Beni de memorialdaki dr o merkeze yolladı işlerini güzel yapan bi merkezTeşekkürler. . Peki memorılda yapmıyorlarmı rahim filmini? O dediğiniz yer nerede? Benim çektirmem gerekir bu 3cü olacak birde yaş faktörü var. İlk defa gelecem gelmeden de yerleri öğrenmek istiyorum zaman kısıtlı
Yok arkadaşım bende de yapıyo transfer sırasında vajen ağzındaki kısmı onlar yıkıyolar sıkıntı olmuyo için rahat olsunCrinone jel kullanıyorum 13ünden beri. 18inde transfer. Jelin içerde topaklaşma yapması transfere engel olur mu
Merhaba bende 14ünden beri duphaston diye Bi ilaç kullanıyorum bana jel vermediler gebelik olursada 12.haftaya kadar kullanıcakmışım, ikisi arasındaki fark nedirYok arkadaşım bende de yapıyo transfer sırasında vajen ağzındaki kısmı onlar yıkıyolar sıkıntı olmuyo için rahat olsun
Teşekkürler canım araştırayım burda ama çok zor.Maalesef cekmezler. Orada cektirmenizi isteyeceklerdir. Tedarikli gitseniz süper olur.
Merhaba nasılsınız? Hamileliğiniz nasıl gidiyor?Mrb. Faktor II ve Faktor V normal. İğne vs birsey kullanmazsınız gebeğilinizde. İçiniz rahat olsun asıl önemli olan genler bunlar. Hayırlı olsun transferiniz olumlu sonuç almanız dileğiyle ❤
Bugünkü muayenende doktorun ne dedi canimMerhaba nasılsınız? Hamileliğiniz nasıl gidiyor?
Sizin transferiniz ilaçlı mı olmuştu?
Ben hem pcoluyum hem faktörlerden birinde sorun var. Natural olsun çok istemiştim ama opudan sonra yumurtam büyümüyor bir noktada kalıyor. Bu yüzden ilaçlı yapacağız galiba. Düşük riskinden korkuyorum.
11 mm olan yumurta 10 ölçüldü. 3 gün sonra tekrar gel dedi gönül hoca. Ama benim bu aydan da umudum kesildi. Neden böyle oldu hiç anlamadım. Hayırlısı neyse o olur inşallah.Bugünkü muayenende doktorun ne dedi canim
Tesekkur ederim canım iyiyim hersey güzel gidiyor. Benim transferlerim naturel oldu reglim oldukça düzenli rahimin kalınlaşmasında da bir sıkıntı yoktu. Merkez sizin için mutlaka iyi bir tedavi düşünecektir merak etmeyin onlar en iyisini bilirler. Pco da ilaçlı oluyor diye biliyorum. Bende hamile kaldıktan sonra koşa koşa hematologa gitmiştim. Mtfhr ct677 homozigot mutant çıkmıştı trombofili panelim. Hiçbirsey kullanmamı istemediler. Acaba bebeği etkiler mi diye. Hep bir korku oluyor insanın içinde. Size tavsiyem rahat olun kısmetse gercekten olucak.Merhaba nasılsınız? Hamileliğiniz nasıl gidiyor?
Sizin transferiniz ilaçlı mı olmuştu?
Ben hem pcoluyum hem faktörlerden birinde sorun var. Natural olsun çok istemiştim ama opudan sonra yumurtam büyümüyor bir noktada kalıyor. Bu yüzden ilaçlı yapacağız galiba. Düşük riskinden korkuyorum.
Teşekkür ederimTesekkur ederim canım iyiyim hersey güzel gidiyor. Benim transferlerim naturel oldu reglim oldukça düzenli rahimin kalınlaşmasında da bir sıkıntı yoktu. Merkez sizin için mutlaka iyi bir tedavi düşünecektir merak etmeyin onlar en iyisini bilirler. Pco da ilaçlı oluyor diye biliyorum. Bende hamile kaldıktan sonra koşa koşa hematologa gitmiştim. Mtfhr ct677 homozigot mutant çıkmıştı trombofili panelim. Hiçbirsey kullanmamı istemediler. Acaba bebeği etkiler mi diye. Hep bir korku oluyor insanın içinde. Size tavsiyem rahat olun kısmetse gercekten olucak.
Asla da vazgecmeyin. Şişli memorialda 1 yıl içinde 4 transfer yaptırdım. Sonunda oldu saglıkla kucagımıza almak kaldı. Her zaman dualarımdasınız yurekten istiyorum burdaki herkesin bebeklerini kucaklanalarını. Lütfen evham yapmayım kızlar. Moralinizi yüksek tutun. Ve merkeze güvenin
İkiside progesteron ama neye göre hap neye göre ilaç veriyorlar bilmiyorum keşke banada hap verselerdi. Jeli kullanması sıkıntılı biraz o yüzdenMerhaba bende 14ünden beri duphaston diye Bi ilaç kullanıyorum bana jel vermediler gebelik olursada 12.haftaya kadar kullanıcakmışım, ikisi arasındaki fark nedir
Şimdiden hayırlı olsun.10 saatlik yoldan geliyorum istanbula. Transferden bir gün sonra dönmemde sıkıntı olur mu ki. 2li koltuk aldık dönüş için uzanırım en azından diye. Uzaktan gelince kalma işleri çok sıkıntılı oluyor
Teşekkür ederimmmŞimdiden hayırlı olsun.
Bence sorun olmaz arkadaşım uçak yolculuğu yaptı sorun olmadı. 5. Gün embriyosu en geç 48 saat içinde tutunuyormuş o da en geç daha erkende olabilir. Otobüsle döneceksin sanırım. Şimdiki otobüsler konforlu sarsmaz insanı içini ferah tut.
Aynı gün 4 saatlik yolculuğa bile izin veriyorlar. Uzun yola ertesi gün izin veriliyor.10 saatlik yoldan geliyorum istanbula. Transferden bir gün sonra dönmemde sıkıntı olur mu ki. 2li koltuk aldık dönüş için uzanırım en azından diye. Uzaktan gelince kalma işleri çok sıkıntılı oluyor
Valla biz o çevreyi çok bilmediğimiz için çok araştırmadık yumurta toplamam yarın ilk eczaneden aldıklarımızla snradan idilden aldıklarımızın arasında 850₺ kazık yemiş olduk olan oldu artık transfer de kullanılacak ilaçlar için olmadı ordan da fiyat alırız teşekkürler canım
Aynen getirmeleri süpermişRica ederim bende 2 tedavimin ilkini idilden aldım 2. de idil kapalıydı deniz eczanesi nöbetçi eczane olunca uygun oldugunu ögrendim en güzel yanıda hastaneye kadar getirmeleri ilaçları hemde 5 10 dakika içinde getiriyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?