- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Benim fikrim test gününü bekle zaten az kalmis sabret kasik ağrısı ilaç kullanıyorsan ondan da olabilir ben hiç ilaç kullanmadim Jel de kullanmadım benim hiç ağrım belirtim olmadi ne karındaki hafif sancı ne kasik ağrım hiç olmadi şimdi yeni yeni karin ağrım oluyor kısa süreli arada kasiklarima batma oluyor daha once 2 defa yaptırınca hep gününden önce test yaptim her sefer moralim bozuluyordu gününde tekrar yap 2 gün sonra tekrar yap ama bu sefer günümü bekledim çok sukur sıkıntı çekmedimArkadaşlar daha öncede söylediğim gibi salı günü test günüm ama çok merak ediyorum pazartesi günü test yaptırsam mı? Ara ara hafifte olsa kasık ağrılarım oluyor normal midir? Düşüncenizi merak ediyorum ama
Evet yapılıyor duruma bağlı.Merhabalar bu hastane 3.gün embriyo transferi yapıyor mu bilginiz varmi
Nisan sonu tedaviye başladık canım, embriyolar donduruldu, nasipse bu ay sonu reglimle transfer sürecine başlıcaz. Herşey yolunda giderse Sanırım transfer temmuzun ilk haftalarında olur.. senin hamileliğin nasıl geçiyo? İnşallah çok rahat geçerCanım naptin karar verdiniz mi ya da başladınız mi
Ayy masallah çok sevindim nerede tedaviye başladınız Rabbim hayırlı etsin inşallah canim Inşallah embriyoların içinden biri sana can olsun kac tane embriyon olustu pgt yaptirdiniz mi ay cok soru mu sordum ne birden heyecanlandimNisan sonu tedaviye başladık canım, embriyolar donduruldu, nasipse bu ay sonu reglimle transfer sürecine başlıcaz. Herşey yolunda giderse Sanırım transfer temmuzun ilk haftalarında olur.. senin hamileliğin nasıl geçiyo? İnşallah çok rahat geçer☺
Benim de 2016 da yapılmıştı kızımın transferi , şimdi 2 yaşında ... bizde aslında buranın çok yıllık hastalarıyız.... dedikleriniz içimi rahatlattı ☺ İnşallah sizde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Bahsetmiştim hatırlarsan, Memorialda başlıcakken son anda arkadaş tavsiyesiyle medical park Göztepe’de başladık..ama ben bu topiği takip etmekten vazgeçemedimAyy masallah çok sevindim nerede tedaviye başladınız Rabbim hayırlı etsin inşallah canim Inşallah embriyoların içinden biri sana can olsun kac tane embriyon olustu pgt yaptirdiniz mi ay cok soru mu sordum ne birden heyecanlandimçok sukur herşey yolunda canim dün kalp atışı için randevumuz vardı herşey yolunda 7 hafta 3 günlüktü 3 gün gününden buyukmus ballı boregim ❤ Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim sanada sayfada tedaviye devam eden diğer arkadaşlarada tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canim
Aminnn insallah canim masallah Rabbim hayırlı etsin inşallah canim güzel haberler veresin tez zamanda inşallah çok sevindim senin için sen sadece pozitif ol gerisi takdir ilahi Allahin izniyle her sey yolunda gider önemli olan mutlu sona ulaşmak canim ❤❤Bahsetmiştim hatırlarsan, Memorialda başlıcakken son anda arkadaş tavsiyesiyle medical park Göztepe’de başladık..ama ben bu topiği takip etmekten vazgeçemedim☺ 7 embriyo oldu, gelişimlerinin gayet iyi olduğu söylenerek donduruldu.ilk deneme olduğundan ve olumsuz öykü vs. Olmadığından Pgt önermedikleri için yaptırmadık. Umarım herşey yolunda gider, tüm bekleyenler gibi ben de biran önce kavuşurum kuzucuğuma☺maşallah canım ya, ne güzel haberler verdin, güzel haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum, darısı bizlere inşallah
Maaşllahmerhaba aynı durumdayız☺ Perşembe transferim var. 2016 da transferim olmuştu ve bir kızım var şimdi ona kardeş için başladık çalışmalara. Naturel olacak benimki de inşallah
Tsh kaç çıktı? Memorial mı baktı tsh a.MaaşllahBenim bu ay tsh ım yüksek çıktığı İçin tedavi iptal edildi .... bu ay endokrin doktoruna gideceğim tsh seviyesine indirmeye çalışacağız diğer ay inş artık...
Bizde de aynı sıkıntı var tek tük sperm çıkışı ama Semra hanım da Murat bey de dondurmak mantıksız dedi. Size böyle söylemesi ilginç geldi . Dondursak bile çözülürken ölüyor %30 u . Zaten sizde iskonto olduğundan tek tük çıkış oluyor bunlar da çöm kaliteli değildir onun için dondurmayacağız dedilerHerkese merhaba kızlar, eşimde azospermi var arada sırada tek tük sperm çıkıyor onlar da hareketsiz oluyor sadece bir kere bugüne kadar solüsyonla hareketlenen 10 tane sperm olmuştu fulya acıbademde bunlar dondurulmuştu ve 900TL vermiştik. Şimdi Murat Başara gittik açıkçası artık tedaviye başlamak istediğimiz için ve Memorialda tedavi olmak istiyordum ben. Eşim test verdi dondurulursa 4800TL verecekmişiz. 5 yıllık donduruluyormuş da bakımı yapılıyormuş da. Açıkçası çok şaşırdım 5 kat fiyat farkı var Acıbademle, o kadar para veremeyiz neredeyse tüp bebek parası kadar. Çöpe de attıramam. 5 yıl donması bizim için bir şey ifade etmiyor 6 ay dondursalar yeterli. Önerebileceğiniz bir şey var mı
Memorial dondurulmuş embriyolarda da 5 yıllık ücreti peşin alıyor ve haliyle fiyatlar yüksek oluyor. Birçok merkezde 5 senelik alınmıyor. Memorial Şişli en son 1-3 embriyo 5 yıllık dondurma ücreti için yanlış hatırlamıyorsam 2350 TL demişti.Herkese merhaba kızlar, eşimde azospermi var arada sırada tek tük sperm çıkıyor onlar da hareketsiz oluyor sadece bir kere bugüne kadar solüsyonla hareketlenen 10 tane sperm olmuştu fulya acıbademde bunlar dondurulmuştu ve 900TL vermiştik. Şimdi Murat Başara gittik açıkçası artık tedaviye başlamak istediğimiz için ve Memorialda tedavi olmak istiyordum ben. Eşim test verdi dondurulursa 4800TL verecekmişiz. 5 yıllık donduruluyormuş da bakımı yapılıyormuş da. Açıkçası çok şaşırdım 5 kat fiyat farkı var Acıbademle, o kadar para veremeyiz neredeyse tüp bebek parası kadar. Çöpe de attıramam. 5 yıl donması bizim için bir şey ifade etmiyor 6 ay dondursalar yeterli. Önerebileceğiniz bir şey var mı
Evet esim doktorla konusmus orada beklerken aynisini soylemisler dondurma yapilmamis. Baska bir merkez de bize eger cikmazsa donmuslari kullanirim ameliyat etmem diyordu burasi donmuslardan once ameliyat ederim dedi.Bizde de aynı sıkıntı var tek tük sperm çıkışı ama Semra hanım da Murat bey de dondurmak mantıksız dedi. Size böyle söylemesi ilginç geldi . Dondursak bile çözülürken ölüyor %30 u . Zaten sizde iskonto olduğundan tek tük çıkış oluyor bunlar da çöm kaliteli değildir onun için dondurmayacağız dediler
Bize de aynısı söylendi . Daha önce 3 kez tüp bebek denedim ben .3.de de dondurulmuş hazırda bekletildi . Burada bize de opu günü kalitesine bakarız olmazsa ameliyat ederiz dediler . Gözüm korktu biraz ama testislerden alınan spermler daha kaliteli oluyormuş sanırım . Siz fish testi yaptırdınız mı ?Evet esim doktorla konusmus orada beklerken aynisini soylemisler dondurma yapilmamis. Baska bir merkez de bize eger cikmazsa donmuslari kullanirim ameliyat etmem diyordu burasi donmuslardan once ameliyat ederim dedi.
Merak etme canım.benim de 10 mm di bende tedirgin olmuştum çok kalınlaşır mı acaba diye.çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.transfer günü bakılmıyor, bende sorun olmadıArkadaşlar bebim aklıma bir şey takıldı. Bugün adetimin 11.günü rahim kalınlığı 9.5 çıktı. Transfer tarihim de 18 haziran. Yani daha 7 gün var. Bu 7 günde rahim fazla kalınlaşmaz mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?