Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar... bende memorılden randevu aldım. Yurt dışından geleceğim için size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi ben pazartesi günü için randevu aldım cumadan geleceğim istedikleri testleri cumartesi günü yaptırabileceğimi söylediler. Eşimin çok izin alma şansı yok. Eşim bu süreçte yanımda kalması gereken bir durum oluyor mu? Eşimden neler istenebilir. Benim 2 başarısız tüp bebek denemem var. Eşimde ve bende herhangibir sağlık sorunu yoktu. Doğal yollada 3 kaybım var. Genetik testlerimizde de birşey çıkmamıştı. Eşimle ilgili beni neler bekliyor olabilir. Çünki ben kalabilirim ama o kalamıycak. Lütfen deneyimleriniz benle paylaşırsanız çok sevinirim..

bende senin gibi yurt dışından gelecegim haziran sonuna. sperm testini illa illa kendi hastanesinden istediklerini söylediler bana, birde amh testini de kendi hastanesinden istiyorlar. diger istediklerini yani senin ve esin icin istenen kan tahlillerini oldugun yerden yaptirabilecegimi soylediler ben de yeni yaptirdim. istedikleri testlerin listesini atim sana. numara vereyim ozelden sana whatsaptan memoriale yazarsin sana
bilgi vericek birine aratırlar
sperem testi hafta ici saat 10 bucuk 12 bucuk arasinda yapiliyormus hafata sonunu hatırlamıyorum

esin bir sperm testine birde opu yumurta toplama gunu sperm vermeye gelmeli okadar diye biliyorum.

Çok teşekkürler canım bu çok iyi oldu. Bu testleri artık bende oraya gidince yaptıracağım. Sizin ilk görüşme nezaman oldu? Şundan dolayı sordum; bizim randevu 17 sinde benim adet tarihimde 19 da adetin 3 gün yapılacak test olmadan başlarlar mı yoksa şimdi git sonra gel mi derler? Senin neden haziran sonuna kaldı?

meehabalar kızlar. sisli memorial hastanesi ayrı sisli memorial tup bebek ayri hastaneler mi ? esim sperm testi icin gidicek yurtdışından geliyor yalnis yonlendirip sitrese sokmak istemiyorum ?
Şişli memorialın içinde tüp bebek merkezi. C blokta. Direk tüp bebek merkezinin olduğu kata çıkın. Üroloji de aynı katta sizi onlar yönlendirilecek. Sperm testi bi üst katta yapılıyor. Kolay gelsin.

ben hazırlıkli gidiyorum testlerimi ve esimden istediklerini hazirlayip yaptırıp. ve adetimden 4,5 gün once gorusmem 21 haziran.adetim baslayinca fsh ve amh yi orda tekrar yaptiricam digerleri zaten hazir oluyor. ben adetime gore randevu ayarladim birde esim o tarihler de izine ayriliyor.

daha iyi adetinden once gorusmen bence. belki önden giden yumurta olur erken baslanir tedaviye yani daha iyi baslamaya karar verirsen adetin 2 ci gunune randevu tekrar alio sabah erkenden testlerini yaptirip doktorla gorusup tedavi planini yaparsin ki ben oyle yapicam.

Son düzenleme:
merhaba pazar günü testimi tekrarladım 3349 çıktı gayet güzel 18 haziranda ultrasonda görücez inşallah çok teşekkür ediyorum
gözün aydın rabbim tamamina erdirsin. sağlıcakla kucagina almak nasibin olsun:) bu surecte hangi doktorlar seninle ilgilendi?

çok teşekkür ederim armin aslında neredeyse tüm doktorları gördüm fulya hanım ipek hanım semra hanım tabi en son yücel bey ilgilendi transferide o yaptı yumurta toplama da ise günseli hanım vardı hepsi çok ilgililer iyi dileklerin için sağol Allahım herkesin kucağını doldursun inşallah.

Adetin 9. Günü de kontrolum var .. 9.günü rahim kalınlığının kaç olması lazım çok korkuyorum kalınlaşmaz diye

amin sende sagol darısı başımıza

Pgt ücretini ne zaman ödüyoruz bilgisi olan var mı acaba yarın 5.gün olacak ama henüz bilgi verilmedi bize

Pgt ücretini ne zaman ödüyoruz bilgisi olan var mı acaba yarın 5.gün olacak ama henüz bilgi verilmedi bize
5. Gün arıyorlar. Bazı embriyoları 1 gün daha bekletmeleri gerekebiliyor. Benim blastosist aşamasına gelmesi için 6. Güne bekletilmesi gereken embriyolarım olmuştu. Sizi aradıklarında pgtye gitmesi konusunda onayınızı soruyorlar. Siz onaylarsanız birkaç gün içinde menekşe hanım ödeme için sizi arıyor. Size toplam tutar ve parayı yaptırmanız için hesap numarası veriliyor.

Teşekkür ederim cevabınız için

Banada lucrin kullanacaklar ne farkı var ovitrelleden cnm
Lucrin pco hastalarına yada pco seviyesindeki yumurtası olanlarda ohss riskini önlemek için kullanıyorlar ve rahmi 1 ay dinlendiriyorlar ovitrelleyi çoğu zaman taze transferde kullandiriyorlar daha once 2 defa ovitrelle kullandim taze transfer yaptılar ama benim ohss riskim olmasına rağmen doktor bunu önemsememiş her opudan sonra rahatsızlanıyordum her yerim agriyordu kalkamiyordum durmadan kusuyordum yinede transfer yapıyorlardı sancılı geçiyordu o süreç ama lucrin de hiç rahatsızlanmadım karnımda sıvı birikmedi 1 ay dinlenincede çok sukur çok dinc haldeydim benim 19 yumurtadan 16 si toplanabilmisti klomen kıstım vardı 3 tanesinin toplanmasını engellemişti

Adetin 9. Günü de kontrolum var .. 9.günü rahim kalınlığının kaç olması lazım çok korkuyorum kalınlaşmaz diye
Rahmin kalinlasmasinda problemin mi var neden korkuyorsun ki Allah'ın izniyle herşey güzel olacak lütfen stresten uzak durun yok rahim kalinlasmaz yok transfer olmaz yok embriyo tutunmaz hiçbir şeyi kafana takma Rabbim bu ay nasip etmişse bu ay olur etmemişse vakti vardir muhakkak ama her seyi pozitif düşün pozitif olsun inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…