüklerin belirgin bir sebebi. Ama bunu kesin bilmek ancak kürtajla sonuçlanan durumlarda genetik bakılırsa ortaya çıkabiliyor. Hayatla bağdaşan anomaliler daha vahim tabi. Down sendromu gibi. Pgt genetik kaynaklı riskleri önlese de sonuç garanti değil rahimden kaynaklı tespit edilmesi tıbbın bugün geldiği şartlarda mümkün olmayan sorunlar olabiliyor. Yani %100 hiç birinin garantisi yok.
Nasipte varsa Allah ruhunu yaratmışsa can verecek. O diledikten sonra engel olabilecek hiç bir güç yok. O dilemedikçe de var edebilecek hiç bir güç yok. Biz sadece sebebini işliyoruz üstümüze düşeni yapma gayretindeyiz.
Bizimde aynı şekilde ilk denememiz düşük öykümüz yok oyüzden folik asitle devam edicez bi sonraki randevuya kadar,5.gün embriyosu transfer edilicek inşallah tek seferde alırız bebeklerimizi kucağımıza:)Amin inşallah,teşekkür ederim. Adetimin ikinci gün gittim 7 gün sonraya randevu verdi daha sonra 2 günde bir 3 sefer de hergün kontrole gittim ve kan verdim. Bu arada folik asit kullanmaya devam ettim. En son gittiğim de çatlatma iğnesi crinone jel rulid ve prednol reçete etmişlerdi. Çatlatma iğnesini yaptıktan 6 gün sonrada transfer oluyormuş bizimde pazar gününe denk geldi. Embriyolara pgt yaptırmadık. İlk denememiz düşük öykümüz yok semra hanımda çok gerek görmemişti. 5.gün embriyosu hepsi. Hakkımızda hayırlısı
Aynı durumdayız benim de ilk denemem daha önce hiç hamile bile kalamadım. Ama heralde pcosa yakın yumurta görüntüm var diye farklı ilaç kullanıyor olabilirim. Bi de çiko hastasuyum.. çok heycanlı sürwç yaaBizimde aynı şekilde ilk denememiz düşük öykümüz yok oyüzden folik asitle devam edicez bi sonraki randevuya kadar,5.gün embriyosu transfer edilicek inşallah tek seferde alırız bebeklerimizi kucağımıza:)
Gönül hanımı hiç bilmiyorum ama burada beğenen vardı onu da. Ama Günseli hanım çok şeker enerjisini çok beğendim ben. Bir de tecrübeli yardımcı doçent. Siz bilirsiniz tabi ki.Merhaba yarınki transferim için aradılar günseli hanım ve gönül hanım varmış gönül hanıma yazıyoruz dediler ikisi içinde bi fikrim olmadığı için birşey söyleyemedim. Fikri olan var mı değiştirmeli miyim dr faktörü önemli midir?
Benim doktorum başından sonuna kadar gönül hanımdı transferimi de o yaptı.o kadar rahat bi transferdi ki hiç anlamadım:) çok tatlı şeker bi doktor bence gönül hanım..Merhaba yarınki transferim için aradılar günseli hanım ve gönül hanım varmış gönül hanıma yazıyoruz dediler ikisi içinde bi fikrim olmadığı için birşey söyleyemedim. Fikri olan var mı değiştirmeli miyim dr faktörü önemli midir?
İyiyiz biz de çok şükür büyüdü 10 aylık oldu yürümeyede başladı tüm gün peşinden koşturuyor hanımefendi vakit bulup buralarla bakamıyorum. Sağlıklı Doğum haberini de almak nasip olur inşallah gerçekten çok sevindim.Teşekkür ederim iyiyim işte çok şükür bu günlerimize. Sen nasılsın ufaklık nasıl büyümüştür artık baya. Eskileri görmek güzel oluyor burda :)
Hay maşallah :) Allah nazarlardan esirgesin küçük hanımı :) Acelesi var desene :) Öyle minik minik erken yürüyünce de çok tatlı oluyorlar. Kızlar zaten ayrı tatlı :)İyiyiz biz de çok şükür büyüdü 10 aylık oldu yürümeyede başladı tüm gün peşinden koşturuyor hanımefendi vakit bulup buralarla bakamıyorum. Sağlıklı Doğum haberini de almak nasip olur inşallah gerçekten çok sevindim.
Ben de 1 hafta içinde regl oluyordum. Bu sefer 11 gün oldu hala birşey yok.Ben opudan 15 gün sonra ilk adetimi oldum çoğunlukla opudan sonra herkes 1 hafta icinde adet görüyordu benim ilk adetim çok uzamıştı ama ikinci adetim gecikmedi gününde olmuştum
Ilk adet gecikince ikincisi gecikmez belki benimki öyle olmustu ilki opudan 15 gün sonra oldu ama lucrini ilk kez kullanmistim daha once ovitrelle kullaniyordum onlarda da 15 gun sonra oluyordum ikincisi günü gününe olmustuBen de 1 hafta içinde regl oluyordum. Bu sefer 11 gün oldu hala birşey yok.
Cnm şimdiden hayırlı olsun transferin memeorialda üç toplamda beş kere transfer oldum.memorialdakilerin ilkini Emre hoca yapmıştı tuttu fakat kürtaj oldum,ikincisini semra hoca yapmıştı tutmadı nasip değilmiş dedik hep,üçüncüsünü gönül hoca yaptı tuttu çok şükür ikizlerim kucağımızdaMerhaba yarınki transferim için aradılar günseli hanım ve gönül hanım varmış gönül hanıma yazıyoruz dediler ikisi içinde bi fikrim olmadığı için birşey söyleyemedim. Fikri olan var mı değiştirmeli miyim dr faktörü önemli midir?
Allah bağışlasın bebişlerinizi darısı başımıza inşallah. Dün oldu transferimiz bakalım sabırsızlıkla test günümüzü bekliyoruz artık.Cnm şimdiden hayırlı olsun transferin memeorialda üç toplamda beş kere transfer oldum.memorialdakilerin ilkini Emre hoca yapmıştı tuttu fakat kürtaj oldum,ikincisini semra hoca yapmıştı tutmadı nasip değilmiş dedik hep,üçüncüsünü gönül hoca yaptı tuttu çok şükür ikizlerim kucağımızdaRabbim herkese nasip etsin.bu işler kısmet işi gönlünü ferah tut.Allahım bu mübarek günde herkese yardım etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah. . Hepside temiz gelsin..Kızlar bu seferki tedavimde 5 blastosist embriyom oldu. Sanırım omega 3 ün faydasını gördüm. Hepsini PGT ye gönderdik. Hayırlısı olur umarım.
Hayır canım hastane içerisinde tüp bebek merkezi bölümü var aynı binadameehabalar kızlar. sisli memorial hastanesi ayrı sisli memorial tup bebek ayri hastaneler mi ? esim sperm testi icin gidicek yurtdışından geliyor yalnis yonlendirip sitrese sokmak istemiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?