Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Senin transferin tamamen sana özel olarak standartların dışında gerçekleşti. Normalde climara bant kullanırken yumurtalarin baskilanıp büyümemesi gerekirdi. Ben 3 defa ilaçlı transfer oldum kontrollerde hem rahim kalınlığına hem de dominant folikülün olup olmadığına bakılıyordu. 3ünde de dominant yani büyüyen yumurtam olmadı. Açıkçası burda da örneğini hatırlamıyorum.
Aynı şekilde M Mucize yolunda arkadaşımızın durumu da ona özel bir şekilde yapılmış ve olumlu sonuç aldı. Naturelde yumurta büyümesi gerekirken büyümemiş ama hormon değerlerine ve rahim kalınlığına bakarak transferi uygun görmüş hoca.
Senin durumunda da 20 mm yumurta ya çatlamak üzeredir kendi çatlasın diye beklenir ya da çatlatma iğnesi verilir bu durumlara göre 5-6 gün sonra transfer olabilirdi. Ama hormon değerlerin hemen transfere uygun görüldü ki yaptılar transferini. Artık içini ferah tut kafanı dağıt. Stres bu dönemde en büyük düşman. İnşallah güzel haberler verirsin 9.gün.

Açıklamanız için teşekkür ederim hormon değerlerim aklıma bile gelmedi öyle olmuş olabilir o zaman teşekkür ederim.. 24ü gibi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Açıklamanız için teşekkür ederim hormon değerlerim aklıma bile gelmedi öyle olmuş olabilir o zaman teşekkür ederim.. 24ü gibi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Sen dün transfer olmadın mı yani 18i? Test günün 27si yani.24 ünde SAKIN ha SAKIN test falan yapıyım deme. Çok sabırsız isen 26 sında kan ver ama bana sorarsan gününü bekle hiç kafanı karıştırma. İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor çoğunlukla.

Bence erken gebelik testi yapıp strese girmeyin gününüzü bekleyin yıllarca bekliyoruz 9 gün daha sabredin derim yine de siz bilirsiniz ben test günüme kadar hicbir belirtim olmadihi icin korkudan test günümde bile gidip yaptırmak istemedim eşim zorla götürdü

Merhaba benimde dün transferim oldu kalitesi 3ab idi.5. Gün blastosist zaten , doktorum gayet güzel kalitesi dedi, ama bazı yerlerde bu kalite düşük diye yazılmış, benim moralimi yüksek tutmak için mi öyle dendi acabA

Banada destek.olurmusunuz kizlar bu ay başlıcam ama hazır degilim gibi 3.denemem olacak
Canim eğer hazır değilsen 1 ay daha bekle öncelikle kendini hazır hissetmen gerek sizde akraba evliliği vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam zaten bu aralar hiçbir şey hatırlamıyorum ama

Ya haklısınız aslında ama bakalım o zamana kadar sabredip yapmam belki

Ya haklısınız aslında ama bakalım o zamana kadar sabredip yapmam belki
Ben eski merkezdeki tüp bebek denememde erken yaptım pozitif cıktı gününde yaptım ilerlemedi 2 gün sonra yeniledim durdu kimyasal oldu ve ben bu 6 günü 6 yıl olarak geçirdim o yüzden memorialdeki denememde günümde bile yapmak istemedim günüm yaklaşınca strese girdim bence erken yapma derim

İkinci testten 5 gün sonra yani salı günü tekrar kan verdim 4851 çıktı. Arkadaşın biri ikiz veya ektopik gebelikte de bu kadar fazla artış oluyo diye yorum yaptı kurt düştü içime. İkinci testim 359 du.

Daha önce ektopik gebelik yaşayan var mı? Birde usgde mi fark edildi dış gebelik olduğu yoksa b hcg düşüşüyle mi? Durup dururken dış gebelik korkusu sardı beni
Olumsuz bir durum yoktu sizde degeriniz cok guzel ilerlemisti neden böyle olumsuz düşünüyorsunuz bebeğinizi etkilemeyin lütfen

Haklısınız biraz nankörlükte ediyorum sanırım. Rabbime hamdolsun bugünleri gösterdi. İnşallah usg de de görürüz. Arkadaş öyle bi yorum yapınca kurtlandm hemen
Canim lütfen cevredekilerden etkilenme onlar bu sürece kadar sizin maddi manevi neler yaşadığınızı acilarinizi tedavinizi bu tedavinin sonucunu bilemez bunu konuşmaları için onlara fırsat vermeyin benim çevremdekilere göre tüp bebek yapmak çok sakıncalı bir durum çok kırmamaya çalışıyorum ama bunun kararını siz vermeyin diyorum moralini başkalarının sözleri için bozma hamileliğinin keyfini çıkar bebeğini sev onunla konuş sizi olumsuz düşünmeye mutsuzluga iten kişilerle çok gorusmeyin bütün bebekler çok kıymetli çok değerli biz bu kiymetlilere ulaşmak için çok çabalıyoruz Rabbimin izniyle sağ salim doğunca da moralini bozanlarin sevmesine izin verme canim ❤❤ ultrasonda görürsün Allahın izniyle doktorun aramıştır sonucun hakkında bilgi vermiştir hiç moralini bozma sen nankörlük etmiyorsunda cevrendekilerin sana daha duyarlı yaklaşması gerek diye düşünüyorum

Test gününü bekle canim eğer 9 günden önce yapılacak olsa doktorumuz transferden sonra 9 icinde istediğiniz zaman test yapın derlerdi dimi canim bu aşamaya gelmek için bir sürü zaman geçti 9 gün moralini yüksek tut elinden geleni yap duani et tevekkulunu yap takdir Rabbimin canim ❤❤ mutlu haber için sabret canim

Dediğini yapacağım

Benim transferden sonraki 7.günde 59 , 9.günde 290, 16.günde 7000 çıkmıştı..çok mu yükseldi acaba diye düşünmüştüm benimki sizinkinden çok daha yüksek ama Allah’ın izniyle hiçbir şey olmadı..sizde merak etmeyin

Son düzenleme:

Kardesiminde 15. Günde 8000 çıkmıştı
Ikizdi onun sizinkide mi öyle acaba

Ben o süreçte test günümden ameliyat kararına kadar dış gebelikle ilgili çok şey okudum didik didik ettim konuyu. Çok farklı hikayeler örnekler gördüm ama değerin fazla artmasının dış gebelik şüphesi olusturabileceğine dair hiç bir örnek görmedim. Aynı şey çoğul gebelikler için de geçerli. İlk değeri 15 olup tek yumurta ikizi olanı da gördüm, 300lerde değerle başlayıp fazla fazla katladığı halde tekil olanı da.
Senin durumunda öyle bir ihtimal milyonda bir olabilir anca. Ve dış gebelikte değer 4800lere çıkmışsa şu anda iç kanama geçirmen ve cok ciddi ağrılar çekmen gerekirdi. Yani sende öyle bir ihtimal sıfır. En çok kızdığım şey ağzı olanın konuşması. Karşıdakinde nasıl etki bırakacağını düşünmeden...

Sana da birileri benzer şeyler söylemişti değil mi? Sana da benzer şeyler yazmıştım. Ne kadar çok lüzumsuz insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…