Bizimde yaşımız genç ama eşimden yana sorun olduğu için sanırım ilk görüşmeden gönderilirse iyi olur dedi semra hoca 2. Denememiz ilkini bahçeci de yaptık inşallah yumurtalar güzel gelişir ve 5. Güne güzel gelişen yumurtalar elde edilir youtube da prof bi dr var onun videosunu izlemiştim genetik tanıyı pek uygun bulmuyorum diye bi açıklaması var ondn snra biraz kafamız karıştı aslında bizimde ama göndericez yüksk ihtimalleSemra hanım bize gerek yok zaten yaşınız genç, düşük öykünüz yok dedi. Neyse bende yine de 6aa olan( ki bundan kaliteli embriyo sınıflandırması yok ) embriyomu pgtye gönderdim ve 1i genetik kusurlu geldi ben o pgtyi yaptırmasam ve 6aa olduğu için onu transfet etseler ya düşük olacakti ya da engelli bi çocuk dünyaya getirecektim. Benim tecrübem bu ve keske 2 degil daha fazla gönderseymişim diyorum şimdi çünkü doldurulduktan sonra pek tavsiye etmiyorlar pgtyi. Her şey nasip evet tevekkül etmekte lazım. Maddi olarak çok zorlamayacaksa gönderin. Ha hiç pgt yapmayıp tutan sağlıklı çocuk sahibi olan yok mu tabi ki var. Kader de ne varsa o oluyor en nihayetinde.
Yumurta toplamanızı kim yaptı muaynemde bana 20-25 yumurtan var demişti günseli hanım yumurtalarımı gönül hanım topladı topladıkları gün 13 yumurta topladık dedi hatta baya şaşırdık sorduk toplama sırasında içi boş olanlar oluyo muaynede bu anlaşımıyo size küçüklü büyüklü toplam 25 denmiştir vs gbi bi açıklama yapıldı ama merkez bana melih beyi çok önerdi erkek istemediğim için pazar gününe denk geldiği içinde günseli hanım yoktu mecbur gönül hanımı seçtik yaniSürekli bu grubu takip edip yazılanlara önem verdiğim için ben de yazmak istedim.
Bugün embriyolarımızın 5. günüydü çok şükür 9 tanesi bugüne iyi kalite gelmişler. 4 tanesini PGT’ye gönderdik kalanlar donduruldu. Umarım sağlıklı olduklarının haberini de alırız. Diğer tedavime göre şu an bile laboratuvar ve doktor farkını görüyorum. Yumurta büyütme aşamasında ezbere gitmiyorlar beni 8 defa muayeneye çağırdılar. Öncekinde15 yumurtadan 4’ü döllenmişti ve 2 iyi kalite 2 ortaydı sonucumuz negatifti. Bu tedavimde 23 yumurtadan 11 döllendi ve 9 tane iyi kalite 5. gün embriyomuz var. Bugünümüze şükürler olsun.Umarım bu tedaviden sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı çocuklarımız olur , Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin
Bana da 40a yakın gözüküyor yumurta demişlerdi ama 15 toplanmıştı. İçleri boş olabiliyormuşYumurta toplamanızı kim yaptı muaynemde bana 20-25 yumurtan var demişti günseli hanım yumurtalarımı gönül hanım topladı topladıkları gün 13 yumurta topladık dedi hatta baya şaşırdık sorduk toplama sırasında içi boş olanlar oluyo muaynede bu anlaşımıyo size küçüklü büyüklü toplam 25 denmiştir vs gbi bi açıklama yapıldı ama merkez bana melih beyi çok önerdi erkek istemediğim için pazar gününe denk geldiği içinde günseli hanım yoktu mecbur gönül hanımı seçtik yani
Yumurta zaten 20 22 mm de çatlar. Bir sorun yok görünüyor. Sizinki çatlamak üzere. Döngünüzün kaçıncı günü?Canım bende bi sorun oluştu kendi karar verdi. Keşke her şey yolunda olsaydı... rahim kalınlığım 10mm iken çatlamamış 20mmlik yumurta gördüler östörojene karşın. Rahim ilaçtan mı kalınlaştı yoksa normal mi .. bebeği kabul edecek mi bakalım gibisine bi şeyler dediler.. çok çok stresliyim.. ama yapacağız dedi
Masallah tebrik ederim, insallah iclerinden en az 2 3 tanesi size evlat olur :) :) ilk ve ikinci tedaviniz ayni protokollmuydu ? yani kisa protokol mu yoksa uzun protokoll mu ? ve hangi ilaclarla oldu tedaviniz ?
Yumurta toplamanızı kim yaptı muaynemde bana 20-25 yumurtan var demişti günseli hanım yumurtalarımı gönül hanım topladı topladıkları gün 13 yumurta topladık dedi hatta baya şaşırdık sorduk toplama sırasında içi boş olanlar oluyo muaynede bu anlaşımıyo size küçüklü büyüklü toplam 25 denmiştir vs gbi bi açıklama yapıldı ama merkez bana melih beyi çok önerdi erkek istemediğim için pazar gününe denk geldiği içinde günseli hanım yoktu mecbur gönül hanımı seçtik yani
Transferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Hayırlı olsun canım. .Transferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Çok iyi hatta harikaMerhaba kızlar amh sonucum 1.35 çıkmış yaşım 41 sizce normal mi??
Hayırlı olsunTransferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Hayırlı olsunnn, çok sevindiiim, inşallah annesine sıkıca tutunsun, sonra da sağlıkla doğsun inşallahTransferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Ay çok teşekkürler canım inşallahÇok iyi hatta harikainşallah kaliteli yumurtalarınız oluşur.
Dondurma işleminin ücretini ne zaman alıyorlar
Hayırlı olsun inşallah mutlu sonuçlar alırsınız benim de haftaya tranferim olacak bugün yücel bey baktı 13 mm yumurtam var rahim kalınlığı 9 dedi heyecanla bekliyorum ben de inşallah hepimiz mutlu haberler alırızTransferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Benim yaşım 33 geçen yıl yaptırdığımda 1.02 idi . Sizinki çok çok iyiMerhaba kızlar amh sonucum 1.35 çıkmış yaşım 41 sizce normal mi??
Inşallah ❤ Bir şey sormak istiyorumm transfer için uygun olan rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğü nedir ?Hayırlı olsun inşallah mutlu sonuçlar alırsınız benim de haftaya tranferim olacak bugün yücel bey baktı 13 mm yumurtam var rahim kalınlığı 9 dedi heyecanla bekliyorum ben de inşallah hepimiz mutlu haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?