Gayet iyiMerhaba kızlar amh sonucum 1.35 çıkmış yaşım 41 sizce normal mi??
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun çok mutlu oldum gerçekten.Transferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Hayırlı olsun inşallah canim güzel haberler veresin inşallah ❤❤Transferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
Maşallah çok iyiMerhaba kızlar amh sonucum 1.35 çıkmış yaşım 41 sizce normal mi??
Çok teşekkürler canımGayet iyi
Valla içim rahatladı korkuyordum inşallah kalitelidir iyi çıkar.Maşallah çok iyi
Inşallah bir sürü kaliteli kaliteli yumurtalarınız çıkar sağlıklı evlatlarınız olsunValla içim rahatladı korkuyordum inşallah kalitelidir iyi çıkar.
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunmuş olurTransferim oldu.. yumurtam çatlamış srmra hıca öyle söyledi bu çok iyi dedi.. pgtsiz 1 embriyo trasfer edildi.. çok duygusal anlar gerçekten. Çok güzel yerleştirdi semra hoca. Rahmin içine bırakı verdi pırt diye her şeyi izledim ultrasyonda çok duygsaldı öok. Herkes yaşar insallah bu duyguları
5-10 dk filan sürdü. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Hala etkisindeyim o ultrasyon gmrüntüsünün. Çok duygusal anlardı çok. Tutmasa bile kısa süreli de olsa içimde olduğunu bilmek çok güzel..Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunmuş olurTransfer nasıl geçti kaç dk sürdü ve acı ağrı hissettiniz mi
Kendinize dikkat edin bu süreçte rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş ben ilk tüp bebek denemem de biraz araltırmıştım her gün havuç suyu sıkıp içiyodm ve bi avuç kabak içi çekirdeği çok iyiymiş tutunmayı kuvvetlendiriyomuş sizinde uygulayacağınız bu tarz şeyler var mı5-10 dk filan sürdü. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Hala etkisindeyim o ultrasyon gmrüntüsünün. Çok duygusal anlardı çok. Tutmasa bile kısa süreli de olsa içimde olduğunu bilmek çok güzel..
Ben sadece avakado ve ananas yiyorum bir dilim o kadar.. bir de bol su. Folic asit, climara path, gilifor ve cinone jel kullanıyorum sabah akşam sıkıp 30dk yürüyüş yapıyorum yürüyüş de çok iyi geliyor. Transferden sonra hastanede 1.30saat yattım gece uyuyamamıştım stresten.hastanede uyumuşum. Çıkınca da otele de yürüyerek gittim 15dk.. çok yatmadım da. Otelin altındaki kafeye indim 1 saat yemek yedim oturdum. Akşam da indim.. odada durunca başım ağrıyor. Kendimi çok yormadan dolaştım kısacasıKendinize dikkat edin bu süreçte rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş ben ilk tüp bebek denemem de biraz araltırmıştım her gün havuç suyu sıkıp içiyodm ve bi avuç kabak içi çekirdeği çok iyiymiş tutunmayı kuvvetlendiriyomuş sizinde uygulayacağınız bu tarz şeyler var mı
Bunlar bahane tabi tutacağı varsa bunlara bakmaz ama bizdeki umutBen sadece avakado ve ananas yiyorum bir dilim o kadar.. bir de bol su. Folic asit, climara path, gilifor ve cinone jel kullanıyorum sabah akşam sıkıp 30dk yürüyüş yapıyorum yürüyüş de çok iyi geliyor. Transferden sonra hastanede 1.30saat yattım gece uyuyamamıştım stresten.hastanede uyumuşum. Çıkınca da otele de yürüyerek gittim 15dk.. çok yatmadım da. Otelin altındaki kafeye indim 1 saat yemek yedim oturdum. Akşam da indim.. odada durunca başım ağrıyor. Kendimi çok yormadan dolaştım kısacası
Sakın bunları düşünüp strese girme. Artık tevekkül zaman.Benim aklıma takılan tek konu yumurranın çatladığı gün transfer olmam. Transfer anında yumurtanın çatladığını ve kan akışını gördüğünü söylemişti doktorum. Umarım sıkımtı yaratmaz. Normalde yumurta çatladıktan 6 ya da 5 gün sonra tranafer yapılır. Bakalım hayırlısı artık
Hayırdır canım senin beta iki katı artmıştı yanlış hatırlamıyorsam..dış gebelik olduğunu neden düşündünDaha önce ektopik gebelik yaşayan var mı? Birde usgde mi fark edildi dış gebelik olduğu yoksa b hcg düşüşüyle mi? Durup dururken dış gebelik korkusu sardı beni
Önceki denemelerinizi nerede yaptırdınız?Banada destek.olurmusunuz kizlar bu ay başlıcam ama hazır degilim gibi 3.denemem olacak
Ben yaşadım ektopik(dış) gebelik. İlk değerim 9.gün 16 idi. 12 gün 40 14.gün 89 çıktı. 10 gün sonra usg ye gir dediler. Usgde kese görünmedi ve o gün değerim 224 çıktı. Sonrasında ilaçları bıraktığım ve yoğun kanamaya rağmen değerim azar azar artmaya devam etti. Şanslı olduğum konu değerim çok atmadığı için siddetli ağrı tüp patlaması iç kanama gibi tehlikelı durumlar yaşamadım.Daha önce ektopik gebelik yaşayan var mı? Birde usgde mi fark edildi dış gebelik olduğu yoksa b hcg düşüşüyle mi? Durup dururken dış gebelik korkusu sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?