Eğer naturel olacaksa bu sizin afet döngünüze bağlı. Bir sonraki adet tarihi test günü oluyor. Benim ilaçlı transferlerim 21. 20. 20. günlerde naturel transferim 19.günde yapıldı. İlaçlıda da 20.gün civarı yapıyorlar genelde. Mesela 30 günde adet oluyorsanız 14 gün önce yani 16.gün yumurtluyorsunuz demektir. 5.gün embriyosunu bundan 5 gün sonra 21.gün transfer ederler +9 ekleyince 30.gün adet gunu test gününe denk gelir.Arkadaşlar merhaba sorum geride kalmış cvp gelmemiş tekrar soraym transfer ortalama adetten ne kadar snra yapılıyo ??
Evet senin insiyatifinle. Hatırlarsan bunu konuşmuştuk. Hemen transfer olmak istersen de tedbir amaçlı iğne kullanabilirsin diye ki doktor da aynı şeyi teklif etmiş. Hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda olsun tranaferin de inşallah.Cevabınız için teşekkür ederim. Pıhtılaşma testi kesinlikle 3 ay sonra çıkacakmış maalesef memorialdaki doktor önleyici tedavi başlatıp sonuçları beklemeye gerek yok demişti. Çizik içinde evet 3 ay içinde yaptırmak gerekiyormuş ama bana sorarsanız çizik ,vitamin şunun suyu bunun çöpü embriyo kalitesi hepsi hikaye geliyor nasipse oluyor yoksa nasipte ne yapsak kâr değil. En azından insiyatifimde olduğu bilmek rahatlattı beni. Bebek videoları izliyorum sabahtan beri galiba kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Evet evet hatırlıyorum ama benim transfer erteleme isteği tamamen manevi bakalım hayırlısı neyse o olsun. 2 güne belli olacak zaten. Eger karar verirsem kesin kafama takılan bi şeyler olur buraya yazarımEvet senin insiyatifinle. Hatırlarsan bunu konuşmuştuk. Hemen transfer olmak istersen de tedbir amaçlı iğne kullanabilirsin diye ki doktor da aynı şeyi teklif etmiş. Hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda olsun tranaferin de inşallah.
2 ya da 3 ay ara veriliyor diye biliyorum ben.Peki bu ayki transferim tutmazsa hemen diğer ay tekrar transfer olabiliyor muyum
Bende iyiyim ufaklıkta hızla büyüyor. Yürüme telaşında. Çok şükür her şey yolunda. 9 ay 14 günlük oldu. İnsan birlikte aynı yolda olduklarını unutmuyor. Çünkü bu mutluluktan kimse eksik kalsın istemiyor. Ve sen her zaman hepimize çok yardımcı oldun. Rabbim kolaylıkla doğurmayı sağlıkla kucaklamayı depresyonsuz luhusaluk yaşamayı nasip etsin. İnşaşlah sağlıkla doğduğu haberinide okuruz. Dikkat et kendine.Çok teşekkür ederim. Hatırlanmak ve güzel dileklerin muhatabı olmak mutluluk verici.
Sen nasılsın? Ufaklık nasıl?
Naturelde negatiften sonra hemen diğer ay tekrar transfer yaptıran bir arkadaş olmuştu burda uygun görmüşlerdi durumunu. Ama senin durum biraz karışık olsa da ilaç kullandın 1 ay ara versen iyi olur diye düşünüyorum. Ben de ilk transferden sonra 2. adetle transfer hazırlığına başlamıştım ilaçlı idi ikisi de. İlaçlı olunca ara verdiriyorlar.Peki bu ayki transferim tutmazsa hemen diğer ay tekrar transfer olabiliyor muyum
Anladım canım teşekkür ederim..Naturelde negatiften sonra hemen diğer ay tekrar transfer yaptıran bir arkadaş olmuştu burda uygun görmüşlerdi durumunu. Ama senin durum biraz karışık olsa da ilaç kullandın 1 ay ara versen iyi olur diye düşünüyorum. Ben de ilk transferden sonra 2. adetle transfer hazırlığına başlamıştım ilaçlı idi ikisi de. İlaçlı olunca ara verdiriyorlar.
Maşallah en tatlı zamanları. Yürüyüp keşifler peşinde yerinde durmaz hale gelince daha çok yoruyorlar sanırım anneleri. Ama yine de her anları her günleri ayrı güzel. Tadını çıkarmak lazım.Bende iyiyim ufaklıkta hızla büyüyor. Yürüme telaşında. Çok şükür her şey yolunda. 9 ay 14 günlük oldu. İnsan birlikte aynı yolda olduklarını unutmuyor. Çünkü bu mutluluktan kimse eksik kalsın istemiyor. Ve sen her zaman hepimize çok yardımcı oldun. Rabbim kolaylıkla doğurmayı sağlıkla kucaklamayı depresyonsuz luhusaluk yaşamayı nasip etsin. İnşaşlah sağlıkla doğduğu haberinide okuruz. Dikkat et kendine.
Transfer ılduktan sonraki günler hep alt karın bölgem kasıklarım ağrıyordu eğilip kalkarken sağa sola dönerken... ama bugün crinone jelin yan etkilerini okudumyan etkilerinde de bunlar yazıyor.. o yüzden umudum yok bu transferden o kadar da sevinmiştim 5 gündürAnladım canım teşekkür ederim..
Bugün 235 çıktı. Pazartesi tekrarlayacağım evet. Sanırım hamileyim. Çok karışık duygular içindeyim. Bu bebeği kızım için istedim.Gerçekten korkuyorum. Hayırla sonuçlanır inşallah. İnsan ilk gebeliğindeki gibi heyecanlı olmuyor. İnşallah rabbim sizlere de nasip eder.Bugun testinizi yaptırın yüksek sonuç çıkar umarım ve 2 gün sonra test tekrarı istenecek biliyorsunuzkesin hamileyim o zaman diyebiliyorsunuz zaten bir bebeğiniz varmış tecrübelisiniz
Maşallah çok güzel inşallah kat kat artar değeriniz benimde ilk değerim 235 sonraki 632 çıkmıştı çok şükürBugün 235 çıktı. Pazartesi tekrarlayacağım evet. Sanırım hamileyim. Çok karışık duygular içindeyim. Bu bebeği kızım için istedim.Gerçekten korkuyorum. Hayırla sonuçlanır inşallah. İnsan ilk gebeliğindeki gibi heyecanlı olmuyor. İnşallah rabbim sizlere de nasip eder.
İnşallah.hamilelik haberlerini alan arkadaşları 2020 Mart anneleri grubuna bekliyorum. 2017 yılında benim için çok faydalı olmuştu. İnşallah buradan çok arkadaş gelsinMaşallah çok güzel inşallah kat kat artar değeriniz benimde ilk değerim 235 sonraki 632 çıkmıştı çok şükür
Merhaba arkadaşlar cumartesi yücel hıca oluyormu bende tedaviye başlıcaktım adetimini günü yardımcı olursanız çok
Ne yaptınız halledebildiniz mi??
cok olmus yazali fakat bu fiyatlar Raporlu fiyatimi ??
Çok tatlısın. :) maduriyet bu kadar güzel anlatılır.Hastane yakınındaki eczaneden indirimli gonal f 400₺ cetrotide 140₺ aldım geçen hafta. Orası pazar kapalı olduğu için mecbur nöbetçi bulup gonal f almam gerekti ve 638₺ ödedim 1 kutuya.(3 kutu almak zorundaydım baya kazık oldu)
Sonra ilacımı değiştirdiler 1300₺ ye menopur 1200 aldım. 2 kutu bitti bile gonal f ler elimde patladı.
Fiyat sordunuz ama ben kendi derdimi anlattım çok fena çarptı ilaçlar bu sefer ondan herkese söyleyesim var
Cevabiniz icin tesekürler, gercekten birkac eczaneye sormadan almamak gerekiyormus onu anladim, herkes cesitli fiyat veriyor malesef.. sizde insallah bu seferki tedavinizle kavusursunuz evladinizaHastane yakınındaki eczaneden indirimli gonal f 400₺ cetrotide 140₺ aldım geçen hafta. Orası pazar kapalı olduğu için mecbur nöbetçi bulup gonal f almam gerekti ve 638₺ ödedim 1 kutuya.(3 kutu almak zorundaydım baya kazık oldu)
Sonra ilacımı değiştirdiler 1300₺ ye menopur 1200 aldım. 2 kutu bitti bile gonal f ler elimde patladı.
Fiyat sordunuz ama ben kendi derdimi anlattım çok fena çarptı ilaçlar bu sefer ondan herkese söyleyesim var
Elimdeki ilaclarim bittiğinde, oturduğum ilçedeki birkaç eczaneye ben bu ilaçları şu fiyata alabiliyorum siz de verirseniz sizden alacağım demiştim. Ve biri kabul etmişti,her türlü kar ediliyor yani..Cevabiniz icin tesekürler, gercekten birkac eczaneye sormadan almamak gerekiyormus onu anladim, herkes cesitli fiyat veriyor malesef.. sizde insallah bu seferki tedavinizle kavusursunuz evladiniza
Çok tatlısın. :) maduriyet bu kadar güzel anlatılır.bende de bir tane Gonal f var. İnşallah lazım olmaz ama saklıyorum. İnsan hamile kalmadan kalabileceğine inanmıyorum sanırım.
Elimdeki ilaclarim bittiğinde, oturduğum ilçedeki birkaç eczaneye ben bu ilaçları şu fiyata alabiliyorum siz de verirseniz sizden alacağım demiştim. Ve biri kabul etmişti,her türlü kar ediliyor yani..
Nöbetçi durumlarında bunu yapamazsınız ama normal bir gün ise okmeydanina kadar gitmek yerine ihtiyaç durumunda benim yaptığımı deneyin, aklınızda bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?