Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hastanenin yaşatmış olduğu bir mağduriyet mevcut bunun için tedavinizden düşmeleri gerek diye düşünüyorum.
Yetkili birisiyle bu durumu konuşmanızı öneririm.

Yarın konuşmayı düşünüyorum kontrol var. Tamamen onlardan kaynaklı. Mesajlarım da kayıtlı tlf vs ler de var. Umarım anlarlar.

Merhaba arkadaşlar cumartesi yücel hıca oluyormu bende tedaviye başlıcaktım adetimin ikinci günü yardımcı olursanız çok sevinirim

Geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, sonu iyi olsun önemli olan o, inşallah bu sefer olacak

Bize hiç aa ab tarzında açıklama yapılmıyo gerçi pek de anlamıyorm o terimleri direk anlıcağımız dilden anlatıyolar sanırım :) ilk tüp bebek denememden bu yana tüp bebekle alakalı videoları yazıları dikkate alıyorum hikayeleri dinliyorum nasip bu işler youtube çok izlenen bi tüp bebek hikayesi vardı mesela 3. Gün embriyosunu transfer etmişler ve tutmuş ve nice hikayeler var bizde ümidimizi hiç bi zaman kaybetmeden elimizden geldiğini yapıcaz rabbime tevekkül edicez beklicez sabır çok önemliymiş bu konularda bunu da yaşayarak anladım ..

Eğer hastane yardımcı olmaz ise size sağlık bakanlığına şikayet ederseniz hastaneye hem cezai işlem uygulanır hemde paranızı takır takır alırsınız.. ki bence hakkınızı arayın bu tür şeyler de biraz sert davranmak işe yarıyo

Söylüyorlardır ama ben de genelde unutuyorum bu sefer nedense aklımda kalmış:))
Kesinlikle bu işlerle iyi terbiye oldum sabır konusunda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Karı koca hiç sert değiliz malesef aman kimseyi üzmeyelim diye diye olan bize oluyor. Yine de şansımı denicem :))

Uzun zaman oldu buralara bakmayalı dün aklıma geldin. Şimdi bakma fırsatı buldum. Ve çok mutlu oldum takvimini görünce. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Muradına ermeyen kalmasın. Çooook sevindim. Canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla gelsin minnoş.

Arkadaslar aranız da kan pıhtılaşma testinde ANA pozitifliği çıkan var mı? Temmuz sonu transfer olacak inşallah doktorum günseli hanım telaslanacak bi durum yok 3,5 ay sonra kontrol bakılacak genelde ilkinde pozitif çıkar dedi bazı sitelerde gebeliğe engel diye okudum embriyo yabancı olarak kabul edermiş vücut bilgisi olan lütfen yardımcı osun

Bir romatoloğa randevu alın. Hashimato gibi otoimmün bir hastalığınız varsa ANA pozitifliğinizi açıklar. Lupus hastalığında da ANA pozitif oluyor. Hekiminiz Lupus a bağlı bir pozitiflik ni yoksa otoimmün hastalığa bağlı bir pozitiflik mi söz konusu diye ek testler isteyecektir.

Kızlar memorial de temmuz adetimle belki başlarım.Tam olarak ne istiyorlar bir de ben amh baktırmadım hiç orda ücreti ne kadar.Eşim gelmeyecek ön görüşmeye onu istiyorlar mı elimde sperm testi var başka bir tüp bebek merkezinde yapılmış.Ön görüşmede ne isterler acaba.

Merhaba Deniz. İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Eşinde gelse iyi olur. Başlamadan muhakkak 1 adet memorial da yapılmış test istiyorlar. Görüşmeye sen de gelebilirsin ama bir sonrakine eşini de isterler diye düşünüyorum.
Amh ücreti 110 liraydı değişti mi bilmiyorum.
İstenen tetkikleri dosyaya yükledim.

Eklentiler

• B76E14F1-BFB7-4F95-BB93-1572C39993EB.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 55
Sağol canım evet düşünüyorum ama ilk görüşmeye gelemeyecek ama başlarken yanımda olur o zaman verse test olur mu acaba.Amh için adetli olmak gerekiyor mu acaba.

Merhaba bu testleri herhangi bir yerde yaptırabilir miyiz yoksa memorial da yaptırmak şart bende ilk görüşme için bir kaç sonra gidip görüşmeyi düşünüyorum. Ilk görüşme için ücrette alınıyormuş doğru mudur

Amh ve sperm testini sadece merkezlerinden istiyorlar. Diğerlerini istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Rahim filmi isterlerse echamarı tercih etmenizi istiyorlar. Ben ilk görüşmede ücret ödemedim. Ödeyenler var ama o ücreti de tedavi ücretinden düşüyorlar. Hayırlı olsun bu Arada. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.

Ben amh devlet hastanesinde yaptırmıştım hem de Memorial’a gitmeden 2 yıl önce..ultrasyonda da sonuç desteklenince kabul ettiler

Inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ben amh devlet hastanesinde yaptırmıştım hem de Memorial’a gitmeden 2 yıl önce..ultrasyonda da sonuç desteklenince kabul ettiler
Amh benim de dış merkezde bakılmıştı. Kabul ettiler, sorun olmadı ama spermiyogramın kesinlikle kendi merkezlerinde yapılması gerektiğini söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…