Yaa tamam canım çok sağolMerak etme canım.benim de 10 mm di bende tedirgin olmuştum çok kalınlaşır mı acaba diye.çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.transfer günü bakılmıyor, bende sorun olmadı
Benimde 14.gün bugün ve 8 mm ölçüldü doktorum yumrta büyüdükçe kalınlaşmaya devam edicektir dedi ama bana da çok ince geldi, kaç üstünde olması normalaMerak etme canım.benim de 10 mm di bende tedirgin olmuştum çok kalınlaşır mı acaba diye.çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.transfer günü bakılmıyor, bende sorun olmadı
Ben de hiç bilmiyorum intte de net bi şey bulamadım..Benimde 14.gün bugün ve 8 mm ölçüldü doktorum yumrta büyüdükçe kalınlaşmaya devam edicektir dedi ama bana da çok ince geldi, kaç üstünde olması normala
Alt sınır 7 mm diye biliyorum.transfer ne zaman.o zamana kadar biraz daha yükselir inşallahBenimde 14.gün bugün ve 8 mm ölçüldü doktorum yumrta büyüdükçe kalınlaşmaya devam edicektir dedi ama bana da çok ince geldi, kaç üstünde olması normala
A Ay-Perim K K_ecesevgii20 kızlar rahim kalınlığı transferde 8-14mm arası olması isteniyor. Kalınlıktan ziyade bir de 3 katman olması gerekiyor. Naturelde yumurta çatladıktan ilaçlıda progesteron başlandıktan sonra kalınlaşma devam etmiyor. Daha önceki transferlerden birinde doktora sormuştum daha transfere zaman var çok kalınlaşmaz mı o zaman diye. O şekilde cevap vermişti.
Ben az önce görüştüm. Hafta sonu doktorumla da konuştum bir sıkıntı yaşamadım.Merhaba kızlar perşembeden bu güne memorıla narıyorum size dönecez diyorlar ama dönen olmuyor. Nereyi aramalıyım?? Veya başınıza böyle bir durum geldi mi?
Hangi numaradan görüşüyorsunuz? Nereyi aramalıyım.Ben az önce görüştüm. Hafta sonu doktorumla da konuştum bir sıkıntı yaşamadım.
Muhtemelen yarın çatlatma iğnesi yapılacak 6 gün sonraya da transfer olur dendi,aslında çokta takılmamak lazım olucağı varsa hertürlü şartta oluyor zaten,inşallah bizde fazla beklemeden sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Alt sınır 7 mm diye biliyorum.transfer ne zaman.o zamana kadar biraz daha yükselir inşallah
ilaçlı tedavide nasıl oluyor bilmiyorum ama benimki naturel devam ediyor,bi yumurta büyüyüp çatlıyor ya normalde bizde o yumurta çatlamadan kendileri çatlatıyorlar 6 gün sonrada transferini yapıyorlar,sanki kendiliğinden çatlayıp döllenme olmuş gibi oluyorÇatlatma iğnesi bana kullan demediler..18inde de transfer olacağım. Neye göre kullan diyorlar acaba
Fish testi canlılık testi mi oluyor? Eğer oysa ilk defa yapıyorlar daha sonucu gelmedi. Siz yaptırdınız mı?Bize de aynısı söylendi . Daha önce 3 kez tüp bebek denedim ben .3.de de dondurulmuş hazırda bekletildi . Burada bize de opu günü kalitesine bakarız olmazsa ameliyat ederiz dediler . Gözüm korktu biraz ama testislerden alınan spermler daha kaliteli oluyormuş sanırım . Siz fish testi yaptırdınız mı ?
Spermin DNA sına bakıyorlar . Bizim 4 haftada çıktı sonuçFish testi canlılık testi mi oluyor? Eğer oysa ilk defa yapıyorlar daha sonucu gelmedi. Siz yaptırdınız mı?
Yok canım bizde ona bakılmadı zaten daha hiç deneme yapmadık ondan dolayı bakılmamış olabilir. Zaten bugüne kadar eşimi azosperm sanıyordum dna canlılık hiçbir şeyden haberimiz yoktu. Hep konsantrasyon sonrası 3 4 tane hareketsiz sperm çıkıyordu vitamin ve iğne kullandı faydası olmadı. Bugüne kadarki testleri Fulya Acıbademde veriyordu, İlk kez memorialda test verdi tesadüf mü yoksa laboratuarla mı alakalı bilmiyorum ama toplam 48bin sperm çıkmış. Yine hepsi hareketsiz ama canlılık %68 çıkmış. Azospermden sonra bu sonucu görünce insan seviniyor baya.Spermin DNA sına bakıyorlar . Bizim 4 haftada çıktı sonuç
Yaa ne güzel bir haber. Bu ay bir çok kişi transfer olacak sanırım. Hepimiz güzel haber alırız inşallah.Arkadaşlar merhaba hastaneden aradılar şimdi transfer sonrası ilk test sonucum 112 çıktı inşallah ikiye de katlar. Hemşire güzel dedi ama gebe kalan arkadaşlarım sizlerin nasıldı gerçekten iyi bi değer mi hala inanamıyorum
İnşallah Rabbim herkesi sevindirsinYaa ne güzel bir haber. Bu ay bir çok kişi transfer olacak sanırım. Hepimiz güzel haber alırız inşallah.
Hangi numaradan görüşüyorsunuz? Nereyi aramalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?