Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah çok güzel bir sonuç insallah Allah hayirli etsin Allahın izniyle ikiye katlanır

Son düzenleme:
Çatlatma iğnesi bana kullan demediler..18inde de transfer olacağım. Neye göre kullan diyorlar acaba
Canim normalde o ay büyüyen yumurtayı takip ediyorlar belli bir büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapılıyor ama benim o ay yumurtam büyümedi 10 mm'de kaldı kan tahlili yaptılar değerler yüksek cıktı çatlatma iğnesi yapılmadan transfer oldum ve tamamen natürel oldu bazı arkadaşlar jel kullanıyor naturel tranafer sonrası ben hiç bir şey kullanmadım doktorum diyor ki seninki tamamen naturel olmus yanı anlatacağım şu kişiye göre tedavi uyguluyorlar herkesin hormonu o ayki yumurtası vücudu kan tahlili farklı onlar herşeyi o kadar titizlikle güzel ayarlıyor ki hiç kafana takma

Bizim de ilk başta aZosperm dediler sonra her gittiğimiz merkezde 2-3 sperm bulundu son memorialde verdik doktor 12bin sperm var dedi sevindik ama morfoloji de çok kötü fish testi sonuçları da kötü . Size Murat bey ilaç verdi mi biz şu an hiç bir şey kullanmıyoruz

Merhaba kızlar iyi akşamlar az kaldı günden güne yaklaşıyor olmak heycanlandırıyor beni ne biliyim bu sefer olacak diye düşünmek ,istiyorum kendimi bu hazırlasam bu sefer olur diye belkii . Yapmış olduğum gezmeler hen ruhumu hem bedenimi sanki rahatlattı gibi bayramda ailemin yanındaydım istanbul da boğaz havası almak bile yetti :) şimdi sadece regl olmam kaldı bu ayın sonuna olucam gibi . Naturel olacak yücrl bey öle dedi ama bakalım folik asit devam zaten :)o güne kadar bende Kendimi rahatlatacak şeyler yapıyorum bol bol geziyorum dans ediyorum yediklerimi dikkat etmeye çalşıyorum zaten kayınvalidem sağolsun duymuş gitmiş bana kuşburnu marmelatı bilr almış bende badem kabak çekirdeği yemeye çlşyorum nar suyu bakıcam ama bakalım öle işte :)

Benim esim de daha bisey kullanmiyo bir kere gittik zaten murat beye simdi kontrole gidicez yine esim bir daha hormonlarina baktiracak ondan sonra gidicez. Size niye vermedi ilac

Benim esim de daha bisey kullanmiyo bir kere gittik zaten murat beye simdi kontrole gidicez yine esim bir daha hormonlarina baktiracak ondan sonra gidicez. Size niye vermedi ilac
Sperm çıkışı var zaten dedi fsh çook yüksek bizim 41-42 gibi e çıkış varken hormonlarla oynamaya gerek yok dedi . Ama microtese yapacaklar sanırım çıkan spermler çok kaliteli olmadığından

Sperm çıkışı var zaten dedi fsh çook yüksek bizim 41-42 gibi e çıkış varken hormonlarla oynamaya gerek yok dedi . Ama microtese yapacaklar sanırım çıkan spermler çok kaliteli olmadığından
Hareketli mi peki spermler? Hormon değil de dna ve morfolojiyi düzeltmek için vitamin fln veriyo ya genelde doktorlar? Murat Beyden başka doktora gittiniz mi?

Kızlar bu doktorların istediği fsh lh gibi kan testlerini devlette nereye yaptırabiliriz? Şimdi eşim Kanuni Sultan Süleymana gitmiş memorialdan gelen istek kağıdıyla yapmamışlar buradaki doktorun muayene etmesi lazım onun istek kağıdı olması lazım demişler o da çıkmış gelmiş.

Devletten randevu alın (size kadın doğum- eşinize üroloji) muayeneye girince durumu anlatırsanız ve istenilen tahlilleri söylerseniz yaparlar bence. Ben genetik için devlette öyle yaptım. Diğerlerini özel sigortamdan dolayı başka bir özel hastanede yaptırdım. Direk laboratuvara gidip kan veremezsiniz, istenilen tahlilleri sisteme doktorun yazması gerekiyor.

Biz ilk tedavide Emre bakırcığluna gittik daha sonra Ahmet hakan Haliloğlu na. Aylarca iğne hap kullandı eşim ondan sonraki tedaviler de sonuç vermedi ama . Fsh Lh gibi tahlilleri biz hep devlette yaptırıyoruz bahçelievler devlet hastanesi ya da Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık hep hiç yapmam diyen sıkıntı çıkaran doktor olmadı

Cok tesekkur ederim ikinize de

Sürekli bu grubu takip edip yazılanlara önem verdiğim için ben de yazmak istedim.

Bugün embriyolarımızın 5. günüydü çok şükür 9 tanesi bugüne iyi kalite gelmişler. 4 tanesini PGT’ye gönderdik kalanlar donduruldu. Umarım sağlıklı olduklarının haberini de alırız. Diğer tedavime göre şu an bile laboratuvar ve doktor farkını görüyorum. Yumurta büyütme aşamasında ezbere gitmiyorlar beni 8 defa muayeneye çağırdılar. Öncekinde15 yumurtadan 4’ü döllenmişti ve 2 iyi kalite 2 ortaydı sonucumuz negatifti. Bu tedavimde 23 yumurtadan 11 döllendi ve 9 tane iyi kalite 5. gün embriyomuz var. Bugünümüze şükürler olsun.Umarım bu tedaviden sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı çocuklarımız olur , Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin

kızlar bu ay naturel transfer sürecine başladık bu süreçte bana önerebileceginiz ekstra bir takviye yöndem varmı acaba

arkadaşlar merhaba,
memorialde sağlık raporu geçiyor mu ? benım doktorumun kendı muayenesi var onun vereceği raporu kabul ederler mi ya da özel hastaneden alsak?
bilgisi olan var mı

Merhaba kızlar kısmet olursa 15 temmuzda memorıl şişli de randevum var yurt dışından geleceğimiz için cuma akşamı gelip cumartesi sabahı testleri memorıla vereceğiz. Ama amh cumartesi yapamıyorlarmış. Cumartesi amh testini yaptırabileceğim biryer varmı biliyormusunuz? Birde mesajda rahim filmi demişler. Yaptıran var mı?

Arkadaşlar merhaba 1 saattir sinirden yorgunluktan ağlıyorum ya. Benim rahim kaşınlığım pzrtesi 9.5tu. Bugün 8 çıktı. Böyle bir şey mümkün mü

Arkadaşlar merhaba 1 saattir sinirden yorgunluktan ağlıyorum ya. Benim rahim kaşınlığım pzrtesi 9.5tu. Bugün 8 çıktı. Böyle bir şey mümkün mü
Merhaba,doktorunuzla konuştunuzmu böyle bir durum nasıl oluyor, belli bir kalınlığa gelen rahim kalınlığı nasıl azalır çok geçmiş olsun ,moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…