- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Amh benim de dış merkezde bakılmıştı. Kabul ettiler, sorun olmadı ama spermiyogramın kesinlikle kendi merkezlerinde yapılması gerektiğini söylemişlerdi.
Bende de pozitif çıktı ama normal insanlarda da pozitif çılabilirmiş sıkıntı olmaz dedilerArkadaslar aranız da kan pıhtılaşma testinde ANA pozitifliği çıkan var mı? Temmuz sonu transfer olacak inşallah doktorum günseli hanım telaslanacak bi durum yok 3,5 ay sonra kontrol bakılacak genelde ilkinde pozitif çıkar dedi bazı sitelerde gebeliğe engel diye okudum embriyo yabancı olarak kabul edermiş vücutbilgisi olan lütfen yardımcı osun
Bende de pozitif çıkmıştı 1 yıl sonra başka yerde yaptırdım birşey çıkmadı ama o dönem ngs li embriyo tutmadı o yüzden belki bir romotoloğa giderim bende haşimoto var o sebeple pozitif çıktı belkiArkadaslar aranız da kan pıhtılaşma testinde ANA pozitifliği çıkan var mı? Temmuz sonu transfer olacak inşallah doktorum günseli hanım telaslanacak bi durum yok 3,5 ay sonra kontrol bakılacak genelde ilkinde pozitif çıkar dedi bazı sitelerde gebeliğe engel diye okudum embriyo yabancı olarak kabul edermiş vücutbilgisi olan lütfen yardımcı osun
Tesekkur ederim. Bende transfer olmadan bi romatolojiye gideyim o halde tek başına bi anlam ifade etmiyorsa araştırılsın. Peki ana pozitifligine rağmen transfer ediyorlar mi size bilgi verdiler mi bu konu ile ilgiliB
Bende de pozitif çıkmıştı 1 yıl sonra başka yerde yaptırdım birşey çıkmadı ama o dönem ngs li embriyo tutmadı o yüzden belki bir romotoloğa giderim bende haşimoto var o sebeple pozitif çıktı belki
Tesekkur ederim. Peki size transfer edildi mi ANA pozitif ikenBende de pozitif çıktı ama normal insanlarda da pozitif çılabilirmiş sıkıntı olmaz dediler
Bana transfer edildi. Pozitifliğinde bir derecesi var çünkü bana normal dediler sıkıntı yaratmaz dedi hastanedeki doktorlar hatta bi kaçına sormuştum özellikle msj atıp. Siz de sorun mutlakaTesekkur ederim. Bende transfer olmadan bi romatolojiye gideyim o halde tek başına bi anlam ifade etmiyorsa araştırılsın. Peki ana pozitifligine rağmen transfer ediyorlar mi size bilgi verdiler mi bu konu ile ilgili
Teşekkür ederim şimdi mail attım aramaz ise yarın hastaneye gidip yüz yüze konuşacağım çok sağolun yardımcı oldunuz. Inşallah pozitif sonuçlar alırız sizin 27 haziran test gününüz sanırım Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar göstersin dualarım hepinizleBana transfer edildi. Pozitifliğinde bir derecesi var çünkü bana normal dediler sıkıntı yaratmaz dedi hastanedeki doktorlar hatta bi kaçına sormuştum özellikle msj atıp. Siz de sorun mutlaka
Teşekkür ederimm aminTeşekkür ederim şimdi mail attım aramaz ise yarın hastaneye gidip yüz yüze konuşacağım çok sağolun yardımcı oldunuz. Inşallah pozitif sonuçlar alırız sizin 27 haziran test gününüz sanırım Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar göstersin dualarım hepinizle
Kamu hastanesinde yaptırmıştım.Amh pahalı bi test diye biliyorum dışarıda ne kadara yapiyorlar
PGT göndermeyi doktor mu tavsiye ediyor yoksa kendimiz
Bana birşey dememişlerdi çok önemsemedilerTesekkur ederim. Bende transfer olmadan bi romatolojiye gideyim o halde tek başına bi anlam ifade etmiyorsa araştırılsın. Peki ana pozitifligine rağmen transfer ediyorlar mi size bilgi verdiler mi bu konu ile ilgili
Amh için adet sonrası herhangibir gün de yaptırabilirsin. Birde amh perşembe ve salı günleri yapıyorlar. Bende yemmuz ayında görüşmeye geleceğim. Randevu alınca saklıkentin gönderdiği gibi mesaj geliyor yapman gerekenler. Benim sadece rahim filmim yok onuda burada yapamıyorlarmış. Oraya geldiğimde yaptıracağım.Sağol canım evet düşünüyorum ama ilk görüşmeye gelemeyecek ama başlarken yanımda olur o zaman verse test olur mu acaba.Amh için adetli olmak gerekiyor mu acaba.
Onu geldiğin de dr sorarsın olur mu? Kişiye göre tedavi planı yaptıkları için biz ne desek yanıltmış olabiliriz. Mesela ben hemen başlayacağım diye girmiştim. 2 ay sonra anca başlayabildim. O arada da her şeyi yaptırdım.Sağol canım evet düşünüyorum ama ilk görüşmeye gelemeyecek ama başlarken yanımda olur o zaman verse test olur mu acaba.Amh için adetli olmak gerekiyor mu acaba.
Çok geçmiş olsun direk kimseyle muhattap olmadan zehra hanım ile görüşmenizi tavsiye ederim yaşadığınız durumu ve maddi olarak ne kadar zor durumda kaldığınızı net bi şekilde anltırsanız bi çözüm yolu sunacaktır size.Yarın konuşmayı düşünüyorum kontrol var. Tamamen onlardan kaynaklı. Mesajlarım da kayıtlı tlf vs ler de var. Umarım anlarlar.
Ne yaptınız halledebildiniz mi??Yarın konuşmayı düşünüyorum kontrol var. Tamamen onlardan kaynaklı. Mesajlarım da kayıtlı tlf vs ler de var. Umarım anlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?