Aminn inşallah canim tabiki dua ederim isminle ederim sayfadaki tüm arkadaşlara ediyorum Rabbim dualarımızı geri cevirmesin insallah hem maddi hem manevi cok zorlu bir surec sabrımızı artırıp mükâfatlarımızı versin inşallah rahim kalınlığın artmaz diye düşünme Rabbim isterse herşey olur bak blast embriyo hayalindi benimde öyle ilk asama oldu embriyoların sağlıklı gelmiş masallah psikolojik olarak artar de her gün vücuduna olumlu sinyal gönder bizim embriyo tutundu umut hoca aradı dosyanızı tekrar tekrar inceledik neden bu kadar süre normal bebeğinizin olmadığını bulamadık dedi kontrole gittik artık buraya gelmezsiniz sizinkinin normal olma olasılığı çok yüksek dedi demekki bu asama hem maddi hem manevi yıpranmamız gerekmiş imtihanimizmis Rabbim böyle istemiş bu aşamada sabredip dualar edip yalvarmalarimiz aglamalarimiz gerekmiş yinede şükrediyorumMaalesef canım Rahim kalınlığım artmaz olacağı en fazla 7 mm. Bu hali ile sağlıklı bir gebelik olmasını umuyorum sadece. İnşallah size hayırlı haberler veririm. Bana dua et canım. Gebelerin duası kabul olur derler
Semra hanım bize gerek yok zaten yaşınız genç, düşük öykünüz yok dedi. Neyse bende yine de 6aa olan( ki bundan kaliteli embriyo sınıflandırması yok ) embriyomu pgtye gönderdim ve 1i genetik kusurlu geldi ben o pgtyi yaptırmasam ve 6aa olduğu için onu transfet etseler ya düşük olacakti ya da engelli bi çocuk dünyaya getirecektim. Benim tecrübem bu ve keske 2 degil daha fazla gönderseymişim diyorum şimdi çünkü doldurulduktan sonra pek tavsiye etmiyorlar pgtyi. Her şey nasip evet tevekkül etmekte lazım. Maddi olarak çok zorlamayacaksa gönderin. Ha hiç pgt yapmayıp tutan sağlıklı çocuk sahibi olan yok mu tabi ki var. Kader de ne varsa o oluyor en nihayetinde.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızbizde haber bekliyoruz genetik tanıya gönderip gönderme konusunda kararsız kaldık burdaki arkadaşlara bi soruym ddm
Sağol canım, hepsimiz benzer şeyler yaşadığımız için birbirimizi anlayabiliyoruz.yaşadıklarımız maddi manevi çok ağır. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Stresten uzak durmaya çalışacağım. Duaların için Allah razı olsunAminn inşallah canim tabiki dua ederim isminle ederim sayfadaki tüm arkadaşlara ediyorum Rabbim dualarımızı geri cevirmesin insallah hem maddi hem manevi cok zorlu bir surec sabrımızı artırıp mükâfatlarımızı versin inşallah rahim kalınlığın artmaz diye düşünme Rabbim isterse herşey olur bak blast embriyo hayalindi benimde öyle ilk asama oldu embriyoların sağlıklı gelmiş masallah psikolojik olarak artar de her gün vücuduna olumlu sinyal gönder bizim embriyo tutundu umut hoca aradı dosyanızı tekrar tekrar inceledik neden bu kadar süre normal bebeğinizin olmadığını bulamadık dedi kontrole gittik artık buraya gelmezsiniz sizinkinin normal olma olasılığı çok yüksek dedi demekki bu asama hem maddi hem manevi yıpranmamız gerekmiş imtihanimizmis Rabbim böyle istemiş bu aşamada sabredip dualar edip yalvarmalarimiz aglamalarimiz gerekmiş yinede şükrediyorum
Cnm kendini yorma bukadar rahat ol yarın transfer esnasında çok dua et ve olacağına İnan zaten bebeği görecen doktor koyarken yumurtalara Rahim kalınlığına takılma akışına bırak çünkü kendini çok sıkarsan olmaz İnan buna kafa rahatlığı çok önemli hadi bakalım allah çok büyük inş güzel sonuçlar alırsın ben yazmasamda herkesi takip ediyorumRahim kalınlığım transfere uygun 10mm ama çatlamamış 20mmlik yumurta var. Bu durumda yarın transfer olacağım böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yazsın otelde odada dört dönüyorum
Merhaba benimde yarın transferim var, size neden ppgt yapıldı yoksa sizmi istediniz, bizde tedavinin başından beri hiç pgt konuşulmadı, yaşım 28.Rahim kalınlığım 10mm. Sağda da 20mm yumurtam var çatkatma iğnesi vb kullanmadım söylemediler çünkü. Yarın transferim olacak. Semra hoca ile görüştük inceledi dosyamı. Yarınki transferimi de o yapacak ama pgtli embriyoyu riske atmayalım pgtsizi yapalım dedi. Rahim durumumdan dolayı.. kalbim yerinden çıkacak heyecandan. Kalite düzeyi 6AB. Daha 26 yaşındasın korkma dedi. Ama korkuyorum da pgtsiz diye.. bi de rahim kalın ama yumurta da var ya tutmazsa.. aklım çook karışık
Ben kendim istemiştim içim rahat etsin diye.. ama şimdi pgtsiz 6ab embriyosu transferi yapılacak bi sorun oluştu çünkü bende. Rahmim kalın embriyo için uygun ama gelişen 20mmlik yumurtamda mevcutMerhaba benimde yarın transferim var, size neden ppgt yapıldı yoksa sizmi istediniz, bizde tedavinin başından beri hiç pgt konuşulmadı, yaşım 28.
Teşekkür ederim ister istemez üzülüyor endişe ediyor insanCnm kendini yorma bukadar rahat ol yarın transfer esnasında çok dua et ve olacağına İnan zaten bebeği görecen doktor koyarken yumurtalara Rahim kalınlığına takılma akışına bırak çünkü kendini çok sıkarsan olmaz İnan buna kafa rahatlığı çok önemli hadi bakalım allah çok büyük inş güzel sonuçlar alırsın ben yazmasamda herkesi takip ediyorum
Canım benim geç kaldım mı bilmiyorum ama hergün nar suyu iç ama taze sıkılmış. Birde bir tatlı kaşığı keten tohumu bir tatlı kaşığı chia tohumu bir tatlı kaşığı çörek otu ister yoğurda istersen meyveye nereye koyarak yemek istersen rahimi güçlendirdiğini yine kk da bir doktorun tavsiyesi olduğu yorumda okumuştum. Herşey gönlünce olsun birde yaradanım ol deyince olur.Maalesef canım Rahim kalınlığım artmaz olacağı en fazla 7 mm. Bu hali ile sağlıklı bir gebelik olmasını umuyorum sadece. İnşallah size hayırlı haberler veririm. Bana dua et canım. Gebelerin duası kabul olur derler
Allah yardımcın olsun korkma inşallah herşey yolunda gidecek nekadar kendini yıpratsanda herşey olacağına varır bol bol dua et kafanda hep dua geçir ki kötü şeyler aklına gelmesin.Rahim kalınlığım 10mm. Sağda da 20mm yumurtam var çatkatma iğnesi vb kullanmadım söylemediler çünkü. Yarın transferim olacak. Semra hoca ile görüştük inceledi dosyamı. Yarınki transferimi de o yapacak ama pgtli embriyoyu riske atmayalım pgtsizi yapalım dedi. Rahim durumumdan dolayı.. kalbim yerinden çıkacak heyecandan. Kalite düzeyi 6AB. Daha 26 yaşındasın korkma dedi. Ama korkuyorum da pgtsiz diye.. bi de rahim kalın ama yumurta da var ya tutmazsa.. aklım çook karışık
Evet elimden gelen en güzel şey dua etmekAllah yardımcın olsun korkma inşallah herşey yolunda gidecek nekadar kendini yıpratsanda herşey olacağına varır bol bol dua et kafanda hep dua geçir ki kötü şeyler aklına gelmesin.
Ay perim lütfen sakin ol her şeyin hayırlısı buradan güzel haberlerini alacağız beraber çok mutlu olacağız yaklaşık 1 ay sonra benim de transferim var sonra da benden güzel haberler gelecek. Buna inan içini ferah tut lütfenRahim kalınlığım transfere uygun 10mm ama çatlamamış 20mmlik yumurta var. Bu durumda yarın transfer olacağım böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yazsın otelde odada dört dönüyorum
İnşallah o kadar çok güzel olur ki ❤Ay perim lütfen sakin ol her şeyin hayırlısı buradan güzel haberlerini alacağız beraber çok mutlu olacağız yaklaşık 1 ay sonra benim de transferim var sonra da benden güzel haberler gelecek. Buna inan içini ferah tut lütfen♥
1 ay erteleme şansım varsa ben o şekilde davranmayı tercih ederdim. Pgt li embriyon kaç tane var,o varken neden diğerini transfer ettiresin ki? Sonuçta transfer maliyeti de çok az değil. Belki pgt li tutmaz pgt siz tutar onu bilemeyiz tabi ama görünce yazmadan edemedim.İnşallah o kadar çok güzel olur ki ❤
Semra hocamız yapalım dedi.. 1 tanesi pgtli1 ay erteleme şansım varsa ben o şekilde davranmayı tercih ederdim. Pgt li embriyon kaç tane var,o varken neden diğerini transfer ettiresin ki? Sonuçta transfer maliyeti de çok az değil. Belki pgt li tutmaz pgt siz tutar onu bilemeyiz tabi ama görünce yazmadan edemedim.
Rahim kalınlığım 10mm. Sağda da 20mm yumurtam var çatkatma iğnesi vb kullanmadım söylemediler çünkü. Yarın transferim olacak. Semra hoca ile görüştük inceledi dosyamı. Yarınki transferimi de o yapacak ama pgtli embriyoyu riske atmayalım pgtsizi yapalım dedi. Rahim durumumdan dolayı.. kalbim yerinden çıkacak heyecandan. Kalite düzeyi 6AB. Daha 26 yaşındasın korkma dedi. Ama korkuyorum da pgtsiz diye.. bi de rahim kalın ama yumurta da var ya tutmazsa.. aklım çook karışık
Canım bende bi sorun oluştu kendi karar verdi. Keşke her şey yolunda olsaydı... rahim kalınlığım 10mm iken çatlamamış 20mmlik yumurta gördüler östörojene karşın. Rahim ilaçtan mı kalınlaştı yoksa normal mi .. bebeği kabul edecek mi bakalım gibisine bi şeyler dediler.. çok çok stresliyim.. ama yapacağız dediCanım semra hoca transfere girmiyor diye biliyordum nasıl kendi girmeye kadar verdi bilgilendirirmisin .Dualarımız sennle allahın izniyle bebiş haberlerin gelecek inanıyorum
Masallah tebrik ederim, insallah iclerinden en az 2 3 tanesi size evlat olur :) :) ilk ve ikinci tedaviniz ayni protokollmuydu ? yani kisa protokol mu yoksa uzun protokoll mu ? ve hangi ilaclarla oldu tedaviniz ?Sürekli bu grubu takip edip yazılanlara önem verdiğim için ben de yazmak istedim.
Bugün embriyolarımızın 5. günüydü çok şükür 9 tanesi bugüne iyi kalite gelmişler. 4 tanesini PGT’ye gönderdik kalanlar donduruldu. Umarım sağlıklı olduklarının haberini de alırız. Diğer tedavime göre şu an bile laboratuvar ve doktor farkını görüyorum. Yumurta büyütme aşamasında ezbere gitmiyorlar beni 8 defa muayeneye çağırdılar. Öncekinde15 yumurtadan 4’ü döllenmişti ve 2 iyi kalite 2 ortaydı sonucumuz negatifti. Bu tedavimde 23 yumurtadan 11 döllendi ve 9 tane iyi kalite 5. gün embriyomuz var. Bugünümüze şükürler olsun.Umarım bu tedaviden sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı çocuklarımız olur , Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?