Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

In bende tedaviye baslamadan 1 ay önce almak istiyorum, kismet insallah bulabilirim, kayseri yakin bize orda bi eczane tavsiye eeildi ona soracagim bi

Natürel ve ilaçlı neye göre belirleniyo bana böyle bi bilgi verilmedi sadece 2 adetinz geçsn 3.adetle gelin dendi

Uygun olan eczanenin adı neydi
İdilden almıştık biz diğer aldığımız eczaneden daha uygundu ama burdn bi arkadaş idilden daha uyguna vern bi eczane daha var demişti hatta arayıp hastaneye getirte biliyomuşsunz ismini unuttum şu an geri msjlardan bakabilirisnz

Olmeydanı Deniz eczanesi olmalı

Arkadaşlar başlayacak regl dönemiyle beraber transfer hazırlıklarına başlarken adetin 2. Günü memoriale gelmek zorunda mıyız?
Transfer sürecinde eğer farklı bir şehirde iseniz dışardan takip olabiliyor. Hastane ile irtibata geçiyorsunuz yine. Onların istediği tahliller ve usg bulgularını gönderiyorsunuz. Onlar sizi yönlendiriyor sonraki aşamalar için.

Natürel ve ilaçlı neye göre belirleniyo bana böyle bi bilgi verilmedi sadece 2 adetinz geçsn 3.adetle gelin dendi
Aslında bir engel yoksa 2.adetle de transfer hazırlığına başlanabilir size o şekilde söylemelerinin özel bi nedeni yoksa. Adetleriniz düzenli ise ve rahim kalınlaşmasında vs özel bir sorun yoksa, son dönemde çoğunlukla naturel tercih ediliyor. Adetin 2.günü gittiğinizde de durum değerlendirmesi yapılıp karar verilebiliyor.

Günaydın
Çatlatma iğnesi ovitrelle kullandın mı? Onun etkisi yapıldıktan sonra 10 gün kadr sürüyor ve idrar testinde pozitif çıkmasına sebep oluyor diye okumuştum.
Eğer kullanmadıysan inşallah müjde geliyor gibi :))

Kullanmadımmm ikinci çizgi de belirgin çıktı çok şükür hemde hemen .. Ama bakalım perşembe kan vereceğim inşallah değer pozitif çıkar. Bi teste de güvenmek istemiyorum yine yaparım muhtemelen

Hanımlr perşembe günü transferim var merak ettigim şeyler var transferi nerede yapıyorlar yanımda eşim girebilirmu bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…