- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Maşallah çok güzel bir sonuç insallah Allah hayirli etsin Allahın izniyle ikiye katlanırArkadaşlar merhaba hastaneden aradılar şimdi transfer sonrası ilk test sonucum 112 çıktı inşallah ikiye de katlar. Hemşire güzel dedi ama gebe kalan arkadaşlarım sizlerin nasıldı gerçekten iyi bi değer mi hala inanamıyorum
Canim normalde o ay büyüyen yumurtayı takip ediyorlar belli bir büyüklüğe gelince catlatma iğnesi yapılıyor ama benim o ay yumurtam büyümedi 10 mm'de kaldı kan tahlili yaptılar değerler yüksek cıktı çatlatma iğnesi yapılmadan transfer oldum ve tamamen natürel oldu bazı arkadaşlar jel kullanıyor naturel tranafer sonrası ben hiç bir şey kullanmadım doktorum diyor ki seninki tamamen naturel olmus yanı anlatacağım şu kişiye göre tedavi uyguluyorlar herkesin hormonu o ayki yumurtası vücudu kan tahlili farklı onlar herşeyi o kadar titizlikle güzel ayarlıyor ki hiç kafana takmaÇatlatma iğnesi bana kullan demediler..18inde de transfer olacağım. Neye göre kullan diyorlar acaba
Bizim de ilk başta aZosperm dediler sonra her gittiğimiz merkezde 2-3 sperm bulundu son memorialde verdik doktor 12bin sperm var dedi sevindik ama morfoloji de çok kötü fish testi sonuçları da kötü . Size Murat bey ilaç verdi mi biz şu an hiç bir şey kullanmıyoruzYok canım bizde ona bakılmadı zaten daha hiç deneme yapmadık ondan dolayı bakılmamış olabilir. Zaten bugüne kadar eşimi azosperm sanıyordum dna canlılık hiçbir şeyden haberimiz yoktu. Hep konsantrasyon sonrası 3 4 tane hareketsiz sperm çıkıyordu vitamin ve iğne kullandı faydası olmadı. Bugüne kadarki testleri Fulya Acıbademde veriyordu, İlk kez memorialda test verdi tesadüf mü yoksa laboratuarla mı alakalı bilmiyorum ama toplam 48bin sperm çıkmış. Yine hepsi hareketsiz ama canlılık %68 çıkmış. Azospermden sonra bu sonucu görünce insan seviniyor baya.
Bizim de ilk başta aZosperm dediler sonra her gittiğimiz merkezde 2-3 sperm bulundu son memorialde verdik doktor 12bin sperm var dedi sevindik ama morfoloji de çok kötü fish testi sonuçları da kötü . Size Murat bey ilaç verdi mi biz şu an hiç bir şey kullanmıyoruz
Sperm çıkışı var zaten dedi fsh çook yüksek bizim 41-42 gibi e çıkış varken hormonlarla oynamaya gerek yok dedi . Ama microtese yapacaklar sanırım çıkan spermler çok kaliteli olmadığındanBenim esim de daha bisey kullanmiyo bir kere gittik zaten murat beye simdi kontrole gidicez yine esim bir daha hormonlarina baktiracak ondan sonra gidicez. Size niye vermedi ilac
Hareketli mi peki spermler? Hormon değil de dna ve morfolojiyi düzeltmek için vitamin fln veriyo ya genelde doktorlar? Murat Beyden başka doktora gittiniz mi?Sperm çıkışı var zaten dedi fsh çook yüksek bizim 41-42 gibi e çıkış varken hormonlarla oynamaya gerek yok dedi . Ama microtese yapacaklar sanırım çıkan spermler çok kaliteli olmadığından
Kızlar bu doktorların istediği fsh lh gibi kan testlerini devlette nereye yaptırabiliriz? Şimdi eşim Kanuni Sultan Süleymana gitmiş memorialdan gelen istek kağıdıyla yapmamışlar buradaki doktorun muayene etmesi lazım onun istek kağıdı olması lazım demişler o da çıkmış gelmiş.
Biz ilk tedavide Emre bakırcığluna gittik daha sonra Ahmet hakan Haliloğlu na. Aylarca iğne hap kullandı eşim ondan sonraki tedaviler de sonuç vermedi ama . Fsh Lh gibi tahlilleri biz hep devlette yaptırıyoruz bahçelievler devlet hastanesi ya da Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık hep hiç yapmam diyen sıkıntı çıkaran doktor olmadıKızlar bu doktorların istediği fsh lh gibi kan testlerini devlette nereye yaptırabiliriz? Şimdi eşim Kanuni Sultan Süleymana gitmiş memorialdan gelen istek kağıdıyla yapmamışlar buradaki doktorun muayene etmesi lazım onun istek kağıdı olması lazım demişler o da çıkmış gelmiş.
Biz ilk tedavide Emre bakırcığluna gittik daha sonra Ahmet hakan Haliloğlu na. Aylarca iğne hap kullandı eşim ondan sonraki tedaviler de sonuç vermedi ama . Fsh Lh gibi tahlilleri biz hep devlette yaptırıyoruz bahçelievler devlet hastanesi ya da Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık hep hiç yapmam diyen sıkıntı çıkaran doktor olmadı
Devletten randevu alın (size kadın doğum- eşinize üroloji) muayeneye girince durumu anlatırsanız ve istenilen tahlilleri söylerseniz yaparlar bence. Ben genetik için devlette öyle yaptım. Diğerlerini özel sigortamdan dolayı başka bir özel hastanede yaptırdım. Direk laboratuvara gidip kan veremezsiniz, istenilen tahlilleri sisteme doktorun yazması gerekiyor.
20.günüTahmini Adetin kaçıncı günü transfer ediliyor ?
Merhaba,doktorunuzla konuştunuzmu böyle bir durum nasıl oluyor, belli bir kalınlığa gelen rahim kalınlığı nasıl azalır çok geçmiş olsun ,moralinizi bozmayınArkadaşlar merhaba 1 saattir sinirden yorgunluktan ağlıyorum ya. Benim rahim kaşınlığım pzrtesi 9.5tu. Bugün 8 çıktı. Böyle bir şey mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?