Kendini bisey sanan o Varliklardan nefret ediyorum, birgün herkesin birisine işi düsebilir, Allah yardimcimiz olsunBenim bulunduğum yerdekiler burnundan kıl aldırmıyor( ilaç değişince getirmem gerekti kaç tanesini aradım birine zor getirttim çok acayip insanlar.
bende tedaviye baslamadan 1 ay önce almak istiyorum, kismet insallah bulabilirim, kayseri yakin bize orda bi eczane tavsiye eeildi ona soracagim biElimdeki ilaclarim bittiğinde, oturduğum ilçedeki birkaç eczaneye ben bu ilaçları şu fiyata alabiliyorum siz de verirseniz sizden alacağım demiştim. Ve biri kabul etmişti,her türlü kar ediliyor yani..
Nöbetçi durumlarında bunu yapamazsınız ama normal bir gün ise okmeydanina kadar gitmek yerine ihtiyaç durumunda benim yaptığımı deneyin, aklınızda bulunsun..
Evet tedavi o şekilde başlıyorArkadaşlar başlayacak regl dönemiyle beraber transfer hazırlıklarına başlarken adetin 2. Günü memoriale gelmek zorunda mıyız?
Natürel ve ilaçlı neye göre belirleniyo bana böyle bi bilgi verilmediEğer naturel olacaksa bu sizin afet döngünüze bağlı. Bir sonraki adet tarihi test günü oluyor. Benim ilaçlı transferlerim 21. 20. 20. günlerde naturel transferim 19.günde yapıldı. İlaçlıda da 20.gün civarı yapıyorlar genelde. Mesela 30 günde adet oluyorsanız 14 gün önce yani 16.gün yumurtluyorsunuz demektir. 5.gün embriyosunu bundan 5 gün sonra 21.gün transfer ederler +9 ekleyince 30.gün adet gunu test gününe denk gelir.
Anlatabildim mi bilmiyorum.
İdilden almıştık biz diğer aldığımız eczaneden daha uygundu ama burdn bi arkadaş idilden daha uyguna vern bi eczane daha var demişti hatta arayıp hastaneye getirte biliyomuşsunz ismini unuttum şu an geri msjlardan bakabilirisnzUygun olan eczanenin adı neydi
Olmeydanı Deniz eczanesi olmalıİdilden almıştık biz diğer aldığımız eczaneden daha uygundu ama burdn bi arkadaş idilden daha uyguna vern bi eczane daha var demişti hatta arayıp hastaneye getirte biliyomuşsunz ismini unuttum şu an geri msjlardan bakabilirisnz
Olmeydanı Deniz eczanesi olmalı
Transfer sürecinde eğer farklı bir şehirde iseniz dışardan takip olabiliyor. Hastane ile irtibata geçiyorsunuz yine. Onların istediği tahliller ve usg bulgularını gönderiyorsunuz. Onlar sizi yönlendiriyor sonraki aşamalar için.Arkadaşlar başlayacak regl dönemiyle beraber transfer hazırlıklarına başlarken adetin 2. Günü memoriale gelmek zorunda mıyız?
Aslında bir engel yoksa 2.adetle de transfer hazırlığına başlanabilir size o şekilde söylemelerinin özel bi nedeni yoksa. Adetleriniz düzenli ise ve rahim kalınlaşmasında vs özel bir sorun yoksa, son dönemde çoğunlukla naturel tercih ediliyor. Adetin 2.günü gittiğinizde de durum değerlendirmesi yapılıp karar verilebiliyor.Natürel ve ilaçlı neye göre belirleniyo bana böyle bi bilgi verilmedisadece 2 adetinz geçsn 3.adetle gelin dendi
Günaydın arkadaşlar sabahın 6.30unda kalktım uyuyamadım predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif de olsa kırmızı çıktı. Sevinmeli miyim yoksa ilaçların yan etkiai olabilir mi. Crinona jel ve climara path kullanmaya devam ediyorum çünkü
KullanmadımmmGünaydın
Çatlatma iğnesi ovitrelle kullandın mı? Onun etkisi yapıldıktan sonra 10 gün kadr sürüyor ve idrar testinde pozitif çıkmasına sebep oluyor diye okumuştum.
Eğer kullanmadıysan inşallah müjde geliyor gibi :))
Kullanmadımmmikinci çizgi de belirgin çıktı çok şükür hemde hemen .. Ama bakalım perşembe kan vereceğim inşallah değer pozitif çıkar. Bi teste de güvenmek istemiyorum yine yaparım muhtemelen
Teşekkür ederimm Allahım hepimize sağlıklı hamile kalmayı nasip etsinAy hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Yumurta toplama odasında yapıldı benimki. Eşimiz giremiyor maalesefHanımlr perşembe günü transferim var merak ettigim şeyler var transferi nerede yapıyorlar yanımda eşim girebilirmu bilgi verirmisiniz
Yumurta toplama odasında yapıldı benimki. Eşimiz giremiyor maalesef
ben Screenshot yapmistim canim yaziyor burda, ama daha arayip sormadim, sen sorarsan buraya fiyat bilgisi verirmisin lütfenUygun olan eczanenin adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?