Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Jalapenoo Yaaa ben bu naturel le ilgili çok soru oluştu kafamda , bana ilk görüşmeye gittiğimizde adetim düzenli mi diye sordular düzensiz dedim , he o zmn ilaçlı yaparız dediler . Tedavi başlangıcına gittiğimizde doktor he düzensiz olması problem değil dediler , ilaçsız yaptılar ve sonuç negatif. Hep içimde kuşku kaldı

muhip naturel transfer sürecinde yumurta büyümesinde ve rahim kalınlaşmasında problem olmamışsa olumsuz sonucun transferin naturel olması ile ilgisi yok demektir. Zaten hormonlara da bakıp duruma göre transfer iptali de söz konusu. Zaman sorunu varsa iptal ihtimali de olduğu için ilaçlıyı tercih ediyorlardı önceleri.
Naturel transferde başarı oranı daha yüksek.
Yine de bi dahaki sefer ilaçlı isteyebilirsiniz.

İ
şte ilaçlı mı ilaçsız nı konusunda emin olmadığımız İçin illa ilaçlı istemek de mantıklı mo onu da bilmiyoruz . Söylemlerde böyle bir değişiklik olunca , bir de Benim bir kzımm var yine memorial da olan transferden , nasıl olsa 1 çocuğumuz var diye bu yeni yöntemin kullanılabilirliğini Mi çalıştılar diy e şüphe ettik açıkcası

Allah bağışlasın bebişlerinizi darısı başımıza inşallah. Dün oldu transferimiz bakalım sabırsızlıkla test günümüzü bekliyoruz artık.

Hadi gözünüz aydın hayırlı olsun , inş güzle haberi alarak gözünüz daha aydın ola Doğal süreçle mi oldu ilaçlı mo peki ?.

Ayyy bende yeni başlayacağım hangi doktor soruları kafamda

Bu değerde şimdi bile gözükür ama kalp atımı için 18 haziran dediler sanırım.Allah tamamına erdirsininşallah

Maşallah , ne güzel .... kucağınıza aldığınız güne kadar güzel haberler almaya devam edin inş ...Natürel süreçle mü oldu ilaçlı mu sizin ki ?..

Benim 4.Tedavim ve 4.Transfer ile sonuç aldım. Yaşım 39.
Çok yeni bir yöntem değil aslında uzun zamandır vardı ama uygun gördükleri ve takibini kendi yaptıkları hastalarda uyguluyorlardı. Benim burdaki maceram 3 yıla yakın. İlk 3 transferimde çok istediğim ve şartları taşıdığım halde ilaçlı yapmışlardı. İlki negatif 2. düşük 3. dış gebelik oldu. Son 4. Transferim naturel oldu ve devam ediyor şu anda. Son 1-1,5 yıldır daha yaygın ve öncelikli tercih ediliyor naturel uzaktan takipte bile. Başarı oranları da önceleri aynı düzeyde iken şu anda naturelin daha yüksek. Sizin ilk bebeginizde taze transfer miydi ya da ilaçlı mıydı bilmiyorum. Yani transfer sürecine başlarken doktorla konuşup aklınıza yatanı tercih etmelisiniz şüphede kalmamak için.

Benim de 2016 da yapılmıştı kızımın transferi , şimdi 2 yaşında ... bizde aslında buranın çok yıllık hastalarıyız.... dedikleriniz içimi rahatlattı İnşallah sizde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Allah kızına hayırlı sağlıklı bir ömür ve tez zamanda bir kardeş nasip etsin.
Benim de ilk tedavim 2016da idi. Ilk transfer olumlu sonuçlansa nerdeyse 2 yaşında olacaktı benim evladım da. Hep bekledik sabrettik devam ettik yolumuza. Annelik sabır işi kolay. Bize daha anne olamadan sabır düştü. Allah bundan sonrasını kolaylaştırsın hepimiz için.

Merhaba,
Dün yumurta toplama işlemim gerçekleştirildi. Ve benim dünden beri idrar miktarım azaldı normalde olanın 1/4’ü kadardır en fazla. İçtiğim sular dışarıya çıkmıyor gibi hissediyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?OHSS riski var diye Lucrin’le çatlatıldı embriyolar inş dondurulacak. Birazdan merkezi de arayıp soracağım. İstanbul dışındayım şehrimde bulunan bir kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama fazla mı telaş yapıyorum bilmiyorum

Geçmiş olsun, inşallah sağlıklı ve bolca embriyolarınız oluşur Bu tür bir sıkıntı yaşamadım ama ohss riski olanların sıkıntı yaşadıklarını kk de okuyorum. Belki sorun yoktur ama yine de temkinli olmakta fayda var bence. Tüp bebek doktorunuza ya da hemşirenize danışın olmazsa bulunduğunuz şehirde bir doktora gidin..ben de sizin gibi farklı şehirdeyim, işimiz biraz daha zor.. Allah kolaylık versin..

Canım naptin karar verdiniz mi ya da başladınız mi

Bende de ohss riski vardı. İdrara çıkana kadar hastanede kaldım hatta ben akşama kadar hastanede kaldım aşırı ağrılarım vardı çok korkmuştum. Hemşire idrara çıktın mi diye sordu çıktım dedim miktarla ilgili bir konuşma geçmedi önemli olan yapıp yapmamak gibi anladım.
Çok endişelenme ilk önce dr kartındaki numaradan dr mesaj at seni geri arar. Geçmiş olsun.

Kizlar selam
Carsamba gunu on gorusme icin gidecegiz, istenen testleri size mesaj atacagiz dediler. Sperm ornegi verilexek mi hemen hicbirsey demediler aklima takildi sadece asagidakiler yaziyor;

Merhaba Tup Bebek Merkezi'nde gerceklesecek randevunuza iliskin istenen tetkikler Kadin icin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi, Anti hbs, Rubella Igg, AMH Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi bir jinekolojik operasyon gecirdiyseniz yada iki ve daha fazla dusuk oykunuz varsa yeni cekilmis bir rahim filminizle birlikte gelmenizi oneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3 gun sonra cekilebilir). Evililik cuzdaniniz olmadan islemlerin baslatilamayacagini bildirir, evlilik cuzdaninizla birlikte esiniz ve kendinize ait vesikalik fotograflarinizi, vukuatli nufus cuzdani ornegini ve kimliklerinizi yaninizda getirmenizi rica ederiz

Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi salı günü test günüm ama çok merak ediyorum pazartesi günü test yaptırsam mı? Ara ara hafifte olsa kasık ağrılarım oluyor normal midir? Düşüncenizi merak ediyorum ama

Sperm testini kendi merkezlerinde istiyorlar.eğer şehir dışından gidiyorsanız test için tekrar gitmemek için eşiniz hazır gitmeli..gidince test yaptırabilir..ama onun da saatleri var diye biliyorum.isterseniz arayıp bi öğrenin

Canım seni çok etkilemek istemem ama bende 9.gün test yaptıracaktım ama dayanamadım:) 7.gün akşam kan verdim az da olsa sonuç çıkıyor diye düşünmüştüm.bende çok yoğun adet ağrıları vardı hatta adet öncesi çıkan sivilcelerim yine çıkmıştı, olumsuz olduğunu düşündüğüm için erken test yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…