Evet canım bende çok korkmuştum bi ara, senle de konuşmuştuk.bu süreçte aslında çok fazla araştırmamak gerekiyor herkes birşey söylüyor moral bozuluyor maalesefSana da birileri benzer şeyler söylemişti değil mi? Sana da benzer şeyler yazmıştım. Ne kadar çok lüzumsuz insan var.
Normal de çok karşımdakini dikkate almam kendi düşüncelerim daha önemlidir ama onun hem önceden tüp bebek merkezinde çalışmış olması hemde şuanda bu benim için hassas bir konu olduğu için kurt düştü sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim hepinize değerli bilgileriniz için
Ben o süreçte test günümden ameliyat kararına kadar dış gebelikle ilgili çok şey okudum didik didik ettim konuyu. Çok farklı hikayeler örnekler gördüm ama değerin fazla artmasının dış gebelik şüphesi olusturabileceğine dair hiç bir örnek görmedim. Aynı şey çoğul gebelikler için de geçerli. İlk değeri 15 olup tek yumurta ikizi olanı da gördüm, 300lerde değerle başlayıp fazla fazla katladığı halde tekil olanı da.
Senin durumunda öyle bir ihtimal milyonda bir olabilir anca. Ve dış gebelikte değer 4800lere çıkmışsa şu anda iç kanama geçirmen ve cok ciddi ağrılar çekmen gerekirdi. Yani sende öyle bir ihtimal sıfır. En çok kızdığım şey ağzı olanın konuşması. Karşıdakinde nasıl etki bırakacağını düşünmeden...
Çikolata kisti var mı sizde? Endometrioma demiş olmasın?Arkadaşlar transferim yapılırken doktorum tip 2 endometria dedi ne demek bilgisi olan var mı . İnternette bulamıyorum
Evet çikolata kisti varÇikolata kisti var mı sizde? Endometrioma demiş olmasın?
Tip 2 çikolata kisti demiş. Endometrioma çikolata kisti olarak adlandırılıyor.Evet çikolata kisti var
Ben rahim kalınlığıyla ilgili sanmıştım. Teşekkür ederimmEvet çikolata kisti var
Bende her akşam yürüyüşe çıkıyodum zaten dr larda bilgilendiriyo hiç bi dr yat kalkma demiyo sonuçta o embriyo ilk başlarda kan ile beslenip tutuncak yürümezse insan kan dolaşımı olmaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBen sadece avakado ve ananas yiyorum bir dilim o kadar.. bir de bol su. Folic asit, climara path, gilifor ve cinone jel kullanıyorum sabah akşam sıkıp 30dk yürüyüş yapıyorum yürüyüş de çok iyi geliyor. Transferden sonra hastanede 1.30saat yattım gece uyuyamamıştım stresten.hastanede uyumuşum. Çıkınca da otele de yürüyerek gittim 15dk.. çok yatmadım da. Otelin altındaki kafeye indim 1 saat yemek yedim oturdum. Akşam da indim.. odada durunca başım ağrıyor. Kendimi çok yormadan dolaştım kısacası
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum embriyolarını genetik tanıya gönderen var mı? Fiyat olarak ne kadar ve kaçıncı gün gönderiyolar bilgisi olan varda bilgilendirebilir mi lütfen
Canım insanlar elindeki soğuk zincir ilaç olmasa da ve uygun fiyata versen de almaya yanaşmıyorlar. Pazar günü takip e gelen hastalara satabilirsin. Eczane açık olmadığı için insanlar alıyorlar. Kan alma odasındaki hemşirelere numaranı ver bence. Pazar günü elindekilerin hepsini satarsın diye düşünüyorum.Ah ah ilaçlardan feci kazık yedim
Pazar günü başlamak zorunda kaldım tedaviye. Nöbetçiden almak zorunda kaldım. 3 kutu gonal f reçete ettiler tanesini 640₺ den aldım. Salı günü gittim gelişme az ilacı arttırmamız gerekecek dedi doktor. Elimde 1 kutu gonal f kaldı yetmez diye gittim idil den 2 kutu daha aldım eve geldim.(evim hastaneye uzak)
Mesaj geldi birinci ilaç:menapur ikinci ilaç gonal f diye. E elimde 3kutu gonal f var menopur yok. Yakındaki eczaneye getirttim 1 kutuya 1300₺ verdim. Ogün hastaneye de ön ödeme yaptığımızdan kart çekmedi rezil oldum. Bir şekilde para ayarladım napıcam. Sonra aradılar mesaj yanlış gelmiş. Gonal f i kesicez menopurla devam edicez. E ben sizin söylenlerinizle gonal f aldım. Zaten param yok napıcam. Hemşire utandı sıkıldı ama tabii yapacağı bir şey yok. 400₺ den alsam yine koymayacak bir de 640₺ den iyice kazık aldım. Feci sinirlenmiş durumdayım. Soğuk zinciri bozmadım iyi sakladım. Yarın hastane de hemşirelerin başına ekşiyeceğim çözüm bulsunlar.
Banada destek.olurmusunuz kizlar bu ay başlıcam ama hazır degilim gibi 3.denemem olacak
Canım insanlar elindeki soğuk zincir ilaç olmasa da ve uygun fiyata versen de almaya yanaşmıyorlar. Pazar günü takip e gelen hastalara satabilirsin. Eczane açık olmadığı için insanlar alıyorlar. Kan alma odasındaki hemşirelere numaranı ver bence. Pazar günü elindekilerin hepsini satarsın diye düşünüyorum.
Embriyolarınızn kalitesi nasıldı ? Bizimde şu an 4. Günümz 5 embriyo var ama 3ü orta kaliteymiş 2si daha iyi herşey yarn belli olck genetik tanıya gönderip göndermeme konusunda kararsısız halaEmbriyo başına 295 dolar
3 gönderdik 1 i temiz geldi ama negatif sonuç malesef
Embriyolarınızn kalitesi nasıldı ? Bizimde şu an 4. Günümz 5 embriyo var ama 3ü orta kaliteymiş 2si daha iyi herşey yarn belli olck genetik tanıya gönderip göndermeme konusunda kararsısız hala
Yaaaa çokkk üzüldümAh ah ilaçlardan feci kazık yedim
Pazar günü başlamak zorunda kaldım tedaviye. Nöbetçiden almak zorunda kaldım. 3 kutu gonal f reçete ettiler tanesini 640₺ den aldım. Salı günü gittim gelişme az ilacı arttırmamız gerekecek dedi doktor. Elimde 1 kutu gonal f kaldı yetmez diye gittim idil den 2 kutu daha aldım eve geldim.(evim hastaneye uzak)
Mesaj geldi birinci ilaç:menapur ikinci ilaç gonal f diye. E elimde 3kutu gonal f var menopur yok. Yakındaki eczaneye getirttim 1 kutuya 1300₺ verdim. Ogün hastaneye de ön ödeme yaptığımızdan kart çekmedi rezil oldum. Bir şekilde para ayarladım napıcam. Sonra aradılar mesaj yanlış gelmiş. Gonal f i kesicez menopurla devam edicez. E ben sizin söylenlerinizle gonal f aldım. Zaten param yok napıcam. Hemşire utandı sıkıldı ama tabii yapacağı bir şey yok. 400₺ den alsam yine koymayacak bir de 640₺ den iyice kazık aldım. Feci sinirlenmiş durumdayım. Soğuk zinciri bozmadım iyi sakladım. Yarın hastane de hemşirelerin başına ekşiyeceğim çözüm bulsunlar.
PGT göndermeyi doktor mu tavsiye ediyor yoksa kendimiz mi istiyoruz?Embriyo başına 295 dolar
3 gönderdik 1 i temiz geldi ama negatif sonuç malesef
Hastanenin yaşatmış olduğu bir mağduriyet mevcut bunun için tedavinizden düşmeleri gerek diye düşünüyorum.Ah ah ilaçlardan feci kazık yedim
Yaaaa çokkk üzüldüm
Birde geri almıyorlar ne olacak şimdi.
PGT göndermeyi doktor mu tavsiye ediyor yoksa kendimiz mi istiyoruz?
Ayrıca bu PGT işlemi Down sendromlu, kromozom bozukluğu olan tutmama ihtimali yüksek embriyoyu mu tespit ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?