- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Transfer aşamasında tüketmiştim zaten şimdi mevsimi değil 4_5 bardak cok fazla mi oluyor bilmiyordum bundan sonra 2 bardagi aşmam portakali posasiyla tuketemiyorum bebeğin gelişimde zararı olur derken gelişimi yavaş mi oluyor hızlı mi oluyormuş acabaDikkatimi çekti de yazayım dedim,çok fazla portakal suyu tüketme hamilelikte.perinatolog zararı var demişti bebeğin gelişimi için.
Meyveyi yiyin öyle olunca porsiyon belli oluyor,suyunu tüketmek yerine:)
Beni bir gün öncesinden muayane etmeye çağırdılar. Embriyom çözülmeden bi bakacaklarama sabahtan embriyo çözdürülücek sonradan muayeneye alıcaklar, bu saatten sonra iptal etmezlr heralde,rahim kalınlığını doktor yeterli gördüde ben göremedim:)
Hayırlı olsun hamileliğiniz sizde sorun neydiİnşallah Rabbim herkesi sevindirsin
Detaylı ultrasonda doktor kapanmamasi gereken bi yerden bahsetmişti bebekte, bıngıldak da olabilir başka bir yer de tam hatırlayamıyorum. Ama nasıl kapanır bu sürekli portakal suyu içersen,ağrı kesici ilaç alırsan kapanır demişti. Ben de sonrasında bıraktım portakal suyunu, bı sürü meyve var alternatif.dedigin gibi zaten şu an mevsimi de değil..Transfer aşamasında tüketmiştim zaten şimdi mevsimi değil 4_5 bardak cok fazla mi oluyor bilmiyordum bundan sonra 2 bardagi aşmam portakali posasiyla tuketemiyorum bebeğin gelişimde zararı olur derken gelişimi yavaş mi oluyor hızlı mi oluyormuş acaba
Anladım canim teşekkür ederim uyardığın için zaten ilk transfer aşamasında 9 gun boyunca o kadar içiyordum ben normalde meyve tuketemiyorum sırf faydası olsun diye suyunu tuketiyordum aslında doğru herşeyin fazlası zararlı yerinde tüketmek gerek iyiki bu mevsimde yokmuş belki şimdiye kadar tüketecektim siz vesile oldunuz Allah korumuş beni ve bebeğimi o yüzden herşeyin bir vakti zamani var diyoruz kış mevsiminde hamile kalsaydım portakal suyu tüketecektim bilmeden faydası var diye doktoruma gidince de sorayimDetaylı
Detaylı ultrasonda doktor kapanmamasi gereken bi yerden bahsetmişti bebekte, bıngıldak da olabilir başka bir yer de tam hatırlayamıyorum. Ama nasıl kapanır bu sürekli portakal suyu içersen,ağrı kesici ilaç alırsan kapanır demişti. Ben de sonrasında bıraktım portakal suyunu, bı sürü meyve var alternatif.dedigin gibi zaten şu an mevsimi de değil..
Gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Transfer aşamasında tüketmiştim zaten şimdi mevsimi değil 4_5 bardak cok fazla mi oluyor bilmiyordum bundan sonra 2 bardagi aşmam portakali posasiyla tuketemiyorum bebeğin gelişimde zararı olur derken gelişimi yavaş mi oluyor hızlı mi oluyormuş acaba
Evet tekrarladım 359 çıktıMeraba testi tekrarladınız mi sayfada yazdınız mi görmedim inşallah güzel güzel ikiye katlanmıştır
Teşekkür ederim. Sperm hızı düşüktü eşiminHayırlı olsun hamileliğiniz sizde sorun neydi
Maşallah degerin çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤❤Evet tekrarladım 359 çıktısırada usg var temmuzun ilk haftası çağırdılar inşallah orda da yüzümüz güler
Valla biz o çevreyi çok bilmediğimiz için çok araştırmadık yumurta toplamam yarın ilk eczaneden aldıklarımızla snradan idilden aldıklarımızın arasında 850₺ kazık yemiş olduk olan oldu artık transfer de kullanılacak ilaçlar için olmadı ordan da fiyat alırız teşekkürler canımCanım bende en ucuzu idil sanıyorum ama deniz eczanesi var okmeydanı hastanesinin yanında arıyorsun haftaneye kadar post cihazıyla ilaçları getiriyor hemde idilden daha uygun fiyata
Bizim msjda da yazıyodu çektirmeden gittim ilk çünkü bizde eşimde sorun olduğu için gerek görürse dr um çektiririm dedim dr la görüştükten sonra bi kist görüldü bu kistin tüpleri tıkamış olma ihtimali vs var mı bi bakalm dedi dr öylelikle rahim filmini çektirdim özel bi merkezde echomar ismi merkezin çok korkarak gitmiştim ama asla acı sancı bişey hissetmedim çok memnun kaldm normal film gibi etrafınızda dolanan bi alet oluyo bide vajinadan ilaç veriyolar bence normal vajinal muayneden bile daha kolay bi işlemMerhaba kızlar kısmet olursa 15 temmuzda memorıl şişli de randevum var yurt dışından geleceğimiz için cuma akşamı gelip cumartesi sabahı testleri memorıla vereceğiz. Ama amh cumartesi yapamıyorlarmış. Cumartesi amh testini yaptırabileceğim biryer varmı biliyormusunuz? Birde mesajda rahim filmi demişler. Yaptıran var mı?
Teşekkürler. . Peki memorılda yapmıyorlarmı rahim filmini? O dediğiniz yer nerede? Benim çektirmem gerekir bu 3cü olacak birde yaş faktörü var. İlk defa gelecem gelmeden de yerleri öğrenmek istiyorum zaman kısıtlıBizim msjda da yazıyodu çektirmeden gittim ilk çünkü bizde eşimde sorun olduğu için gerek görürse dr um çektiririm dedim dr la görüştükten sonra bi kist görüldü bu kistin tüpleri tıkamış olma ihtimali vs var mı bi bakalm dedi dr öylelikle rahim filmini çektirdim özel bi merkezde echomar ismi merkezin çok korkarak gitmiştim ama asla acı sancı bişey hissetmedim çok memnun kaldm normal film gibi etrafınızda dolanan bi alet oluyo bide vajinadan ilaç veriyolar bence normal vajinal muayneden bile daha kolay bi işlem
Rahim filmi adet bitimi cekiliyor. Memorial şişli echomara yönlendiriyor. 2km bile yoktur arası Bir taksi mesafesi çok uzak değil. Fiyatıda gecen kasımda 550 liraydı.Teşekkürler. . Peki memorılda yapmıyorlarmı rahim filmini? O dediğiniz yer nerede? Benim çektirmem gerekir bu 3cü olacak birde yaş faktörü var. İlk defa gelecem gelmeden de yerleri öğrenmek istiyorum zaman kısıtlı
Ben türkiye'ye adete bir hafta kala geleceğim ozaman olmaz mı?Rahim filmi adet bitimi cekiliyor. Memorial şişli echomara yönlendiriyor. 2km bile yoktur arası Bir taksi mesafesi çok uzak değil. Fiyatıda gecen kasımda 550 liraydı.
Maalesef cekmezler. Orada cektirmenizi isteyeceklerdir. Tedarikli gitseniz süper olur.Ben türkiye'ye adete bir hafta kala geleceğim ozaman olmaz mı?
Mrb. Faktor II ve Faktor V normal. İğne vs birsey kullanmazsınız gebeğilinizde. İçiniz rahat olsun asıl önemli olan genler bunlar. Hayırlı olsun transferiniz olumlu sonuç almanız dileğiyleHayırlı sabahlar.. Allah izin verirse Temmuz sonu transfer için gideceğim pcoslu oldugum icin kan pihtilasma testi yaptirdim faktöreler için normal demisler ama şu nottan bir şey anlamdım bilgisi olan var mı? Heterozigot fenotipe netten araştırdım anlamadm bisey
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattinizMrb. Faktor II ve Faktor V normal. İğne vs birsey kullanmazsınız gebeğilinizde. İçiniz rahat olsun asıl önemli olan genler bunlar. Hayırlı olsun transferiniz olumlu sonuç almanız dileğiyle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?