Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugun testinizi yaptırın yüksek sonuç çıkar umarım ve 2 gün sonra test tekrarı istenecek biliyorsunuz kesin hamileyim o zaman diyebiliyorsunuz zaten bir bebeğiniz varmış tecrübelisiniz

Arkadaşlar merhaba. Yazacağım şey size saçma gelebilir ama benim kafam allak bullak transfer süreciyle alakalı bu ay ki regl ile transfer hazırlıklarına başlayacağız 1 ya da 2 gün sonra başlayacak. Ama psikolojik olarak bu ay ben hiç hazır değilim. O kadar yoğun 1 ay geçirdim ki bi ayaklarımı uzatip oh diyemedim. Bencillik mi yapıyorum, korkuyor muyum bilmiyorum 1 ay erteleme istesem nasıl karşılarlar ya da yersiz bi korku mu bu konuda bilgisi tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Değerli, mantıklı yorumlarınıza ihtiyacım var! Jalapenoo

Arkadaşlar bi sorum olacak. Ben 18haziranda transfer oldum eğer tutmazsa hemen diğer adetle yeni transfer için hazırlığa başlayabiliyor muyum

İnşallah canım daha eşimle konuşmadım ama zaten tatile çıkacaktık dönüşte İstanbul’a geliriz orda yaptırırım diye düşünüyorum Seni neden beklettiler inşallah beni bekletmezler .

Ben bunu sormuştum doktoruma ‘Tatilde(Temmuz- Ağustos) çok yoğun olacağım eylüle ertelesek problem olur mu’ demiştim . Doktorum da ‘En erken 2. adetle transfer hazırlığına başlıyoruz ama tabi ki siz ne zaman hazır hissederseniz o zaman başlayabilirsiniz birkaç ay erteleyebilirsiniz’ dedi.

Ben ne zaman hazır hissedersen o zaman başla derim

Çok sağ olun cevabınız beni çok mutlu etti

cok olmus yazali fakat bu fiyatlar Raporlu fiyatimi ??

İnşallah canım daha eşimle konuşmadım ama zaten tatile çıkacaktık dönüşte İstanbul’a geliriz orda yaptırırım diye düşünüyorum Seni neden beklettiler inşallah beni bekletmezler .
İnşallah bekletmezler seni. İlk tedavin değil ellerine somut belgeler vereceksin. Benim ilk tedavim olduğu için testler yaptırmam gerekti tedavi esnasında yaptıramayacağım için gecikti. Her şey vaktine esirmiş. Gönlünü ferah tut. Diğer merkezlerin yaptıklarını olumsuzlukları at kafandan. İnşallah bu kez farklı olacak.

İnşallah canım bakalım eşiminde onayı lazım artık sıkıldı adam tatilden sonra çok istemiyordu tatilde alkol aldığı için bana karışamazsın diyor o konu biraz sıkıntı ama karışmayacağım alkol sanırım çok etkilemiyormuş sigara kadar bakalım hayırlısı.Karışınca da stres yapıyor kavga ediyoruz.Of çok sıkıldım artık.Bir olsa da bitse.

Bende sendenim adamı zor ikna ettim herşeyde strese giriyor stres olmadan görüşmeyi bir yapsak oh be diyeceğim. Ama bemim ki çok sigara içiyor sıkıntınız o.. bende ona laf edemiyorum adam stres oluyor

Herkeste aynı problem var. Eşim alkol almaz ama sigara içiyor zar zor 3/4 taneye indirttim. Eğer ki her gün içmiyorsa Tatile özelse etkilemeyebilir fakat sık kullanım etkiliyor maalesef.

cok olmus yazali fakat bu fiyatlar Raporlu fiyatimi ??
O fiyatlar yazdığım eczanenin o zaman için verdiği indirimli fiyatlardı. Raporlu değil. Şu an sanırım ciddi bir artış olmuş. İnternetten telefonlarını bulup arayıp sorabilirsiniz iki eczaneye de. Bazen birini uygun verirken diğerine fazla fiyat soyleyebiliyorlar.

cok aci ama dogru öyle yapiyorlar, ben gitmeden arayip fiyat sorayim en iyisi.. keske bende ucuza bulsam

Arkadaş da yazmış illa bu ay başlamak zorunda değilsin. En erken 2. Adetle yapilabiliyor üst sınır yok. Histereskopi yaptırmıştın sanırım çizik atıldı ise onun etkisi için ne kadar erken o kadar iyi. Bir de pıhtılaşma testi vermiştin sanırım onun sonucunu bekleyecektin transfer için. Yani sen karar vereceksin. Hazır hissetmiyorsan zorlama.

Çok teşekkür ederim. Hatırlanmak ve güzel dileklerin muhatabı olmak mutluluk verici.
Sen nasılsın? Ufaklık nasıl?

Arkadaşlar merhaba sorum geride kalmış cvp gelmemiş tekrar soraym transfer ortalama adetten ne kadar snra yapılıyo ??

Benim 20.günde yapıldı. Ortalama 20.gün oluyor. Kişiye göre değişebilir tabi
kac gün önceden progesteron kullandiniz ?

Benimde adetimin 18ci günü 5ci gün embryo transfer edildi, adetimin 13ü gün rahime bakildi ve kan alindi ona göre 13cü gün progesteron a basladim ve 5 gün sonra Transfer oldu

Cevabınız için teşekkür ederim. Pıhtılaşma testi kesinlikle 3 ay sonra çıkacakmış maalesef memorialdaki doktor önleyici tedavi başlatıp sonuçları beklemeye gerek yok demişti. Çizik içinde evet 3 ay içinde yaptırmak gerekiyormuş ama bana sorarsanız çizik ,vitamin şunun suyu bunun çöpü embriyo kalitesi hepsi hikaye geliyor nasipse oluyor yoksa nasipte ne yapsak kâr değil. En azından insiyatifimde olduğu bilmek rahatlattı beni. Bebek videoları izliyorum sabahtan beri galiba kendimi motive etmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…