Hayirli olsun canim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah.merhaba pazar günü testimi tekrarladım 3349 çıktı gayet güzel 18 haziranda ultrasonda görücez inşallah çok teşekkür ediyorum
Bu değerde şimdi bile gözükür ama kalp atımı için 18 haziran dediler sanırım.Allah tamamına erdirsinHayirli olsun canim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah.
Bu değerde şimdi bile gözükür ama kalp atımı için 18 haziran dediler sanırım.Allah tamamına erdirsinmerhaba pazar günü testimi tekrarladım 3349 çıktı gayet güzel 18 haziranda ultrasonda görücez inşallah çok teşekkür ediyorum
Sağol cnm aminAllah bağışlasın bebişlerinizi darısı başımıza inşallah. Dün oldu transferimiz bakalım sabırsızlıkla test günümüzü bekliyoruz artık.
merhaba tedavin hayirli uğurlu olaun. ben de pko var amh 17.5 bana da rahim dinlendirme mi verirler sence ?Lucrin pco hastalarına yada pco seviyesindeki yumurtası olanlarda ohss riskini önlemek için kullanıyorlar ve rahmi 1 ay dinlendiriyorlar ovitrelleyi çoğu zaman taze transferde kullandiriyorlar daha once 2 defa ovitrelle kullandim taze transfer yaptılar ama benim ohss riskim olmasına rağmen doktor bunu önemsememiş her opudan sonra rahatsızlanıyordum her yerim agriyordu kalkamiyordum durmadan kusuyordum yinede transfer yapıyorlardı sancılı geçiyordu o süreç ama lucrin de hiç rahatsızlanmadım karnımda sıvı birikmedi 1 ay dinlenincede çok sukur çok dinc haldeydim benim 19 yumurtadan 16 si toplanabilmisti klomen kıstım vardı 3 tanesinin toplanmasını engellemişti
Teşekkür ederim amh çok yüksek masallah benim 2.52'ydi pco da zaten ohss riski yüksek oluyor o yuzden rahim dinlendirilir senin yumurtan cok olur inşallah Allahın izniylemerhaba tedavin hayirli uğurlu olaun. ben de pko var amh 17.5 bana da rahim dinlendirme mi verirler sence ?
benim de korkum cok olup ici bos çıkmazlar insallah anormal bir duzeyde. hangi aşamadasın suan? senin degerin de iyi normal olan duzeyde yalnış bilmiyorsam. ben haziran sonu adetimle, hersey yolunda tamam derlerse baslicam.Teşekkür ederim amh çok yüksek masallah benim 2.52'ydi pco da zaten ohss riski yüksek oluyor o yuzden rahim dinlendirilir senin yumurtan cok olur inşallah Allahın izniyle
Semra hanımın olacağını zannetmiyorum tatil günlerinde. Ama diğer doktorlar nöbetleşe bulunuyor. Tedavi ve transfer aşamasındaki kontroller opu falan aksamadan devam ediyor yani. Hiç bir resmi veya bayram tatilinde ve pazar günü merkez boş kalmıyor. Ama diğer görüşmeler için randevu vermiyorlar muhtemelen.Bayram tatili varmı hastanede doktorlar ordamı Semra hanım beril hanım giden arkadaşlar cvb yazabilirimi acil.
Fsh a tedaviye başlarken adetin 2. Günü zaten bakılıyor. Ön görüşmede istenen testlerde fsh veya 2.gün bakılması gereken testlerden yok diye hatırlıyorum. Ama elinizde olursa da iyi olur tabi fikir vermesi açısından. Onlar yine başlarken bakacaklar.Merhaba, tahliller mutlaka tedaviden bir ay önce mi yapılır yoksa tedavinin 2-3cü günü de yapılsa olur mu?özelikle fsh hormonu için soruyorum çünki döngünün sadece 3cü günü bu tahlil yapıla biliniyor
Ayy masallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canim çok güzel artmışmerhaba pazar günü testimi tekrarladım 3349 çıktı gayet güzel 18 haziranda ultrasonda görücez inşallah çok teşekkür ediyorum
Canım ben transferimi oldum pozitif çok şükür 7 haziranda kalp atışı için randevu verdiler benim klomen kıstım vardi 19 yumurtadan 16 si toplanabilmisti 16 yumurtadan 14 u olgun çıkmıştı 8 tane blast olmustu ilk transferde tuttu çok sukur Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sizede bu guzel duyguyu yaşatsın ben krilom omega ve folik asit kullanıyordum sizde takviye kullanınbenim de korkum cok olup ici bos çıkmazlar insallah anormal bir duzeyde. hangi aşamadasın suan? senin degerin de iyi normal olan duzeyde yalnış bilmiyorsam. ben haziran sonu adetimle, hersey yolunda tamam derlerse baslicam.
Benim farklı merkezde iki olumsuz denemem var memorialde ilk denememdi doktorum da umut hocaydı ilk görüşmemi günseli hocayla ve semra hocayla yapmıştım transferimi de günseli hoca yapmıştı hepsinden de çok memnun kaldım hepside isini büyük bir titizlikle yapıyorlar Allah razı olsun hepsindenbenim de korkum cok olup ici bos çıkmazlar insallah anormal bir duzeyde. hangi aşamadasın suan? senin degerin de iyi normal olan duzeyde yalnış bilmiyorsam. ben haziran sonu adetimle, hersey yolunda tamam derlerse baslicam.
Hiç tedirgin olma onlar isini büyük titizlikle yapıyorlar ne mutlu sana ilaçları çok az kullanırsın ve çok yumurtan olur inşallah onların içinde sana can olacak cikar kişiye göre tedavi uyguluyorlar ve bütün detayları gözden geçiriyorlar senin yapman gereken pozitif olmak kafana bişeyleri takmamak canim Allah kolaylık versin inşallahbenim de korkum cok olup ici bos çıkmazlar insallah anormal bir duzeyde. hangi aşamadasın suan? senin degerin de iyi normal olan duzeyde yalnış bilmiyorsam. ben haziran sonu adetimle, hersey yolunda tamam derlerse baslicam.
Merkez bayram dolayısıyla saat 13.00 kadar çalışıyormuş bana telefonda verilen bilgi bu..Bayram tatili varmı hastanede doktorlar ordamı Semra hanım beril hanım giden arkadaşlar cvb yazabilirimi acil.
Teşekkür ederim. Hasta oldum bu ay tedaviye başlıcaktım doktorum tatilde yarın içinde başka Bi doktor varmış. İlaca başlatırsada eczane bulmak zor napıcamı şaşırdım.Merkez bayram dolayısıyla saat 13.00 kadar çalışıyormuş bana telefonda verilen bilgi bu..
Canım benim için nasıl rahat edecekse öyle yap. Kendini strese sokma..Teşekkür ederim. Hasta oldum bu ay tedaviye başlıcaktım doktorum tatilde yarın içinde başka Bi doktor varmış. İlaca başlatırsada eczane bulmak zor napıcamı şaşırdım.
Naturel transfer sürecinde sıkıntılı bir süreç gelişmemişse benim kanaatim çok yönden avantajlı olduğunu düşünüyorum naturel transferin. Ben en baştan hep naturel istedim ama yapmadılar 3 transferimde de. 4.naturel oldu ve sağlıklı devam gebelik de naturel olanla oldu. Bu olmasa yine naturel isterdim.
Yaaa ben bu naturel le ilgili çok soru oluştu kafamda , bana ilk görüşmeye gittiğimizde adetim düzenli mi diye sordular düzensiz dedim , he o zmn ilaçlı yaparız dediler . Tedavi başlangıcına gittiğimizde doktor he düzensiz olması problem değil dediler , ilaçsız yaptılar ve sonuç negatif. Hep içimde kuşku kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?