Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana amh testini merkezlerinden istediklerini söylemişlerdi bende orada yaptırdım. Belki de daha önce baktırmadığım için kendi merkezlerinde istediler bilmiyorum. Test ücreti de pahalı gelmedi ve orada yaptırdım. Hatta kan pıhtılaşması testlerinden 2 faktör testini de memorial da yaptırdım.

Bende de pozitif çıktı ama normal insanlarda da pozitif çılabilirmiş sıkıntı olmaz dediler

B Bende de pozitif çıkmıştı 1 yıl sonra başka yerde yaptırdım birşey çıkmadı ama o dönem ngs li embriyo tutmadı o yüzden belki bir romotoloğa giderim bende haşimoto var o sebeple pozitif çıktı belki

Tesekkur ederim. Bende transfer olmadan bi romatolojiye gideyim o halde tek başına bi anlam ifade etmiyorsa araştırılsın. Peki ana pozitifligine rağmen transfer ediyorlar mi size bilgi verdiler mi bu konu ile ilgili

Tesekkur ederim. Bende transfer olmadan bi romatolojiye gideyim o halde tek başına bi anlam ifade etmiyorsa araştırılsın. Peki ana pozitifligine rağmen transfer ediyorlar mi size bilgi verdiler mi bu konu ile ilgili
Bana transfer edildi. Pozitifliğinde bir derecesi var çünkü bana normal dediler sıkıntı yaratmaz dedi hastanedeki doktorlar hatta bi kaçına sormuştum özellikle msj atıp. Siz de sorun mutlaka

Bana transfer edildi. Pozitifliğinde bir derecesi var çünkü bana normal dediler sıkıntı yaratmaz dedi hastanedeki doktorlar hatta bi kaçına sormuştum özellikle msj atıp. Siz de sorun mutlaka
Teşekkür ederim şimdi mail attım aramaz ise yarın hastaneye gidip yüz yüze konuşacağım çok sağolun yardımcı oldunuz. Inşallah pozitif sonuçlar alırız sizin 27 haziran test gününüz sanırım Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar göstersin dualarım hepinizle

Teşekkür ederimm amin mail atın hemşirelere de atın olmadı doktorlara da msj atın . Dönüyorlar mutlaka kolay gelsin hakkımızda hayırlısı

Bana birşey dememişlerdi çok önemsemediler

Sağol canım evet düşünüyorum ama ilk görüşmeye gelemeyecek ama başlarken yanımda olur o zaman verse test olur mu acaba.Amh için adetli olmak gerekiyor mu acaba.
Amh için adet sonrası herhangibir gün de yaptırabilirsin. Birde amh perşembe ve salı günleri yapıyorlar. Bende yemmuz ayında görüşmeye geleceğim. Randevu alınca saklıkentin gönderdiği gibi mesaj geliyor yapman gerekenler. Benim sadece rahim filmim yok onuda burada yapamıyorlarmış. Oraya geldiğimde yaptıracağım.

Sağol canım evet düşünüyorum ama ilk görüşmeye gelemeyecek ama başlarken yanımda olur o zaman verse test olur mu acaba.Amh için adetli olmak gerekiyor mu acaba.
Onu geldiğin de dr sorarsın olur mu? Kişiye göre tedavi planı yaptıkları için biz ne desek yanıltmış olabiliriz. Mesela ben hemen başlayacağım diye girmiştim. 2 ay sonra anca başlayabildim. O arada da her şeyi yaptırdım.
Amh için adetli olmak gerekmiyor her zaman bakabiliyorlar. Ben bir yerde adetten hemen sonra daha iyi sonuç veriyor diye okumuştum adet ortasına kadar yaptırmak daha mantıklıymış . Bende adet bitiminden sonra baktırmıştım ama fark etmiyor diyorlar.
Gerçekten görüşmeye gelmene bile çok sevindim.

Yarın konuşmayı düşünüyorum kontrol var. Tamamen onlardan kaynaklı. Mesajlarım da kayıtlı tlf vs ler de var. Umarım anlarlar.
Çok geçmiş olsun direk kimseyle muhattap olmadan zehra hanım ile görüşmenizi tavsiye ederim yaşadığınız durumu ve maddi olarak ne kadar zor durumda kaldığınızı net bi şekilde anltırsanız bi çözüm yolu sunacaktır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…