En fazla kaç olmalı peki neye gore iptal ediyorlar bende temmuz da transfer için gideceğimArkadaşlar yarın tansfer olacaktım ama bugün kontrol ettiler beni 20mm yumurtam var. Kan verdim sonuca göre transferin ertelenebilir dedilerşehir dışından geliyoruz bi de ne olur sizde de böyle şeyler oldu mu. Kan aonucunu bekliyoruz
Maşallah normalde o boyuta iğnelerle getiriyolar sizde kendiliğinden mi gelişti hormon değerleriniz iğnelerden dolayı yüksek hala demek ki hayırlısı olsun 1 ay daha beklersiniz en kötü ihtimalle sıkmayın canınızıArkadaşlar yarın tansfer olacaktım ama bugün kontrol ettiler beni 20mm yumurtam var. Kan verdim sonuca göre transferin ertelenebilir dedilerşehir dışından geliyoruz bi de ne olur sizde de böyle şeyler oldu mu. Kan aonucunu bekliyoruz
Benim doktorum da gönül hanımdı.ben kendisini beğendim ve değiştirmedim.iyi ilgili bi doktor.içiniz rahat olsunBirde ekip üyelerinden gönül hanım ile sonra Semra hanımla görüşeceğim.
Gönül hanımın hastası olan var mı nasıl biridir?
Veya önerebileceğiniz başka doktor varmı?
Bayan istediğim için verdiler.
Birde ekip üyelerinden gönül hanım ile sonra Semra hanımla görüşeceğim.
Gönül hanımın hastası olan var mı nasıl biridir?
Veya önerebileceğiniz başka doktor varmı?
Bayan istediğim için verdiler.
illa adetli olmanıza gerek yok ben adetli değilken yapmıştım zaten gerek olsaydı size bunun bilgisini verirlerdi diye düşünüyorum devlet hastanesinde yapılıyo diye biliyorum sağlık ocağında istenilenlern hepsini yapmazlar sanmıyorum. Biz ilk görüşmeyi semra hanımla yaptık bi dha görüşmedik zaten her hasta bilgisi onun değerlendirmesiyle yürütülüyo her muayneye girmiyomuş 2-3 dr muaynemde değişti benim her zamn aynı dr a vermiyolar yumurtalarımı gönül hanım topladı iyi güler yüzlü bi dr bence dr ların hepsi iyi o yüzden içiniz rahat olsun bende bayan dr istedim her seferinde belirttim yoksa toplamaya melih beyi yazmışlardı ben değiştirttim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahMerhaba Arkadaşlar,
Randevu aldım belli testler istendi eşimden ve benden bunları adetli olduğum zaman mı yaptırmam lazım yoksa herhangi bir günde olur mu?
Devlet hastanesine kadın doğumda yaptırabilir miyim bu testleri?
Eşim sağlık ocağını aramış kendininkileri orada yaptırabileceğini öğrendi.
Bu arada öngörüşme ücretsiz olayı kalkmış. Muayene ücreti 680 TL. Tüp bebek tedavisine başlanırsa paketten düşüyorlarmış bilginiz olsun..
Ben geçen ay gönderdim. Tanesi 295 dolar. 5. Gün arıyorlar, pgt ye gidebilecek durumda olan embriyolarınızı söylüyorlar. Siz onay veriyorsunuz. Bazı embriyolar 1 gün daha bekletmek gerekebiliyor. Ertesi gün bir daha arayabiliyorlar. Beni beşinci ve 6. Günler aradılar. İkisinde de onayımı sordular. Siz onay verdikten bir iki gün sonra Menekşe hanım arayıp toplam ücreti söylüyor. Hesap numarası veriyorlar. Belirtilen hesap numarasına ücreti yatırıyorsunuz.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum embriyolarını genetik tanıya gönderen var mı? Fiyat olarak ne kadar ve kaçıncı gün gönderiyolar bilgisi olan varda bilgilendirebilir mi lütfen
Anladım teşekkür ederim transfer oldunuz mu peki nasıl durumları şu an donduruldu muBen geçen ay gönderdim. Tanesi 295 dolar. 5. Gün arıyorlar, pgt ye gidebilecek durumda olan embriyolarınızı söylüyorlar. Siz onay veriyorsunuz. Bazı embriyolar 1 gün daha bekletmek gerekebiliyor. Ertesi gün bir daha arayabiliyorlar. Beni beşinci ve 6. Günler aradılar. İkisinde de onayımı sordular. Siz onay verdikten bir iki gün sonra Menekşe hanım arayıp toplam ücreti söylüyor. Hesap numarası veriyorlar. Belirtilen hesap numarasına ücreti yatırıyorsunuz.
Hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuç alırsın.Rica ederim. Embriyolar donduruldu. Sonuçlar yeni çıktı. 2 ay ara vermeyi düşünüyorum.
Sağol canımHayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuç alırsın.
Çatlatma iğnesi olacağım kan sonucuna göre 6 gün ertelenecekMaşallah normalde o boyuta iğnelerle getiriyolar sizde kendiliğinden mi gelişti hormon değerleriniz iğnelerden dolayı yüksek hala demek ki hayırlısı olsun 1 ay daha beklersiniz en kötü ihtimalle sıkmayın canınızı
Bilmiyorum ki ben de böyle hayal etmemmiştim.En fazla kaç olmalı peki neye gore iptal ediyorlar bende temmuz da transfer için gideceğim
Hayırlısı olsun inşallah kaç tane gondermistin kac tanesi sağlıklı geldi acabaRica ederim. Embriyolar donduruldu. Sonuçlar yeni çıktı. 2 ay ara vermeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızRica ederim. Embriyolar donduruldu. Sonuçlar yeni çıktı. 2 ay ara vermeyi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızÇatlatma iğnesi olacağım kan sonucuna göre 6 gün ertelenecek
Aslında 1 ay mola vermiştik ohssden dolayı ama baskılanmamış bi yumurtaMaşallah normalde o boyuta iğnelerle getiriyolar sizde kendiliğinden mi gelişti hormon değerleriniz iğnelerden dolayı yüksek hala demek ki hayırlısı olsun 1 ay daha beklersiniz en kötü ihtimalle sıkmayın canınızı
Durumunuz iyi ise gönderin bence . Daha garanti olur. Süreci kısaltmış olursunuzHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızbizde haber bekliyoruz genetik tanıya gönderip gönderme konusunda kararsız kaldık burdaki arkadaşlara bi soruym ddm
Sağol canım. 5 embriyo olmuştu. Hepsini gönderdim. 2 si hasarlı çıktı. Hasarlı çıkanlardan biri mozaik embriyo cinsiyet kromozomunda hasar var. Transfer edilirse mozaik turner sendromu ihtimali varmış. Transferini uygun görmediler. Senin kaç tane sağlam çıkmıştı?Hayırlısı olsun inşallah kaç tane gondermistin kac tanesi sağlıklı geldi acaba
Yaş kaç? Ben hem yaştan dolayı hem de endometriyum inceliğinden dolayı hepsini gönderdim. Epey masraflı oldu ama en azından genetiği nasıl biliyorum. Blastosit aşamasına gelen 2 Embriyom hasarlı çıktı. Yani embriyo 5. Günü geldi kalitelidir sağlamdır diyemiyoruz. Pgt işlemi ile gereksiz embriyo transferinin önüne geçilmiş oluyor. Bir transfer işleminin 5000 TL ye yakın olduğunu düşünürsek ekstra bir masraf değil aslında.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızbizde haber bekliyoruz genetik tanıya gönderip gönderme konusunda kararsız kaldık burdaki arkadaşlara bi soruym ddm
Ben genetiğe göndermedim canim semra hoca suan gerekmez dedi insallah bir problemimiz cikmaz rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah sağlıkla tutunsunlar en kısa sürede mutlu güzel haberler veresin inşallah stres yok sadece pozitif ol rahim kalınlığında bu sefer düzelir inşallahSağol canım. 5 embriyo olmuştu. Hepsini gönderdim. 2 si hasarlı çıktı. Hasarlı çıkanlardan biri mozaik embriyo cinsiyet kromozomunda hasar var. Transfer edilirse mozaik turner sendromu ihtimali varmış. Transferini uygun görmediler. Senin kaç tane sağlam çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?