- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Evet evet farklı bir şehirdeyiz izin olayi var bu yüzden 2. Gün gidiliyor mu diye sordum . Peki siz önerir misiniz farklı hastanede takip olmayı eşim hiç güvenmiyorum dedi illa memoriale gideriz diyorTransfer sürecinde eğer farklı bir şehirde iseniz dışardan takip olabiliyor. Hastane ile irtibata geçiyorsunuz yine. Onların istediği tahliller ve usg bulgularını gönderiyorsunuz. Onlar sizi yönlendiriyor sonraki aşamalar için.
Canım bende sıkıntı çıkmıştı semra hoca kendi yapmak istemişti. Ama günseli ve gönül yapıyor diye biliyorumCanım senin güzel haberlerinide okudum hayırlı ugurlu olsun çok sevindm senn adınaPeki kendi doktorummu yapacak yücel beyin hastasıyımçarşamba bilgi verecegiz dediler ama merk ediyorum
Bende farklı hastanede yaptırmıştım. Sıkıntı çıktı. Gidebiliyorsanız gidin bence memoriale. Daha iyi olurEvet evet farklı bir şehirdeyiz izin olayi var bu yüzden 2. Gün gidiliyor mu diye sordum . Peki siz önerir misiniz farklı hastanede takip olmayı eşim hiç güvenmiyorum dedi illa memoriale gideriz diyor
Kullanmadımmmikinci çizgi de belirgin çıktı çok şükür hemde hemen .. Ama bakalım perşembe kan vereceğim inşallah değer pozitif çıkar. Bi teste de güvenmek istemiyorum yine yaparım
Çok mutlu oldum gözünüz aydın. Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inşAllahGünaydın arkadaşlar sabahın 6.30unda kalktım uyuyamadım predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif de olsa kırmızı çıktı. Sevinmeli miyim yoksa ilaçların yan etkiai olabilir mi. Crinona jel ve climara path kullanmaya devam ediyorum çünkü
Peki 2.günden sonra tekrar ne zaman çağırdılar sizi herkeste farklıdır ama ortalama bi fikir olur benim için.Bende farklı hastanede yaptırmıştım. Sıkıntı çıktı. Gidebiliyorsanız gidin bence memoriale. Daha iyi olur
İnşallah bakalım. Kan vermesim daha çok da umutlanmayayımÇok mutlu oldum gözünüz aydın. Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inşAllah
Onu tam hatırlamıyorum ama 4 kez filan gittimPeki 2.günden sonra tekrar ne zaman çağırdılar sizi herkeste farklıdır ama ortalama bi fikir olur benim için.
Biz istanbulda olduğumuz için dışarda takip konusu olmadı hiç. Bu sizin şartlarıniza bağlı. Bi çok kişi dışardan takiple sadece transfere geldi. Zaten süreçteki kontrollerde sorun görürlerse transferden önce çağırıyorlar. 2.günden sonra adet döngü süresine göre 2. kontrole çağırıyorlar 10.günü civarı. Sonrasında da yumurtanın boyutuna göre çağırıyorlar veya gün veriyorlar. Ben 3 defa gitmiştim naturelde. İlaçlıda 2. gidişte transfer günü belirlendiği de olmuştu.Evet evet farklı bir şehirdeyiz izin olayi var bu yüzden 2. Gün gidiliyor mu diye sordum . Peki siz önerir misiniz farklı hastanede takip olmayı eşim hiç güvenmiyorum dedi illa memoriale gideriz diyor
Çok iyi oldu bunu ögrenmem çok sağ olun.Biz istanbulda olduğumuz için dışarda takip konusu olmadı hiç. Bu sizin şartlarıniza bağlı. Bi çok kişi dışardan takiple sadece transfere geldi. Zaten süreçteki kontrollerde sorun görürlerse transferden önce çağırıyorlar. 2.günden sonra adet döngü süresine göre 2. kontrole çağırıyorlar 10.günü civarı. Sonrasında da yumurtanın boyutuna göre çağırıyorlar veya gün veriyorlar. Ben 3 defa gitmiştim naturelde. İlaçlıda 2. gidişte transfer günü belirlendiği de olmuştu.
Ben ilk adetin 3.günü, sonra 12.günü ve 18.gün de transfer için gittim.yani toplam 3 kere gitmiş oldum.Peki 2.günden sonra tekrar ne zaman çağırdılar sizi herkeste farklıdır ama ortalama bi fikir olur benim için.
Cevabiniz için çok teşekkürler. Natural transfer mi ilaçlı transfer miydi sizinki?Ben ilk adetin 3.günü, sonra 12.günü ve 18.gün de transfer için gittim.yani toplam 3 kere gitmiş oldum.
Naturel transferdi canımA
Cevabiniz için çok teşekkürler. Natural transfer mi ilaçlı transfer miydi sizinki?
Cinsiyet kromozomunda bozukluk olanın transferini uygun görmüyorlar. Benim de aynı durum söz konusu idi. Bazı mozaik embriyoların transferini uygun görüyorlar. Bunu da genetik raporunda belirtmiş olmaları lazım.Merhabalar ,
NGS sonucumuzu öğrendik bugün. 4 tane yollamıştık 1 sağlıklı, 1 mozaik , 1 tane cinsiyet kromozomunda sıkıntısı olan varmış ve 1’ine bakılamamış tekrar hücre alınacakmış.
Benim sorum mozaikle ilgili. Mozaik olanın 1. kromozomunda %30 oranında sıkıntı varmış. Hiç bilmediğim bir alan bu genetik sonucu. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?Başta sağlıklıyı transfer ettirmeyi düşünüyoruz inşallah Allah nasip eder o bize evlat olur başka bir şeye gerek kalmaz ama insan yine de o diğerini de düşünüyor
Cinsiyet kromozomunda bozukluk olanın transferini uygun görmüyorlar. Benim de aynı durum söz konusu idi. Bazı mozaik embriyoların transferini uygun görüyorlar. Bunu da genetik raporunda belirtmiş olmaları lazım.
Cinsiyet kromozomunda bozukluk olanın transferini uygun görmüyorlar. Benim de aynı durum söz konusu idi. Bazı mozaik embriyoların transferini uygun görüyorlar. Bunu da genetik raporunda belirtmiş olmaları lazım.
Ngs uygulanan teknigin adı, pgt tanının adı, aslında aynı şeyler (semra hocanın anlattığı bu şekilde )Ngs ve Pgt farkı nedir?
Bildiğim kadarıyla Mozaik olup tutan ve sağlıklı doğanda bayağı var memorialda o sebeple o cepte olsun zaten temiz varmış inşallah o tutarMerhabalar ,
NGS sonucumuzu öğrendik bugün. 4 tane yollamıştık 1 sağlıklı, 1 mozaik , 1 tane cinsiyet kromozomunda sıkıntısı olan varmış ve 1’ine bakılamamış tekrar hücre alınacakmış.
Benim sorum mozaikle ilgili. Mozaik olanın 1. kromozomunda %30 oranında sıkıntı varmış. Hiç bilmediğim bir alan bu genetik sonucu. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?Başta sağlıklıyı transfer ettirmeyi düşünüyoruz inşallah Allah nasip eder o bize evlat olur başka bir şeye gerek kalmaz ama insan yine de o diğerini de düşünüyor
Ben de ANA poztifliğini araştıruyorum ingilizce makallelerde ANA pozitifliği tüp bebek başarısızlığında bir risk faktörü yazıyor nasıl tedavi edilir bu ANA hiç bilmiyorumArkadaslar aranız da kan pıhtılaşma testinde ANA pozitifliği çıkan var mı? Temmuz sonu transfer olacak inşallah doktorum günseli hanım telaslanacak bi durum yok 3,5 ay sonra kontrol bakılacak genelde ilkinde pozitif çıkar dedi bazı sitelerde gebeliğe engel diye okudum embriyo yabancı olarak kabul edermiş vücutbilgisi olan lütfen yardımcı osun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?