Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merak etme canım.benim de 10 mm di bende tedirgin olmuştum çok kalınlaşır mı acaba diye.çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.transfer günü bakılmıyor, bende sorun olmadı
Benimde 14.gün bugün ve 8 mm ölçüldü doktorum yumrta büyüdükçe kalınlaşmaya devam edicektir dedi ama bana da çok ince geldi, kaç üstünde olması normala

Benimde 14.gün bugün ve 8 mm ölçüldü doktorum yumrta büyüdükçe kalınlaşmaya devam edicektir dedi ama bana da çok ince geldi, kaç üstünde olması normala
Alt sınır 7 mm diye biliyorum.transfer ne zaman.o zamana kadar biraz daha yükselir inşallah

A Ay-Perim K K_ece sevgii20 kızlar rahim kalınlığı transferde 8-14mm arası olması isteniyor. Kalınlıktan ziyade bir de 3 katman olması gerekiyor. Naturelde yumurta çatladıktan ilaçlıda progesteron başlandıktan sonra kalınlaşma devam etmiyor. Daha önceki transferlerden birinde doktora sormuştum daha transfere zaman var çok kalınlaşmaz mı o zaman diye. O şekilde cevap vermişti.

Jalapenoo progesteron dan sonra da kalınlaşıyor ama endometriyum faz değiştiriyormuş. O nedenle çatlatma iğnesinin yapıldığı gün ölçülen kalınlığı transfer için kabul ediyorlarmış. Benim progesteron la transfer öncesi endometriyum kalınlığım 7.5 mm lere çıkmıştı, ilk defa 7 üstüne çıktı diye sevinmiştim ama bu ölçüyü transfer için baz almadıklarını söylemişlerdi.

Merhaba kızlar perşembeden bu güne memorıla narıyorum size dönecez diyorlar ama dönen olmuyor. Nereyi aramalıyım?? Veya başınıza böyle bir durum geldi mi?

Alt sınır 7 mm diye biliyorum.transfer ne zaman.o zamana kadar biraz daha yükselir inşallah
Muhtemelen yarın çatlatma iğnesi yapılacak 6 gün sonraya da transfer olur dendi,aslında çokta takılmamak lazım olucağı varsa hertürlü şartta oluyor zaten,inşallah bizde fazla beklemeden sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Merhaba arkadaşlar. Şişli Memorial için yakında kalınabilecek otel, apart, ev vs. tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz? Arkadaşım için soruyorum

Çatlatma iğnesi bana kullan demediler..18inde de transfer olacağım. Neye göre kullan diyorlar acaba
ilaçlı tedavide nasıl oluyor bilmiyorum ama benimki naturel devam ediyor,bi yumurta büyüyüp çatlıyor ya normalde bizde o yumurta çatlamadan kendileri çatlatıyorlar 6 gün sonrada transferini yapıyorlar,sanki kendiliğinden çatlayıp döllenme olmuş gibi oluyor

Fish testi canlılık testi mi oluyor? Eğer oysa ilk defa yapıyorlar daha sonucu gelmedi. Siz yaptırdınız mı?

Spermin DNA sına bakıyorlar . Bizim 4 haftada çıktı sonuç
Yok canım bizde ona bakılmadı zaten daha hiç deneme yapmadık ondan dolayı bakılmamış olabilir. Zaten bugüne kadar eşimi azosperm sanıyordum dna canlılık hiçbir şeyden haberimiz yoktu. Hep konsantrasyon sonrası 3 4 tane hareketsiz sperm çıkıyordu vitamin ve iğne kullandı faydası olmadı. Bugüne kadarki testleri Fulya Acıbademde veriyordu, İlk kez memorialda test verdi tesadüf mü yoksa laboratuarla mı alakalı bilmiyorum ama toplam 48bin sperm çıkmış. Yine hepsi hareketsiz ama canlılık %68 çıkmış. Azospermden sonra bu sonucu görünce insan seviniyor baya.

Yaa ne güzel bir haber. Bu ay bir çok kişi transfer olacak sanırım. Hepimiz güzel haber alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…