Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizimde yaşımız genç ama eşimden yana sorun olduğu için sanırım ilk görüşmeden gönderilirse iyi olur dedi semra hoca 2. Denememiz ilkini bahçeci de yaptık inşallah yumurtalar güzel gelişir ve 5. Güne güzel gelişen yumurtalar elde edilir youtube da prof bi dr var onun videosunu izlemiştim genetik tanıyı pek uygun bulmuyorum diye bi açıklaması var ondn snra biraz kafamız karıştı aslında bizimde ama göndericez yüksk ihtimalle

Son düzenleme:
Yumurta toplamanızı kim yaptı muaynemde bana 20-25 yumurtan var demişti günseli hanım yumurtalarımı gönül hanım topladı topladıkları gün 13 yumurta topladık dedi hatta baya şaşırdık sorduk toplama sırasında içi boş olanlar oluyo muaynede bu anlaşımıyo size küçüklü büyüklü toplam 25 denmiştir vs gbi bi açıklama yapıldı ama merkez bana melih beyi çok önerdi erkek istemediğim için pazar gününe denk geldiği içinde günseli hanım yoktu mecbur gönül hanımı seçtik yani

Bana da 40a yakın gözüküyor yumurta demişlerdi ama 15 toplanmıştı. İçleri boş olabiliyormuş

Yumurta zaten 20 22 mm de çatlar. Bir sorun yok görünüyor. Sizinki çatlamak üzere. Döngünüzün kaçıncı günü?

Merhaba, Memorial da hic Havuz yöntemi + PGT yaptiran oldumu ? Havuz yöntemi icin her yumurta toplamada ayni miktar ödeniyormu ? yani ücretleri nasil oluyor acaba bilgi verebilirmisiniz

Masallah tebrik ederim, insallah iclerinden en az 2 3 tanesi size evlat olur :) :) ilk ve ikinci tedaviniz ayni protokollmuydu ? yani kisa protokol mu yoksa uzun protokoll mu ? ve hangi ilaclarla oldu tedaviniz ?

Teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşalım İkisi de kısa protokoldü. Birinci tedavim Bursa’da bir merkezde oldu yumurtalar 13. gün toplandı. İkinci tedavim burda oldu Gonal F kullandım (Daha sonra cetrotide ve çatlatma için lucrin) Burda yumurtalarım 16. gün toplandı geriden gelen sayı daha fazlaydı onları beklediler büyümeleri için ve son hafta her gün muayeneye gittim.

Benim yumurta toplama zamanım bayrama denk geldiği için yumurta toplamada tek doktor vardı. Günseli Hanım yaptı ama ben çok memnun kaldım ilk defa karşılaşmamıza rağmen enerjisi bana çok iyi geldi. Sonraki iki gün arayıp bir şeyler sordum ve çok samimi bir şekilde hem cevapladı hem de beni rahatlattı. Eğer Melih Bey olsaydı ve tercih yapsaydım onu seçerdim çünkü yumurta toplamaları en çok o yapıyormuş tecrübesi yönünden bakıyorum olaya. Ama ben Günseli Hanım’dan da çok memnundum. Benim ultrasonda irili ufaklı 35 yumurta sayılıyordu. Hepsi toplanacak büyüklükte değildi bunu biliyorduk biz zaten. 23 toplandı ama döllenme işlemine alınan 16 taneydi. Ultrason sadece sayı ve büyüklüğü gösteriyor içlerinin dolu olması ve kalitesi ancak döllenme sonucu anlaşılabiliyor.

Transferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları

Bundan sonra da inşallah her şey yolunda ilerler ve evladına sağlıkla kavuşursun. İyi haberlerini bekliyoruz. Artık son kısımdasın , sabırla beklemek☺ Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inş

Hayırlı olsun canım. .

Hayırlı olsun Bundan sonra moralli olun üzmeyin kendinizi... rahat olmak çok önemli sevdiğiniz hobileri yapın ve 9 gün kafanızı dağıtıcak aktiviteler yapın. Pozitif sonuç almanız dileğiyle

Hayırlı olsunnn, çok sevindiiim, inşallah annesine sıkıca tutunsun, sonra da sağlıkla doğsun inşallah

Hayırlı olsun inşallah mutlu sonuçlar alırsınız benim de haftaya tranferim olacak bugün yücel bey baktı 13 mm yumurtam var rahim kalınlığı 9 dedi heyecanla bekliyorum ben de inşallah hepimiz mutlu haberler alırız

Inşallah ❤ Bir şey sormak istiyorumm transfer için uygun olan rahim kalınlığı ve yumurta büyüklüğü nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…