Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba 1 saattir sinirden yorgunluktan ağlıyorum ya. Benim rahim kaşınlığım pzrtesi 9.5tu. Bugün 8 çıktı. Böyle bir şey mümkün mü
Moralini bozma lütfen en fazla 1 ay kaybın olur. Anormal bir durumla karşılaşılırsa yani bu durum transfere olumsuz yansıyacaksa transferin iptal olması daha mantıklı.
Benim geçen ay yumurtamla alakalı sorun oldu ben transferi iptal ettirdim. Çok yavaş ilerliyordu. Sıkma canını lütfen yeterki embriyon olsun. Gerisi geç olsada gelir Allah’ın izniyle.

Teşekkür ederim desteğiniz için

Merhaba,doktorunuzla konuştunuzmu böyle bir durum nasıl oluyor, belli bir kalınlığa gelen rahim kalınlığı nasıl azalır çok geçmiş olsun ,moralinizi bozmayın
Sordum hemşirelere yolla dönüş olur desi. Yolladım 3te. Şimdi döndüler 8mm de iyi yazdı hemşire ama neden azaldı söylemediler

Arkadaşlar merhaba 1 saattir sinirden yorgunluktan ağlıyorum ya. Benim rahim kaşınlığım pzrtesi 9.5tu. Bugün 8 çıktı. Böyle bir şey mümkün mü
Endometriyum ölçüsü Dr dan Dr a ve usg cihazından usg cihazına değişebiliyor. İki farklı Dr iki farklı cihazla ölçüm yapılmış olabilir.

Bildiğim kadarıyla amh'ı başka yerde yapmanızı istemiyorlar benden istedikleri zaman bir tek amh'ı burada istiyoruz diğerlerini dışarıda yaptırabilirsiniz demişlerdi. Cumartesi günü neden yapmasınlar kanı alırlar sonuç pzt çıkar en kötü ihtimalle.

Perşembe ve salı günleri yapıyorlarmış. Bulunduğum yerden yaptırıp getir dediler. Yarın halledeceğim artık.

Sordum hemşirelere yolla dönüş olur desi. Yolladım 3te. Şimdi döndüler 8mm de iyi yazdı hemşire ama neden azaldı söylemediler
Adetinizin kaçıncı günüydü o değer, benimde salı transferin olucak 15.gün 8.5 olmuştu yumurtada 16ydı bugün çatlama yapalım dendi

Çatlama iğnesi yapıldıktan sonra rahim duvarı çok azda olsa kalınl Merhaba siizn yumurta gelişimi nasıldı, hiç mi büyüme kaydetmedi , benim doktorum yumrtm 16 mm olduğunda biraz daha büyüyebilir ama bu bile bizim için sorun değil Bi kaybımız olmaz transfer yinede olur demişti

Normalde ne olması gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda bir şey diyemem fakat benimki yavaş büyüyordu adetin yanlış hatırlamıyorsam 15. Günü falan 10mmdi iptal ettik.

Merhabalar bende yumurta toplama için gün sayıyorum büyük ihtimalle Pazar günü olcak ilaçları baya pahalıya aldık biz ilk başta sonra saolsun bi bayan hastanede bizi durdurup bi eczane önerdi baya uyguna veriyo bilginiz olsun idil eczanesi belki o bayanda aranızdadır ona da burdan teşekkür ederim tekrardan

Benim transfer aşamasında yumurtam 10 mm'de kaldı büyümedi o yuzden catlatma ignesi kullanmadim ama rahim duvarı kalınlaştı 12.5 oldu semra hoca kan tahlili istedi yapıldı hormonlar yüksek cıktı adetin 17.gunu transferim yapildi çok şükür pozitif oldu benim progesteronumda yüksekti 13 cıktı jelde kullanmadım tamamen natürel oldu ilk başta olumsuz gözüken yumurtanın büyümemesi hiç etki etmedi yani bu arada benim adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir oluyorum ama her ay yumurta buyumeyebiliyormus

Adetinizin kaçıncı günüydü o değer, benimde salı transferin olucak 15.gün 8.5 olmuştu yumurtada 16ydı bugün çatlama yapalım dendi
Yaa adetimin 15.günü bugün. Yumurtada 13mm çatlatma filan hiçbi şey söylemediler ya bana çok üzülüyorum sordum görmediler heralde bi şey demediler o konıda

Offf ağlamaktan başım ağrıyor artık. Her şey o kadar biriktiki içimde
Arkadaşım dert etme bu kadar bak nelerle uğraştık bu günlere gelmişsin en hayırlısı neyse o olacak hakkında sanki herşey olmuş bitmiş gibi yıpratma kendini.. üzüntün başka şeyleri etkiler sonra biraz salmaya çalış

Offf ağlamaktan başım ağrıyor artık. Her şey o kadar biriktiki içimde
Moralinizin en yüksek olması gereken durumdasınız lütfen üzülmeyin. Geçen regl histeroskopi oldum rahmimin üstten hafif çökük olduğunu söylediler. O narkoz nasıl bunalttı beni anlatamam ameliyat sonrasi daha da korkunçtu yol ,trafik, ramazan,kanama, ağrı. Operasyondan sonra doktor odama geldi ve ne dedi biliyor musunuz? ( hsg filmimi 2 yıl önce çeken kendi doktorum ne gebe kalmaya ne de hamileliğe engel bi durum demişti) Aaa ZANNETİĞİMİZ gibi bi çökük yokmuş biz de rahme çizik attık çıktık dedi. Yani kısaca biz hatali değerlendirme yaptık telafi içinde rahme çizik attık o kadar zahmet çektin hadi bu da bizden demişler. Deli olmamak elde değil tepine tepine ağlamak istedim bunca zahmet narkoz onların zannettikleri gibi olmadığı icin miydi? Sonra vardır hayır dedim bosver dedim bunlar yüzünden transfer zamanına yani en değerli zamana kendini hazırlamıyorsun dedim. Bazen böyle oluyor yol çok zor evet ama her şeyi kafaya takmayın. Stresli olmamanız gereken bu dönemde üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…