Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Crinone jel kullanıyorum 13ünden beri. 18inde transfer. Jelin içerde topaklaşma yapması transfere engel olur mu

Beni de memorialdaki dr o merkeze yolladı işlerini güzel yapan bi merkez

Yok arkadaşım bende de yapıyo transfer sırasında vajen ağzındaki kısmı onlar yıkıyolar sıkıntı olmuyo için rahat olsun
Merhaba bende 14ünden beri duphaston diye Bi ilaç kullanıyorum bana jel vermediler gebelik olursada 12.haftaya kadar kullanıcakmışım, ikisi arasındaki fark nedir

Mrb. Faktor II ve Faktor V normal. İğne vs birsey kullanmazsınız gebeğilinizde. İçiniz rahat olsun asıl önemli olan genler bunlar. Hayırlı olsun transferiniz olumlu sonuç almanız dileğiyle ❤
Merhaba nasılsınız? Hamileliğiniz nasıl gidiyor?
Sizin transferiniz ilaçlı mı olmuştu?
Ben hem pcoluyum hem faktörlerden birinde sorun var. Natural olsun çok istemiştim ama opudan sonra yumurtam büyümüyor bir noktada kalıyor. Bu yüzden ilaçlı yapacağız galiba. Düşük riskinden korkuyorum.

Bugünkü muayenende doktorun ne dedi canim

Tesekkur ederim canım iyiyim hersey güzel gidiyor. Benim transferlerim naturel oldu reglim oldukça düzenli rahimin kalınlaşmasında da bir sıkıntı yoktu. Merkez sizin için mutlaka iyi bir tedavi düşünecektir merak etmeyin onlar en iyisini bilirler. Pco da ilaçlı oluyor diye biliyorum. Bende hamile kaldıktan sonra koşa koşa hematologa gitmiştim. Mtfhr ct677 homozigot mutant çıkmıştı trombofili panelim. Hiçbirsey kullanmamı istemediler. Acaba bebeği etkiler mi diye. Hep bir korku oluyor insanın içinde. Size tavsiyem rahat olun kısmetse gercekten olucak.
Asla da vazgecmeyin. Şişli memorialda 1 yıl içinde 4 transfer yaptırdım. Sonunda oldu saglıkla kucagımıza almak kaldı. Her zaman dualarımdasınız yurekten istiyorum burdaki herkesin bebeklerini kucaklanalarını. Lütfen evham yapmayım kızlar. Moralinizi yüksek tutun. Ve merkeze güvenin

Teşekkür ederim

Merhaba bende 14ünden beri duphaston diye Bi ilaç kullanıyorum bana jel vermediler gebelik olursada 12.haftaya kadar kullanıcakmışım, ikisi arasındaki fark nedir
İkiside progesteron ama neye göre hap neye göre ilaç veriyorlar bilmiyorum keşke banada hap verselerdi. Jeli kullanması sıkıntılı biraz o yüzden

10 saatlik yoldan geliyorum istanbula. Transferden bir gün sonra dönmemde sıkıntı olur mu ki. 2li koltuk aldık dönüş için uzanırım en azından diye. Uzaktan gelince kalma işleri çok sıkıntılı oluyor

Şimdiden hayırlı olsun.
Bence sorun olmaz arkadaşım uçak yolculuğu yaptı sorun olmadı. 5. Gün embriyosu en geç 48 saat içinde tutunuyormuş o da en geç daha erkende olabilir. Otobüsle döneceksin sanırım. Şimdiki otobüsler konforlu sarsmaz insanı içini ferah tut.

Teşekkür ederimmm

Aynı gün 4 saatlik yolculuğa bile izin veriyorlar. Uzun yola ertesi gün izin veriliyor.

Rica ederim bende 2 tedavimin ilkini idilden aldım 2. de idil kapalıydı deniz eczanesi nöbetçi eczane olunca uygun oldugunu ögrendim en güzel yanıda hastaneye kadar getirmeleri ilaçları hemde 5 10 dakika içinde getiriyolar :)

Arkadaşlar yarın tansfer olacaktım ama bugün kontrol ettiler beni 20mm yumurtam var. Kan verdim sonuca göre transferin ertelenebilir dediler şehir dışından geliyoruz bi de ne olur sizde de böyle şeyler oldu mu. Kan aonucunu bekliyoruz

Merhaba Arkadaşlar,
Randevu aldım belli testler istendi eşimden ve benden bunları adetli olduğum zaman mı yaptırmam lazım yoksa herhangi bir günde olur mu?
Devlet hastanesine kadın doğumda yaptırabilir miyim bu testleri?
Eşim sağlık ocağını aramış kendininkileri orada yaptırabileceğini öğrendi.
Bu arada öngörüşme ücretsiz olayı kalkmış. Muayene ücreti 680 TL. Tüp bebek tedavisine başlanırsa paketten düşüyorlarmış bilginiz olsun..

Birde ekip üyelerinden gönül hanım ile sonra Semra hanımla görüşeceğim.
Gönül hanımın hastası olan var mı nasıl biridir?
Veya önerebileceğiniz başka doktor varmı?
Bayan istediğim için verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…