Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet evet farklı bir şehirdeyiz izin olayi var bu yüzden 2. Gün gidiliyor mu diye sordum . Peki siz önerir misiniz farklı hastanede takip olmayı eşim hiç güvenmiyorum dedi illa memoriale gideriz diyor

Canım senin güzel haberlerinide okudum hayırlı ugurlu olsun çok sevindm senn adına Peki kendi doktorummu yapacak yücel beyin hastasıyımçarşamba bilgi verecegiz dediler ama merk ediyorum
Canım bende sıkıntı çıkmıştı semra hoca kendi yapmak istemişti. Ama günseli ve gönül yapıyor diye biliyorum

Evet evet farklı bir şehirdeyiz izin olayi var bu yüzden 2. Gün gidiliyor mu diye sordum . Peki siz önerir misiniz farklı hastanede takip olmayı eşim hiç güvenmiyorum dedi illa memoriale gideriz diyor
Bende farklı hastanede yaptırmıştım. Sıkıntı çıktı. Gidebiliyorsanız gidin bence memoriale. Daha iyi olur

Kullanmadımmm ikinci çizgi de belirgin çıktı çok şükür hemde hemen .. Ama bakalım perşembe kan vereceğim inşallah değer pozitif çıkar. Bi teste de güvenmek istemiyorum yine yaparım
Çok mutlu oldum gözünüz aydın. Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inşAllah

Biz istanbulda olduğumuz için dışarda takip konusu olmadı hiç. Bu sizin şartlarıniza bağlı. Bi çok kişi dışardan takiple sadece transfere geldi. Zaten süreçteki kontrollerde sorun görürlerse transferden önce çağırıyorlar. 2.günden sonra adet döngü süresine göre 2. kontrole çağırıyorlar 10.günü civarı. Sonrasında da yumurtanın boyutuna göre çağırıyorlar veya gün veriyorlar. Ben 3 defa gitmiştim naturelde. İlaçlıda 2. gidişte transfer günü belirlendiği de olmuştu.

Çok iyi oldu bunu ögrenmem çok sağ olun.

Merhabalar ,
NGS sonucumuzu öğrendik bugün. 4 tane yollamıştık 1 sağlıklı, 1 mozaik , 1 tane cinsiyet kromozomunda sıkıntısı olan varmış ve 1’ine bakılamamış tekrar hücre alınacakmış.
Benim sorum mozaikle ilgili. Mozaik olanın 1. kromozomunda %30 oranında sıkıntı varmış. Hiç bilmediğim bir alan bu genetik sonucu. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?Başta sağlıklıyı transfer ettirmeyi düşünüyoruz inşallah Allah nasip eder o bize evlat olur başka bir şeye gerek kalmaz ama insan yine de o diğerini de düşünüyor

Cinsiyet kromozomunda bozukluk olanın transferini uygun görmüyorlar. Benim de aynı durum söz konusu idi. Bazı mozaik embriyoların transferini uygun görüyorlar. Bunu da genetik raporunda belirtmiş olmaları lazım.

Cinsiyet kromozomunda bozukluk olanın transferini uygun görmüyorlar. Benim de aynı durum söz konusu idi. Bazı mozaik embriyoların transferini uygun görüyorlar. Bunu da genetik raporunda belirtmiş olmaları lazım.

Evet öyle söylediler. 1. kromozom hastalıklarına bakınca aklımda acabalar oldu. Nasip, bekleyip göreceğiz. Teşekkür ederim cevap için

Bildiğim kadarıyla Mozaik olup tutan ve sağlıklı doğanda bayağı var memorialda o sebeple o cepte olsun zaten temiz varmış inşallah o tutar

Ben de ANA poztifliğini araştıruyorum ingilizce makallelerde ANA pozitifliği tüp bebek başarısızlığında bir risk faktörü yazıyor nasıl tedavi edilir bu ANA hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…