Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun çok mutlu oldum gerçekten.

Hayırlı olsun inşallah canim güzel haberler veresin inşallah ❤❤

Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunmuş olur Transfer nasıl geçti kaç dk sürdü ve acı ağrı hissettiniz mi

Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın sımsıkı tutunmuş olur Transfer nasıl geçti kaç dk sürdü ve acı ağrı hissettiniz mi
5-10 dk filan sürdü. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Hala etkisindeyim o ultrasyon gmrüntüsünün. Çok duygusal anlardı çok. Tutmasa bile kısa süreli de olsa içimde olduğunu bilmek çok güzel..

5-10 dk filan sürdü. Hiç ağrı sızı hissetmedim. Hala etkisindeyim o ultrasyon gmrüntüsünün. Çok duygusal anlardı çok. Tutmasa bile kısa süreli de olsa içimde olduğunu bilmek çok güzel..
Kendinize dikkat edin bu süreçte rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş ben ilk tüp bebek denemem de biraz araltırmıştım her gün havuç suyu sıkıp içiyodm ve bi avuç kabak içi çekirdeği çok iyiymiş tutunmayı kuvvetlendiriyomuş sizinde uygulayacağınız bu tarz şeyler var mı

Ben sadece avakado ve ananas yiyorum bir dilim o kadar.. bir de bol su. Folic asit, climara path, gilifor ve cinone jel kullanıyorum sabah akşam sıkıp 30dk yürüyüş yapıyorum yürüyüş de çok iyi geliyor. Transferden sonra hastanede 1.30saat yattım gece uyuyamamıştım stresten.hastanede uyumuşum. Çıkınca da otele de yürüyerek gittim 15dk.. çok yatmadım da. Otelin altındaki kafeye indim 1 saat yemek yedim oturdum. Akşam da indim.. odada durunca başım ağrıyor. Kendimi çok yormadan dolaştım kısacası

Bunlar bahane tabi tutacağı varsa bunlara bakmaz ama bizdeki umut

Benim aklıma takılan tek konu yumurranın çatladığı gün transfer olmam. Transfer anında yumurtanın çatladığını ve kan akışını gördüğünü söylemişti doktorum. Umarım sıkımtı yaratmaz. Normalde yumurta çatladıktan 6 ya da 5 gün sonra tranafer yapılır. Bakalım hayırlısı artık

Daha önce ektopik gebelik yaşayan var mı? Birde usgde mi fark edildi dış gebelik olduğu yoksa b hcg düşüşüyle mi? Durup dururken dış gebelik korkusu sardı beni

Sakın bunları düşünüp strese girme. Artık tevekkül zaman.
Hem bebek için kan akışı önemli diyorlar özellikle ilk 3 ay. Bunun için yürüyüş öneriyorlar.

Daha önce ektopik gebelik yaşayan var mı? Birde usgde mi fark edildi dış gebelik olduğu yoksa b hcg düşüşüyle mi? Durup dururken dış gebelik korkusu sardı beni
Hayırdır canım senin beta iki katı artmıştı yanlış hatırlamıyorsam..dış gebelik olduğunu neden düşündün

Banada destek.olurmusunuz kizlar bu ay başlıcam ama hazır degilim gibi 3.denemem olacak
Önceki denemelerinizi nerede yaptırdınız?
Ne kadar zor olsada ilk önce pozitif olmanız gerekli. En azından yumurta toplanana kadar pozitif olun. Bizim desteğimiz ve dualarımız her zaman burada ki herkes için... şimdiden başarılar diliyorum.

Ben yaşadım ektopik(dış) gebelik. İlk değerim 9.gün 16 idi. 12 gün 40 14.gün 89 çıktı. 10 gün sonra usg ye gir dediler. Usgde kese görünmedi ve o gün değerim 224 çıktı. Sonrasında ilaçları bıraktığım ve yoğun kanamaya rağmen değerim azar azar artmaya devam etti. Şanslı olduğum konu değerim çok atmadığı için siddetli ağrı tüp patlaması iç kanama gibi tehlikelı durumlar yaşamadım.
Dış gebelik şüphesi İlk betahcg değeri düşük başladığında veya değer normal de başlasa artış düzensiz ise artıyor. Senin ilk değerin de artışın da iyiydi diye biliyorum. Yine için rahat etsin istersen tekrar kan verebilirsin. Değerin 1500-2000 civarına geldiğinde de keseyi vajinal görebilirsin. Ama doktorun usgsi iyi değildir ya da vajinal bakmaz karından bakar göremedim der canın sıkılır. Bana sorarsan değerini takip edip 7. haftayı bekle güzel güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…