Evet beklemek zor . Sabretmek gün geçtikçe daha da zorlaşıyor ama çaremiz var mı . Lütfen üzmeyin kendinizi . Sizin geldiğiniz aşamaya gelmek için bile o kadar çabalayan var ki . Bu gruba ben de dahilim. Yolumuz uzun ve maalesef engebeli . Stres de bu yoldaki en büyük düşman .Offf ağlamaktan başım ağrıyor artık. Her şey o kadar biriktiki içimde
Benimde bir doktor 9 hatta 9.5 olabilir ölçtü 1-2 gün sonra 8 civarıydı transferde daha düşmüş olabilir dendi tutmamıştı olduğu için tabii beni baz almayın şanssızlık herkesin başına gelmez. Bazılarının 7 ile bile tutuyor.Evet farklıydı ama fark çok 9.5 ve 8 yani
Rahimin şekli itibariyleher tarafının kalınlığı aynı olmayacaktır. Farklı doktorlar farklı noktayı referans aldıysa bu mm farkı ortaya çıkabilir. Benim son transferde 7.8 olcmustu Gönül Hanım, ama Semra hoca aynı gün 8.5 olarak düzeltelim demişti hemşireye..hatta bazı yerleri 10 a yakın demişti.Evet farklıydı ama fark çok 9.5 ve 8 yani
çok sevindim pozitif sonuç almanıza gerçekten kişiye özel tedavi uyguluyorlar.5.gün embriyosumuyduBenim transfer aşamasında yumurtam 10 mm'de kaldı büyümedi o yuzden catlatma ignesi kullanmadim ama rahim duvarı kalınlaştı 12.5 oldu semra hoca kan tahlili istedi yapıldı hormonlar yüksek cıktı adetin 17.gunu transferim yapildi çok şükür pozitif oldu benim progesteronumda yüksekti 13 cıktı jelde kullanmadım tamamen natürel oldu ilk başta olumsuz gözüken yumurtanın büyümemesi hiç etki etmedi yani bu arada benim adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir oluyorum ama her ay yumurta buyumeyebiliyormus
burda başka bi arkadaşın da çatlamadan transferi yapılmış ve pozitif sonuç almış,belki sizinde öyle olur negatif düşünmeyinYaa adetimin 15.günü bugün. Yumurtada 13mm çatlatma filan hiçbi şey söylemediler ya bana çok üzülüyorum sordum görmediler heralde bi şey demediler o konıda
Çok dolmuşum dayanamadım biraz daha sakinim bakalım az kaldıArkadaşım dert etme bu kadar bak nelerle uğraştık bu günlere gelmişsin en hayırlısı neyse o olacak hakkında sanki herşey olmuş bitmiş gibi yıpratma kendini.. üzüntün başka şeyleri etkiler sonra biraz salmaya çalış
Size de çok geçmiş olsun.. insan bi yerden sonra duygusal boşalım yaşıyorMoralinizin en yüksek olması gereken durumdasınız lütfen üzülmeyin. Geçen regl histeroskopi oldum rahmimin üstten hafif çökük olduğunu söylediler. O narkoz nasıl bunalttı beni anlatamam ameliyat sonrasi daha da korkunçtu yol ,trafik, ramazan,kanama, ağrı. Operasyondan sonra doktor odama geldi ve ne dedi biliyor musunuz? ( hsg filmimi 2 yıl önce çeken kendi doktorum ne gebe kalmaya ne de hamileliğe engel bi durum demişti) Aaa ZANNETİĞİMİZ gibi bi çökük yokmuş biz de rahme çizik attık çıktık dedi. Yani kısaca biz hatali değerlendirme yaptık telafi içinde rahme çizik attık o kadar zahmet çektin hadi bu da bizden demişler. Deli olmamak elde değil tepine tepine ağlamak istedim bunca zahmet narkoz onların zannettikleri gibi olmadığı icin miydi? Sonra vardır hayır dedim bosver dedim bunlar yüzünden transfer zamanına yani en değerli zamana kendini hazırlamıyorsun dedim. Bazen böyle oluyor yol çok zor evet ama her şeyi kafaya takmayın. Stresli olmamanız gereken bu dönemde üzmeyin kendinizi.
Evet 5. gün embriyosuydu üstelik ben daha önce farklı bir hastanede 2 olumsuz sonuç aldım diğer hastanede blast embriyom oluşmuyordu burda 6 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite embriyom oluştu blast embriyolarimizin oluştuğunu görünce çok mutlu olduk bizim için en büyük asama buyduçok sevindim pozitif sonuç almanıza gerçekten kişiye özel tedavi uyguluyorlar.5.gün embriyosumuydu
transfer sonrası nelere dikkat ettiniz yada yeme içme olarak neler tükettiniz,benimde salı günü 5.gün embriyosu transfer edilicek,şu rahim duvarı kalınlığı kafamı kurcalıyor ama nasibinde varsa olur zaten.Evet 5. gün embriyosuydu üstelik ben daha önce farklı bir hastanede 2 olumsuz sonuç aldım diğer hastanede blast embriyom oluşmuyordu burda 6 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite embriyom oluştu blast embriyolarimizin oluştuğunu görünce çok mutlu olduk bizim için en büyük asama buydu
Benimde salı günü aynı sorun kafamda. Nar suyu da tüketiyorum fayda ettiği kadar artıktransfer sonrası nelere dikkat ettiniz yada yeme içme olarak neler tükettiniz,benimde salı günü 5.gün embriyosu transfer edilicek,şu rahim duvarı kalınlığı kafamı kurcalıyor ama nasibinde varsa olur zaten.
tahlili yaptılar değerler
Merhabalar bende yumurta toplama için gün sayıyorum büyük ihtimalle Pazar günü olcak ilaçları baya pahalıya aldık biz ilk başta sonra saolsun bi bayan hastanede bizi durdurup bi eczane önerdi baya uyguna veriyo bilginiz olsun idil eczanesi belki o bayanda aranızdadır ona da burdan teşekkür ederim tekrardan
Canim daha önceki farklı merkezdeki hastanede taze transfer yapılıyordu ohss olmama rağmen 4.gun transfer yapılıyordu gunlerce agrinin siddetinden hep yatiyordum memorialde rahim dinlendirildi transferin yapıldığını bile hissetmedim odaya çıktık benden önceki arkadaşlar 1 saat dinlendi ben 30 dk sonra kalktım eve geldik normal hayatıma devam ettim hiç yatmadım yemeğimi hazırladım oturdum evin içinde yürüdüm hatta şu taşıyıp balkonlarımı bile yıkadım bana yardım edecek kimse yoktu eşim işine dönmesi gerekti evdeki bütün işlerimi kendim yaptım ama bol bol su içtim birde gunluk 4_5 bardak taze portakal suyu ictim meyve yiyordum çerezi ara öğün olarak tuketiyordum kavrulmamış kabak çekirdeği yedim havuc yiyordum ananas yedim dinlenme olarak hiç dikkat etmedim ama yemek olarak çok dikkat ettim siz yinede dinlenme olarakta dikkat edin elinizi karnınıza koyup dua edin strese girmeyin hep pozitif düşünün en etkilisi bu olurtransfer sonrası nelere dikkat ettiniz yada yeme içme olarak neler tükettiniz,benimde salı günü 5.gün embriyosu transfer edilicek,şu rahim duvarı kalınlığı kafamı kurcalıyor ama nasibinde varsa olur zaten.
Ben derimki hiçbirşeyi kafana takma zaten rahim kalınlığını yeterli görmezlerse transfer yapmazlar canim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canim güzel haberler veresin inşallahtransfer sonrası nelere dikkat ettiniz yada yeme içme olarak neler tükettiniz,benimde salı günü 5.gün embriyosu transfer edilicek,şu rahim duvarı kalınlığı kafamı kurcalıyor ama nasibinde varsa olur zaten.
Meraba testi tekrarladınız mi sayfada yazdınız mi görmedim inşallah güzel güzel ikiye katlanmıştırArkadaşlar merhaba hastaneden aradılar şimdi transfer sonrası ilk test sonucum 112 çıktı inşallah ikiye de katlar. Hemşire güzel dedi ama gebe kalan arkadaşlarım sizlerin nasıldı gerçekten iyi bi değer mi hala inanamıyorum
Çok teşekkür ederim ,vakit yaklaştıkça işte sabırsızlanıyo insan:))Canim daha önceki farklı merkezdeki hastanede taze transfer yapılıyordu ohss olmama rağmen 4.gun transfer yapılıyordu gunlerce agrinin siddetinden hep yatiyordum memorialde rahim dinlendirildi transferin yapıldığını bile hissetmedim odaya çıktık benden önceki arkadaşlar 1 saat dinlendi ben 30 dk sonra kalktım eve geldik normal hayatıma devam ettim hiç yatmadım yemeğimi hazırladım oturdum evin içinde yürüdüm hatta şu taşıyıp balkonlarımı bile yıkadım bana yardım edecek kimse yoktu eşim işine dönmesi gerekti evdeki bütün işlerimi kendim yaptım ama bol bol su içtim birde gunluk 4_5 bardak taze portakal suyu ictim meyve yiyordum çerezi ara öğün olarak tuketiyordum kavrulmamış kabak çekirdeği yedim havuc yiyordum ananas yedim dinlenme olarak hiç dikkat etmedim ama yemek olarak çok dikkat ettim siz yinede dinlenme olarakta dikkat edin elinizi karnınıza koyup dua edin strese girmeyin hep pozitif düşünün en etkilisi bu olur
ama sabahtan embriyo çözdürülücek sonradan muayeneye alıcaklar, bu saatten sonra iptal etmezlr heralde,rahim kalınlığını doktor yeterli gördüde ben göremedim:)Ben derimki hiçbirşeyi kafana takma zaten rahim kalınlığını yeterli görmezlerse transfer yapmazlar canim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canim güzel haberler veresin inşallah
Dikkatimi çekti de yazayım dedim,çok fazla portakal suyu tüketme hamilelikte.perinatolog zararı var demişti bebeğin gelişimi için.Canim daha önceki farklı merkezdeki hastanede taze transfer yapılıyordu ohss olmama rağmen 4.gun transfer yapılıyordu gunlerce agrinin siddetinden hep yatiyordum memorialde rahim dinlendirildi transferin yapıldığını bile hissetmedim odaya çıktık benden önceki arkadaşlar 1 saat dinlendi ben 30 dk sonra kalktım eve geldik normal hayatıma devam ettim hiç yatmadım yemeğimi hazırladım oturdum evin içinde yürüdüm hatta şu taşıyıp balkonlarımı bile yıkadım bana yardım edecek kimse yoktu eşim işine dönmesi gerekti evdeki bütün işlerimi kendim yaptım ama bol bol su içtim birde gunluk 4_5 bardak taze portakal suyu ictim meyve yiyordum çerezi ara öğün olarak tuketiyordum kavrulmamış kabak çekirdeği yedim havuc yiyordum ananas yedim dinlenme olarak hiç dikkat etmedim ama yemek olarak çok dikkat ettim siz yinede dinlenme olarakta dikkat edin elinizi karnınıza koyup dua edin strese girmeyin hep pozitif düşünün en etkilisi bu olur
Canim daha önceki farklı merkezdeki hastanede taze transfer yapılıyordu ohss olmama rağmen 4.gun transfer yapılıyordu gunlerce agrinin siddetinden hep yatiyordum memorialde rahim dinlendirildi transferin yapıldığını bile hissetmedim odaya çıktık benden önceki arkadaşlar 1 saat dinlendi ben 30 dk sonra kalktım eve geldik normal hayatıma devam ettim hiç yatmadım yemeğimi hazırladım oturdum evin içinde yürüdüm hatta şu taşıyıp balkonlarımı bile yıkadım bana yardım edecek kimse yoktu eşim işine dönmesi gerekti evdeki bütün işlerimi kendim yaptım ama bol bol su içtim birde gunluk 4_5 bardak taze portakal suyu ictim meyve yiyordum çerezi ara öğün olarak tuketiyordum kavrulmamış kabak çekirdeği yedim havuc yiyordum ananas yedim dinlenme olarak hiç dikkat etmedim ama yemek olarak çok dikkat ettim siz yinede dinlenme olarakta dikkat edin elinizi karnınıza koyup dua edin strese girmeyin hep pozitif düşünün en etkilisi bu olur
ama sabahtan embriyo çözdürülücek sonradan muayeneye alıcaklar, bu saatten sonra iptal etmezlr heralde,rahim kalınlığını doktor yeterli gördüde ben göremedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?