Hastanenin yaşatmış olduğu bir mağduriyet mevcut bunun için tedavinizden düşmeleri gerek diye düşünüyorum.
Yetkili birisiyle bu durumu konuşmanızı öneririm.
Geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, sonu iyi olsun önemli olan o, inşallah bu sefer olacakAh ah ilaçlardan feci kazık yedim
Pazar günü başlamak zorunda kaldım tedaviye. Nöbetçiden almak zorunda kaldım. 3 kutu gonal f reçete ettiler tanesini 640₺ den aldım. Salı günü gittim gelişme az ilacı arttırmamız gerekecek dedi doktor. Elimde 1 kutu gonal f kaldı yetmez diye gittim idil den 2 kutu daha aldım eve geldim.(evim hastaneye uzak)
Mesaj geldi birinci ilaç:menapur ikinci ilaç gonal f diye. E elimde 3kutu gonal f var menopur yok. Yakındaki eczaneye getirttim 1 kutuya 1300₺ verdim. Ogün hastaneye de ön ödeme yaptığımızdan kart çekmedi rezil oldum. Bir şekilde para ayarladım napıcam. Sonra aradılar mesaj yanlış gelmiş. Gonal f i kesicez menopurla devam edicez. E ben sizin söylenlerinizle gonal f aldım. Zaten param yok napıcam. Hemşire utandı sıkıldı ama tabii yapacağı bir şey yok. 400₺ den alsam yine koymayacak bir de 640₺ den iyice kazık aldım. Feci sinirlenmiş durumdayım. Soğuk zinciri bozmadım iyi sakladım. Yarın hastane de hemşirelerin başına ekşiyeceğim çözüm bulsunlar.
Haftasonu ya da haftaici izin günleri farklilasiyor. En doğru bilgiyi hastaneden alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar cumartesi yücel hıca oluyormu bende tedaviye başlıcaktım adetimin ikinci günü yardımcı olursanız çok sevinirim
Bize hiç aa ab tarzında açıklama yapılmıyo gerçi pek de anlamıyorm o terimleri direk anlıcağımız dilden anlatıyolar sanırım :) ilk tüp bebek denememden bu yana tüp bebekle alakalı videoları yazıları dikkate alıyorum hikayeleri dinliyorum nasip bu işler youtube çok izlenen bi tüp bebek hikayesi vardı mesela 3. Gün embriyosunu transfer etmişler ve tutmuş ve nice hikayeler var bizde ümidimizi hiç bi zaman kaybetmeden elimizden geldiğini yapıcaz rabbime tevekkül edicez beklicez sabır çok önemliymiş bu konularda bunu da yaşayarak anladım ..Bize ne öneriyorlarsa onu yapıyoruz tabii son karar sizin diyorlar
2 tanesi 5.gün 5aa ydı sanırım. 1tanesi 6.gün gitti 5ba ydı. 6.gün giden temiz geldi. Diğerinin birinde %75 mozaik bozukluğu birinde de kromozom bozukluğu vardı.
Eğer hastane yardımcı olmaz ise size sağlık bakanlığına şikayet ederseniz hastaneye hem cezai işlem uygulanır hemde paranızı takır takır alırsınız.. ki bence hakkınızı arayın bu tür şeyler de biraz sert davranmak işe yarıyoAh ah ilaçlardan feci kazık yedim
Pazar günü başlamak zorunda kaldım tedaviye. Nöbetçiden almak zorunda kaldım. 3 kutu gonal f reçete ettiler tanesini 640₺ den aldım. Salı günü gittim gelişme az ilacı arttırmamız gerekecek dedi doktor. Elimde 1 kutu gonal f kaldı yetmez diye gittim idil den 2 kutu daha aldım eve geldim.(evim hastaneye uzak)
Mesaj geldi birinci ilaç:menapur ikinci ilaç gonal f diye. E elimde 3kutu gonal f var menopur yok. Yakındaki eczaneye getirttim 1 kutuya 1300₺ verdim. Ogün hastaneye de ön ödeme yaptığımızdan kart çekmedi rezil oldum. Bir şekilde para ayarladım napıcam. Sonra aradılar mesaj yanlış gelmiş. Gonal f i kesicez menopurla devam edicez. E ben sizin söylenlerinizle gonal f aldım. Zaten param yok napıcam. Hemşire utandı sıkıldı ama tabii yapacağı bir şey yok. 400₺ den alsam yine koymayacak bir de 640₺ den iyice kazık aldım. Feci sinirlenmiş durumdayım. Soğuk zinciri bozmadım iyi sakladım. Yarın hastane de hemşirelerin başına ekşiyeceğim çözüm bulsunlar.
Geçmiş olsun gerçekten şansızlık olmuş, sonu iyi olsun önemli olan o, inşallah bu sefer olacak
Bize hiç aa ab tarzında açıklama yapılmıyo gerçi pek de anlamıyorm o terimleri direk anlıcağımız dilden anlatıyolar sanırım :) ilk tüp bebek denememden bu yana tüp bebekle alakalı videoları yazıları dikkate alıyorum hikayeleri dinliyorum nasip bu işler youtube çok izlenen bi tüp bebek hikayesi vardı mesela 3. Gün embriyosunu transfer etmişler ve tutmuş ve nice hikayeler var bizde ümidimizi hiç bi zaman kaybetmeden elimizden geldiğini yapıcaz rabbime tevekkül edicez beklicez sabır çok önemliymiş bu konularda bunu da yaşayarak anladım ..
Eğer hastane yardımcı olmaz ise size sağlık bakanlığına şikayet ederseniz hastaneye hem cezai işlem uygulanır hemde paranızı takır takır alırsınız.. ki bence hakkınızı arayın bu tür şeyler de biraz sert davranmak işe yarıyo
Uzun zaman oldu buralara bakmayalı dün aklıma geldin. Şimdi bakma fırsatı buldum. Ve çok mutlu oldum takvimini görünce. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Muradına ermeyen kalmasın. Çooook sevindim. Canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla gelsin minnoş.
Ben o süreçte test günümden ameliyat kararına kadar dış gebelikle ilgili çok şey okudum didik didik ettim konuyu. Çok farklı hikayeler örnekler gördüm ama değerin fazla artmasının dış gebelik şüphesi olusturabileceğine dair hiç bir örnek görmedim. Aynı şey çoğul gebelikler için de geçerli. İlk değeri 15 olup tek yumurta ikizi olanı da gördüm, 300lerde değerle başlayıp fazla fazla katladığı halde tekil olanı da.
Senin durumunda öyle bir ihtimal milyonda bir olabilir anca. Ve dış gebelikte değer 4800lere çıkmışsa şu anda iç kanama geçirmen ve cok ciddi ağrılar çekmen gerekirdi. Yani sende öyle bir ihtimal sıfır. En çok kızdığım şey ağzı olanın konuşması. Karşıdakinde nasıl etki bırakacağını düşünmeden...
Bir romatoloğa randevu alın. Hashimato gibi otoimmün bir hastalığınız varsa ANA pozitifliğinizi açıklar. Lupus hastalığında da ANA pozitif oluyor. Hekiminiz Lupus a bağlı bir pozitiflik ni yoksa otoimmün hastalığa bağlı bir pozitiflik mi söz konusu diye ek testler isteyecektir.Arkadaslar aranız da kan pıhtılaşma testinde ANA pozitifliği çıkan var mı? Temmuz sonu transfer olacak inşallah doktorum günseli hanım telaslanacak bi durum yok 3,5 ay sonra kontrol bakılacak genelde ilkinde pozitif çıkar dedi bazı sitelerde gebeliğe engel diye okudum embriyo yabancı olarak kabul edermiş vücutbilgisi olan lütfen yardımcı osun
Merhaba Deniz. İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Eşinde gelse iyi olur. Başlamadan muhakkak 1 adet memorial da yapılmış test istiyorlar. Görüşmeye sen de gelebilirsin ama bir sonrakine eşini de isterler diye düşünüyorum.Kızlar memorial de temmuz adetimle belki başlarım.Tam olarak ne istiyorlar bir de ben amh baktırmadım hiç orda ücreti ne kadar.Eşim gelmeyecek ön görüşmeye onu istiyorlar mı elimde sperm testi var başka bir tüp bebek merkezinde yapılmış.Ön görüşmede ne isterler acaba.
Sağol canım evet düşünüyorum ama ilk görüşmeye gelemeyecek ama başlarken yanımda olur o zaman verse test olur mu acaba.Amh için adetli olmak gerekiyor mu acaba.Merhaba Deniz. İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Eşinde gelse iyi olur. Başlamadan muhakkak 1 adet memorial da yapılmış test istiyorlar. Görüşmeye sen de gelebilirsin ama bir sonrakine eşini de isterler diye düşünüyorum.
Amh ücreti 110 liraydı değişti mi bilmiyorum.
İstenen tetkikleri dosyaya yükledim.
Merhaba Deniz. İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın. Eşinde gelse iyi olur. Başlamadan muhakkak 1 adet memorial da yapılmış test istiyorlar. Görüşmeye sen de gelebilirsin ama bir sonrakine eşini de isterler diye düşünüyorum.
Amh ücreti 110 liraydı değişti mi bilmiyorum.
İstenen tetkikleri dosyaya yükledim.
Amh ve sperm testini sadece merkezlerinden istiyorlar. Diğerlerini istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Rahim filmi isterlerse echamarı tercih etmenizi istiyorlar. Ben ilk görüşmede ücret ödemedim. Ödeyenler var ama o ücreti de tedavi ücretinden düşüyorlar. Hayırlı olsun bu Arada. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.Merhaba bu testleri herhangi bir yerde yaptırabilir miyiz yoksa memorial da yaptırmak şart bende ilk görüşme için bir kaç sonra gidip görüşmeyi düşünüyorum. Ilk görüşme için ücrette alınıyormuş doğru mudur
Ben amh devlet hastanesinde yaptırmıştım hem de Memorial’a gitmeden 2 yıl önce..ultrasyonda da sonuç desteklenince kabul ettilerAmh ve sperm testini sadece merkezlerinden istiyorlar. Diğerlerini istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Rahim filmi isterlerse echamarı tercih etmenizi istiyorlar. Ben ilk görüşmede ücret ödemedim. Ödeyenler var ama o ücreti de tedavi ücretinden düşüyorlar. Hayırlı olsun bu Arada. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.
Amh ve sperm testini sadece merkezlerinden istiyorlar. Diğerlerini istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Rahim filmi isterlerse echamarı tercih etmenizi istiyorlar. Ben ilk görüşmede ücret ödemedim. Ödeyenler var ama o ücreti de tedavi ücretinden düşüyorlar. Hayırlı olsun bu Arada. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.
Amh benim de dış merkezde bakılmıştı. Kabul ettiler, sorun olmadı ama spermiyogramın kesinlikle kendi merkezlerinde yapılması gerektiğini söylemişlerdi.Ben amh devlet hastanesinde yaptırmıştım hem de Memorial’a gitmeden 2 yıl önce..ultrasyonda da sonuç desteklenince kabul ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?